47. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+17
Mirela Maria
vania_e
andreea90
dana4699
amiraa
pufy2010
lexia
sasa
Motzişor
michiper68
teodora_roman
Admin_dea05
lica54
simi
victorelalove
andradamaria
DENISA
21 participanți
Pagina 39 din 44
Pagina 39 din 44 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40 ... 44
Re: 47. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Vic te îmbrăţişează Iulia
Re: 47. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Multumesc , Denisa !!
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti
simi a scris:Vic,ce s-a intamplat cu Axxa??
Ca nu am mai" vazut-o" de mult timp....
fete
nu am mai intrat de vreo săptămână...
am ajuns acasă numai seara si cateva nopti chiar am dormit in deplasare, din cauza zăpezii...
Am intrat sa vad stadiul in care sunt gulia si kerim si te-am vazut Vic zicand ca nu te mai uiti la film
si sa vad ce mai face fulgerica.
am vazut copiii Tubei si mi s-a facut dor de Asi....
pup iu, ladies
Bună seara Axxa!!!!!!!!!
viki a scris:buna seara si bine v-am regasit am intrat ca sa va salut si sa va trimit un pic de zapada de la munte
in caz ca noi nu avem!
buna, Deni!
ce face fulgerica?
abia asteapta sa ne reîntâlnească?
ce face fulgerica?
abia asteapta sa ne reîntâlnească?
şade acasă la căldură, Axxa
Buna seara , Axxa !!
victorelalove- moderator
buna, Vic!
ce caldura, nu filmeaza? ca e frigalau si la ei.
axxa246 a scris:buna, Vic!
Ce faci scumpete cam scumpa la vedere
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
pai de la frig, am înghețat cu totul Lica
dar sa ma vezi la primavara, ca un ghiocel!
Dragalaselor noapte buna cu vise frumoase
lica54- vip
, Lica !!
NOAPTE BUNA !!
NOAPTE BUNA !!
victorelalove- moderator
axxa246 a scris:pai de la frig, am înghețat cu totul Lica
Ei mai e mult pana departe..sa ne vedem esiti din iarna asta..si dupa aia mai vorbim
lica54- vip
noapte buna, Lica
acuş vine primavara, peste vreo 2-3 luni
NOAPTE BUNA !!
victorelalove- moderator
Buna Axxaaxxa246 a scris:noapte buna, Lica
Am intrat la spartul targului,dar ma bucur ca te-am prins live....
Chiar intrebam pe Vic de tine,ca imi era dor de tine...
simi- vip
Data de inscriere : 10/03/2011
Varsta : 49
Localizare : ITALIA
Noapte buna!
simi- vip
Data de inscriere : 10/03/2011
Varsta : 49
Localizare : ITALIA
fetelor, multi IULIEI, ne este dor de ea, ii multumim pt dedicatie,
si in lipsa lui muri, pt care eu am depasit limita de rezistenta la intinderea nervilor, va ofer
Vic, de la axxa am inteles ca nu mai vrei fatmagul, ce s-a intamplat? doar nu te paste si pe tine saturatia vis a vis de scenariile si regiile turcesti ,personal cred ca rezistam de dragul forumului in mai mare masura
si in lipsa lui muri, pt care eu am depasit limita de rezistenta la intinderea nervilor, va ofer
Vic, de la axxa am inteles ca nu mai vrei fatmagul, ce s-a intamplat? doar nu te paste si pe tine saturatia vis a vis de scenariile si regiile turcesti ,personal cred ca rezistam de dragul forumului in mai mare masura
andradamaria- vip
Data de inscriere : 20/01/2010
Bună dimi, ladies!
Andra, Vic era intr-un moment pasager de disperare, după ce a constientizat ca turcii nu sunt compatibili cu oamenii!
dar nu-l lasa ea sa de usor pe kerim...
Simi, te ţuc! io te-am tot filmat in actiune pe aici, dar nu am apucat sa intru cand erai si tu ...live!
poate ne nimerim impreuna la o sueta, mai ales ca fulgerica cica a capatat serviciu, joaca intr-un film ...mut!
Buna dimineata , dragi copii !!
O zi calduroasa va doresc ...desi afara este un frig de este inghetat si aerul .
Ma urasc !!! daaaaaaaaaaa ...ma urasc EU PE MINE , SI INCA RAU DE TOT !!!
Ma urasc ca nu ma voi putea tine de cuvant ...si voi continua sa ma torturez cu serialul asta ...Si nu-mi inteleg logica , chiar ca nu mi-o inteleg . Viata mea este acaparata de TORTURA ASTA DE FGSN .
Ma urasc ca nu am sa ma pot desprinde de ea ...si am sa stau sa sufar fara sa ma doara nimic , ca si cum totul ar fi perfect pe lumea asta si tot ceea ce rananea de facut era sa experimentez putina tristete ( bine , la turci este in cantitati colosale ... si fara pic de jena). Cu ce am gresit , cu ce ? Imi vedeam linistita de viata , nu aveam mai probleme ...dar intr-o zi ( ca un facut) a trebuit sa-i intalnesc pe turci . Facuram cunostiinta , ne placuram ( ca de ...sunt simpatici foc ) , incepuram sa ne "vizitam" ... si cand colo ce sa vezi ?... intreaga lume se schimba . Daca se schimba putin in bine ( sau hai sa zicem ca macar din cand in cand sa se schimbe in bine ) tot era ceva . Dar la ei este ca si cum ne-ar spune :" BUN VENIT PE PLANETA SUFERINTEI !! IMI PARE RAU CA ESTE ASA , DAR CINE TE-A PUS SA TE UITI ? CALE DE SCAPARE SA STII CA NU MAI AI ... VEI STA SI VEI SUFERI , DAR DE NOI NU VEI MAI SCAPA IN VECI !!" Pentru asta ma urasc foarte mult ... ca nu am puterea sa renunt la ei ...nu am si pace . Incerc , incerc ... dar in zadar . Parca se lipesc si mai rau ( asa cum imi spune Denisa ...ea stie mai bine , este lipita de mult timp ) .
Nu as vrea marea cu sarea ... dar as vrea ca sa-i inteleg macar 10% . Nu-i inteleg de ce nu stiu ce inseamna amuzant ( ei considera ca este Mukka ) ... dar intru-un final cel mai bine le iese suferinta . Sunt nascuti si facuti pentru asta . Pana si cea mai indepartata celula a corpului lor are intiparita bine , bine ...suferinta . Si cel mai rau este ...ca isi da intalnire cu cea mai indepartata celula a corpului nostru , care cauta ...FERICIRE !!
Si saraca noastra celula ...cauta si tot cauta si tot cauta , dar degeaba ... fericirea a disparut de mult !!
Asa ca cel mai bine ... sufar o zi , sufar doua zile ... dar apoi incep iar sa-mi fac scenariile mele ... SUNT MULT MAI FRUMOASE SI PE PLACUL NOSTRU ... si bineinteles ca a celulei cu FERICIREA !!
O zi calduroasa va doresc ...desi afara este un frig de este inghetat si aerul .
Ma urasc !!! daaaaaaaaaaa ...ma urasc EU PE MINE , SI INCA RAU DE TOT !!!
Ma urasc ca nu ma voi putea tine de cuvant ...si voi continua sa ma torturez cu serialul asta ...Si nu-mi inteleg logica , chiar ca nu mi-o inteleg . Viata mea este acaparata de TORTURA ASTA DE FGSN .
Ma urasc ca nu am sa ma pot desprinde de ea ...si am sa stau sa sufar fara sa ma doara nimic , ca si cum totul ar fi perfect pe lumea asta si tot ceea ce rananea de facut era sa experimentez putina tristete ( bine , la turci este in cantitati colosale ... si fara pic de jena). Cu ce am gresit , cu ce ? Imi vedeam linistita de viata , nu aveam mai probleme ...dar intr-o zi ( ca un facut) a trebuit sa-i intalnesc pe turci . Facuram cunostiinta , ne placuram ( ca de ...sunt simpatici foc ) , incepuram sa ne "vizitam" ... si cand colo ce sa vezi ?... intreaga lume se schimba . Daca se schimba putin in bine ( sau hai sa zicem ca macar din cand in cand sa se schimbe in bine ) tot era ceva . Dar la ei este ca si cum ne-ar spune :" BUN VENIT PE PLANETA SUFERINTEI !! IMI PARE RAU CA ESTE ASA , DAR CINE TE-A PUS SA TE UITI ? CALE DE SCAPARE SA STII CA NU MAI AI ... VEI STA SI VEI SUFERI , DAR DE NOI NU VEI MAI SCAPA IN VECI !!" Pentru asta ma urasc foarte mult ... ca nu am puterea sa renunt la ei ...nu am si pace . Incerc , incerc ... dar in zadar . Parca se lipesc si mai rau ( asa cum imi spune Denisa ...ea stie mai bine , este lipita de mult timp ) .
Nu as vrea marea cu sarea ... dar as vrea ca sa-i inteleg macar 10% . Nu-i inteleg de ce nu stiu ce inseamna amuzant ( ei considera ca este Mukka ) ... dar intru-un final cel mai bine le iese suferinta . Sunt nascuti si facuti pentru asta . Pana si cea mai indepartata celula a corpului lor are intiparita bine , bine ...suferinta . Si cel mai rau este ...ca isi da intalnire cu cea mai indepartata celula a corpului nostru , care cauta ...FERICIRE !!
Si saraca noastra celula ...cauta si tot cauta si tot cauta , dar degeaba ... fericirea a disparut de mult !!
Asa ca cel mai bine ... sufar o zi , sufar doua zile ... dar apoi incep iar sa-mi fac scenariile mele ... SUNT MULT MAI FRUMOASE SI PE PLACUL NOSTRU ... si bineinteles ca a celulei cu FERICIREA !!
victorelalove- moderator
Doamne VIC, pai nu stabilisem impreuna ca sunt o specie aparte te-a acaparat rau de tot kerimul asta +firea ta iubitoare, patimasa= cocteil MOLOTOV, nu altavictorelalove a scris:Buna dimineata , dragi copii !!
... SUNT MULT MAI FRUMOASE SI PE PLACUL NOSTRU ... si bineinteles ca a celulei cu FERICIREA !!
nu-ti fie frica, vei deveni mai rationala atunci cand o sa "constientizezi" ca sunt doar filme cand implicarea emotionala va fi mai la rece, si acum e ger ar fi cazul... ori de cate ori ne arata parte de sensibilitate umana tin s-o compenseze cu reminiscente preistorice sau mai degraba istorice cultivate educate de oameni cruzi si razbunatori, asa ca totul depinde de de celulele noastre ce si cum receptam
Ultima editare efectuata de catre andradamaria in Vin 10 Feb 2012, 11:38 am, editata de 2 ori
andradamaria- vip
vad ca nu i-a trecut disperarea dar a inceput sa-si faca scenarii proprii in cautarea mult cautatei fericiriaxxa246 a scris:
Bună dimi, ladies!
Andra, Vic era intr-un moment pasager de disperare, după ce a constientizat ca turcii nu sunt compatibili cu oamenii!
dar nu-l lasa ea sa de usor pe kerim...
Simi, te ţuc! io te-am tot filmat in actiune pe aici, dar nu am apucat sa intru cand erai si tu ...live!
poate ne nimerim impreuna la o sueta, mai ales ca fulgerica cica a capatat serviciu, joaca intr-un film ...mut!
andradamaria- vip
Andrada !! Multumesc !!andradamaria a scris: Doamne VIC, pai nu stabilisem impreuna ca sunt o specie aparte te-a acaparat rau de tot kerimul asta +firea ta iubitoare, patimasa= cocteil MOLOTOV, nu alta
Pai eu ii spun inimii mele ...dar ea nu stiu de ce nu ma asculta ...
Doamne fereste !! Sunt om in toata firea care ar trebui sa fie rational , sa separ totul de totul , graul de neghina , meiul de impuritati , turcii de oameni ...si uite ca reusesc sa fac un coctail Molotov cu Engin , vorba ta !!! Am inebunit !!
victorelalove- moderator
sigur ca asa este -inima nu respecta reguli-ca s-o luam tot pe turceste toate avem filmele noastre cu nebunia, altfel nu ne-am fi intalnit.victorelalove a scris:
Andrada !! Multumesc !!
Pai eu ii spun inimii mele ...dar ea nu stiu de ce nu ma asculta ...
Doamne fereste !! Sunt om in toata firea care ar trebui sa fie rational , sa separ totul de totul , graul de neghina , meiul de impuritati , turcii de oameni ...si uite ca reusesc sa fac un coctail Molotov cu Engin , vorba ta !!! Am inebunit !!
andradamaria- vip
Pagina 39 din 44 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40 ... 44
Subiecte similare
» 29. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 21. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 21. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 39 din 44
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum