45. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+19
victorelalove
gix
teodora_roman
amiraa
andradamaria
Lucica10
dana4699
dana79i
costina
ninnet
dana17
lica54
Admin_dea05
Motzişor
pufy2010
simi
rodica
dubaisport
DENISA
23 participanți
Pagina 9 din 43
Pagina 9 din 43 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 26 ... 43
Re: 45. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
victorelalove a scris:
recunosccccccccccccccccc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Re: 45. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
pufy2010 a scris:
Uite aici secretul unei viete sanatoase si de durata :
S-a facut un sondaj de opinie intr-un sat cu oameni longevivi, pentru a stabili "cauza" varstei inaintate pana la care ajung acei oameni. La prima poarta raspunde un mos care parea foarte batran.
-Ce-ati mancat dumneavoastra ca sa ajungeti la varsta asta?
-Pai, dimineata - varza, la pranz - varza, seara - varza...
-Extraordinar! Si cati ani aveti?
-102.
- Oh, deci sa notam - varza ajuta pentru longevitate.
La urmatoarea casa un altul care arata si mai batran:
-Ce-ai mancat dumneata de-ai ajuns la varsta asta?
-Pai, taica, dimineata - lapte, la pranz - lapte si seara - lapte.
-Si cati ani ai taica?
-103.
-Oh, deci sa notam - laptele ajuta pentru longevitate.
Ajung si la unul care arata foarte batran, ramolit si tremurand din toate incheieturile:
-Cu ce te-ai hranit mata ca sa ajungi la aceasta varsta?
-Pai, dimineata - femei, la pranz - femei, seara - femei.
-Nemaipomenit! Cati ani ai?
-33.
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti
uite ,ti-o aduc pe tuba si sotul ei si nu mai scrasni din dinti noi iti suntem alaturi!!!!!!!!!!pufy2010 a scris:
andradamaria- vip
Data de inscriere : 20/01/2010
andradamaria a scris:uite ,ti-o aduc pe tuba si sotul ei
Dar ce au frate in farfuriile din fata lor ? Ca zici ca se pregatesc sa hraneasca gugustiuci .
Este de la nunta lor ? Vreun obicei ?
victorelalove- moderator
n-am idee, nu m-am uitat, poza este de la croate..nu stiu de la ce eveniment, or fi seminte de dafin!!!!!victorelalove a scris:
Dar ce au frate in farfuriile din fata lor ? Ca zici ca se pregatesc sa hraneasca gugustiuci .
Este de la nunta lor ? Vreun obicei ?
andradamaria- vip
andradamaria a scris: n-am idee, nu m-am uitat, poza este de la croate..nu stiu de la ce eveniment, or fi seminte de dafin!!!!!
Tuba simpatica foc !!! Onur la fel de incruntat sau ingandurat sau gandindu-se la vreo "vendeta" ...ca niciodata nu-mi dau seama de ce nu schiteaza si el un zambet ?
victorelalove- moderator
ai dreptate, uneori ai impresia ca nu formeaza un cuplu..fiecare pe calea lui, dar am vazut atatea priviri de adevarata vendeta ale lui onur pentru Tuba de parca i-ar spune ca a salvat-o dar pretul va fi enorm!victorelalove a scris:
Tuba simpatica foc !!! Onur la fel de incruntat sau ingandurat sau gandindu-se la vreo "vendeta" ...ca niciodata nu-mi dau seama de ce nu schiteaza si el un zambet ?
nici macar nu se fereste sa arate asta public..chiar nu-mi place perechea , ca si ceealalta, a lui muri, poate ma insel dar falsul tipa
andradamaria- vip
Poate ca ni se pare noua , Andrada !!andradamaria a scris:..chiar nu-mi place perechea , ca si ceealalta, a lui muri, poate ma insel dar falsul tipa
Eu chiar m-as bucura sa fie fericiti .
victorelalove- moderator
nu ni se pare Vic, sunt dovezi..palpabile, filme fotografi..etc, le doresc numai bine tuturor, dar vezi si tu incepe sa apara destul de des neansotit de ceea ce era de neconceput cu ceva vreme in urmavictorelalove a scris:
Poate ca ni se pare noua , Andrada !!
Eu chiar m-as bucura sa fie fericiti .
andradamaria- vip
Si-a dat seama ca a facut o alegere gresita . Ziceai ca s-au terminat curcile ...pardon , fetele !!andradamaria a scris:...dar vezi si tu incepe sa apara destul de des neansotit de ceea ce era de neconceput cu ceva vreme in urma
Ce dor imi era de rautatea noastra !!!!
victorelalove- moderator
nu scapam nimic, tocam tot asa , regret ca nu suntem mai multe sa avem spor!!victorelalove a scris:
Si-a dat seama ca a facut o alegere gresita . Ziceai ca s-au terminat curcile ...pardon , fetele !!
Ce dor imi era de rautatea noastra !!!!
andradamaria- vip
andradamaria a scris: nu scapam nimic, tocam tot asa :>O(: , regret ca nu suntem mai multe sa avem spor!!
Le lasam si lor !!!
victorelalove- moderator
ce scapa din barda noastravictorelalove a scris:
Le lasam si lor !!!
andradamaria- vip
andradamaria a scris:ce scapa din barda noastra
Mai dar de ea se stie ceva ?...Are si un nou proiect ?
Se interesaza cineva si de soarta si cariera ei ?
victorelalove- moderator
[quote="victorelalove"]
apropo de faptul că Murat se afișează singur
... cred că a citit studiul publicat de Orgenizația Mondială a Sănătății, care a stabilit că dragostea este o boală ce durează maxim 4 ani... iar acum caută să se re-viruseze
apropo de faptul că Murat se afișează singur
... cred că a citit studiul publicat de Orgenizația Mondială a Sănătății, care a stabilit că dragostea este o boală ce durează maxim 4 ani... iar acum caută să se re-viruseze
intereseaza doar din punctul de vedere asta :free pentruvictorelalove a scris:
Mai dar de ea se stie ceva ?...Are si un nou proiect ?
Se interesaza cineva si de soarta si cariera ei ?
andradamaria- vip
[quote="pufy2010"]
4 ani este mult ... cica 1,5 ani !!
Si ce este cu acest "re-virusat" ???? Nu s-a invatat minte ?
Asta imi aminteste de o doamna ... care mi-a spus acum ceva ani , ca daca ma marit cu un barbat care ma bate ...sa nu ma mai marit a doua oara , ca tot unul care ma bate voi lua . Mi-a placut logica femeii ...
Asa si cu Murat ... tot o va lua !!!!
4 ani este mult ... cica 1,5 ani !!
Si ce este cu acest "re-virusat" ???? Nu s-a invatat minte ?
Asta imi aminteste de o doamna ... care mi-a spus acum ceva ani , ca daca ma marit cu un barbat care ma bate ...sa nu ma mai marit a doua oara , ca tot unul care ma bate voi lua . Mi-a placut logica femeii ...
Asa si cu Murat ... tot o va lua !!!!
victorelalove- moderator
Buna seara.
La multi ani sarbatoritilor de azi. :sdf: :ryty:
La multi ani sarbatoritilor de azi. :sdf: :ryty:
simi- vip
Data de inscriere : 10/03/2011
Varsta : 49
Localizare : ITALIA
Simi, pe unde umbli?nu te mai vede omul cu saptamanile
Vic, aia nu e logica..cred ca era experienta proprie..si cine va urma ??nu tot o .. sper!!
Vic, aia nu e logica..cred ca era experienta proprie..si cine va urma ??nu tot o .. sper!!
andradamaria- vip
[quote="victorelalove"][quote="pufy2010"]
4 ani este mult ... cica 1,5 ani !! ..
boala F63.9
Simi
4 ani este mult ... cica 1,5 ani !! ..
boala F63.9
Simi
Wow . Intresant !! Multumim , Pufy !!pufy2010 a scris:boala F63.9
Da , Andrada !! Cred ca saraca femeie fusese maritata de 2 ori ... Dar trebuie sa-l prevenim pe Murat .
Buna , Simi !!
victorelalove- moderator
[quote="pufy2010"][quote="victorelalove"] :merci: Pufy, ..sa nu ne mai miram de ce vedem pe la stiri
andradamaria- vip
Sant peste tot Andrada si pe niciunde.
Ma enerveaza yahoo ca nu mai ma anunta cand postati mesaje noi.
M-am gandit ca e de vina laptopul dar am luat altul si e la fel.
Voua vi se intampla asta?
Deloc,deloc nu ma anunta....de ceva timp nu am nimic de la forum de aici....
simi- vip
Data de inscriere : 10/03/2011
Varsta : 49
Localizare : ITALIA
nici eu nu mai primesc mesaje, dar asta nu-i o piedica , intri si gata !simi a scris:Sant peste tot Andrada si pe niciunde.
in lipsa de informatii...
Ultima editare efectuata de catre andradamaria in Sam 07 Ian 2012, 8:29 pm, editata de 1 ori
andradamaria- vip
Nici eu nu le mai primesc , Simi !!
victorelalove- moderator
Pagina 9 din 43 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 26 ... 43
Subiecte similare
» 11.ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 23. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 35. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 19. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 27. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 23. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 35. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 19. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 27. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 9 din 43
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum