3 .ASI IMPOTRIVA DESTINULUI
+24
vyk968
Admin_dea05
Lorelay_2006
tubafan
IRIS
clio 24
florina1989
emilia63
nutzi
octaviana1989
emine
mioaranita60@.com
violeta53
Luana
vivi
allly
lyvya
Mic
michiper68
dea05
Hatice2J
monicuta
DENISA
GIULIA
28 participanți
Pagina 21 din 37
Pagina 21 din 37 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 29 ... 37
Re: 3 .ASI IMPOTRIVA DESTINULUI
Hatice2J a scris:sunt f.reusite pozele marca Funda...deosebite...
cred că e profesionist/profesionistă cel/ cea care le face .
merhaba kizlar,
ce ziceti de o cafea?
sunteti asteptate...
Hatice2J- vip
Data de inscriere : 10/11/2009
Varsta : 57
dragalaselor...e ora de cafea...
Hatice2J- vip
DENISA a scris:Hatice2J a scris:sunt f.reusite pozele marca Funda...deosebite...
cred că e profesionist/profesionistă cel/ cea care le face .
am uitat...
FELICITARI pt.pagina de pe asi-dizi...
un gest frumos din partea lor,dar pe care-l meriti din plin...
m-am bucurat din toata inima...
Hatice2J- vip
BUNA!IMI ESTE FOARTE DOR DE FILM
ALA DUPA MERCAN PARCA AR FI SAMI?
ALA DUPA MERCAN PARCA AR FI SAMI?
tubafan- membru activ
Data de inscriere : 02/10/2009
un mic cadou de Moş Nicolae
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Sam 05 Dec 2009, 12:58 pm, editata de 1 ori
buna seara!
gata mi-am pregatit ghetutele
dea05- vip
Data de inscriere : 13/09/2009
iyi aksamlar kizlar...
Hatice2J- vip
dea05 a scris:buna seara!
ti-ai pus si o dorinta?
ce vrei sa-ti aduca mosul
Hatice2J- vip
cel mai important este sanatate sa ne aduca la totiHatice2J a scris:dea05 a scris:buna seara!
ti-ai pus si o dorinta?
ce vrei sa-ti aduca mosul
dea05- vip
BUNA SEARA ,FETE SCUMPE!!
MOS NICOLAE ,SA VA ADUCA TOT CE VRETI VOI MATERIAL ,DAR SI MULTA SANATATE ,FERICIRE SI MULTA IUBIRE!!
EU VA MULTUMESC CA EXISTATI SI -MI COLORATI VIATA ,IMI ADUCETI ZAMBETUL PE BUZE SI MULTA BUCURIE IN SUFLET!
LA MULTI ANI TUFUROR CE POARTA ACEST NUME SFANT!
MOS NICOLAE ,SA VA ADUCA TOT CE VRETI VOI MATERIAL ,DAR SI MULTA SANATATE ,FERICIRE SI MULTA IUBIRE!!
EU VA MULTUMESC CA EXISTATI SI -MI COLORATI VIATA ,IMI ADUCETI ZAMBETUL PE BUZE SI MULTA BUCURIE IN SUFLET!
LA MULTI ANI TUFUROR CE POARTA ACEST NUME SFANT!
nutzi- vip
Data de inscriere : 14/09/2009
Varsta : 61
buna seara familia ''ASI''......cred ca mosul o sa va aduca multe cadouri ca sunteti f harnicute si cred eu ca a-ti fost si cuminti
va citesc mereu,dar de scris nu prea scriu pt ca eu intru numai seara tarziu cand nu mai e nimeni.....si de cate ori intru aici mi se face un dooooor de film ....dar cred ca nu sunt singura care simte asta.......va pup si eu va doresc sa va aduca mosul tot ce va doriti !!!!!!!!!!!!!!
emine- membru senior
Data de inscriere : 04/10/2009
Varsta : 56
Localizare : cyprus
NOAPTE BUNA!SA FITI CUMINTI CA VINE MOSUL :flower: :flower:
dea05- vip
mulţam ... eu lustruiesc de zor cizmuliţele....
Povestea lui Mos Nicolae
Seara lui Mos Nicolae
In noaptea de 5 spre 6 decembrie in fiecare an se spune ca Mos Nicolae vine pe la geamuri si vede copiii care dorm si sint cuminti. Le lasa in ghete dulciuri si alte daruri, insa pe copiii lenisi si neascultatori tot el ii pedepseste.
E un obicei vechi, nu numai la romani, de a face cadouri in aceasta zi. Mos Nicolae, spre deosebire de Mos Craciun, nu se arata niciodata la vedere.
Povestea lui Mos Nicolae
Se spune ca insusi Sfintul Nicolae a ajutat trei sarmane fete din orasul sau, aducandu-le dar de zestre, noaptea, fara sa fie vazut. Casa in care traiau cele trei surori era una foarte saraca. Tatal lor planuia sa-si vanda fetele, crezand ca astfel se va ajunge. Plansetele si rugamintile fiicelor sale nu l-au
induplecat pe batranul cu suflet negru. Sfintul Nicolae a aflat despre aceasta nenorocire. Noaptea, pe furis, el a aruncat o punga plina cu galbeni in camera fetei celei mai mari. Astfel ea a reusit sa se marite curand. La fel a facut Mosul si in urmatorii doi ani, iar sora cea mijlocie si apoi cea mica au reusit sa se aseze la casele lor.
De atunci si pana in zilele noastre, in fiecare noapte de Sfintului Nicolae, cei dragi noua, si in special copiii, primesc daruri, de la Mosul care nu li se arata niciodata.
Mos Nicolae la romani
La noi, in fiecare an, seara de 5 decembrie este foarte importanta pentru toti copiii. Ei isi pregatesc cu grija ghetutele si cizmulitele, le curata, le lustruiesc si le aseaza langa usa urmand ca a doua zi sa gaseasca in ele darurile mosului.
Traditia spune ca Mosul aduce o data cu darurile si crengute argintii. Parintii isi avertizeaza copiii ca daca nu vor fi ascultatori, vor primi numai crengutele.
Sfantul Nicolae este o prezenta foarte veche la romani, marcand un moment deosebit al anului, mult asteptat atat de copii, mai ales, dar si de adulti si reprezentand inceputul frumoaselor sarbatori de iarna.
Povestea lui Mos Nicolae
Seara lui Mos Nicolae
In noaptea de 5 spre 6 decembrie in fiecare an se spune ca Mos Nicolae vine pe la geamuri si vede copiii care dorm si sint cuminti. Le lasa in ghete dulciuri si alte daruri, insa pe copiii lenisi si neascultatori tot el ii pedepseste.
E un obicei vechi, nu numai la romani, de a face cadouri in aceasta zi. Mos Nicolae, spre deosebire de Mos Craciun, nu se arata niciodata la vedere.
Povestea lui Mos Nicolae
Se spune ca insusi Sfintul Nicolae a ajutat trei sarmane fete din orasul sau, aducandu-le dar de zestre, noaptea, fara sa fie vazut. Casa in care traiau cele trei surori era una foarte saraca. Tatal lor planuia sa-si vanda fetele, crezand ca astfel se va ajunge. Plansetele si rugamintile fiicelor sale nu l-au
induplecat pe batranul cu suflet negru. Sfintul Nicolae a aflat despre aceasta nenorocire. Noaptea, pe furis, el a aruncat o punga plina cu galbeni in camera fetei celei mai mari. Astfel ea a reusit sa se marite curand. La fel a facut Mosul si in urmatorii doi ani, iar sora cea mijlocie si apoi cea mica au reusit sa se aseze la casele lor.
De atunci si pana in zilele noastre, in fiecare noapte de Sfintului Nicolae, cei dragi noua, si in special copiii, primesc daruri, de la Mosul care nu li se arata niciodata.
Mos Nicolae la romani
La noi, in fiecare an, seara de 5 decembrie este foarte importanta pentru toti copiii. Ei isi pregatesc cu grija ghetutele si cizmulitele, le curata, le lustruiesc si le aseaza langa usa urmand ca a doua zi sa gaseasca in ele darurile mosului.
Traditia spune ca Mosul aduce o data cu darurile si crengute argintii. Parintii isi avertizeaza copiii ca daca nu vor fi ascultatori, vor primi numai crengutele.
Sfantul Nicolae este o prezenta foarte veche la romani, marcand un moment deosebit al anului, mult asteptat atat de copii, mai ales, dar si de adulti si reprezentand inceputul frumoaselor sarbatori de iarna.
[quote="DENISA"]mulţam ... eu lustruiesc de zor cizmuliţele....
vad ca-s pline deja...
ce sa cred
vad ca-s pline deja...
ce sa cred
Hatice2J- vip
Hatice2J a scris:
vad ca-s pline deja...
ce sa cred
sunt doar de faţadă , încă îl aştept pe moş, am pus 2 perechi de ghete să aibă unde pune cadourile .
Pagina 21 din 37 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 29 ... 37
Subiecte similare
» 6.ASI IMPOTRIVA DESTINULUI
» 4 .ASI IMPOTRIVA DESTINULUI
» 1. ASI IMPOTRIVA DESTINULUI
» 2 .ASI IMPOTRIVA DESTINULUI
» Ati dorii sa revedeti pe programul Kanal D filmul Asi impotriva destinului ?
» 4 .ASI IMPOTRIVA DESTINULUI
» 1. ASI IMPOTRIVA DESTINULUI
» 2 .ASI IMPOTRIVA DESTINULUI
» Ati dorii sa revedeti pe programul Kanal D filmul Asi impotriva destinului ?
Pagina 21 din 37
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum