60. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+12
Camelia_Monica
gabriela
DENISA
Garo
Lucica10
andreea90
rina-rina
dana17
Admin_dea05
lica54
costina
florica
16 participanți
Pagina 34 din 40
Pagina 34 din 40 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 40
dana17- vip
Data de inscriere : 17/04/2010
Localizare : Iasi
dana17- vip
dana17- vip
Re: 60. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
multumim de tratatie Dana...frumoase poze....fetelor voi ati abservat ca pe forumul asta navigheaza 3 bucate Gemene ..mai e Florica si am terminat pe luna asta ..asta-i chef in trei
costina- vip
Data de inscriere : 15/01/2011
Varsta : 41
Localizare : iasi
Re: 60. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
O seara frumoasa!
Ultima editare efectuata de catre florica in Mar 19 Iun 2012, 9:07 pm, editata de 1 ori
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
Am observat, cum sa nu,te pui cu gemenele ,facem un bairam de pomina ,tu ai inceput ,Dana il continua iar eu il inchei O SEARA PLACUTA SA AI!costina a scris: multumim de tratatie Dana...frumoase poze....fetelor voi ati abservat ca pe forumul asta navigheaza 3 bucate Gemene ..mai e Florica si am terminat pe luna asta ..asta-i chef in trei
florica- vip
florica- vip
Noapte buna tuturor!!!
florica- vip
nu mai pot de cald...Florica la tine cum e vremea?
costina- vip
Si aici este prapad de cald! O seara frumoasa sa ai!costina a scris: nu mai pot de cald...Florica la tine cum e vremea?
florica- vip
O seara frumoasa tuturor!
florica- vip
la fel Florica
Oğulları’ndan uyarlanacak dizide Tuba Büyüküstün ve Kenan İmirzalıoğlu başrolü paylaşacak.
19.06.2012 19:30:00
Google Yahoo
Facebook Mixx
Digg StumbleUpon
Del.icio.us reddit
Twitter
Bu Nedir?
AY Yapım, önümüzdeki sezon için Türkiye’nin çok sevilen iki oyuncusu ile adından söz ettirecek bir projeye hazırlanıyor. Nobel ödüllü Orhan Pamuk’un ‘Cevdet Bey ve Oğulları’ romanının dizi versiyonunu ekrana taşıyacak olan yapım şirketi, Tuba Büyüküstün ve Kenan İmirzalıoğlu’nu bir araya getirecek.
Geçen yıl Onur Saylak’la yaptığı sürpriz evliliğin ardından ikizlerini dünyaya getiren Tuba Büyüküstün ile anlaşma yapıldığı, partnerinin ise Kenan İmirzalıoğlu olacağı iddia edildi. Büyüküstün ve İmirzalıoğlu’nun hayranları sosyal medya ve forumlarda ikiliyi aynı projede görmek istediklerini dile getirmiş, bu yönde birçok yapımcıya da mesajlar göndermişlerdi. Orhan Pamuk, ilk romanı olan ‘Cevdet Bey ve Oğulları’nda Nişantaşılı bir ailenin üç kuşak hikayesini ele almış ve Türkiye’nin modernleşme sürecini burjuva bir ailenin gözünden anlatmıştı.(Ayaklıgazete.com)
Oğulları’ndan uyarlanacak dizide Tuba Büyüküstün ve Kenan İmirzalıoğlu başrolü paylaşacak.
19.06.2012 19:30:00
Google Yahoo
Facebook Mixx
Digg StumbleUpon
Del.icio.us reddit
Bu Nedir?
AY Yapım, önümüzdeki sezon için Türkiye’nin çok sevilen iki oyuncusu ile adından söz ettirecek bir projeye hazırlanıyor. Nobel ödüllü Orhan Pamuk’un ‘Cevdet Bey ve Oğulları’ romanının dizi versiyonunu ekrana taşıyacak olan yapım şirketi, Tuba Büyüküstün ve Kenan İmirzalıoğlu’nu bir araya getirecek.
Geçen yıl Onur Saylak’la yaptığı sürpriz evliliğin ardından ikizlerini dünyaya getiren Tuba Büyüküstün ile anlaşma yapıldığı, partnerinin ise Kenan İmirzalıoğlu olacağı iddia edildi. Büyüküstün ve İmirzalıoğlu’nun hayranları sosyal medya ve forumlarda ikiliyi aynı projede görmek istediklerini dile getirmiş, bu yönde birçok yapımcıya da mesajlar göndermişlerdi. Orhan Pamuk, ilk romanı olan ‘Cevdet Bey ve Oğulları’nda Nişantaşılı bir ailenin üç kuşak hikayesini ele almış ve Türkiye’nin modernleşme sürecini burjuva bir ailenin gözünden anlatmıştı.(Ayaklıgazete.com)
costina- vip
habar n-am ce zice dar mi s-a parut interesanta stirea
costina- vip
Costina,se spune ca Tuba incepe un proiect cu Kenan.
Camelia_Monica- vip
Data de inscriere : 08/05/2011
Varsta : 57
Localizare : spania
multumesc ,deci am avut dreptate ,e interesanta stirea ...speram cat mai repede..abia astept s-o vadmonica.camelia a scris:Costina,se spune ca Tuba incepe un proiect cu Kenan.
costina- vip
noapte buna fetele..eu ma duc sa-mi caut un film
costina- vip
Eu v-am adus stropitoarea mea ..Dana a zis ca este f folositoare in caz ca nu avem cine sa ne ude gradina pe canicula asta
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
multumim draga Dea ..asa o stropitoare mai zic si eu ..... si ce pozitie are stropitoarea o zi racoroasa fetele
costina- vip
Acum nu mai poti spune ca iti este cald,Dea si-a facut mila de noi si ne-a adus stropitoarea astacostina a scris:multumim draga Dea ..asa o stropitoare mai zic si eu ..... si ce pozitie are stropitoarea o zi racoroasa fetele
florica- vip
Admin_dea05 a scris:Eu v-am adus stropitoarea mea ..Dana a zis ca este f folositoare in caz ca nu avem cine sa ne ude gradina pe canicula asta
Multumim Anda .... Ne-ai bagat si mai tare in calduri .... adica .... in canicula ...
dana17- vip
o seara frumoasa tuturor!
florica- vip
Fetelor .... !!!!!!!!!! E adevarat ????? A fost condamnat Nastase la 2 ani de parnaie ?????????? Nu-mi vine a crede .... Eu nu sunt in tara .... Dar deja vuieste lumea .... WOOOOOOOOWW !!!!!!
Adriane nici nu stii cat de mic incepi sa fii ....
dana17- vip
dana17- vip
O seara frumoasa si o noapte linistita ...
dana17- vip
Sa ne racorim putin!
florica- vip
Continut sponsorizat
Pagina 34 din 40 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 40
Subiecte similare
» 24. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 31. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 49. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 53. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 31. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 49. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 53. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 34 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum