45. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+19
victorelalove
gix
teodora_roman
amiraa
andradamaria
Lucica10
dana4699
dana79i
costina
ninnet
dana17
lica54
Admin_dea05
Motzişor
pufy2010
simi
rodica
dubaisport
DENISA
23 participanți
Pagina 40 din 43
Pagina 40 din 43 • 1 ... 21 ... 39, 40, 41, 42, 43
Re: 45. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Buna seara !!
Buna , Andrada !! Eu sunt bine ...Tu ce mai faci ?
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti
Re: 45. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
caut un film, ai vreo recomandare?victorelalove a scris:Buna seara !!
andradamaria- vip
Data de inscriere : 20/01/2010
Pai eu cred ca ai vazut mai multe filme ca mine .andradamaria a scris:caut un film, ai vreo recomandare?
De curand am vazut "Sotia calatorului in timp" si mi-a placut . Dar este mai siropos , asa ... nu stiu ce gen cauti tu .
victorelalove- moderator
nu-mi plac siropoasele si nu stiu ce are pc-ul asta, a imprumutat viteza melcului,victorelalove a scris:
Pai eu cred ca ai vazut mai multe filme ca mine .
De curand am vazut "Sotia calatorului in timp" si mi-a placut . Dar este mai siropos , asa ... nu stiu ce gen cauti tu .
andradamaria- vip
Bună seara !!
fetelor eu am dat peste colecţia lui Motzi şi m-am pus frumuşel pe revizionat e " a enşpea" oară, de mi-am speriat colegul de cameră că după 3 ani eu încă revăd ASi
https://www.dailymotion.com/user/ASKveCEZAro/1
fetelor eu am dat peste colecţia lui Motzi şi m-am pus frumuşel pe revizionat e " a enşpea" oară, de mi-am speriat colegul de cameră că după 3 ani eu încă revăd ASi
Am inteles !! Stiam eu ca nu-ti plac . Nu prea stiu ce sa recomand ...ca nu ma prea uit .andradamaria a scris:nu-mi plac siropoasele si nu stiu ce are pc-ul asta, a imprumutat viteza melcului,
Eu am vazut "Darkman" (1990) cu Liam Neason acum ceva timp ... voia sa-l revad dupa multi ani ...si inca face ravagii in sufletul meu .
Sau "Produsul verde" ...un alt film ramas de pe vremea cand ma credeam nemuritoare .
Asa face si calculatorul meu cateodata ... se transforma in melc !!!
Denisa !! Vizionare placuta !!
victorelalove- moderator
nu-mi aduc aminte de niciunul ,o sa caut darkman ca-mi place Liam nelson,victorelalove a scris:
Am inteles !! Stiam eu ca nu-ti plac . Nu prea stiu ce sa recomand ...ca nu ma prea uit .
Eu am vazut "Darkman" (1990) cu Liam Neason acum ceva timp ... voia sa-l revad dupa multi ani ...si inca face ravagii in sufletul meu .
Sau "Produsul verde" ...un alt film ramas de pe vremea cand ma credeam nemuritoare .
Asa face si calculatorul meu cateodata ... se transforma in melc !!!
Denisa !! Vizionare placuta !!
Denisa, eu am vazut creatiile lui motzi, pe masura ce le-a creat, mi-au rupt sufletul!asa cum spui-a cata oara??-
andradamaria- vip
Si mie imi place .andradamaria a scris:.... darkman ca-mi place Liam nelson,
victorelalove- moderator
andradamaria a scris:caut un film, ai vreo recomandare?
... dacă nu l-ai văzut
DENISA a scris:
مرحبا بكم في منتدانا ! Amiraa أهْلا وَ سَهْلا ! Welcome on our forum !
Bună ziua drăgălaşelor !!!
amiraa- membru activ
Data de inscriere : 02/01/2012
مَساء النور! Amiraa Good evening
mesaj cu multa dragoste si respect alimar
: Prietenilor de e-mail.Fwd: Fw: imagini din Franta ct: Fwd: Fw: Fwd: Pictori cu memorie fotografica Fwd: Fw: Fwd: Fw: Fwd: POVESTE DE IARNA
To: truscanu_maria@yahoo.com
To: truscanu_maria@yahoo.com
alimar- membru senior
Data de inscriere : 04/01/2010
Varsta : 64
Localizare : romania
Alimar ce reprezintă această postare ???
DENISA MA BUCUR CA AI INCERCAT SA LE DESCHIZI
DENISA! BUNA SEARA ! SUNT NISTE FILMULETE CU DIFERITE FOTOGRAFII FRUMOASE PRIMUL ARE SI COMENTARII DESPRE PRIETENII DE PE NETT SUNT INTERESANTE SE VOR DESCHIDE? LE-AM PRIMIT PE EMAI-L SI NU MA PREA PRICEP CUM SA LE COPIEZ ALIMAR
alimar- membru senior
Data de inscriere : 04/01/2010
Varsta : 64
Localizare : romania
păi la ce ai postat tu nu apare nici un link
DENISA a scris: مَساء النور! Amiraa Good evening
Bună seara, Stimati
Multumesc pentru tot
amiraa- membru activ
Data de inscriere : 02/01/2012
welcome Amiraa!!!!
după pag de facebook a lui Murat ( nu e a lui personală )
https://www.facebook.com/pages/Murat-Yıldırım/11304459341
Marija Bogojevska
♥♥♥ You are the Best sweety!!! Big kisses and hugs from Belgium :-***
1 : 17 AM
după pag de facebook a lui Murat ( nu e a lui personală )
https://www.facebook.com/pages/Murat-Yıldırım/11304459341
Marija Bogojevska
♥♥♥ You are the Best sweety!!! Big kisses and hugs from Belgium :-***
1 : 17 AM
Noapte buna , Denisa !!
victorelalove- moderator
Frumos am picat intr-o melancolie!Imi este tare dor de Asi si DemirDENISA a scris:Bună seara !!
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Dragalaselor buna dimineata la o cafea!!
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
BUNA DIMINEATA !!
Multumim pentru cafelute .
:emo6:
Multumim pentru cafelute .
:emo6:
victorelalove- moderator
Buna dimineata fetelor!
simi- vip
Data de inscriere : 10/03/2011
Varsta : 49
Localizare : ITALIA
simi- vip
Data de inscriere : 10/03/2011
Varsta : 49
Localizare : ITALIA
Buna , Simi !!
Ce mai faci dragutza ?
L-ai alergat pe Muratel ... de nu mai are suflu .
Ce radea Nurgul la el ... cupidon
Ce mai faci dragutza ?
L-ai alergat pe Muratel ... de nu mai are suflu .
Ce radea Nurgul la el ... cupidon
victorelalove- moderator
Pagina 40 din 43 • 1 ... 21 ... 39, 40, 41, 42, 43
Subiecte similare
» 11.ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 23. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 35. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 19. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 27. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 23. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 35. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 19. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 27. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 40 din 43
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum