43. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+13
myky
rodica
Admin_dea05
vania_e
alimar
carmen_
teodora_roman
Lucica10
andradamaria
victorelalove
lica54
simi
DENISA
17 participanți
Pagina 13 din 43
Pagina 13 din 43 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 28 ... 43
Re: 43. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Las' că am experienţă la legănat , da' vorba lui Simi, voi credeţi că vreau să-i adorm??? Vă înşelaţi amarnic Păi îi duc dorul Preţiosului de atâta timp şi acum că-l am doar pentru mine, voi credeţi că-mi pierd şansa dormind cupidon cupidon
Dimpotrivă, mai cumpăr nişte boluri pe care le umplu de cafea nimeni nu pune geană pe geană
Profităm la maxim
Dimpotrivă, mai cumpăr nişte boluri pe care le umplu de cafea nimeni nu pune geană pe geană
Profităm la maxim
teodora_roman- vip
Data de inscriere : 02/02/2010
Localizare : România, Cluj-Napoca
Re: 43. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pregatesti vreo petrecere im pijamale ??????teodora_roman a scris:
Profităm la maxim
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti
victorelalove a scris:
Pregatesti vreo petrecere im pijamale ??????
da' nu există şi expresia: petrecere la neglijé??? , în prosopel, ceva
Vai ce greşeală am făcut! am pomenit de prosopel....să vezi ce repede sesizează radarul lui Simi!!!!
teodora_roman- vip
Teo ?!?!?! cupidon cupidon cupidon Te credeam mai cumintica .teodora_roman a scris:
da' nu există şi expresia: petrecere la neglijé??? , în prosopel, ceva
victorelalove- moderator
victorelalove a scris:
Teo ?!?!?! cupidon cupidon cupidon Te credeam mai cumintica .
Auzi, amu' nici să priveşti nu-i voie??? Doar v-am spus că nu mă ţin de geometrie în mirişte
Eu mă pricep mai mult la priviri, zâmbete şi de-alde tandreţuri de-astea
Şi-apoi ştiţi voi, ce-i frumos.....!!!!!
teodora_roman- vip
teodora_roman a scris:
Şi-apoi ştiţi voi, ce-i frumos.....!!!!!
Pai vorbisi de "neglijee" ...si acum vii cu privitul ????
Te pup Teo!!
Plec in salbaticie ... asa ca ne auzim ( citim) duminica pe seara ...sau luni .
Un week-end frumos ...si aveti grija de voi .
victorelalove- moderator
victorelalove a scris:
Pai vorbisi de "neglijee" ...si acum vii cu privitul ????
Te pup Teo!!
Plec in salbaticie ... asa ca ne auzim ( citim) duminica pe seara ...sau luni .
Un week-end frumos ...si aveti grija de voi .
Păi şi neglijé-ul e de privit
Aşa aşa, măcar cu Engin să mă desfăt, că îndată vine Simi şi-mi face vânt, că ea trece la acţiune, nu priveşte
Week-end plăcut!!!!!! şi v reme frumoasă!!!!
teodora_roman- vip
Buna seara fetelor.
Toate ca toate,dar de prosopul meu sa nu va legati....
Petrecere frumoasa Vic,lasa-l pe mana noastra pe Enginu....sa vezi ce-i impletim pletele....
Toate ca toate,dar de prosopul meu sa nu va legati....
Petrecere frumoasa Vic,lasa-l pe mana noastra pe Enginu....sa vezi ce-i impletim pletele....
simi- vip
Data de inscriere : 10/03/2011
Varsta : 49
Localizare : ITALIA
bună seara !!!!! Vic te aşteptăm să revii cu bine !!
Buna Denisa.
Tu chiar ma urmaresti,cand intru eu,hop si tu....
Am crezut ca e o coincidenta....da de unde ,tu vi dupa mine sa nu apuc si eu sa smotocesc putin pe frumosul si carismaticul Bombonel....
Tu chiar ma urmaresti,cand intru eu,hop si tu....
Am crezut ca e o coincidenta....da de unde ,tu vi dupa mine sa nu apuc si eu sa smotocesc putin pe frumosul si carismaticul Bombonel....
simi- vip
am GPS-ul bun imediat îmi sună când eşti în preajma lui Bombonel
buna seara
ce faceti? nimic stiri despre Bombonel
Deni, i-a placut poza ta si photo..lui, de-ai ajuns pe coperta, si noua ne-a placut ce pacat ca era doar o masluire si poza si coperta
daca gatam cu penele curcii, incepem cu pletele Enginului realitate
..
ce faceti? nimic stiri despre Bombonel
Deni, i-a placut poza ta si photo..lui, de-ai ajuns pe coperta, si noua ne-a placut ce pacat ca era doar o masluire si poza si coperta
daca gatam cu penele curcii, incepem cu pletele Enginului realitate
..
Ultima editare efectuata de catre andradamaria in Vin 18 Noi 2011, 5:35 pm, editata de 1 ori
andradamaria- vip
Data de inscriere : 20/01/2010
Buna Andrada.
simi- vip
Simi ce frumosisimi a scris:Buna Andrada.
Ultima editare efectuata de catre andradamaria in Vin 18 Noi 2011, 5:39 pm, editata de 1 ori
andradamaria- vip
Denisa, eu chiar sunt condamnata nu mai ziceti nimic????????????DENISA a scris:bună Andrada!!!
andradamaria- vip
Ultima editare efectuata de catre andradamaria in Vin 18 Noi 2011, 7:02 pm, editata de 3 ori
andradamaria- vip
scuze Andrada , eu lucram la ceva
O seara frumoasa la toata lumea...
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
O SEARA FRUMOASA TUTUROR
Lucica10- vip
Data de inscriere : 30/10/2010
Varsta : 62
Localizare : Rm Valcea
Sunt foarte obosita trag pe dreapta...dar nu inainte de a va dori noapte buna cu vise frumoase
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
atentie sa nu-l tradati pe muri
buna seara! sa nu-l uitati pe muri si sa va indragostiti de lale dela antena 1 ochii care nu se vad se uita eu nu o sa-l uit niciodata decat ca fac comparatii si muri castiga la toate categoriile alimar 18 11 2011
alimar- membru senior
Data de inscriere : 04/01/2010
Varsta : 64
Localizare : romania
Pagina 13 din 43 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 28 ... 43
Subiecte similare
» 29. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 21. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 21. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 13 din 43
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum