3 .ASI IMPOTRIVA DESTINULUI
+24
vyk968
Admin_dea05
Lorelay_2006
tubafan
IRIS
clio 24
florina1989
emilia63
nutzi
octaviana1989
emine
mioaranita60@.com
violeta53
Luana
vivi
allly
lyvya
Mic
michiper68
dea05
Hatice2J
monicuta
DENISA
GIULIA
28 participanți
Pagina 36 din 37
Pagina 36 din 37 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37
Re: 3 .ASI IMPOTRIVA DESTINULUI
[
care o fi , o fi , dar numai să arate bine şi să o iubească.[/quote]
da, sa o iubeasca si sa o faca fericita ca sa nu o mai vad asa trista :D de fapt pe amandoi vreau sa-i vad fericiti ca merita
care o fi , o fi , dar numai să arate bine şi să o iubească.[/quote]
da, sa o iubeasca si sa o faca fericita ca sa nu o mai vad asa trista :D de fapt pe amandoi vreau sa-i vad fericiti ca merita
octaviana1989- vip
Data de inscriere : 28/09/2009
Varsta : 35
octaviana1989 a scris:
Şi eu vreau să îi văd fericiţi , dar dacă s-ar putea să fie împreună ar fi şi mai bine .
DENISA a scris:octaviana1989 a scris:
Şi eu vreau să îi văd fericiţi , dar dacă s-ar putea să fie împreună ar fi şi mai bine .
vor fi impreuna, e doar o chestiune de timp, ei s-au intalnit in aceasta viata cu un scop, si acel scop e sa fie impreuna...o sa vina si ziua aceea mult asteptata :D.......iubita mai vb. trebuie sa ies...te pup o seara placuta!! floare :bom:
Ultima editare efectuata de catre octaviana1989 in Dum 13 Dec 2009, 8:09 pm, editata de 1 ori
octaviana1989- vip
Octaviana , eu ies , ne auzim puţintel mai târziu. Poate intră fetele care mai sunt pe forum şi îţi vor ţine companie . asya
[quote="DENISA"]Octaviana , eu ies , ne auzim puţintel mai târziu. Poate intră fetele care mai sunt pe forum şi îţi vor ţine companie . asya
si eu trebuie sa ies, :D ma bucur ca am vb putin...pupik :lol:
si eu trebuie sa ies, :D ma bucur ca am vb putin...pupik :lol:
octaviana1989- vip
buna dimineata fetelor!Va doresc sa aveti o zi buna si o saptamana plina de evenimente frumoase!
elena50- vip
hielena50 a scris:buna dimineata fetelor!Va doresc sa aveti o zi buna si o saptamana plina de evenimente frumoase!
dea05- vip
Data de inscriere : 13/09/2009
merhaba kizlar,
https://www.youtube.com/watch?v=KggDOxlj7sw
e primul clip pe care l-am vazut astazi,multa vreme...si telefonul imi suna pe aceasta melodie...
e primul clip pe care l-am vazut astazi,multa vreme...si telefonul imi suna pe aceasta melodie...
Hatice2J- vip
Data de inscriere : 10/11/2009
Varsta : 57
merhaba,elena50 a scris:buna dimineata fetelor!Va doresc sa aveti o zi buna si o saptamana plina de evenimente frumoase!
si tu sa ai parte de...ceea ce ne doresti noua...
pacea si linistea sufleteasca sa te insoteasca mereu...mereu
Hatice2J- vip
BUNA DIMI!!!![/quote]
merhaba,
multumim pt.cafea...
pozele sunt minunate,mi-e tare dor de EI...
merhaba,
multumim pt.cafea...
pozele sunt minunate,mi-e tare dor de EI...
Hatice2J- vip
bună dimineaţa!!! drăgălaşelor :P :bom:
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Lun 14 Dec 2009, 10:16 am, editata de 1 ori
Hatice2J a scris:merhaba kizlar,
ce mă crizam când auzeam melodia asta vinerea seara, însemna finalul episodului ..
...ce mai faceti ?? Este o reala placere sa intri pe acest forum , atat de multe clipuri, colinde, poze si informatii noi...incat nici nu stiu cand voi putea recupera totul....mii de multumiri harnicutelor !!! ..ooooo...avem si "ajutoare" noi, care mai de care , mai grozave... Sa aveti un inceput de saptamana cat mai usor si placut !! :3a:
IRIS- membru senior
Data de inscriere : 06/10/2009
Varsta : 52
Localizare : MUNTENIA
ma faci sa rad,minunato...DENISA a scris:Hatice2J a scris:merhaba kizlar,
ce mă crizam când auzeam melodia asta vinerea seara, însemna finalul episodului ..
Hatice2J- vip
...ce mai faceti ?? Este o reala placere sa intri pe acest forum , atat de multe clipuri, colinde, poze si informatii noi...incat nici nu stiu cand voi putea recupera totul....mii de multumiri harnicutelor !!! ..ooooo...avem si "ajutoare" noi, care mai de care , mai grozave... Sa aveti un inceput de saptamana cat mai usor si placut !! :3a: [/quote]
multumim dragalaso,intr-adevar este f.placut sa intri aici,doar ca...nu te poti desprinde usor...
eu sunt pe fuga,poate ne mai intalnim...
Hatice2J- vip
Bun venit ! alături de noi , mă bucur că îţi palce " casa" noastră, te aşteptăm mai des pe la noi ... floareIRIS a scris:
...ce mai faceti ?? Este o reala placere sa intri pe acest forum , atat de multe clipuri, colinde, poze si informatii noi...incat nici nu stiu cand voi putea recupera totul....mii de multumiri harnicutelor !!! .avem si "ajutoare" noi, care mai de care , mai grozave..Sa aveti un inceput de saptamana cat mai usor si placut !!
Hatice2J a scris:
ma faci sa rad,minunato...
serios că mă crizam d/ d/ , dar îmi lipsea pistoletul să mă răzbun pe turcaleţi ....
dea05 a scris:
http://cadde.milliyet.com.tr/2009/12/14/HaberDetay/1173408/ILLE_DE_TUBA_OLSUN
İLLE DE TUBA OLSUN
The shootings of Gönülçelen is about to start.
TB's name will be Hasret (means missing and longing for the loved one), CE's name will be Murat.
Murat, while preparing for a concert, wants to find some one to play clarinet and goes to the gypsy neşghborhood. There he sees Hasret singing and he wants to prepare and train her for the concert... And the love begins...
This series will start next month on ATV.
Filmările la Gönülçelen sunt pe cale să înceapă. Numele lui Tuba va fi Hasret iar numele lui Cansel M.urat.
M.urat, în timp ce se pregătea pentru un concert, vrea să găsească pe cineva care să cânte la clarinet şi se duce la un ţigan clarinetist . Acolo el o vede cântând pe Hasret şi el vrea să o pregătească pentru concertul său ... Şi dragostea incepe ...
Aceast serial va începe luna viitoare, pe ATV.
florina1989 a scris:
cansel elcin face parte dintr-o familie de cadre didactice in film se numeste m.urat..in film profesorul Higgins care joaca rolul profesorului Rex Harrison o sa-i predea Elizei
m.urat se pregateste pentru concert...pentru a gasi loc unde sa tina concertul se duce la clarinetistul rom..vorbesc si pregatesc concertul..o mare dragoste se naste aici
seria va incepe luna viitoare tomris a semnat cu atv
ATV advertises Murat's new series as "New Legend will begin soon"... But they don't advertise Tuba's... Maybe because they didn't start shooting yet, or because the contact is not signed... Show TV does not have any info either on Gönülçelen.
So we will wait and see...
ATV-ul a făcut deja publicitate la noul serial a lui M.urat " "Noua legendă va începe în curând" .. dar nu au făcut publicitate la serialul lui T.uba. Poate pentru că ei nu au început încă filmările , fie pentru că nu este încă semnat contactul ... Emisiunea TV nu are nici un informaţie despre Gönülçelen.
Deci, vom aştepta şi vom vedea ...
super astea murat&tuba
florina1989- vip
Data de inscriere : 18/09/2009
Varsta : 34
Localizare : buzau
Pagina 36 din 37 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37
Subiecte similare
» 4 .ASI IMPOTRIVA DESTINULUI
» 1. ASI IMPOTRIVA DESTINULUI
» 2 .ASI IMPOTRIVA DESTINULUI
» 6.ASI IMPOTRIVA DESTINULUI
» Ati dorii sa revedeti pe programul Kanal D filmul Asi impotriva destinului ?
» 1. ASI IMPOTRIVA DESTINULUI
» 2 .ASI IMPOTRIVA DESTINULUI
» 6.ASI IMPOTRIVA DESTINULUI
» Ati dorii sa revedeti pe programul Kanal D filmul Asi impotriva destinului ?
Pagina 36 din 37
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum