47. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+17
Mirela Maria
vania_e
andreea90
dana4699
amiraa
pufy2010
lexia
sasa
Motzişor
michiper68
teodora_roman
Admin_dea05
lica54
simi
victorelalove
andradamaria
DENISA
21 participanți
Pagina 43 din 44
Pagina 43 din 44 • 1 ... 23 ... 42, 43, 44
Re: 47. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
iar amu are şi faţa cam osoasă
Re: 47. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
l-au pus la cura
nu mai e asa pufosel
adiuce cu perioada in care a cunoscut-o pe curc.a.
nu mai e asa pufosel
adiuce cu perioada in care a cunoscut-o pe curc.a.
măi, da nu mi vine sa cred ca nu se mai da el in spectacol cu privirile alea profunde ale lui si cu gesturile tandre sau cu mângâierile alea mortale
hmm, sa fie numai gigi duru nu stiu cat rezista.
sau cat rezistam noi.
hmm, sa fie numai gigi duru nu stiu cat rezista.
sau cat rezistam noi.
Axxa poate vom vedea şi acele " priviri letale "
si eu cred.
nu se poate fără, că sunt parte din el.
nu se poate fără, că sunt parte din el.
sunt parte din el dar pot fi tăiate la montaj
aa, da....
ma gandesc oare cat de incompatibili să fi fost tuba si fulgerica incat sa nu se fi putut "cupla" în primul sez. al Asi si sa ramana ssa? uite, faceau si copii pana acum...
ma uit la carteva secvente din ep 25, cand erau amandoi neinsurati..
de fapt amanatrei, si cu onur...
dupa 4 ani viata lor e alta.
ma gandesc oare cat de incompatibili să fi fost tuba si fulgerica incat sa nu se fi putut "cupla" în primul sez. al Asi si sa ramana ssa? uite, faceau si copii pana acum...
ma uit la carteva secvente din ep 25, cand erau amandoi neinsurati..
de fapt amanatrei, si cu onur...
dupa 4 ani viata lor e alta.
Fetelor nu ma certati,dar eu vad la blonda gesturile gingase ale Tubei,atunci cand il imbratisaza!
simi- vip
Data de inscriere : 10/03/2011
Varsta : 49
Localizare : ITALIA
wow, dintr-o secventa doar?
esti tare!
io m-am uitat 95% le el, la ea nu am remarcat decat ca nu face nota discordanta cu el, adica se nimereste.
esti tare!
io m-am uitat 95% le el, la ea nu am remarcat decat ca nu face nota discordanta cu el, adica se nimereste.
Simi poate să stea blonda şi în cap nu e Tuba
Dragalaselor!
Ce mai faceti?Au aparut poze triler...material de crosetat..era si cazul dupa atata absenta...Acum sa vedem ce-o esi cu ce ne va incanta...Ca aspectul fizic parca la facut alt om ramane sa-i vedem prestatia..
O zi frumoasa va doresc..
Ce mai faceti?Au aparut poze triler...material de crosetat..era si cazul dupa atata absenta...Acum sa vedem ce-o esi cu ce ne va incanta...Ca aspectul fizic parca la facut alt om ramane sa-i vedem prestatia..
O zi frumoasa va doresc..
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
da, dar nu ii pot schimba ochii, vocea si gesturile, Lica.
asa ca vom regasi cate ceva din vechile roluri în el.
asa ca vom regasi cate ceva din vechile roluri în el.
Clar ca nu e Tuba,dar la gesturi seamana...analizati voi bine...DENISA a scris:Simi poate să stea blonda şi în cap nu e Tuba
Mie chiar imi place mult de ea....
simi- vip
Suskunlar!
Selam!
Vizionare plăcută :) PS. Deni, eu cred că poţi începe topicul Suskunlar, de-acum vor apărea ştiri tot mai multe, practic ăsta începe să fie subiectul de bază.
Vizionare plăcută :) PS. Deni, eu cred că poţi începe topicul Suskunlar, de-acum vor apărea ştiri tot mai multe, practic ăsta începe să fie subiectul de bază.
Motzişor- vip
Data de inscriere : 17/01/2010
Traiesc momentul amandoi cu ochii inchisi....
Lui Muri ii place asta e clar....se vede....
Lui Muri ii place asta e clar....se vede....
simi- vip
Ok .. Vreţi să deschid ptr comentarii Topicul Suskunlar ???
Multumim Motzi!
simi- vip
Daaaa,eu vreau sa ne mutam in casa noua...in casuta Suskunlar,a lui Muri....DENISA a scris: Ok .. Vreţi să deschid ptr comentarii Topicul Suskunlar ???
simi- vip
l-am deschis !!!!!!!!!!!!!!!!
Pai atunci sa dam adunarea pe topicul Suskunlar,nu?DENISA a scris:l-am deschis !!!!!!!!!!!!!!!!
simi- vip
multumim Motzi!
Denis, baga link si aici pls
Denis, baga link si aici pls
DENISA a scris:l-am deschis !!!!!!!!!!!!!!!!
Mersiiiiiiiiiii!
:drunken: :drunken: :drunken: :drunken: :drunken:
Motzişor- vip
Data de inscriere : 17/01/2010
axxa246 a scris:thanks, amira!
how do you like Murat's new look?
salut ladies! e un vijgălau afară!!!!
Good evening axxa
Murat has amazing new look
amiraa- membru activ
Data de inscriere : 02/01/2012
DENISA a scris: Vă aşteptăm pe topicul Suskunlar!!!!!!!!
https://serialesitelenovelet.forumgratuit.ro/f26-suskunlar
amiraa- membru activ
Data de inscriere : 02/01/2012
Pagina 43 din 44 • 1 ... 23 ... 42, 43, 44
Subiecte similare
» 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 37. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 15. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 37. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 15. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 43 din 44
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum