46. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+14
savas1979
lexia
michiper68
bolocanita
pufy2010
teodora_roman
andradamaria
rodica
amiraa
lica54
Motzişor
victorelalove
simi
DENISA
18 participanți
Pagina 6 din 44
Pagina 6 din 44 • 1 ... 5, 6, 7 ... 25 ... 44
Re: 46. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
le lipseau:Feromonii – cea mai puternica arma a atractiei http://healthy.kudika.ro/articol/healthy~enciclopedie-medicala/9844/feromonii-cea-mai-puternica-arma-a-atractiei.htmlDENISA a scris:Andrada dacă ei sunt atât de buni după cum afirmă ei că şi-au făcut doar meseria de ce nu le-a ieşit şi în următoarele lor proiecte jocul actoricesc , s-au chinuit dar nu mergea , ceva le lipsea , ce oare ??
andradamaria- vip
Data de inscriere : 20/01/2010
Re: 46. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
nu m-ar deranja dacă acum ar fi pe la coada sondajului dar la final să fie cap de listă
Hai ca m-ai lamurit . Multumesc , Andrada !! Ca incepusem sa ma intreb daca vad eu bine ? Ca erau niste scoruri ... De asta nici nu arata numarul de voturi ...s-ar incurca . Asa ... cu % merge ...andradamaria a scris:... iar am inceput sunt turci nu va mirati, % sunt in general cum vor ei
Daca ii vezi dimineata ...au toti acelasi % .
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti
măi fetelor de ce nu mă trageţi de mânecuţă să-mi schimb semnătura , eu încă eram cu sărbătorile de iarnă deşi ele trecuse şi pe nou şi pe vechi
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Lun 16 Ian 2012, 12:42 pm, editata de 1 ori
DENISA a scris:măi fetelor ce nu mă trageţi de mânecuţă să-mi schimb semnătura , eu încă eram cu sărbătorile de iarnă deşi ele trecuse şi pe nou şi pe vechi
Crddeam ca asa iti place tie , Denisa !!
Eu tineam cand nu aveam copil bradul pana la 1 februarie .
victorelalove- moderator
Vic dar eu am desfăcut bradul abia săptămâna trecută, deşi nu am stat acasă brad tot am făcut şi mai am unul micuţ pe care încă nu l-am desfăcut
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Lun 16 Ian 2012, 12:54 pm, editata de 1 ori
era frumoasa semnatura Denisa, si ce daca au trecut sarbatorile, zapada abia a venit!
andradamaria- vip
Si mie imi plac brazii impodobiti . De asta am crezut ca vrei sa tina cat mai mult sarbatorile .DENISA a scris:Vic dar eu desfăcut bradul abia săptămâna trecută, deşi nu am stat acasă brad tot am făcut şi mai am unul micuţ pe care încă nu l-am desfăcut
victorelalove- moderator
fetelor. Bine v-am găsit! Da ce de gif-uri cu frumoşii aveţi! Mulţumim hărnicuţelor! Vi i-aş pune sub brad :muratcraciun: :tubacraciunita pe amândoi, sub bradul meu cupidon cupidon că încă nu l-am demontat :craciunhh: :craciunhh: :craciunhh: Puştiului îi place tare mult, atinge fiecare glob şi clopoţel de câteva ori pe zi, le schimbă locurile, iar dimineaţa primul lucru pe care îl face e să aprindă luminţele. Se bucură atât de mult încât ne-a durut sufletul să îi luăm bucuria. Deci, sunteţi şi voi binevenite oricând în atmosfera noastră de sărbătoare. E puţin mai smotocit, da-i încă frumos
teodora_roman- vip
Data de inscriere : 02/02/2010
Localizare : România, Cluj-Napoca
TURCIA MACO! (Înţelesul ediţie sârb de la revista GLORIA .. ROFL) de la croate
andradamaria- vip
Buna seara , dragi copii !!
Ce mai faceti ?
Murat in poza cu sotia ...zici ca a fost prins de politie . Sau ma insel eu ?
Ce mai faceti ?
victorelalove- moderator
cred ca mai rau, a fost prins de hidravictorelalove a scris:Buna seara , dragi copii !!
Ce mai faceti ?
andradamaria- vip
andradamaria a scris: cred ca mai rau, a fost prins de hidra
Serios ...in toate este fericit si si mai fericit . Si are si el o poza cu jumatatea vietii lui ... si nu afiseaza nici macar un zambet .
victorelalove- moderator
Bună seara dragilor !!
veşti calde
cică vom " cădea pe spate " când îl vom vedea pe Bombonel în noul rol, Tims-ul cică i-a cerut lui Fulgerică să stea departe de vizorul presei , apariţii cât mai puţine( acum înţeleg de ce a spus el că a trebuit să dispară repede din fata ziariştilor pe 1 Ian .) vor cât mai puţine informaţii despre el ptr a creşte suspansul , cică îl vom vedea pe Frumuşel într-o lumină nouă, performând la max , cică va fi şi o poveste de iubire . Bombonel e tot flocos , " antrenoarea " lui arată mai bine decât în Ezel , are un păr roşu deschis , cu Kenanu' parcă era blondă .
deocamdată atât pot spune .
veşti calde
cică vom " cădea pe spate " când îl vom vedea pe Bombonel în noul rol, Tims-ul cică i-a cerut lui Fulgerică să stea departe de vizorul presei , apariţii cât mai puţine( acum înţeleg de ce a spus el că a trebuit să dispară repede din fata ziariştilor pe 1 Ian .) vor cât mai puţine informaţii despre el ptr a creşte suspansul , cică îl vom vedea pe Frumuşel într-o lumină nouă, performând la max , cică va fi şi o poveste de iubire . Bombonel e tot flocos , " antrenoarea " lui arată mai bine decât în Ezel , are un păr roşu deschis , cu Kenanu' parcă era blondă .
Multumim , Denisa !!
victorelalove- moderator
sunt curioasă dacă chiar voi cădea pe spate , să nu uit să-mi aşez o saltea lângă mine când oi vedea primul ep
DENISA a scris:sunt curioasă dacă chiar voi cădea pe spate , să nu uit să-mi aşez o saltea lângă mine când oi vedea primul ep
Sa-ti pui si o casca de protectie ...
victorelalove- moderator
multumim Denisa, protagonistul in noua poveste de dragoste va fi muri, asta poti spune?DENISA a scris:Bună seara dragilor !!
veşti calde
inseamna ca tims are "proportia" asteptarii lui muri
spuneam eu ca vor trage o dramoleta
andradamaria- vip
lasă că , dacă voi cădea în cap poate mi se mai aşează neuronii şi mai îmi revin din nebuneală
nu ştiu Andrada dar e posibil să da , trebuie să mai cer nişte lămuriri , mi s-a vorbit şi despre bancheta din spate a unei maşini .
nu ştiu Andrada dar e posibil să da , trebuie să mai cer nişte lămuriri , mi s-a vorbit şi despre bancheta din spate a unei maşini .
andradamaria a scris:
,,, protagonistul in noua poveste de dragoste va fi muri, asta poti spune?
pai daca nu el ...atunci cine ???????
victorelalove- moderator
DENISA a scris:... mi s-a vorbit şi despre bancheta din spate a unei maşini .
Asta face iar un copil din primul episod .
victorelalove- moderator
mi-e teamă să nu fie gen Ezel trecutul amestecat cu prezentul
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Lun 16 Ian 2012, 8:31 pm, editata de 1 ori
gasesc eivictorelalove a scris:
pai daca nu el ...atunci cine ???????
chestia cu bancheta este de la americani, inseamna ca iau ceva si de la ei
andradamaria- vip
Pagina 6 din 44 • 1 ... 5, 6, 7 ... 25 ... 44
Subiecte similare
» 29. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 21. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 21. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 6 din 44
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum