Serialesitelenovelet
14.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 3 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
14.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 3 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

14. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii

+12
victorelalove
GUMUS-NOOR
ninnet
michiper68
vivi
dana17
lica54
Admin_dea05
axxa246
Nicky
pufy2010
dubaisport
16 participanți

Pagina 3 din 43 Înapoi  1, 2, 3, 4 ... 23 ... 43  Urmatorul

In jos

14.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 3 Empty Re: 14. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de victorelalove Joi 05 Ian 2012, 9:23 pm

Bine ca ne aratara tot procesul de instalare a unei alarme .... stupid stupid stupid
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti

Sus In jos

14.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 3 Empty ce vina are fatmagul

Mesaj Scris de dubaisport Joi 05 Ian 2012, 9:34 pm

lalaiala multa...

bine ca auzi si erdo ce punea la cale Resat cu Mustafa
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Data de inscriere : 18/02/2011
Varsta : 51

Sus In jos

14.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 3 Empty Re: 14. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de victorelalove Joi 05 Ian 2012, 9:36 pm

dubaisport a scris:lalaiala multa...

bine ca auzi si erdo ce punea la cale Resat cu Mustafa

Chiar ca ...
De ce a trebuit sa-si aminteasca Gullia cum a fost cand s-a reintors Murat la scoala ? Aiurea .

Dar mi-a placut cum se uita Gullia la Kerim cand erau la masa . Dar el era cu alte ganduri ... sad sad sad sad Astia nu sunt niciodata pe aceeasi lungime de unda .
De ce nu se uita si el dragastos la ea ?
Era ca se rusineaza fata ? Smile

Sa inteleg ca Mustafa -canalia va avea un baiat ...si ii va pune numele pe care il voia Gullia pentru copilul lor ? 14.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 3 2743637754
Iar un motiv de suparari ....
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

14.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 3 Empty ce vina are fatmagul

Mesaj Scris de dubaisport Joi 05 Ian 2012, 9:59 pm

victorelalove a scris:

Sa inteleg ca Mustafa -canalia va avea un baiat ...si ii va pune numele pe care il voia Gullia pentru copilul lor ? 14.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 3 2743637754
Iar un motiv de suparari ....

nu cred ca Asu va realiza ce-i cu semnificatia numelui
dar astia isi aleg numele copiilor prin spitale Smile Smile Smile mukk dupa ce naste , Musti la ecograf
stupid stupid stupid
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Joi 05 Ian 2012, 10:02 pm

Smile Smile Smile Smile
Asa sunt ei ...spontani rau !!

Dar ce s-a intamplat cand fata l-a vazut pe Kerim ? S-a speriat de el ? ... ca eu nu am vazut , mi se blocase imaginea . sad sad sad
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Joi 05 Ian 2012, 10:19 pm

daa s-a speriat de Ker..nu suporta barbatii
Yasaranii se urmaresc unii pe altii
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Joi 05 Ian 2012, 10:20 pm

Poate ca sunt eu paranoia ...si mi-am pierdut umanitatea . Dar prea se exagereaza ...de unde le mai scoasera si pe "disperatele" alea ?
Inteleg ca este cu trauma si cu violul ...dar parca era suferinta Gulliei ...acum sa-i mai pese si de altii ...mi se pare prea mult . Ea parca se vindeca ... ca zici ca este speriata de bombe cateodata . Si Kerimul iar sa planga ... stupid

Si ce faza in casa ...Ozge aia plangea de nu mai respira ...dar apoi se uita pe fereastra ca si cum nu s-ar fi intamplat nimic ( asta pentru a-l face pe Kerim sa-si dea pumni in cap ...sau ce ?) si apoi leguma ...in pat .
Si asta ca sa-i mai dea si apoi Gullia telefon ...ca de ... nu sunt destui in casa , mai trebuie sa sune si strainii . Ufffffff ... stupid stupid stupid
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Joi 05 Ian 2012, 10:32 pm

merge f greu netul se intrerupe mai mereu
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Joi 05 Ian 2012, 10:34 pm

dubaisport a scris:merge f greu netul se intrerupe mai mereu

Asa merge si la mine , Si tocmai acum cand se duce Gullia hotarata sa-l pupe pe Kerim . Smile Smile Smile
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Joi 05 Ian 2012, 10:42 pm

Wowwwwww ...asta fuse pasul pe care il facu Gulli spre sotul ei ? Atingerea aia de maini a la "vesnica pomenire" ?????????????? stupid stupid stupid
Da , au evoluat foarte mult ... unde or vedea ei asta ? Hai ca este adevarat ca se uita Gullia mai frumos la el ...dar mare lucru nu se intampla .

Pai sunt eu mai maritata cu Kerimu' ... decat este ea . Smile
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Joi 05 Ian 2012, 10:58 pm

da draga mea Vic ..asta a fost strangerea de mana..
pana la urma violatorii studentei era de fapt cumnatul ei sad sad sad sad
scenaristele astea nu au mila
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Joi 05 Ian 2012, 11:03 pm

Da. Au vrut sa arate ca o astfel de persoana poate fi si cineva in care ai incredere .
De aici si traumatizarea saracii fete .

Ai dreptate , Dubai !! sad sad sad Fara mila .
Iar ne-au "fraierit" cu trailerul ala in care era Kerim si Gullia .
Slab episodul ...si tin minte ca ne-au "amenintat" ca vom regreta daca nu-l vedem . Cred ca voiau sa ne spune ca vom regreta daca-l vedem .

Auchhhhhhhhhhh ...cat de bine arata Enginu' in ultima imagine. 14.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 3 283516 14.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 3 283516 14.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 3 283516 14.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 3 283516

victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Joi 05 Ian 2012, 11:12 pm

au vrut sa arate ca agresorul era aproape de victima
maniacul ala mai avea si copiii mici
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Joi 05 Ian 2012, 11:15 pm

eu nu mai cred in indicii
asta seara ne-au pacalit rau de tot sad sad sad

bine ca mai face piata Kerim ,asa ai mai admiram si noi statura
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Joi 05 Ian 2012, 11:16 pm

Si ce fata de "mironosit" avea !! 14.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 3 2743637754 14.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 3 2743637754
Dar Mukka facu pe detectivul . Parca intelesei ca ea se prinse cine este vinovat . Poate se apuca si ea de ceva munca ...ca prea paraziteaza in casa aia ...sie a si barbat-su . De unde or avea bani ...de la restul prostilor ?

Eeeeeee ...daca sunt asa de fraieri ...de ce sa nu profite a lipitoare ?
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Joi 05 Ian 2012, 11:21 pm

dubaisport a scris:

bine ca mai face piata Kerim ,asa ai mai admiram si noi statura
14.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 3 539466 14.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 3 539466 14.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 3 539466

Eu tot mai sper sa ni-l arate la dush . cupidon cupidon cupidon Dar nici asta nu mai vedem . Sau unde o fi iarna ????????? ASTIA NICI CALDURA NU AR AVEA IN CASA !!

Dar arata superb Kerim la finalul episodului , cu patrunjelul ala in brate . Ce ar face frate cu atat veredeata ? stupid stupid stupid

Eu nu sunt dezamagita ca nu ma asteptam la mare lucru ... Crezi ca-i mai vedem pupati vreodata ? Eu nu mai cred .

Aaa ...cica a fost Enginu' aseara la premiera Ay Yapim ( noul lor serial din cate am inteles ) paote vedem si noi vreo poza ...ceva . 14.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 3 244732
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Joi 05 Ian 2012, 11:21 pm

victorelalove a scris:Si ce fata de "mironosit" avea !! 14.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 3 2743637754 14.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 3 2743637754
Dar Mukka facu pe detectivul . Parca intelesei ca ea se prinse cine este vinovat . Poate se apuca si ea de ceva munca ...ca prea paraziteaza in casa aia ...sie a si barbat-su . De unde or avea bani ...de la restul prostilor ?

Eeeeeee ...daca sunt asa de fraieri ...de ce sa nu profite a lipitoare ?
pai asa si-a dat seama Gulli cine-i violatorul ,ca intreba Mukk despre cumnat ...
poate o vezi pe Mukk detectiv particular Smile Smile Smile
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Joi 05 Ian 2012, 11:23 pm

victorelalove a scris:
14.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 3 539466 14.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 3 539466 14.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 3 539466

Aaa ...cica a fost Enginu' aseara la premiera Ay Yapim ( noul lor serial din cate am inteles ) paote vedem si noi vreo poza ...ceva . 14.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 3 244732

in zilele urmatoare...
fac salata de patrunjel cu burgul ,un fel de grau
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Joi 05 Ian 2012, 11:24 pm

dubaisport a scris:
pai asa si-a dat seama Gulli cine-i violatorul ,ca intreba Mukk despre cumnat ...
poate o vezi pe Mukk detectiv particular Smile Smile Smile
Ete vezi cum se leaga totul ? Ea este interesat de cumnatul ei ...ca eu cred ca l-ar viola !! Smile Smile Smile
Si uite asa se prinsera cine este vinovat in casa omului ...oamei in cazul de fata .
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Joi 05 Ian 2012, 11:28 pm

uite unde era sherlock holmes a turciei Smile Smile Smile
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Joi 05 Ian 2012, 11:32 pm

audienta slaba a fost la epis din seara asta
oamenii or petrece in continuare ?
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Joi 05 Ian 2012, 11:38 pm

Cred ca da .
Cu Denisa nu am mai vorbit de joia trecuta . Ninnet vrea pupaturi la greu ...si nu le primeste . Smile
Michi ...nici pe ea nu am "mai vazut-o" de ceva timp .

Dar vad ca turcii sunt cu cokkkkk guzelul ca de fiecare data . Atunci este cok guzel ... Smile
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Joi 05 Ian 2012, 11:40 pm

victorelalove a scris:

Dar vad ca turcii sunt cu cokkkkk guzelul ca de fiecare data . Atunci este cok guzel ... Smile

ce cokk guzel au vazut astia ?
or fi vazut alt episod Smile Smile Smile
daca la ei frumos inseamna o atingere de mana si un ceai baut intr-o bomba de carciuma...atunci nu stiu ce-i viata
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Joi 05 Ian 2012, 11:44 pm

Vic ,trag cortina
mai vbm maine ,poate apar ceva traduceri
noapte buna !
kiss kiss kiss

14.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 3 155656 14.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 3 155656 14.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 3 155656
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Joi 05 Ian 2012, 11:47 pm

14.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 3 155656 14.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 3 155656 kiss Dubai !!
Sa visezi cokkkkk guzel ! :cracindde:
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 3 din 43 Înapoi  1, 2, 3, 4 ... 23 ... 43  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum