3 .ASI IMPOTRIVA DESTINULUI
+24
vyk968
Admin_dea05
Lorelay_2006
tubafan
IRIS
clio 24
florina1989
emilia63
nutzi
octaviana1989
emine
mioaranita60@.com
violeta53
Luana
vivi
allly
lyvya
Mic
michiper68
dea05
Hatice2J
monicuta
DENISA
GIULIA
28 participanți
Pagina 25 din 37
Pagina 25 din 37 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 31 ... 37
Re: 3 .ASI IMPOTRIVA DESTINULUI
GIULIA a scris:ASKASONE, NE-A DEDICAT, UN NOU CLIP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Uneori chipul tau il zaresc
Uneori printre poze mai privesc
Atat de mult eu mi-as dori timpul oprind
Se intampla adesea sa te mai caut prin 'prejur
Sa ma gandesc la tot ce-a fost mai bun
Si cate vise noi ne-am facut candva de mult.
Refren:
Iti mai aduce drumul spre nori
Iti mai aduci aminte cafeaua din zori
Iti mai aduci aminte noptile albe
Acum sunt toate foarte departe.
II:
Uneori vorbesc cu tine in lipsa ta
Ma simt strain chiar si de umbra mea
Si incerc sa scap de amintiri
Dar mai tare ma dor.
Si cate vise noï ne-am facut candva de mult.
GIULIA- membru senior
Data de inscriere : 14/09/2009
http://www.medyafaresi.com/haber/33185/televizyon-tubanin-dizisi-baslamadan-neden-kanal-degistirdi.html
NOUL SERIAL A LUI TUBA VA FI PE SHOW TV ŞI SE VA NUMI " INIMĂ FURATĂ"
https://serialesitelenovelet.forumgratuit.ro/poze-noutati-actori-f6/tuba-buyukustun-t4-465.htm#6429
https://serialesitelenovelet.forumgratuit.ro/poze-noutati-actori-f6/tuba-buyukustun-t4-465.htm#6429
multumim denisa. ce de schimbari! filmul lui murat trebuia sa fie pe kanal d si va fi pe atv iar filmul tubei trebuia sa fie pe atv si va fi pe show tv.tomiris va avea 2 filme pe show tv.DENISA a scris:http://www.medyafaresi.com/haber/33185/televizyon-tubanin-dizisi-baslamadan-neden-kanal-degistirdi.html
michiper68- vip
Varsta : 55
Localizare : bucuresti
si kul ve ates , productie sis yapim a iesit si era pe star tv. au iesit mai multe dar intr-adevar cele mai multe de la atv: nefes, kis masali,...filmul lui burci.e un mister cum scot ei filmele asa... fara sa incerce sa schimbe ziua sau ora de difuzare. si daca tot se hotarasc ,sa le faca un final. am incercat sa postez pe unele forumuri si nu mi-au acceptat postarea in engleza. simt ca si-au batut joc de timpul meu .ei zic ca dupa ce le scot casa producatoare poate incerca sa incheie un alt contract cu un alt canal tv care sa le difuzeze. eu zic ca eram telespectatorul lor si aveam dreptul , din respect, sa vad finalul tot la ei.
michiper68- vip
michiper68 a scris: si kul ve ates , productie sis yapim a iesit si era pe star tv. au iesit mai multe dar intr-adevar cele mai multe de la atv: nefes, kis masali,...filmul lui burci.e un mister cum scot ei filmele asa... fara sa incerce sa schimbe ziua sau ora de difuzare. si daca tot se hotarasc ,sa le faca un final. am incercat sa postez pe unele forumuri si nu mi-au acceptat postarea in engleza. simt ca si-au batut joc de timpul meu .ei zic ca dupa ce le scot casa producatoare poate incerca sa incheie un alt contract cu un alt canal tv care sa le difuzeze. eu zic ca eram telespectatorul lor si aveam dreptul , din respect, sa vad finalul tot la ei.
filmul lui Curcin cred că l-au scos din cauză că era " foarte bun """ de aruncat la coş.
n-am vazut ceva mai sinistru in toata viata mea. ragea fiecare pe limba lui. dar de kis masali imi pare rau.nici kul ve ates, nici nefes n-am urmarit.DENISA a scris:michiper68 a scris: si kul ve ates , productie sis yapim a iesit si era pe star tv. au iesit mai multe dar intr-adevar cele mai multe de la atv: nefes, kis masali,...filmul lui burci.e un mister cum scot ei filmele asa... fara sa incerce sa schimbe ziua sau ora de difuzare. si daca tot se hotarasc ,sa le faca un final. am incercat sa postez pe unele forumuri si nu mi-au acceptat postarea in engleza. simt ca si-au batut joc de timpul meu .ei zic ca dupa ce le scot casa producatoare poate incerca sa incheie un alt contract cu un alt canal tv care sa le difuzeze. eu zic ca eram telespectatorul lor si aveam dreptul , din respect, sa vad finalul tot la ei.
filmul lui Curcin cred că l-au scos din cauză că era " foarte bun """ de aruncat la coş.
michiper68- vip
michiper68 a scris: n-am vazut ceva mai sinistru in toata viata mea. ragea fiecare pe limba lui. dar de kis masali imi pare rau.nici kul ve ates, nici nefes n-am urmarit.
eu nu le-am urmărit , m-am uitat la filmul lui Curcin doar la ep în care a apărut Murat, eu mă mai uit la Kasaba ptr Asya .
acum urmaresc doar kasaba si bu kalp seni unutur mu? pt ca sunt sis yapim.DENISA a scris:michiper68 a scris: n-am vazut ceva mai sinistru in toata viata mea. ragea fiecare pe limba lui. dar de kis masali imi pare rau.nici kul ve ates, nici nefes n-am urmarit.
eu nu le-am urmărit , m-am uitat la filmul lui Curcin doar la ep în care a apărut Murat, eu mă mai uit la Kasaba ptr Asya .
michiper68- vip
michiper68 a scris: multumim denisa. ce de schimbari! filmul lui murat trebuia sa fie pe kanal d si va fi pe atv iar filmul tubei trebuia sa fie pe atv si va fi pe show tv.tomiris va avea 2 filme pe show tv.
Someone says because of the management changes, ATV is uneasy right now. The series might be aired on a different channel. Some other people say, no it is ATV. Nothing is certain yet...
încă nu e sigur că va fi pe kanald tr
michiper68 a scris:luana filmul a fost scos , nu se mai difuzeaza , din cauza audientei slabe.Luana a scris:Buna fetelor!DENISA a scris: părerea turcoaicelor " Murat did very well that he abandoned the role of Kul Ates Ve. "
Murat foarte bine a făcut că a renunţat la rolul din Kul Ateş Ve.
Deni, au spus si de ce este bine ca a renuntat???
Este slab filmul???
Despre ce era vorba???
Buna dimineata!
Scriu aici pt. doua mesaje ale tale, de teama ca nu mi le ia si trebuie sa le rescriu...
Eu cred ca el nu a acceptat filmul acela, pt. ca nu i-a placut scenariul...A spus el intr-un interviu ca joaca doar daca ii place...
Dar poate , daca juca el, ar fi avut audienta mai buna!
In fine!
Apoi vreau sa spun ca-mi pare rau pt. tine, dar eu sunt fericita, pt. ca Show TV il am pe grila de canale si-l vad ca lumea, pe TV...
Pa,pa, o zi buna si calduta va urez!
Luana- vip
Varsta : 65
Localizare : Romania
Ce m-am distrat!michiper68 a scris:n-am vazut ceva mai sinistru in toata viata mea. ragea fiecare pe limba lui. dar de kis masali imi pare rau.nici kul ve ates, nici nefes n-am urmarit.DENISA a scris:michiper68 a scris: si kul ve ates , productie sis yapim a iesit si era pe star tv. au iesit mai multe dar intr-adevar cele mai multe de la atv: nefes, kis masali,...filmul lui burci.e un mister cum scot ei filmele asa... fara sa incerce sa schimbe ziua sau ora de difuzare. si daca tot se hotarasc ,sa le faca un final. am incercat sa postez pe unele forumuri si nu mi-au acceptat postarea in engleza. simt ca si-au batut joc de timpul meu .ei zic ca dupa ce le scot casa producatoare poate incerca sa incheie un alt contract cu un alt canal tv care sa le difuzeze. eu zic ca eram telespectatorul lor si aveam dreptul , din respect, sa vad finalul tot la ei.
Sinistru...Ha,ha,ha,,,Marea actrita, de la 4 ani pe scena...Si eu am vazut doar cateva minute, putin inainte de a aparea Murat, dar mi-a ajuns...Intr-adevar, toti urlau ca dementii...Inclusiv avocata!
Luana- vip
Varsta : 65
Localizare : Romania
Buna dimineata fetele!!:)
octaviana1989- vip
Data de inscriere : 28/09/2009
Varsta : 35
Buna dimineata, tuturor!!!!!!!!!!!!!!!!
CU
NOUL CLIP PE CARE NI L-A DEDICAT IERI,ASKASONE!!
Asi&Demir - Iti Mai Aduci Aminte
.
Refren:
II:
Dar mai tare ma dor.
CU
NOUL CLIP PE CARE NI L-A DEDICAT IERI,ASKASONE!!
Asi&Demir - Iti Mai Aduci Aminte
.
Refren:
II:
Dar mai tare ma dor.
GIULIA- membru senior
neataaaa !!!! hop si eu !
lyvya- membru activ
Data de inscriere : 19/09/2009
Varsta : 46
Localizare : Iasi
clar nu i-a placut ceva. nu stiu despre scenariul nimic, nu l-am vazut, dar eu cand ma uit la un film aleg filmul pt ca echipa si actorii ma atrag , si dupa astept sa ma prinda si povestea.ori la kul ve ates nu mi-a atras atentia nimic, niciun actor , regizorul . probabil daca ar fi avut in spate o intreaga echipa buna murat accepta. mai bine ca a refuzat.Luana a scris:michiper68 a scris:luana filmul a fost scos , nu se mai difuzeaza , din cauza audientei slabe.Luana a scris:Buna fetelor!DENISA a scris: părerea turcoaicelor " Murat did very well that he abandoned the role of Kul Ates Ve. "
Murat foarte bine a făcut că a renunţat la rolul din Kul Ateş Ve.
Deni, au spus si de ce este bine ca a renuntat???
Este slab filmul???
Despre ce era vorba???
Buna dimineata!
Scriu aici pt. doua mesaje ale tale, de teama ca nu mi le ia si trebuie sa le rescriu...
Eu cred ca el nu a acceptat filmul acela, pt. ca nu i-a placut scenariul...A spus el intr-un interviu ca joaca doar daca ii place...
Dar poate , daca juca el, ar fi avut audienta mai buna!
In fine!
Apoi vreau sa spun ca-mi pare rau pt. tine, dar eu sunt fericita, pt. ca Show TV il am pe grila de canale si-l vad ca lumea, pe TV...
Pa,pa, o zi buna si calduta va urez!
michiper68- vip
Ultima editare efectuata de catre lyvya in Mier 09 Dec 2009, 1:09 pm, editata de 1 ori
lyvya- membru activ
Data de inscriere : 19/09/2009
Varsta : 46
Localizare : Iasi
sper sa-mi ia comentariul :)) recunosc ca tot timpul am avut impresia ca-s restrictionata :)) mai fac o incercare :))
parca nu mai am rabdare pana incep filmele cu iubitii nostri :))
dragele mele daca am noroc sa-mi ia mesajul , va doresc o zi excelenta , si va iubesc :))
pt. voi ca existati :))
dragele mele daca am noroc sa-mi ia mesajul , va doresc o zi excelenta , si va iubesc :))
vyk968- membru activ
Data de inscriere : 20/09/2009
vyk968 a scris:sper sa-mi ia comentariul :)) recunosc ca tot timpul am avut impresia ca-s restrictionata :)) mai fac o incercare :))
iubita bun venit alături de noi , nu ai nici o restricţie , eu chiar ţi-am trimis aici un mesaj privat în care te întrebam de ce nu vrei să şi scrii, că de intrat am văzut că intri .
DENISA a scris:vyk968 a scris:sper sa-mi ia comentariul :)) recunosc ca tot timpul am avut impresia ca-s restrictionata :)) mai fac o incercare :))
iubita bun venit alături de noi , nu ai nici o restricţie , eu chiar ţi-am trimis aici un mesaj privat în care te întrebam de ce nu vrei să şi scrii, că de intrat am văzut că intri .
stai ca nu mai stiu cum sa procedez , sper ca fac bine ,
unde mi-ai scris mesaj ?? eu mai intru cand imi verific e-mail-ul meu , de acolo pot sa intru intotdeauna , dar nu sa si postez , nu stiu de ce ??
vyk968- membru activ
Data de inscriere : 20/09/2009
Pagina 25 din 37 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 31 ... 37
Subiecte similare
» 6.ASI IMPOTRIVA DESTINULUI
» 4 .ASI IMPOTRIVA DESTINULUI
» 1. ASI IMPOTRIVA DESTINULUI
» 2 .ASI IMPOTRIVA DESTINULUI
» Ati dorii sa revedeti pe programul Kanal D filmul Asi impotriva destinului ?
» 4 .ASI IMPOTRIVA DESTINULUI
» 1. ASI IMPOTRIVA DESTINULUI
» 2 .ASI IMPOTRIVA DESTINULUI
» Ati dorii sa revedeti pe programul Kanal D filmul Asi impotriva destinului ?
Pagina 25 din 37
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum