44. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+14
Admin_dea05
michiper68
rodica
lexia
alimar
dana4699
Lucica10
teodora_roman
iulia80
simi
andradamaria
lica54
victorelalove
DENISA
18 participanți
Pagina 5 din 41
Pagina 5 din 41 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 23 ... 41
Re: 44. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Denisa !!
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti
Re: 44. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
ce fac fetele ??????
Series Asi will be broadcast in Serbia.
The series Asi, where Tuba Büyüküstün and Murat Yıldırım played, will be broadcast on Serbian TV.
After the series was shown in Croatia, Balkan countries such as Bulgaria and Romania, it will start running in Serbia. It was also liked very much in Arab countries and will shown on 12th december on PRVA. The series was a candidate at Monte-Carlo TV festival and got the title of Turkey's most watched series worldwide.
Series Asi will be broadcast in Serbia.
The series Asi, where Tuba Büyüküstün and Murat Yıldırım played, will be broadcast on Serbian TV.
After the series was shown in Croatia, Balkan countries such as Bulgaria and Romania, it will start running in Serbia. It was also liked very much in Arab countries and will shown on 12th december on PRVA. The series was a candidate at Monte-Carlo TV festival and got the title of Turkey's most watched series worldwide.
Suntem bine Denisa !!
Am fost cuminti si a venit Mosul .
Am fost cuminti si a venit Mosul .
victorelalove- moderator
ţi l-a adus pe Enginel în miniatură ??
ce mult îşi respectă Onurel soaţa , nu se sinchiseşte să-şi ridice scheletul după scaun
ce mult îşi respectă Onurel soaţa , nu se sinchiseşte să-şi ridice scheletul după scaun
As vrea eu . Inca mai sper ca mi-l aduce de Craciun . Am fost asa de cuminte ...dar se pare ca trebuie sa astept si eu 3 ani . O sa astept .
Da ... Onur este un monument de cavalerism .
Ai mai aflat ceva despre Tuba ?
Da ... Onur este un monument de cavalerism .
Ai mai aflat ceva despre Tuba ?
victorelalove- moderator
nu , dar văd că nici în presă nu a apărut nimic probabil era doar un zvon
un cadou de la moşu'
un cadou de la moşu'
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Mar 06 Dec 2011, 12:34 pm, editata de 1 ori
Sigur asa este Denisa . Iti dai seama ca daca era adevarat astazi numai despre asta se scria in presa .
Ce cadou frumos !!
Ce cadou frumos !!
victorelalove- moderator
LA MULTI ANI TUTUROR SARBATORITILOR!!
MULTUMIRI PENTRU FRUMOASELE DARURI..si Iulia 80, ne esti draga si te iubim muult!!sa ai :craciunsss: si sa-ti aduca :craciunggz: tot ce-ti doresti :happy2012:
Vic, zici ca am si eu partea mea de "leu" ..vi le-a umplut mosul?
MULTUMIRI PENTRU FRUMOASELE DARURI..si Iulia 80, ne esti draga si te iubim muult!!sa ai :craciunsss: si sa-ti aduca :craciunggz: tot ce-ti doresti :happy2012:
Vic, zici ca am si eu partea mea de "leu" ..vi le-a umplut mosul?
andradamaria- vip
Data de inscriere : 20/01/2010
Sper ca Tuba e bine, desi la cat mult bun simt a avut onur fata de ea la acele premii nu m-as mira sa se fi imbolnavit de suparare, sau mai stii ...
niciunul nu parea ca da pe afara de fericire in orice caz am vazut niste priviri din partea lui onur care m-au speriat, feroce de-a dreptul, asa ca ma gandesc si din perspectiva ca onur a salvat fata!! gravida si nemaritata, vad ca n-a avut curaj,
Onur putea sa recunoasca copii si fara sa o ia de sotie decat sa arate in toate imprejurarile posibile ca unul gata in orice moment sa arunce piatra
Deci serialul lui Muratel va fi pe ATV, si abia astept nebunia ASI in Serbia
niciunul nu parea ca da pe afara de fericire in orice caz am vazut niste priviri din partea lui onur care m-au speriat, feroce de-a dreptul, asa ca ma gandesc si din perspectiva ca onur a salvat fata!! gravida si nemaritata, vad ca n-a avut curaj,
Onur putea sa recunoasca copii si fara sa o ia de sotie decat sa arate in toate imprejurarile posibile ca unul gata in orice moment sa arunce piatra
Deci serialul lui Muratel va fi pe ATV, si abia astept nebunia ASI in Serbia
andradamaria- vip
http://online-tv-live-free.com/online/32185/Mari-palate-ale-lumii---Fortul-Rosu-din-Agra-si-Taj-Mahal
andradamaria- vip
Buna seara dragi copii !!
Andrada ! Da ...ai si tu partea ta de "leu" .
victorelalove- moderator
:merci: :merci: iubita dar n-ai vazut-o pe Denisa, il gazduieste cu "totul"victorelalove a scris:Buna seara dragi copii !!
andradamaria- vip
Andrada cred ca daca ar promite ca ar sta cate o ora din viata lui cu fiecare dintre fanele lui ...nu i-ar ajunge restul vietii sa ajunga pe la toate .
Asa ca fanele trebuie sa fie dragute si intelegatoare si sa imparta .
Asa ca fanele trebuie sa fie dragute si intelegatoare si sa imparta .
victorelalove- moderator
Bună seara drăgălaşelor !!!
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Mar 06 Dec 2011, 7:29 pm, editata de 1 ori
Buna Denisa !!
victorelalove- moderator
ce faceţi cucuietelor ??
DENISA, te ocupi de silueta noastra nu gluma
in rest il asteptam pe :muratcraciun:
in rest il asteptam pe :muratcraciun:
andradamaria- vip
normal , vă vreau rotunjoare
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Mar 06 Dec 2011, 7:38 pm, editata de 1 ori
Dragalaselor!ce mai faceti?cum ati petrecut ziua de astazi?a venit mosu cu cadouri?
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Lica cadouri au fost dar nu cel mult dorit
DENISA a scris:Lica cadouri au fost dar nu cel mult dorit
Denisa asta este un cadou mai valoros...mai greu de adus....si doar o singura persoana se bucura deocamdata de el
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Buna Lica !!
Am petrecut bine de tot . Tu ce ai facut ? Ai primit ce ti-ai dorit de la Mosu' ?
Am petrecut bine de tot . Tu ce ai facut ? Ai primit ce ti-ai dorit de la Mosu' ?
victorelalove- moderator
poate nu se va mai bucura prea mult timp
noi rotunjoare si tu filiforma nu-i cinstit!!!!!!
imaginati-va daca serialul va respecta cat de cat filmul al carui remake se vrea , ATV cred ca va fi bombardat la propriu, si nu numai cu oua,
oricat de mult le -ar placea turcilor violenta genul acesta nu cred ca le va fi la suflet, te pomenesti ca-l pe
imaginati-va daca serialul va respecta cat de cat filmul al carui remake se vrea , ATV cred ca va fi bombardat la propriu, si nu numai cu oua,
oricat de mult le -ar placea turcilor violenta genul acesta nu cred ca le va fi la suflet, te pomenesti ca-l pe
Ultima editare efectuata de catre andradamaria in Mar 06 Dec 2011, 7:48 pm, editata de 1 ori
andradamaria- vip
Pagina 5 din 41 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 23 ... 41
Subiecte similare
» 21. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 37. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 37. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 5 din 41
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum