44. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+14
Admin_dea05
michiper68
rodica
lexia
alimar
dana4699
Lucica10
teodora_roman
iulia80
simi
andradamaria
lica54
victorelalove
DENISA
18 participanți
Pagina 20 din 41
Pagina 20 din 41 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 30 ... 41
Re: 44. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Dana fii optimistă , Dumnezeu e mare
Re: 44. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Dana !!
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti
Doamne fereşte, Dana! Gândeşte pozitiv, vin sărbătorile, sărbătorim miracolul Naşterii Domnului, să ne gândim cu speranţă la lucruri bune
Denisa, pentru moşul ăsta îmi lustruiesc toţi pantofii scot şi sandale, saboţi, papuci de casă....şi prosoape la îndemână în caz că-l ia cu transpiraţie până le umple. Îl apucă dimineaţa (-n prosop), atâţia papuci scot cupidon
Denisa, pentru moşul ăsta îmi lustruiesc toţi pantofii scot şi sandale, saboţi, papuci de casă....şi prosoape la îndemână în caz că-l ia cu transpiraţie până le umple. Îl apucă dimineaţa (-n prosop), atâţia papuci scot cupidon
Ultima editare efectuata de catre teodora_roman in Mar 13 Dec 2011, 8:31 pm, editata de 1 ori
teodora_roman- vip
Data de inscriere : 02/02/2010
Localizare : România, Cluj-Napoca
teodora_roman a scris: Îl apucă dimineaţa (-n prosop), atâţia papuci scot cupidon
Si daca mai "asudeaza" cateva ore ...poate , poate ...ramane fara .
victorelalove- moderator
Teodora nu mai lustruiesc nimic mă lustruiesc frumos pe mine şi mă aşez frumuşel în uşă ptr a îl întâmpina
DENISA a scris:Teodora nu mai lustruiesc nimic mă lustruiesc frumos pe mine şi mă aşez frumuşel în uşă ptr a îl întâmpina
Îţi trimit un halat din molton să nu te prindă frigu-n uşă
teodora_roman- vip
victorelalove a scris:
Si daca mai "asudeaza" cateva ore ...poate , poate ...ramane fara .
Vic, eu parcă-l prefer în prosop, că-s mai pudică :gfd<: ....vârsta-i de vină
teodora_roman- vip
Cum spui tu atunci ...eu vrusei sa te "ajut" !!teodora_roman a scris:
Vic, eu parcă-l prefer în prosop, că-s mai pudică :gfd<: ....vârsta-i de vină
victorelalove- moderator
victorelalove a scris:
Cum spui tu atunci ...eu vrusei sa te "ajut" !!
Apreciez, mulţumesc. Dau un
teodora_roman- vip
Multumesc !! Esti draguta .teodora_roman a scris:
Apreciez, mulţumesc. Dau un
Iar eu i-as recomanda Denisei un halatel cu fulgi !!!
victorelalove- moderator
Halat halat dar să fie unul transparent te rog
Pai si se mai concentreaza Murat la pusul cadouaselor in papuci si ghete si cizme ? O pune de altceva ...DENISA a scris:Halat halat dar să fie unul transparent te rog
victorelalove- moderator
Zilele astea nu reuşesc să mă despart de unele clipuri ale lui Motzi.
Latura mea romantică doare şi m-aş pierde în asemenea priviri:
şi "simţăminte":
şi.....
...şi nu ştiu dacă nu s-ar spulbera vraja la căderea prosopului aş constata că e bărbat
Latura mea romantică doare şi m-aş pierde în asemenea priviri:
şi "simţăminte":
şi.....
...şi nu ştiu dacă nu s-ar spulbera vraja la căderea prosopului aş constata că e bărbat
teodora_roman- vip
teodora_roman a scris:
Pai si de ce sa nu fie ? Are ADN extraterestru ? Este "frate" cu toti ceilalti reprezentanti ai sexului tare ...care colinda planeta .
victorelalove- moderator
victorelalove a scris:
Pai si de ce sa nu fie ? Are ADN extraterestru ? Este "frate" cu toti ceilalti reprezentanti ai sexului tare ...care colinda planeta .
Păi eu mă mulţumesc cu chestiile la care sunt sigură că se pricepe de minune: priviri,atenţie, sentimentalisme de-astea amplificate şi scoase în evidenţă cu puţin ajutor din partea camerei şi a Tubei, Asyei şi a lui Omer. În acest context, el a fost plasat pe o poziţie "mai de egalitate" decât majoritatea celorlalţi "fraţi egali"
Astea-s singurele certitudini. Oricât am , dacă trecem mai departe, apele pot deveni tulburi, realitatea ne poate lovi în moalele capului.
ŞŞşşşşt, nu pomeni de sexul tare, că apare Simi şi-i zburătăceşte prosopul
Ultima editare efectuata de catre teodora_roman in Mar 13 Dec 2011, 9:30 pm, editata de 1 ori
teodora_roman- vip
eu vreau să apară la uşa mea tuns şi ras nu precum a apărut în Van că eu mis " mai spărioasă "din fire şi o să cred că este omul negru
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Mar 13 Dec 2011, 9:32 pm, editata de 1 ori
DENISA a scris:eu vreau să apară la uşa mea tuns şi ras nu precum a apărut în Van că eu mis " spăriaosă "din fire şki o să cred că este omul negru
Dar va fi asortat: omul negru îmbrăcat in costum roşu cu blăniţă albă
teodora_roman- vip
DENISA a scris:eu vreau să apară la uşa mea tuns şi ras nu precum a apărut în Van că eu mis " mai spărioasă "din fire şi o să cred că este omul negru
Lasa Denisa ...ca te sperie de cateva ori si-ti trece !!
victorelalove- moderator
Eeeeeee ..atunci lasa-l sa "pluteasca" in visarea fiecarei fane . El sa fie barbatul nepereche !!teodora_roman a scris:.... dacă trecem mai departe, apele pot deveni tulburi, realitatea ne poate lovi în moalele capului.
Si daaaaa ...uitai eu de Simi ... Pe ea o interesaza partea fizica si leguminoasa a "problemei " ...nu se complica ea cu priviri si chestii de'stea inaltatoare .
victorelalove- moderator
Vic crezi că o să înceapă să-mi placă să mă " spării " sau mai bine zis îmi va plăcea să fiu spăriată de el
http://tvarsivi.com/tugba-buyukustun-goruntulendi-10-12-2011-izl … 011120339198.html
http://tvarsivi.com/player.php?i=2011120339198
http://tvarsivi.com/tugba-buyukustun-goruntulendi-10-12-2011-izl … 011120339198.html
http://tvarsivi.com/player.php?i=2011120339198
Eu stiu ce sa spun ...este coplicata treaba si cu " sparietura" . Trebuiesc intrunite mai multe trairi ... ca sa mearga totul ca uns . Adica ...stii tu la ce ma refer . Ptiuuuu ...CE VORBE AM IN SERA ASTA . Dar se intelege ...speraieturile fac bine .DENISA a scris:Vic crezi că o să înceapă să-mi placă să mă " spării " sau mai bine zis îmi va plăcea să fiu spăriată de el
victorelalove- moderator
victorelalove a scris:
Eeeeeee ..atunci lasa-l sa "pluteasca" in visarea fiecarei fane . El sa fie barbatul nepereche !!
Si daaaaa ...uitai eu de Simi ... Pe ea o interesaza partea fizica si leguminoasa a "problemei " ...nu se complica ea cu priviri si chestii de'stea inaltatoare .
El şi alţi câţiva "neperechi" din haremul Denisei
teodora_roman- vip
dar dacă trebuiesc mai apoi descântată ?? trebuie apoi să o caut pe Fatma să-mi arunce cositorul
Pagina 20 din 41 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 30 ... 41
Subiecte similare
» 21. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 37. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 37. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 20 din 41
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum