60. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+12
Camelia_Monica
gabriela
DENISA
Garo
Lucica10
andreea90
rina-rina
dana17
Admin_dea05
lica54
costina
florica
16 participanți
Pagina 22 din 40
Pagina 22 din 40 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 31 ... 40
Re: 60. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Multumesc FLORICA,sa speram ca va avea mai mult succes cu asta ,dar cu ce actrita va juca sau inca nu se stie?florica a scris:Buna Monica.Camelia,asa se zice,ca incepe un nou proect,pe pagina lui Cansel am pus stirea asta ,acolo scrie mai multe!!!!
Camelia_Monica- vip
Data de inscriere : 08/05/2011
Varsta : 57
Localizare : spania
Re: 60. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
cica cu o romanca ...vreti sa stiti cine e? ..cica sta in iasi ...................chiar Florica se stie cine va fi partenera?monica.camelia a scris:Multumesc FLORICA,sa speram ca va avea mai mult succes cu asta ,dar cu ce actrita va juca sau inca nu se stie?
costina- vip
Data de inscriere : 15/01/2011
Varsta : 41
Localizare : iasi
COSTINA,tot atata ,iti dorim succes.costina a scris: cica cu o romanca ...vreti sa stiti cine e? ..cica sta in iasi ...................chiar Florica se stie cine va fi partenera?
Camelia_Monica- vip
Data de inscriere : 08/05/2011
Varsta : 57
Localizare : spania
FLORICA tu ai intrat pe pg la tuba sa vezi ce ne-au lasat fetele ..cica gonulcelen e in grila de programe la kanal d
costina- vip
BUNA FETELOR ,,HARNICUTELOR ,, cand incepe CANSELUTUL noul proiect ? si cu cine ? Va pup si va doresc o duminica placuta
Lucica10- vip
Data de inscriere : 30/10/2010
Varsta : 62
Localizare : Rm Valcea
Ai vrea tuu ,nu stiu cine-i v-a fi partenera,in stire scrie ca Elcinel n-a confirmat inca,dar fetele de pe fb.de unde am luat stirea spuneau ca este sigura,vom vedea!!!!!! Scuze Monica.Camelia ,eu am vrut sa-i raspund Costinei la intrebarea ei cu subanteles,nu te supara!monica.camelia a scris:COSTINA,tot atata ,iti dorim succes.
Ultima editare efectuata de catre florica in Dum 06 Mai 2012, 9:07 pm, editata de 2 ori
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
N-am intrat pe acolo dar ma uit acum,ar fi minunat!!!!!costina a scris: FLORICA tu ai intrat pe pg la tuba sa vezi ce ne-au lasat fetele ..cica gonulcelen e in grila de programe la kanal d
florica- vip
[quote="Iuliana"]
multumim iuliana pt noutati.
Oare sa fie adevarat? .Noi speram.DENISA a scris:[img]
pe 3 mai s-a raspuns aici
http://www.kanald.ro/Seriale/asi/
Official Admin Kanal D 03 Mai 2012 | la 16:51
Vom lasa mai jos lista viitoarelor productii ce vor intra in grila Kanal D in aceasta vara. Speram astfel sa va lamurim, si sa raspundem intrebarilor dumneavoastra.
* Dupa sfarsitul serialului turcesc "La un pas de fericire" (Melekler Korusun) va incepe productia turceasca de succes "1001 Gece" - 1001 de nopti, serial din anul 2006, avandu-i in distributie pe cunoscutii actori Bergüzar Korel si Halit Ergenç. Serialul va fi difuzat in fiecare zi de Luni, Marti, Miercuri, Joi si Vineri de la ora 15:15 - 16:45.
* Dupa sfarsitul serialului turcesc "Inima nu respecta reguli" (Unutulmaz) vom aduce in fata telespectatorilor o super-productie turceasca. IN CURAND, din 18 iunie 2012, productia turceasca "SON", din anul 2012! va va intra la inimi. Un serial cu Engin Altan, Nehir Erdogan si Philip Arditti. Un serial produs de Ay Yapim. Nu pierdeti acest serial, in fiecare zi de Luni si Marti, de la ora 20.00!
* Sfartistul serialului "De pe buze la inima" aduce in loc o alta productie turceasca de succes. In curand, "Gonulceren", un serial din 2010!
* Si pentru ca Kanal D doreste sa ofere telespectatorilor cele mai de succes seriale, din 2 iunie 2012, in fiecare weekend, de la ora 15.00 aducem in atentia dumneavoastra serialul "Kesanli Ali Destani" (2011)
* Dupa telenovela "Floricienta"va aducem un alt serial strain. "Társas játék" (2011) - Un serial unguresc, de succes.
* Dupa despartirea de "Neveste de piloti", Kanal D va ofera "Allein gegen die Zeit 2.0", un serial nemtesc, datat din 2011, cu Ugur Ekeroglu si Janina Fautz.
Speram ca noua grila de programe sa va multumeasca si sa urmariti noile seriale Kanal D! Va asteptam parerile.
multumim iuliana pt noutati.
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Oare sa fie adevarat ?Ar fi super.Noi sa-i credem pe cuvant
Lucica10- vip
Data de inscriere : 30/10/2010
Varsta : 62
Localizare : Rm Valcea
Multumim Iuliana,Dea pt. noutatilea astea ,sa speram ca v-a fi asa!!
florica- vip
musai sa-i credem !Lucica10 a scris:Oare sa fie adevarat ?Ar fi super.Noi sa-i credem pe cuvant
florica- vip
Bine v-am gasit zanute .Super noutati ...Cand aflati ca incepe difuzarea sa imi trimiteti mp nu cumva sa nu stiu ca a inceput si sa nu il pun la inregistrat ...Mi-am luat si aparat nou ca celalalt tot mai des da rateuri , asa ca poate sa inceapa... :drunken:
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Varsta : 54
Localizare : TIMISOARA
Nu stiu cine-i v-a fi partenera,Kerim pe fb .mi-a tradus ca distributia este cu actori foarte buni,vom vedea ,sa speram ca v-a fi cu mai mult succes,eu am gasit o desciere in engleza a filmului,am pus-o pe pagina lui Cansel,nici asta nu stiu ce v-a fi ,film sau serial ,oricum Cansel n-a confirmat dar fetele de pe fb. spun ca este sigur!monica.camelia a scris:Multumesc FLORICA,sa speram ca va avea mai mult succes cu asta ,dar cu ce actrita va juca sau inca nu se stie?
florica- vip
Nu -ti fa griji!!!Numai sa inceapa!alitheea a scris:Bine v-am gasit zanute .Super noutati ...Cand aflati ca incepe difuzarea sa imi trimiteti mp nu cumva sa nu stiu ca a inceput si sa nu il pun la inregistrat ...Mi-am luat si aparat nou ca celalalt tot mai des da rateuri , asa ca poate sa inceapa...
florica- vip
Multumesc pui , stiu ca ma pot baza pe tine.florica a scris:Nu -ti fa griji!!!Numai sa inceapa!
alitheea- vip
florica- vip
Daca v-a fi difuzat asa cum scrie in stire adica dupa ce se termina ,,De pe buze la inima''ii cam nasoala treaba ca este dimineata de la 7;30,total nepotrivita ora!alitheea a scris:Multumesc pui , stiu ca ma pot baza pe tine.
florica- vip
Nu iti face griji ca il inregistrez eu . Singura problema va fi in iulie cand voi fi plecata o luna in concediu . Dar il postez cand ajung acasa .florica a scris:Daca v-a fi difuzat asa cum scrie in stire adica dupa ce se termina ,,De pe buze la inima''ii cam nasoala treaba ca este dimineata de la 7;30,total nepotrivita ora!
alitheea- vip
florica- vip
eu am studiat programul la kanal d si saptamana asta sigur nu-i vad ca asta e trecut la reluari da ma interesez eu repede da doamne sa-l vedem la tv Florica ma asteptam la mai multa solidaritate din partea ta ce crezi tu ca eu nu as fi o buna actrita ..si daca nu-s pot sa devin langa canselito
costina- vip
florica- vip
Iartama daca ti-am subestimat talentul,sigur ca poti sa fi actrita buna dar mai usor cu Canselito,te rogcostina a scris: eu am studiat programul la kanal d si saptamana asta sigur nu-i vad ca asta e trecut la reluari da ma interesez eu repede da doamne sa-l vedem la tv Florica ma asteptam la mai multa solidaritate din partea ta ce crezi tu ca eu nu as fi o buna actrita ..si daca nu-s pot sa devin langa canselito
florica- vip
ei ce mai zici acum Flori?
costina- vip
florica- vip
Mai dat gata,ce sa mai ziccostina a scris:
florica- vip
Continut sponsorizat
Pagina 22 din 40 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 31 ... 40
Subiecte similare
» 24. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 31. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 49. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 53. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 31. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 49. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 53. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 22 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum