Serialesitelenovelet
21. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 38 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
21. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 38 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

21. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii

+4
dubaisport
mita baston
victorelalove
DENISA
8 participanți

Pagina 38 din 44 Înapoi  1 ... 20 ... 37, 38, 39 ... 44  Urmatorul

In jos

21. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 38 Empty Re: 21. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de mita baston Lun 12 Mar 2012, 12:40 pm

DENISA a scris:păi ce Burcina e frumoasă ??? singurul lucru bun e că sunt cam de aceeaşi vârstă , e diferenţă de un an între ei .

tocmai! dar se crede artista! Smile Smile
mita baston
mita baston
vip
vip

Data de inscriere : 28/02/2010

Sus In jos

21. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 38 Empty Re: 21. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de victorelalove Lun 12 Mar 2012, 12:41 pm

mita baston a scris:

lasa,ca mai suferim si noi ,mai ne" topim" de griji si uite asa vine primavara si ne incap hainele Smile de anul trecut

Eu de cand cu serialul asta slabesc in continuu . Singurul lucru bun ... dar foarte important . kiss Smile Smile Smile
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Lun 12 Mar 2012, 12:42 pm

DENISA a scris:păi ce Burcina e frumoasă ??? singurul lucru bun e că sunt cam de aceeaşi vârstă , e diferenţă de un an între ei .

Denisa , se putea si mai rau . Nu este frumusetea intruchipata ... dar nici maimuta .
Problema este ca Muratel trebuia sa fie langa o femeie superba . kiss
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de mita baston Lun 12 Mar 2012, 12:43 pm

victorelalove a scris:

Eu de cand cu serialul asta slabesc in continuu . Singurul lucru bun ... dar foarte important . kiss Smile Smile Smile
lasa mai Vic,ne-am mai clatit si noi ochii,chit ca doar la inceput,ca apa de pe platou pt.dush ,nu a fost indeajuns decat pentru primul sezon Smile
mita baston
mita baston
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Lun 12 Mar 2012, 12:45 pm

mita baston a scris:
lasa mai Vic,ne-am mai clatit si noi ochii,chit ca doar la inceput,ca apa de pe platou pt.dush ,nu a fost indeajuns decat pentru primul sezon Smile

21. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 38 248946 21. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 38 248946 21. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 38 248946 21. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 38 248946 21. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 38 248946 21. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 38 248946 21. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 38 248946
Daaaaaaaaaaaaaaaaaaa ... ce scene frumoase !!! cupidon cupidon cupidon cupidon cupidon
Eu nu mai "ard" de nerabdare sa vad episodul ... Dar "ard" cand il vad pe Engin .
Ptiu ... uite ca iar ma gandesc la prostii . Smile
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de mita baston Lun 12 Mar 2012, 12:47 pm

iti inchipui Fatma cu rochia aia rosie de la nunta de vedete,sa apara la Kerim????
mita baston
mita baston
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Lun 12 Mar 2012, 12:49 pm

mita baston a scris:iti inchipui Fatma cu rochia aia rosie de la nunta de vedete,sa apara la Kerim????

Smile Smile Smile Smile Smile
Aia nu este fatma ... Smile
Nu o sa o vedem nici macar cu o rochie mai "a catarii" pe ea ... Smile
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de mita baston Lun 12 Mar 2012, 12:53 pm

daaa,saraca,acum a revenit la paltonasul ala verde,nu stiu de unde a luat bocancii,poate sunt ai lui musti,si uite cumm trebuie sa-i reinnoiasca garderoba Kerim! ca haina grena era de la Craciun,acum vine Pastele si ii trebuie altele
mita baston
mita baston
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Lun 12 Mar 2012, 12:55 pm

mita baston a scris:... ca haina grena era de la Craciun,acum vine Pastele si ii trebuie altele
Smile Smile Smile Smile
Pai anu trecut lucra Kerim ... acum este somer . Sau patron de restaurant ... sau ce-o fi ...
De unde bani ?????
Lasa ... ca le da tata cadou de nunta in cec baban . Le-a dat el Ablilor o suma "jignitoare" ... dar lu' fiul iubit ? Multi bani ....

Si uite ca scoasera astia un medicament pentru durere ... Vreau si eu !! cupidon cupidon cupidon

21. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 38 4rdidj
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de mita baston Lun 12 Mar 2012, 12:56 pm

fetelor,va las,ca-mi vin baietii la masa! fac putin pe gospodina ideala 21. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 38 491472 si poate ne auzim mai tarziu! 21. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 38 155656

pai au strans,ca au facut economie la apa Smile Smile
acum plec,paaaa!
mita baston
mita baston
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Lun 12 Mar 2012, 12:57 pm

Spor la treaba , Mita !!!
O zi buna !! kiss

Pofta buna !! kiss 21. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 38 155656
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Mirela Maria Lun 12 Mar 2012, 1:34 pm

buna fetelor!
o saptamana minunata ,asa cum sunteti si voi. 21. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 38 648483
Mirela Maria
Mirela Maria
vip
vip

Data de inscriere : 06/11/2011
Varsta : 53

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Lun 12 Mar 2012, 2:14 pm

Multumim , Mirela draga !! kiss
Eeeeeeee ... cateodata suntem minunate , cateodata suparate , cateodata enervate ... Smile
O saptamana frumoasa si tie !! kiss

21. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 38 33wvd49
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Lun 12 Mar 2012, 2:38 pm

buna fetelor ! kiss
scapam de Mustafa ? 21. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 38 244732 m-am saturat de fatza lui ,cu toate ca multa lumea il apreciaza ,nu e pe gustul meu.
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Data de inscriere : 18/02/2011
Varsta : 51

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Lun 12 Mar 2012, 2:41 pm

dubaisport a scris:buna fetelor ! kiss
scapam de Mustafa ? 21. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 38 244732 m-am saturat de fatza lui ,cu toate ca multa lumea il apreciaza ,nu e pe gustul meu.
Buna , Dubai !! kiss

Il apreciaza lumea ? affraid
Eu n-am prea auzit ... dar poate ca nu citesc pe unde trebuie . Smile
Si mie imi place ca scap de el ... nu-l plac si pace .
Imi placea Yavuz din Ask- iubirea mea ...desi ma enerva la culme , imi placea cum face pe omul rau . Dar cu Mustafa ... nu-mi place si gata . Smile
Sper sa fie adevarat ca-i spunem bye . 21. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 38 244732
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Lun 12 Mar 2012, 2:44 pm

Buna Vic kiss
sa stii ca unii fani il admira....sunt chiar dezamagiti ca dispare acum din serial ,se asteptau sa fie pana in final
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Lun 12 Mar 2012, 2:48 pm

Pai stai ca poate nu dispare . Smile
Unii sunt dezamagiti ca pleaca ...si unii fac petreceri . Smile

Nu cred ca avem trailer astazi ...
Vad ca lumea nici nu mai scrie despre FGSN ... cred ca s-au cam saturat .

Cati Engini !!!!!!!!!! 21. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 38 283516

[21. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 38 2wn0meb
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Lun 12 Mar 2012, 2:50 pm

Anyway, if firat is leaving(and he said something like that in his tweeter), I hope to see him again in other roles, more likable.
He made a great job with mustafa, really.
Bravo firat.

vad ca fanii vorbesc ca nunta dintre G si K s-ar putea sa aiba loc in ep 70 de ziua lui Kerim...asa cum Ablii au facut-o de ziua indragostitilor ca sa nu uite niciodata data ..asa si cu tinerii
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Lun 12 Mar 2012, 2:52 pm

pai ce sa mai discute Vic...la epis trecut nu ai ce comenta,daca nici Gulli nu a scos mai mult de 3 vorbe ,cate sa mai zicem noi ,fanii ?
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Lun 12 Mar 2012, 2:53 pm

dubaisport a scris:

vad ca fanii vorbesc ca nunta dintre G si K s-ar putea sa aiba loc in ep 70 de ziua lui Kerim...asa cum Ablii au facut-o de ziua indragostitilor ca sa nu uite niciodata data ..asa si cu tinerii

Eu nu mai vreau sa-l ved pe Mustafa . Scuze ... poate doar sa fie din nou intr-un dizi cu Engin ...asa ... Nu , multumesc . Tot ce este posibil sa fi facut un rol bun ... dar pe mine nu ma incanta .

Pai asa de repede ? Mie mi se pare ca nu va fi in episodul 70 ...este prea curand . Poate in ultimul ...
Vom vedea ... kiss
Si tineretul sa mai tina si el minte .... Smile Smile Smile Smile
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Lun 12 Mar 2012, 2:55 pm

dubaisport a scris:pai ce sa mai discute Vic...la epis trecut nu ai ce comenta,daca nici Gulli nu a scos mai mult de 3 vorbe ,cate sa mai zicem noi ,fanii ?

21. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 38 539466 21. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 38 539466 21. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 38 539466 21. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 38 539466 21. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 38 539466 21. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 38 539466
Vad ca fanii au alte subiecte : Viseaza lumea frumos .
Pacat ca vor ramane doar cu visele ...

COK is a vital word in Engin's vocabulary I wouldn't mind hearing him saying that word for a whole episode :D I can't dare imagine Kerim been a lover saying sweet love words ♥️ I am melting already :D

COK LOOOL I've not heard that in ages :D :D.....Can you imagine Kerim saying Askim...ay ay....it'll be a bad affect on all of us !!!
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Lun 12 Mar 2012, 2:56 pm

victorelalove a scris:

Eu nu mai vreau sa-l ved pe Mustafa . Scuze ... poate doar sa fie din nou intr-un dizi cu Engin ...asa ... Nu , multumesc . Tot ce este posibil sa fi facut un rol bun ... dar pe mine nu ma incanta .

nici eu nu mai vreau sa-l vad ...antipatic rau ...
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Lun 12 Mar 2012, 2:58 pm

dubaisport a scris:

nici eu nu mai vreau sa-l vad ...antipatic rau ...
Dar sunt persoane care plac si genul lui ... Trebuie sa fim diferiti si la "vorba si la port" .
Cum ar fi sa ne placa tuturor acelasi gen de barbat ? Smile

I've been watching Fatmagul since the beginning and my husband sometimes used to ask me why i was so obssessed with this drama. So since Fatmagul came to MBC in arabic, after just a a few episode my husband finally understand why i like it so much. He is as obssessed as me. kkkkkkkkkkkk Smile Smile Smile Smile
Se intrec in suparari ...
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Lun 12 Mar 2012, 3:05 pm

victorelalove a scris:
my husband finally understand why i like it so much. He is as obssessed as me. kkkkkkkkkkkk[/color][/b] Smile Smile Smile Smile
Se intrec in suparari ...

tare de tot... Smile Smile
acum s avezi ca nevasta-sa stie actiunea si lui nu o sa-i zica nimic ....sa-l lase sa dea arabii 1/4 epi/zi ..ma imbolnavesc astia pana-l termina sad
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Lun 12 Mar 2012, 3:05 pm

Vic ..ma duc sa mananc ,revin in 30 min
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 38 din 44 Înapoi  1 ... 20 ... 37, 38, 39 ... 44  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum