Serialesitelenovelet
22. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 31 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
22. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 31 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

22. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii

+4
michiper68
victorelalove
Mirela Maria
DENISA
8 participanți

Pagina 31 din 41 Înapoi  1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 36 ... 41  Urmatorul

In jos

22. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 31 Empty Re: 22. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de victorelalove Vin 16 Mar 2012, 7:46 pm

Mai dar astia nu mai dau si ei niciun indiciu , nimic ?
Este clar ... nu-i mai intereseaza ...sunt pe primul loc . Mai sunt cateva saptamani . Ce mai conteaza ? Tarsa-tarsa ... vor ajunge si la final . kiss
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti

Sus In jos

22. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 31 Empty Re: 22. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de dubaisport Vin 16 Mar 2012, 7:48 pm

Mirela Maria a scris:

asa-i
parca acum il vad pe vural cum statea si se uita
ai dreptate dubai

daa Mirela..ti-am zis am revazut acum 2 seri faza...si eu uitasem
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Data de inscriere : 18/02/2011
Varsta : 51

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Vin 16 Mar 2012, 7:49 pm

victorelalove a scris:Mai dar astia nu mai dau si ei niciun indiciu , nimic ?
Este clar ... nu-i mai intereseaza ...sunt pe primul loc . Mai sunt cateva saptamani . Ce mai conteaza ? Tarsa-tarsa ... vor ajunge si la final . kiss

cred ca ne lasa sa asteptam pana duminica

dar nici fanii nu se grabesc sa traduca ,macar cateva secvente de aseara
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Vin 16 Mar 2012, 7:49 pm

dubaisport a scris:

daa Mirela..ti-am zis am revazut acum 2 seri faza...si eu uitasem

Oricum ar fi ... ea cred ca s-a blocat din nou dupa ce a fost rapita .
Nu ineleg de ce asa suisuri si coborasuri ?
Probabil ca asa este ... cand este fericita langa el ... cand isi aminteste ce ticalos a fost in trecut . kiss
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Vin 16 Mar 2012, 7:49 pm

Vic ptr mine Demir a fost magnific , Dumnezeiesc , m-au plimbat atât Murat cât şi Tuba prin toate stările treceam brusc de la extaz la agonie , Murat a trecut atât de natural şi firesc prin toate stările dar recunosc că în privirea lui Engin de multe ori l-am văzut pe Murat , îl plac şi pe Engin şi ca actor dar şi ca bărbat , l-aş prefera mai tuns dar îmi place mult mai mult în acest sezon 2 decât în primul sezon .
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Data de inscriere : 14/09/2009
Localizare : România

http://www.vimeo.com/user2019659/videos

Sus In jos

Mesaj Scris de Mirela Maria Vin 16 Mar 2012, 7:50 pm

Arkadaşlar bu hafta yoğunum işlerim var.Ama yarın sayfamızda olacağım ,yarın biraz küçük birşeyler de getirebilirim size 67 den .Sabredin..Hatta şimdiden ufakcık bir çıtlatma yapabilirim,beklediğiniz bir kaç güzel sahne olabilir,diyim dedim...Soie
Mirela Maria
Mirela Maria
vip
vip

Data de inscriere : 06/11/2011
Varsta : 53

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Vin 16 Mar 2012, 7:51 pm

dubaisport a scris:

cred ca ne lasa sa asteptam pana duminica

dar nici fanii nu se grabesc sa traduca ,macar cateva secvente de aseara
Fanii au fost fericiti cu premiile si cu buzunarul lui Engin .
Daca nu au vorbit despre asta ...de m-am saturat eu sa citesc . Smile Smile Smile
PREZENTA LUI LA PREMII ... a facut ca nici sa nu mai conteze fragmanul si episodul .
Smile
Si la mine la fel a fost . Inca sunt sub vraja !! 22. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 31 283516 22. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 31 283516 22. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 31 283516
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Vin 16 Mar 2012, 7:53 pm

DENISA a scris: dar recunosc că în privirea lui Engin de multe ori l-am văzut pe Murat , îl plac şi pe Engin şi ca actor dar şi ca bărbat

Atunci ma intelegi perfect cum sunt eu cu Enginu' . kiss
Asa esti si tu cu Murat .
Surori de suferinta ce suntem !!! sad sad sad sad
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Mirela Maria Vin 16 Mar 2012, 7:53 pm

DENISA a scris: Vic ptr mine Demir a fost magnific , Dumnezeiesc , m-au plimbat atât Murat cât şi Tuba prin toate stările treceam brusc de la extaz la agonie , Murat a trecut atât de natural şi firesc prin toate stările dar recunosc că în privirea lui Engin de multe ori l-am văzut pe Murat , îl plac şi pe Engin şi ca actor dar şi ca bărbat , l-aş prefera mai tuns dar îmi place mult mai mult în acest sezon 2 decât în primul sezon .
Murat e un actor complex ,poate sa faca dintr-un scenariu slab o scena minunata...si doar cu ochii
Engin de asemenea a crescut ca actor atat de repede si a ajuns sa cucereasca inimile fanilor .
Mirela Maria
Mirela Maria
vip
vip

Data de inscriere : 06/11/2011
Varsta : 53

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Vin 16 Mar 2012, 7:54 pm

DENISA a scris: Vic ptr mine Demir a fost magnific , Dumnezeiesc , m-au plimbat atât Murat cât şi Tuba prin toate stările treceam brusc de la extaz la agonie , Murat a trecut atât de natural şi firesc prin toate stările dar recunosc că în privirea lui Engin de multe ori l-am văzut pe Murat , îl plac şi pe Engin şi ca actor dar şi ca bărbat , l-aş prefera mai tuns dar îmi place mult mai mult în acest sezon 2 decât în primul sezon .

acum ce faci Denisa ? te bagi peste mine si Vic ?
stai la coada ... cupidon
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Vin 16 Mar 2012, 7:55 pm

nu Dubai , nu-l trădez pe Muratel
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Vin 16 Mar 2012, 7:55 pm

dubaisport a scris:

acum ce faci Denisa ? te bagi peste mine si Vic ?
stai la coada ... cupidon

22. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 31 539466 22. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 31 539466 22. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 31 539466 22. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 31 539466
Ea este cu Murat !!!

Vad ca au aparut indicii . Poate se indura vreun "englej" sa le traduca pana duminica . Smile
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Vin 16 Mar 2012, 7:55 pm

DENISA a scris: nu Dubai , nu-l trădez pe Muratel

aseara la ce te-ai uitat? la Murat sau engin ?

se pare ca in epis viit va fi fericire maxima
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Vin 16 Mar 2012, 7:57 pm

cred că pe Murat peresonajul Ecevit îl stoarce de energie , joacă minunat dar e un serial , complex , cu greutate în loc să te linişteşti la vizionare mai tare de agiţi .

la ambii Dubai , am privit la 2 monitoare Smile Smile
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Vin 16 Mar 2012, 7:59 pm

DENISA a scris: cred că pe Murat peresonajul Ecevit îl stoarce de energie , joacă minunat dar e un serial , complex , cu greutate în loc să te linişteşti la vizionare mai tare de agiţi .

la ambii Dubai , am privit la 2 monitoare Smile Smile

Smile Smile Smile
tu si Napoleon Smile
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Vin 16 Mar 2012, 8:02 pm

Eu va spun in felul urmator : CEEA CE MI SE INTAMPLA CU ENGIN ...NU MI S-A INTAMPLAT NICIODATA . Nu inteles de ce , nu ma recunosc , nici nu fac cine stie ce analiza a situatiei ... insa il gasesc atragator rau . Am mai spus ... nu credeam ca se poate intampla asta ...decat daca esti o adolescenta cu capul in nori . Dar uite ca "prinde" pe multa lume .
Are o voce baiatul asta ... ca atunci cand vorbeste stau si-l ascult cu cea mai mare atentie ( desi vorbeste in turca ) . Imi transmite toate starile posibile . Ma face sa Crying or Very sad , sa rad , sa zambesc , sa salivez , sa sufar ... Pentru mine este cel mai bun actor . Nu-i trebuie cine stie ce premii ... are deja inima mea . Asta inseaman pentru mine un actor adevarat ...
Ca stau si ma uit la el cateodata doar de dragul de a ma uita ... asta ma face nebuna ? Poate !!!!!! Insa NEBUNIA ESTE FRUMOASA !! Si daca ma mai pot trata si cu el ... atunci la cat mai multe momente de "pierdere" !!! kiss
Na ... ca ma mai descarcai ... Dar voua pot sa va spun.
VOI MA INTELEGETI !! kiss
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Vin 16 Mar 2012, 8:11 pm

mie de murat nu mi-a placut in Asi, nu m-a atras nici scenariu filmului ..de asta am si abandonat vizionarea
dar de Engin am fost atrasa din primul episod ..mai ales ca-l vedeam si tradus in Ro ai puteam analiza toata mimica,toate gesturile,ochii ,mainile..tot

asa ca ,draga Vic ..eu te inteleg !
cand tu abia il descoperisei pe Engin eu eram deja cu capul in nori datorita lui
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Vin 16 Mar 2012, 8:15 pm

dubaisport a scris:

asa ca ,draga Vic ..eu te inteleg !
cand tu abia il descoperisei pe Engin eu eram deja cu capul in nori datorita lui

In aprilie anul trecut l-am descoperit . A fost dragoste la prima vedere / degustare/vizionare ... desi ma uitasem si la Ginere ... deci atunci s-ar puea spune ca a fost o a dua vedere . Smile
Dar ce vedere !!!!!!!!!! 22. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 31 248946 22. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 31 248946 22. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 31 248946 22. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 31 248946 22. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 31 248946 22. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 31 248946
Cand l-am auzit si ce voce are ... 22. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 31 283516 22. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 31 283516
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Vin 16 Mar 2012, 8:29 pm

victorelalove a scris:

In aprilie anul trecut l-am descoperit . A fost dragoste la prima vedere / degustare/vizionare ... desi ma uitasem si la Ginere ... deci atunci s-ar puea spune ca a fost o a dua vedere . Smile
Dar ce vedere !!!!!!!!!! 22. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 31 248946 22. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 31 248946 22. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 31 248946 22. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 31 248946 22. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 31 248946 22. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 31 248946
Cand l-am auzit si ce voce are ... 22. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 31 283516 22. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 31 283516

si eu am vazut Ginere..dar nu l-am vazut pe Engin acolo Smile Smile
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Vin 16 Mar 2012, 8:32 pm

Friends this week I have work and I'm tired. But tomorrow, I'll be on our page, tomorrow will bring something small for you about 67. be patient In fact, now i'll give a small hint, expect to have a few beautiful scenes ... Soie

Mirela Maria a scris:vizionare placuta la ASI fetelor
noapte buna

22. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 31 155656 22. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 31 155656 Mirela ..vizionare placuta si tie !

ai vazut Vic ...filingul meu nu ma tradeaza...din epis viit o vom vedea pe noua Fatmagul Ilgaz ......
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Vin 16 Mar 2012, 8:34 pm

dubaisport a scris:expect to have a few beautiful scenes ... Soie
Deci few = 3 secunde de imbratisare Smile Smile Smile

22. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 31 155656 22. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 31 155656 Mirela , vizionare placuta !! kiss
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Vin 16 Mar 2012, 8:34 pm

dubaisport a scris:ai vazut Vic ...filingul meu nu ma tradeaza...din epis viit o vom vedea pe noua Fatmagul Ilgaz ......

Imi spunea a turcoica ca ultimele 10 episoade vor fi dedicate lui Kerim si Gulliei ... pentru ca asa a fost si in sezonul 1 .
Eu nu cred ... dar vom vedea . kiss
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Vin 16 Mar 2012, 8:38 pm

de când ne tot amăgesc ei cu ep dedicate cuplui , m-am cam săturat de promisiuni , vreau ceva concret , fapte frate nu vorbe în van
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Vin 16 Mar 2012, 8:39 pm

victorelalove a scris:

Imi spunea a turcoica ca ultimele 10 episoade vor fi dedicate lui Kerim si Gulliei ... pentru ca asa a fost si in sezonul 1 .
Eu nu cred ... dar vom vedea . kiss

se poate ..si in ask a fost la fel...
ultimele epis au fost dedicate lui Yaso si savas....
prod stiu ca toata lumea asteapta sa vada schimbari in bine in viata celor 2 pers principale
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Vin 16 Mar 2012, 8:40 pm

DENISA a scris: vreau ceva concret , fapte frate nu vorbe în van
Pai sa vedem ce va fi acum ca moare Mustafa . Ca cica asta o tinea pe Gullie sa se apropie de Kerim . Dar oricum vor face iar in asa fel incat sa-i tina departe unul de altul . Crying or Very sad

victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 31 din 41 Înapoi  1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 36 ... 41  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum