Serialesitelenovelet
21. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 37 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
21. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 37 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

21. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii

+4
dubaisport
mita baston
victorelalove
DENISA
8 participanți

Pagina 37 din 44 Înapoi  1 ... 20 ... 36, 37, 38 ... 40 ... 44  Urmatorul

In jos

21. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 37 Empty Re: 21. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de mita baston Lun 12 Mar 2012, 7:49 am

dubaisport a scris:buna dimineata tuturor !
o saptamana cat mai frumoasa !

oare ne vor da promo azi sau ne lasa sa asteptam pana miercuri ?
cafea
buna dimineata! aseara mi-a picat netul,scuze,de-aia am disparut ca magarul in ceata!
pai si cu promo si fara,parca mi-a mai trecut frenezia,cred ep.trecut a fost un fel de "inceputul sfarsitului",oricare sfarsit au gandit scenaristele
mita baston
mita baston
vip
vip

Data de inscriere : 28/02/2010

Sus In jos

21. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 37 Empty Re: 21. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de mita baston Lun 12 Mar 2012, 7:51 am

de unde o fi madam Bysena asta,ca am vazut ca ofera indicii cam la toate serialele,indiferent de canalul tv unde apar???
mita baston
mita baston
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Lun 12 Mar 2012, 10:12 am

Buna dimineata , dragi copii !! kiss
O saptamana frumoasa va doresc . kiss

Promo astazi ????? Vom vedea ...
Dar ce ar putea sa ne arate ?????
Eu vreau Engin ... si imi este de ajuns . 21. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 37 283516

Multumim , Dubai !! kiss
Mita si eu ma intreb cine este doamna bysena ????? Poate ca ne lamureste Michi . kiss

21. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 37 F9kt5f
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Lun 12 Mar 2012, 10:39 am

neatza!

Fatmagül'ün Suçu ne dizisinde şok! Hangi ünlü diziden ayrılıyor?

Mustafa diziye veda mı edecek?
Milliyet gazetesinde yer alan habere göre reyting rekortmeni “Fatmagül’ün Suçu Ne?” dizisinin Mustafa’sı Fırat Çelik’in kadrodan ayrılacağı öne sürüldü.

Dizide iki yıldır Beren Saat’in eski nişanlısı rolüne hayat veren Çelik, senaryoda öldürülecek. Haziran ayında final yapacak olan dizide Çelik’in planlanandan daha önce öldürüleceği iddia edildi. Bu durum kafalarda soru işareti yarattı ve Çelik’le ilgili sette önemli bir sorunun yaşandığı söylentilerini gündeme getirdi. Dizinin geçen bölümlerinde Çelik, öldürmeye çalıştığı Engin Akyürek’in babasını canlandıran usta oyuncu Serdar Gökhan tarafından vurulmuştu. Ardından kaçmayı başaran Çelik, yaşlı bir çiftin evine sığınmış ve yardım istemişti. Durumu ağırlaşan Çelik, bu haftaki bölümde hastaneye kaldırılacak. İlerleyen bölümlerde ise Çelik hayatını kaybedecek.

http://televizyongazetesi.com/fatmagulun-sucu-ne-dizisinde-sok!-hangi-unlu-diziden-ayriliyor_6_49779

cu goagalu se intelege ca mustafa va muri, el va parasi serialul, curand.

mita baston a scris:de unde o fi madam Bysena asta,ca am vazut ca ofera indicii cam la toate serialele,indiferent de canalul tv unde apar???

nu stiu cine e tanti bisena. vreo clarvazatoare. eu o ,,citesc'' de mult de pe vremea serialului asi cand credeam ca e din staful kanal d turcia. dar ea scrie si indiciile pt fatmagul, si pt suskunlar si ele sunt la mai multe televiziuni. si le stie bine, e singura credibila .

it says that Mustafa will be moved to the hospital next episode and after this he'll lose his life which created question marks about why they will end his role earlier than expected (the finale)
so Firat will leave the show but they don't know yet if it will be thi
michiper68
michiper68
vip
vip

Data de inscriere : 14/09/2009
Varsta : 56

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Lun 12 Mar 2012, 10:49 am

Multumim , Michi !! kiss
Pai o fi obosit si Mustafa de cat l-au facut astia sa alerge . stupid
Mie intr-un fel mi se pare corecta plecarea lui ...
Ce mai poate face ? A rapit-o pe Fg de 2 ori ... l-a impuscat pe Kerim de nici nu mai stiu cate ori ... se cam termina cu cazul Vural .
Ne pregatim de procesul cu Yasaranii . Crying or Very sad

Sunt curioasa ce ne-au pregatit pentru joi . Eu am inteles ca viseaza Mustafa ca-i spune Gullia ca-l iubeste ... De ce ar arata asa ceva ? stupid
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Lun 12 Mar 2012, 10:53 am

nu cred ca viseza. el doar agonizeaza . dar prea seamana a ezel serialul asta. mor unul cate unul. paote face parte din terapie. acum...daca vroiau mesaj pt arabi trebuia sa se termine cu fatmagul care ii iarta pe toti si vor trai fericiti pana la adanci batraneti.

oricum pe firat l-a ridicat mult serialul asta. s-a scris mult despre el, ca prestatie. a fost bun. sigur o sa-l mai vedem.
michiper68
michiper68
vip
vip

Varsta : 56

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Lun 12 Mar 2012, 11:02 am

bună dimineaţa!!!

DRUM BUN MUSAFA !!!! chiar simţeam nevoia să nu-i mai văd viaţa .
21. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 37 6l4eahe7

Good evening dear Beren Saat lovers ^^ As you know, yesterday evening, Beren Saat DAZZLED the public by her fabulous red dress with the sexy slit! The dress is designed by Beren's freind and fashion designer: Özgür Masur. So I tried to bring you some ideas about Beren's style, and how to get that same look!

•• RED COLOR •• Probably, the choice of Beren Saat of the red color wasn't arbitrary! The red dress is actually a big back this year especially in 2012 Oscar by several stars! (Pic n°6)

•• DRESS •• I chose for you the closest dress to Beren's style: The red dress of Diane Kruger in the oscars, with the charming décolleté and the tranparency.. The dress is designed by Kalvin Klein. (Pic n°3)

Another red dress for 2012 by Mango, which is somehow close to Beren's dress, with a long and sexy slit (Pic n°5)

•• SHOES •• Beren Saat shoes were black pointy-toed shoes, famous for never been old-fashionned for evening wear!
I chose for you similar shoes of Berens, by Christian Louboutin - 2012 (Pic n°11)

•• BAG •• And finally, Beren was having a black clutch bag, I chose a black clutch bag from Chanel - 2012 (Pic n°8)

I hope this little note about fashion pleased you, and don't forget to wear it like Beren Saat

21. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 37 49704783040499770345
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Localizare : România

http://www.vimeo.com/user2019659/videos

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Lun 12 Mar 2012, 11:08 am

michiper68 a scris:oricum pe firat l-a ridicat mult serialul asta. s-a scris mult despre el, ca prestatie. a fost bun. sigur o sa-l mai vedem.

Sigur va mai fi in seriale ... dar nu seriale la care sa ma uit eu .
Mie nu-mi place Firat . kiss

Buna , Denisa !! kiss
Astia vorbesc mai mult despre rochie ... decat despre partener . Smile
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Lun 12 Mar 2012, 11:14 am

păi partenerul era de umplutură mori de Smile
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Lun 12 Mar 2012, 11:16 am

DENISA a scris:păi partenerul era de umplutură mori de Smile
Smile Smile Smile
Hai mai , Denisa !!! Ca cica se iubesc muuuuuuuuuuuuuuuuult . Ea a si spus ca a purtat rochia pentru el .
Nu ai vazut ... el ,saracul , nici nu se uita la piciorul dezgolit al Berenei ... se uita la pantofi . Smile Smile Smile
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Lun 12 Mar 2012, 11:17 am

or să fie mai mulţi ptr care ea va purta diverse rochii şi ptr Kerimel va purta cică rochia de mireasă
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Lun 12 Mar 2012, 11:22 am

DENISA a scris:or să fie mai mulţi ptr care ea va purta diverse rochii şi ptr Kerimel va purta cică rochia de mireasă
Smile Smile Smile Smile Smile

Poate ca in sfarsit si-a gasit jumatatea . kiss

21. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 37 Acor6
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Lun 12 Mar 2012, 11:36 am

a mai avut ea jumătăţi din acestea , eu nu cred în relaţia asta .
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Lun 12 Mar 2012, 11:41 am

DENISA a scris:a mai avut ea jumătăţi din acestea , eu nu cred în relaţia asta .

Eu acum vazui ... Beren inainte sa apara in fata paparazzilor cu nenea ... sta singura si se gandeste la altceva . Apoi este toata numai zambet in fata camerelor . Are de promovat o rochie ... de ?! Smile Smile Smile
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Lun 12 Mar 2012, 11:51 am

Halay başı Beren
Tarkan, Sezen Aksu, Kenan Doğulu ve Mazhar Alanson’un şarkılar söylediği gecede Demet Akbağ da sahneye çıkıp Aksu taklidini yaptı.

21. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 37 NZ0QF

http://www.hurriyet.com.tr/magazin/magazinhatti/20103101.asp

ce finuţă e AHU şi ce urât e soţul

21. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 37 Ahu-Yagtu-elle-ayakkabi

Ultima editare efectuata de catre DENISA in Lun 12 Mar 2012, 11:53 am, editata de 1 ori
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Lun 12 Mar 2012, 11:53 am

Frate , dar cata reclama a fost la nunta asta !!! Smile

Denisa , foarte rar se vad 2 oameni frumosi , impreuna , in lumea artistilor . kiss
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Lun 12 Mar 2012, 12:24 pm

Vic dar nici să ieşi cu maimuţa pe stradă

DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Lun 12 Mar 2012, 12:29 pm

DENISA a scris:Vic dar nici să ieşi cu maimuţa pe stradă

21. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 37 539466 21. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 37 539466 21. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 37 539466 21. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 37 539466 21. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 37 539466

Poate asa se simt ele in siguranta . kiss
Dar nu inteleg de ce ar simti asta ... si daca este urat , ce nu se poate uita dupa altele ?????????
Eu mi l-as alege pe cel mai frumos .
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de mita baston Lun 12 Mar 2012, 12:32 pm

m-am gandit :bisena e Carmen Hara varianta musulmana!
mita baston
mita baston
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Lun 12 Mar 2012, 12:34 pm

mita baston a scris:m-am gandit :bisena e Carmen Hara varianta musulmana!

Smile Smile Smile Smile

Tare !!!!!! :drunken:
Dar numai suferinta , domne ????? La versiunea asta musulmana ...
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de mita baston Lun 12 Mar 2012, 12:35 pm

victorelalove a scris:Frate , dar cata reclama a fost la nunta asta !!! Smile

Denisa , foarte rar se vad 2 oameni frumosi , impreuna , in lumea artistilor . kiss

pai cum adica, Murat si Burcina, ce,nu sunt artisti???? Smile Smile
mita baston
mita baston
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Lun 12 Mar 2012, 12:36 pm

mita baston a scris:

pai cum adica, Murat si Burcina, ce,nu sunt artisti???? Smile Smile
Smile Smile Smile Smile
Am spus rar ... nu ca nu se poate . kiss
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de mita baston Lun 12 Mar 2012, 12:37 pm

victorelalove a scris:

Smile Smile Smile Smile

Tare !!!!!! :drunken:
Dar numai suferinta , domne ????? La versiunea asta musulmana ...

lasa,ca mai suferim si noi ,mai ne" topim" de griji si uite asa vine primavara si ne incap hainele Smile de anul trecut
mita baston
mita baston
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Lun 12 Mar 2012, 12:39 pm

păi ce Burcina e frumoasă ??? singurul lucru bun e că sunt cam de aceeaşi vârstă , e diferenţă de un an între ei .

21. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 37 1118dgiecjb6z
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de mita baston Lun 12 Mar 2012, 12:40 pm

parca nu mai "ard" de nerabdare sa vad finalul,cred ca maximul de stres a fost,acum usor,usor,se aseaza totul.ne trebuie alt film de stors creierii 21. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 37 1450537109
mita baston
mita baston
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 37 din 44 Înapoi  1 ... 20 ... 36, 37, 38 ... 40 ... 44  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum