3 .ASI IMPOTRIVA DESTINULUI
+24
vyk968
Admin_dea05
Lorelay_2006
tubafan
IRIS
clio 24
florina1989
emilia63
nutzi
octaviana1989
emine
mioaranita60@.com
violeta53
Luana
vivi
allly
lyvya
Mic
michiper68
dea05
Hatice2J
monicuta
DENISA
GIULIA
28 participanți
Pagina 9 din 37
Pagina 9 din 37 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 23 ... 37
Re: 3 .ASI IMPOTRIVA DESTINULUI
buna ziua.Denisa femeia de langa Tuba este mama ei?
emilia63- membru
Data de inscriere : 14/09/2009
[quote="emilia63"]buna ziua.Denisa femeia de langa Tuba este m
nu ştiu , Florina spune că e mama ei , vezi că la topicul poze Tuba a pus Florina o fotografie cu mama ei şi poţi face o comparaţie .
nu ştiu , Florina spune că e mama ei , vezi că la topicul poze Tuba a pus Florina o fotografie cu mama ei şi poţi face o comparaţie .
Buna ziua fetelor.Denisa nu sti ce au sarbatorit turci vineri Pastele sau Craciunul
vivi- vip
Data de inscriere : 09/10/2009
vivi a scris:Buna ziua fetelor.Denisa nu sti ce au sarbatorit turci vineri Pastele sau Craciunul
a fost Sărbătoarea sacrificiului .
sefa mea si inca o fata sunt turcoaice si una mi-a zis ca e Craciunul si alta Pastele si am ramas blocata
vivi- vip
vivi a scris:sefa mea si inca o fata sunt turcoaice si una mi-a zis ca e Craciunul si alta Pastele si am ramas blocata
nu ştiu ce să zic dar Crăciunul nu e sigur, am înţeles de la turcoaice că acum se taie miei , fac vizite la familie , se felicită reciproc în aceste 4 zile
exact una dintre ele zicea ca barbatul ei a taiat un miel cred ca sau zapacit si ele ca nu veneau la munca de CraciunDENISA a scris:vivi a scris:sefa mea si inca o fata sunt turcoaice si una mi-a zis ca e Craciunul si alta Pastele si am ramas blocata
nu ştiu ce să zic dar Crăciunul nu e sigur, am înţeles de la turcoaice că acum se taie miei .
vivi- vip
vivi a scris: exact una dintre ele zicea ca barbatul ei a taiat un miel cred ca sau zapacit si ele ca nu veneau la munca de Craciun
am să le întreb ce sărbătoresc , eu ştiam că ei nu sărbătoresc Paştele .
At the end of the annual pilgrimage to Mecca, Muslims throughout the world celebrate the holiday of Eid al-Adha (Festival of Sacrifice).
la sf pelerinajului anual la Mecca musulmanii din întreaga lume sărbătoresc vacanţa de Eid .
eu stiam doar de Bairam si Ramazan ele spuneau ca nu au atatea sarbatori ca noiDENISA a scris:vivi a scris: exact una dintre ele zicea ca barbatul ei a taiat un miel cred ca sau zapacit si ele ca nu veneau la munca de Craciun
vivi- vip
vivi craciunul e simbolul nasterii Domnului, iar pastele e sarbatoarea invierii DOMNULUI. sunt 2 sarbatosri specifice doar catolocilor si ortodoxilor. nu turcilor., musulmanilor, hindusilor, buddistilor.. iar nasterea Domnului se sarbatoreste mereu pe 25 decembrie. cred ca s-a nascut o singura data. doar pastele difera pt ca fiecare biserica isi calculeaza data. dar nu difera mai mult de 2-3 saptamani.vivi a scris:sefa mea si inca o fata sunt turcoaice si una mi-a zis ca e Craciunul si alta Pastele si am ramas blocata
michiper68- vip
Varsta : 55
Localizare : bucuresti
vivi a scris:eu stiam doar de Bairam si Ramazan ele spuneau ca nu au atatea sarbatori ca noiDENISA a scris:vivi a scris: exact una dintre ele zicea ca barbatul ei a taiat un miel cred ca sau zapacit si ele ca nu veneau la munca de Craciun
mi-au răspuns ce am scris mai sus , se sacrifică un animal în general oi , dar şi cămile sau capre, cea mai mare parte din carnea animalului se împarte la săraci iar restul e mâncată de familie , în aceste zile ei îşi fac cadouri .
m-am lamurit acum multumescDENISA a scris:vivi a scris:eu stiam doar de Bairam si Ramazan ele spuneau ca nu au atatea sarbatori ca noiDENISA a scris:vivi a scris: exact una dintre ele zicea ca barbatul ei a taiat un miel cred ca sau zapacit si ele ca nu veneau la munca de Craciun
mi-au răspuns ce am scris mai sus , se sacrifică un animal în general oi , dar şi cămile sau capre, cea mai mare parte din carnea animalului se împarte la săraci iar restul e mâncată de familie , în aceste zile ei îşi fac cadouri .
vivi- vip
am aflat şi comentariu după această fotografie
HI DANA ,
I think it's a very good movie
cred că este un film foarte bun .
HI DANA ,
denisa te rog frumos putem afla despre ce e vorba in film? de ce apare actorul acela in mos craciun? e o parodie?DENISA a scris:am aflat şi comentariu după această fotografie
HI DANA ,
michiper68- vip
abia astept sa-l vadDENISA a scris:am aflat şi comentariu după această fotografie
HI DANA ,
vivi- vip
michiper68 a scris:denisa te rog frumos putem afla despre ce e vorba in film? de ce apare actorul acela in mos craciun? e o parodie?DENISA a scris:am aflat şi comentariu după această fotografie
HI DANA ,
am să întreb .
purceaua parca are capul pe arcuri sa nu piarda vreun microfon si intotdeauna isi ranjeste fasoleaDENISA a scris:michiper68 a scris:denisa te rog frumos putem afla despre ce e vorba in film? de ce apare actorul acela in mos craciun? e o parodie?DENISA a scris:am aflat şi comentariu după această fotografie
HI DANA ,
am să întreb .
vivi- vip
vivi a scris:purceaua parca are capul pe arcuri sa nu piarda vreun microfon si intotdeauna isi ranjeste fasoleaDENISA a scris:michiper68 a scris:denisa te rog frumos putem afla despre ce e vorba in film? de ce apare actorul acela in mos craciun? e o parodie?DENISA a scris:am aflat şi comentariu după această fotografie
HI DANA ,
am să întreb .
stă încordată să îi cadă meşele după cap .
e penibila. dar unul din microfoane e de la star tv. acolo il vom vedea . celalalt? microfonul rosu? ce emisiuni au pe star tv?vivi a scris:purceaua parca are capul pe arcuri sa nu piarda vreun microfon si intotdeauna isi ranjeste fasoleaDENISA a scris:michiper68 a scris:denisa te rog frumos putem afla despre ce e vorba in film? de ce apare actorul acela in mos craciun? e o parodie?DENISA a scris:am aflat şi comentariu după această fotografie
HI DANA ,
am să întreb .
michiper68- vip
DENISA a scris:vivi a scris:purceaua parca are capul pe arcuri sa nu piarda vreun microfon si intotdeauna isi ranjeste fasoleaDENISA a scris:michiper68 a scris:denisa te rog frumos putem afla despre ce e vorba in film? de ce apare actorul acela in mos craciun? e o parodie?DENISA a scris:am aflat şi comentariu după această fotografie
HI DANA ,
am să întreb .
vivi- vip
cred ca vrea sa-l traga. invidia. pe ea n-au intrebat-o nimic. nici macar cine a coafat-o stilul baba. dar e clar ca ea vrea sa plece mai repede.obositse de atatea ranjete si o dureau falcile.vivi a scris:DENISA a scris:vivi a scris:purceaua parca are capul pe arcuri sa nu piarda vreun microfon si intotdeauna isi ranjeste fasoleaDENISA a scris:michiper68 a scris:denisa te rog frumos putem afla despre ce e vorba in film? de ce apare actorul acela in mos craciun? e o parodie?DENISA a scris:am aflat şi comentariu după această fotografie
HI DANA ,
am să întreb .
michiper68- vip
michiper68 a scris: cred ca vrea sa-l traga. invidia. pe ea n-au intrebat-o nimic. nici macar cine a coafat-o stilul baba. dar e clar ca ea vrea sa plece mai repede.obositse de atatea ranjete si o dureau falcile.
nimeni nu o bagă în seamă şi la lansarea filmului lui Nurgul nu ai văzut cum îl privea pe Murat când îi răspundea acelui reporter , se uita în gura lui de parcă îi număra plombele .
cred ca se uita pentru ca nu a pomenit nimic de coedia-romanticaDENISA a scris:michiper68 a scris: cred ca vrea sa-l traga. invidia. pe ea n-au intrebat-o nimic. nici macar cine a coafat-o stilul baba. dar e clar ca ea vrea sa plece mai repede.obositse de atatea ranjete si o dureau falcile.
nimeni nu o bagă în seamă şi la lansarea filmului lui Nurgul nu ai văzut cum îl privea pe Murat când îi răspundea acelui reporter , se uita în gura lui de parcă îi număra plombele .
vivi- vip
Pagina 9 din 37 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 23 ... 37
Subiecte similare
» 6.ASI IMPOTRIVA DESTINULUI
» 4 .ASI IMPOTRIVA DESTINULUI
» 1. ASI IMPOTRIVA DESTINULUI
» 2 .ASI IMPOTRIVA DESTINULUI
» Ati dorii sa revedeti pe programul Kanal D filmul Asi impotriva destinului ?
» 4 .ASI IMPOTRIVA DESTINULUI
» 1. ASI IMPOTRIVA DESTINULUI
» 2 .ASI IMPOTRIVA DESTINULUI
» Ati dorii sa revedeti pe programul Kanal D filmul Asi impotriva destinului ?
Pagina 9 din 37
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum