59. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+24
Mirela Maria
tiberici
teodora_roman
axxa246
mag
Lucica10
pufy2010
GUMUS-NOOR
rina-rina
vivi
dlacatus65
nutzi
rodica
lexia
narcisa
dana17
anuta1971
Admin_dea05
alitheea
DENISA
Garo
costina
florica
lica54
28 participanți
Pagina 23 din 40
Pagina 23 din 40 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 31 ... 40
Re: 59. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Macar este mare zapada,ce avatar grozav ti-ai tras!costina a scris:la noi a nins azi dimineata cu niste fulgi mari
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
Re: 59. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
pai tot e frig afara ,macar asa ca sa nu raceascaflorica a scris:Macar este mare zapada,ce avatar grozav ti-ai tras!
costina- vip
Data de inscriere : 15/01/2011
Varsta : 41
Localizare : iasi
Sambata ,dar nu stiu care ,mergem la meci cu Cansel :
florica- vip
nici chiar asa ,l-ai pus in mijlocul focului ,vezi sa nu te arzi tu pana la urma!costina a scris: pai tot e frig afara ,macar asa ca sa nu raceasca
florica- vip
Un violoniste répond à une sonnerie Nokia lors d’un concert
Par Fanny Fontan le 21 janvier 2012 à 15:03
Vous aimez cet article ?
Partager
On ne le répètera jamais assez : il faut éteindre son portable lorsque l’on assiste à un spectacle ! Lors d’un concert dans la synagogue juive orthodoxe de Presov en Slovaquie, le violoniste slovaque Lukáš Kmit est interrompu par la triviale et célèbre sonnerie d’un téléphone Nokia laissé allumé. Plutôt que d’envoyer tout valser ou de quitter la scène vexé, le musicien réagit avec classe et humour. Il reprend le thème au violon et se permet une petite improvisation. Il prouve ainsi à son auditoire qu’avoir une bonne oreille n’implique pas forcément d’avoir les chevilles qui enflent…https://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3Duub0z8wJfhU%26feature%3Dplayer_embedded&h=6AQGnTlfYAQHht54dgEQfS5wl2b3BbY1u-bolKDDWczFLew
Par Fanny Fontan le 21 janvier 2012 à 15:03
Vous aimez cet article ?
Partager
On ne le répètera jamais assez : il faut éteindre son portable lorsque l’on assiste à un spectacle ! Lors d’un concert dans la synagogue juive orthodoxe de Presov en Slovaquie, le violoniste slovaque Lukáš Kmit est interrompu par la triviale et célèbre sonnerie d’un téléphone Nokia laissé allumé. Plutôt que d’envoyer tout valser ou de quitter la scène vexé, le musicien réagit avec classe et humour. Il reprend le thème au violon et se permet une petite improvisation. Il prouve ainsi à son auditoire qu’avoir une bonne oreille n’implique pas forcément d’avoir les chevilles qui enflent…https://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3Duub0z8wJfhU%26feature%3Dplayer_embedded&h=6AQGnTlfYAQHht54dgEQfS5wl2b3BbY1u-bolKDDWczFLew
florica- vip
florica- vip
pai cum sa ma ard Florica,doar nu ma lasa Cansel sa ajung pana la flacarile lui...ca doar e un cavaler ....dar vad ca de tuba nu mai apare nimic...o zi frumoasa
costina- vip
costina- vip
Google Yahoo
Facebook Mixx
Digg StumbleUpon
Del.icio.us reddit
Bu Nedir?
ONUR Saylak-Tuba Büyüküstün çifti, ikizlerine kavuştu. Büyüküstün, kızlarını önceki gece saat 03.00 sıralarında Fulya Acıbadem Hastanesi’nde dünyaya getirdi.
ORMANA DESTEK İSTEDİLER!
Bebeklere en çarpıcı hediye ise Büyüküstün’ün hayranlarından geldi. Doğumu haber alır almaz TEMA Vakfı ile anlaşan fan kulüp üyeleri, kişi başı en az 5 TL bağışlayarak ikizler adına bir orman oluşturacak. Hayranlarının bu jestine çok sevinen ünlü oyuncu da projeye destek verdi.
costina- vip
O seara frumoasa tuturor ...
dana17- vip
Data de inscriere : 17/04/2010
Localizare : Iasi
costina a scris:
Costina , ninge acasa ???? Pupici ...
dana17- vip
Data de inscriere : 17/04/2010
Localizare : Iasi
Cat m-am chinuit sa cresc si eu un pom de asta ,nu stiu de ce mi-se tot uscau,seara buna fetelor!
florica- vip
http://www.google.ro/url?sa=t&rct=j&q=kirik+kanatlar+21+ep+4dio&source=web&cd=1&ved=0CB8QtwIwAA&url=http%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3DkryVLi7liYo&ei=o08cT4-yCpH9sgbN8_lH&usg=AFQjCNH9QmmHNe29hRy_kXr_pcAHdvivBA Dana, am incerca pe f.b. sa-ti arat scena asta dar acolo nu a vrut sa mearga,un fragment din primul serial facu de Cansel cand a venit in Turcia.
florica- vip
florica de ce nu ai pus acest fragment cu traducere in romana caci eu l-amvazut cu taducere in romana
mag- membru incepator
Data de inscriere : 19/08/2011
Localizare : Galati Romania
CE URAT ERA CANSELU BUNA SEARA TUTUROR
Lucica10- vip
Data de inscriere : 30/10/2010
Varsta : 62
Localizare : Rm Valcea
Eu n-am gasit nimic cu traducere in romana,si eu as vrea sa-l vad ,daca tu ai vre un link ,te rog sa-l aduci ,eu m-am chinuit sa vad serialul asta in turca si subtitrare sarba sau croata ,numai asa l-am gasitmag a scris:florica de ce nu ai pus acest fragment cu traducere in romana caci eu l-amvazut cu taducere in romana
florica- vip
Cum spui asa ceva?!Buna seara si tieLucica10 a scris:CE URAT ERA CANSELU BUNA SEARA TUTUROR
florica- vip
florica- vip
[color=blue] Costina , ninge acasa ???? Pupici ... buna Dana.....ninge ...avem zapada cand mai multa cand mai putina dar e bine..ieri pe la 10 dim a nins atat de frumos
costina- vip
poate nu-i prieste vremea de la noi....arata a fi ceva mai exotic ...zic si euflorica a scris:Cat m-am chinuit sa cresc si eu un pom de asta ,nu stiu de ce mi-se tot uscau,seara buna fetelor!
costina- vip
florica- vip
ce rea esti e chiar frumos Canselito al nostru ...EU NU POT SA INTELEG STILUL BARBATILOR TURCI DE DANS ..PARCA SUNT COCOSILucica10 a scris:CE URAT ERA CANSELU BUNA SEARA TUTUROR
costina- vip
Aici este in fata blocului la cineva ,mare si frumos,eu am avut 2 pui si i-am tinut iarna si-n casa,nu le place de mine!!!!!!costina a scris:poate nu-i prieste vremea de la noi....arata a fi ceva mai exotic ...zic si eu
florica- vip
lasa Florica nu fi suparata ca ei au de pierdutflorica a scris:Aici este in fata blocului la cineva ,mare si frumos,eu am avut 2 pui si i-am tinut iarna si-n casa,nu le place de mine!!!!!!
costina- vip
Ce sa mai piarda ca s-au uscat si gata !Si la noi a nins asta-noapte ,dimineata era un viscol asa de frumos !!!Se pusese un strat bunicel dar pana seara abia daca a mai ramas cate un peticel de zapada!costina a scris: lasa Florica nu fi suparata ca ei au de pierdut
florica- vip
Continut sponsorizat
Pagina 23 din 40 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 31 ... 40
Subiecte similare
» 29 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 45. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 56. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 20. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 30. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 45. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 56. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 20. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 30. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 23 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum