46. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+14
savas1979
lexia
michiper68
bolocanita
pufy2010
teodora_roman
andradamaria
rodica
amiraa
lica54
Motzişor
victorelalove
simi
DENISA
18 participanți
Pagina 38 din 44
Pagina 38 din 44 • 1 ... 20 ... 37, 38, 39 ... 44
Re: 46. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Dragalaselor na-ti plecat la nanita?Eu va doresc noapte buna somn usor cu vise frumoase
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Re: 46. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
trag şi eu cortina !!!!
Denisa , Lica !!
Somn usor . Noapte buna .
Somn usor . Noapte buna .
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti
Buna dimineata dragalaselor!Hiaideti la o cafeluta...La noi ninge nu abundent dar sa pus cat de cat ....sa aveti o zi frumoasa
lica54- vip
Bună dimineaţa!!
KUMRAL MAYA ESMER TOPRAK
Tuba Büyüküstün’le Onur Saylak, geçen perşembe dünyaya gelen ikizlerine isim verdi
Tuba Büyüküstün’le Onur Saylak, geçen perşembe dünyaya gelen ikizlerine isim verdi. Ayrı yumurta ikizi bebeklerden esmer olana Toprak, kumralaysa Maya adı verildi.
http://cadde.milliyet.com.tr/2012/01/25/HaberDetay/1493383/KUMRA … MAYA_ESMER_TOPRAK
bietul Onur ţine ochii închişi nu e învăţat cu blitzurile , nu prea a avut el parte de aşa ceva.
KUMRAL MAYA ESMER TOPRAK
Tuba Büyüküstün’le Onur Saylak, geçen perşembe dünyaya gelen ikizlerine isim verdi
Tuba Büyüküstün’le Onur Saylak, geçen perşembe dünyaya gelen ikizlerine isim verdi. Ayrı yumurta ikizi bebeklerden esmer olana Toprak, kumralaysa Maya adı verildi.
http://cadde.milliyet.com.tr/2012/01/25/HaberDetay/1493383/KUMRA … MAYA_ESMER_TOPRAK
bietul Onur ţine ochii închişi nu e învăţat cu blitzurile , nu prea a avut el parte de aşa ceva.
BUNA DIMINEATA !!
Multumim , Lica !!
Ninge asa de frumos ...dar parca vad ca maine apare zapada plina de gunoaie .
Da , Denisa , saracul Onur ... il orbira ...
Multumim , Lica !!
Ninge asa de frumos ...dar parca vad ca maine apare zapada plina de gunoaie .
Da , Denisa , saracul Onur ... il orbira ...
victorelalove- moderator
sa săracul , de asta şi-a luat ochelarii la ieşirea Tubei din spital , o fi crezut că toate blitzurile vor fi pe el
să-mi aduc acum şi febleţile
să-mi aduc acum şi febleţile
Daaaaaaaaaa... sareau toti reporterii sa-i ia intervuiri .
Il rugau frumos sa se dea mai intr-o parte ...
Febletile ...puteau sa fie mai curajoase .
Il rugau frumos sa se dea mai intr-o parte ...
Febletile ...puteau sa fie mai curajoase .
victorelalove- moderator
puteau Vic dar teamă de schimbarea a fost mai puternică
Ai dreptate .
Teama asta ...
Teama asta ...
victorelalove- moderator
ei sunt şi conservatori dar şi comozi , uneori se complac situaţiei prezente , temându-se de schimbare
Probabil ca au stat si au gandit bine situatia ...si si-au dat seama ca nu este cazul sa se pripeasca si sa actioneze dintr-un impuls ...si pana sa realizeze ce si pe cine vor , era deja prea tarziu.
victorelalove- moderator
Vic eu spun din propiam experienţă a fost de cele mai multe ori mai bine când am acţionat impulsiv decât când am stat şi am pus în balanţă lucrurile.
DENISA a scris:Vic eu spun din propiam experienţă a fost de cele mai multe ori mai bine când am acţionat impulsiv decât când am stat şi am pus în balanţă lucrurile.
Sunt de acord cu tine .
Daca stai si analizezi prea mult ... iti pierzi curajul .
Si ce era asa de greu pentru ei ? Nu erau casatoriti ...nu aveau copii . Dar poate ca nu vedem noi lucrurile asa cum trebuie .
victorelalove- moderator
da , cred că noi suntem defect iar ei perfecţi ( ar vrea ei )
Dar nici nu mi-ar place un actor perfect . Mie una ...imi plac cei care arata ca sunt si ei oameni ...cu bune si rele . Cine nu are pacate ? Suntem unii mai buni ca altii ?
Nu . Doar ca ei probabil ca au vrut sa pastreze si niste aparente .
Nu . Doar ca ei probabil ca au vrut sa pastreze si niste aparente .
victorelalove- moderator
Dragalaselor!!!Tot amandoua?Toata lumea sta dupa perdele si asteapta noi informatii...
lica54- vip
informaţiile sunt puţine şi scumpe LIca
Lica !!
Tot noi ... aparam "ulita netului " ...sa nu apara cotropitori .
Tot noi ... aparam "ulita netului " ...sa nu apara cotropitori .
victorelalove- moderator
da Vic noi stăm stavilă în faţa turcaleţilor
DENISA a scris:da Vic noi stăm stavilă în faţa turcaleţilor
Aoleu ...pai in fata turcilor trebuie sa aparam noi ?
Pai daca vin Murat si Engin ...le dam drumul in ograda ... fara niciun pic de rezistenta .
victorelalove- moderator
le deschidem uşa şi le aşezăm şi un covor roşu.
victorelalove a scris:
Aoleu ...pai in fata turcilor trebuie sa aparam noi ?
Pai daca vin Murat si Engin ...le dam drumul in ograda ... fara niciun pic de rezistenta .
Servus fetelor!
Da' noi cum credeţi că am reacţiona? Am avea grijă să fie moale covorul cupidon
teodora_roman- vip
Data de inscriere : 02/02/2010
Localizare : România, Cluj-Napoca
DENISA a scris:le deschidem uşa şi le aşezăm şi un covor roşu.
Deci se cam duse faza cu aparatul .
Buna , Teo !! Deci asa ...covor pufos ...
victorelalove- moderator
victorelalove a scris:..........
Deci se cam duse faza cu aparatul .
Buna , Teo !! Deci asa ...covor pufos ...
Nouă ne vine să îi luăm la bâte că ne fac să îi aşteptăm atât şi ei nu vin ce apărare
Apărarea lu Murat şi Engin în faţa colegilor de comeră
Ultima editare efectuata de catre teodora_roman in Mier 25 Ian 2012, 12:50 pm, editata de 1 ori
teodora_roman- vip
Data de inscriere : 02/02/2010
Localizare : România, Cluj-Napoca
Pagina 38 din 44 • 1 ... 20 ... 37, 38, 39 ... 44
Subiecte similare
» 29. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 21. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 21. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 38 din 44
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum