19. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
+4
Mirela Maria
dubaisport
victorelalove
DENISA
8 participanți
Pagina 43 din 43
Pagina 43 din 43 • 1 ... 23 ... 41, 42, 43
Re: 19. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
ar putea să schimbe scenaristele
I know Mar you will not kill me jajaja I m just tired of repeating my self ,sorry but the way she get in his room and said 'no one is in my heart but you" after he almost begged her was UGLY ,uuuff it gives me a bitter taste ,no??? she never did things spantaniously always forced to do things anyway WHATEVER and the kidnapping thing ,over used in Turkish drama ,nayse ....
I know Mar you will not kill me jajaja I m just tired of repeating my self ,sorry but the way she get in his room and said 'no one is in my heart but you" after he almost begged her was UGLY ,uuuff it gives me a bitter taste ,no??? she never did things spantaniously always forced to do things anyway WHATEVER and the kidnapping thing ,over used in Turkish drama ,nayse ....
mi-am amintit ceva : cred ca acum vazand ac Gulli nu apare,familionul isi da seama ca s-a intimplat ceva ,incep sa se uite la camerele video de acsa , poate il vad pe Mus cum urmarea casa...sigur i-a urmarit si-n dimineta cu terapia
dubaisport- vip
Data de inscriere : 18/02/2011
Varsta : 51
Localizare : bucuresti
Nu le mai pasa , Denisa .
Serialul este pe final . Lumea se va uita din curiozitate pana in ultima secunda . Nu conteaza parerile noastre ...ei se uita la publicul din Turcia . Au avut mereu raiting mare ... poate numai sa scada foarte mult . Dar asa ...Astept alt proiect al lui Engin .
Mult mai bine in BBO ... pai este un serial doar cu el . Nu prea vezi pe altcineva . Aici isi bat joc de talentul lui .
Sper si eu sa schimbe scenaristele . Episodul de astazi cred ca a fost printre cele mai slabe .
Serialul este pe final . Lumea se va uita din curiozitate pana in ultima secunda . Nu conteaza parerile noastre ...ei se uita la publicul din Turcia . Au avut mereu raiting mare ... poate numai sa scada foarte mult . Dar asa ...Astept alt proiect al lui Engin .
Mult mai bine in BBO ... pai este un serial doar cu el . Nu prea vezi pe altcineva . Aici isi bat joc de talentul lui .
Sper si eu sa schimbe scenaristele . Episodul de astazi cred ca a fost printre cele mai slabe .
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Dubai să vezi că nu s-a înregistrat nimic pe camere , la cât sunt de sadici nu mă mai miră nimic
DENISA a scris:Dubai să vezi că nu s-a înregistrat nimic pe camere , la cât sunt de sadici nu mă mai miră nimic
daaa..sa zica ca s-a umplut caseta si s-a oprit
dubaisport- vip
Asa este . Gullia a facut mereu pasi catre el din obligatie mai mult .
NU-L IUBESTE ...SI NU-L VA IUBI NICIODATA .
Sunt satula de dramele turcilor . Cred ca ma "dau" pe sud-americane . Barem acolo Fernando si Carmelita nu sufera in halul astora de la Stanbul .
NU-L IUBESTE ...SI NU-L VA IUBI NICIODATA .
Sunt satula de dramele turcilor . Cred ca ma "dau" pe sud-americane . Barem acolo Fernando si Carmelita nu sufera in halul astora de la Stanbul .
victorelalove- moderator
victorelalove a scris:Fernando si Carmelita nu sufera in halul astora de la Stanbul .
macar stii ca finalul e unul cu happy end
dubaisport- vip
DENISA a scris: Vic acolo dau şi rapid textila jos
Denisa ..acolo stau numai fara textila ..la ce caldura e pe la ei
dubaisport- vip
pe Ker fara textila nu prea il mai vezi
dubaisport- vip
fetelor ma duc la culcare
asteptam maine indiciile
noapte buna
asteptam maine indiciile
noapte buna
dubaisport- vip
Serios , fetelor . Nu stiu ce m-a apucat cu turcii .Pana la ei nici nu ma uitam la seriale . Imi vedeam linistita de viata ,
Apoi intr-o zi dau pe KANAL D ROMANIA ... si ce vad ? Era Ask-iubirea mea . Ma uit la Murat ... zic il stiu din "Asi" apoi o vad pe Nurgul ( care mie mi-a placut cum arata ) ...si dau pe YT sa vad daca gasesc primul episod . Il gasesc ... si incep sa vad serialul pana la epsidul 41 . Dau sa caut informatii ...si gasesc forumul ... imi place si decid sa ma inscriu . Apoi ca un facut dau de Enginu' ... si de atunci zici ca sunt picata cu harta Romaniei ( sau mai repede a Turciei ) in cap . Nu puteam eu sa-mi vad de treaba ?
Cine m-a pus ? Cineeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ?
Ii urasc si ii iubesc in acelasi timp !!!
Se poate asa ceva ?
Dubai !!
Apoi intr-o zi dau pe KANAL D ROMANIA ... si ce vad ? Era Ask-iubirea mea . Ma uit la Murat ... zic il stiu din "Asi" apoi o vad pe Nurgul ( care mie mi-a placut cum arata ) ...si dau pe YT sa vad daca gasesc primul episod . Il gasesc ... si incep sa vad serialul pana la epsidul 41 . Dau sa caut informatii ...si gasesc forumul ... imi place si decid sa ma inscriu . Apoi ca un facut dau de Enginu' ... si de atunci zici ca sunt picata cu harta Romaniei ( sau mai repede a Turciei ) in cap . Nu puteam eu sa-mi vad de treaba ?
Cine m-a pus ? Cineeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ?
Ii urasc si ii iubesc in acelasi timp !!!
Se poate asa ceva ?
Dubai !!
victorelalove- moderator
lasă Vic , nu eşti sigură , e epidemie generală
Nu stiu ce sa fac , Vreau sa ma indepartez ...dar nu pot .DENISA a scris:lasă Vic , nu eşti sigură , e epidemie generală
Cat de interesant : Finalul episodului are 10 like -1o diselike
Scena cu ei doi are deja 22 de like - 0 diselikes
Sa se uite si astia care se dau mari cu serialul .
we dont accept that ece and melek try to do to fatma >>what is the reason for all these?to watch again miziti ?to support him as an innocent poor man who loves fatma >.oh !my god ..what meanings to the rapped woman ..always victims ..not to have to live like real humans >>we are angry ..sad ..
victorelalove- moderator
un dislike e de la mine
He told them that the night Vural was killed, Mustafa took a boat all alone and went to the sea.
Thank God, this thing is done now.
As for Baba meeting with the journalist, he told him that the reports of the hospital were changed. Nurses and doctors were given money to shut up. I think baba will find a way to prove that the Yasarans changed the accident's report. So here also, we're on a new track.
He told them that the night Vural was killed, Mustafa took a boat all alone and went to the sea.
Thank God, this thing is done now.
As for Baba meeting with the journalist, he told him that the reports of the hospital were changed. Nurses and doctors were given money to shut up. I think baba will find a way to prove that the Yasarans changed the accident's report. So here also, we're on a new track.
Nu putem sa dam mai multe ... ca i-as umple . UNUL ESTE DE LA MINE .DENISA a scris:un dislike e de la mine
Dar scena cu ei doi are un like ... frumoasa ...dar scurta rau .
Zici ca se grabesc ...in schimb daca este despre Mustafa ... ni-l arata inutil .
we're on a new track. ... ce new track ? Ca s-anputit si tracul si tot .
victorelalove- moderator
care o fi calea / pista cea nouă ?? cred că această nouă cale duce într-o prăpastie .
DENISA a scris:care o fi calea / pista cea nouă ?? cred că această nouă cale duce într-o prăpastie .
Duce la inchisoare . Sa vezi tu daca nu-l iau pe Kerim cu fulgi cu tot de la terapie . Gullia cand se intoarce din rapire ... da de alta trauma .
Oare ce mesaj vor sa transmita turcii cu toate ororile astea ?
I hate Mustafa
i hate Ecomel : (
poor FG & K
poor FGSN fans
Ultima editare efectuata de catre victorelalove in Vin 24 Feb 2012, 12:19 am, editata de 1 ori
victorelalove- moderator
la ei e vindecarea prin suferinţă
cine e Ecomelu' de îl urăşte aşa de mult ??
cine e Ecomelu' de îl urăşte aşa de mult ??
Pai daca este asa ...la cat au suferit , nu mai au dureri pana in ziua mortii .DENISA a scris:la ei e vindecarea prin suferinţă
Wow ... vad ca faza cu ei doi place rau . Dar restul episodului este jalnic .
Si ce ma enerveaza este ca mereu ne dau trailer cu ei doi ... sa ne dea domne' adevarul ...
NOUL TOPIC https://serialesitelenovelet.forumgratuit.ro/t467-20-fatmagul-un-sucu-ne-general-discussions-comentarii#193761
victorelalove- moderator
Pagina 43 din 43 • 1 ... 23 ... 41, 42, 43
Subiecte similare
» 4. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 8. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 31.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 43. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 51. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 8. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii