60. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+12
Camelia_Monica
gabriela
DENISA
Garo
Lucica10
andreea90
rina-rina
dana17
Admin_dea05
lica54
costina
florica
16 participanți
Pagina 38 din 40
Pagina 38 din 40 • 1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40
Re: 60. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
si tu ai o problema cu mustata? ..pe mine ma enerveaza de mor...am vrut sa-l vad pe onur din 1001 de nopti in serialul care joaca acum dar cand l-am vazut cu barba mi-a trecut .....lasa ca-si revine el canselutu ..oricum..CASA DE PIATRA SI SA FIE FERICITI IMPREUNA..el merita oricum..da mi-a placut la nebunie rochia ei..si parea asa naturala ..ca o printesaAdmin_dea05 a scris:Nu va suparati pe mine dar nu mi-a placut deloc de ei parca a fost o nunta in graba...amandoi cercanati el parca l-a lins vaca in cap de mustata nu mai zic nimic parca il preferam cu barba.pacat aveam pretentii mai mari de la el.
costina- vip
Data de inscriere : 15/01/2011
Varsta : 41
Localizare : iasi
Re: 60. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Am inteles ca asa arata personajul care il interpreteaza dar si la propria nunta trebuia sa aibe acelasi look .. ..In fine!..Casa de piatra!..Ea bineinteles e o frumoasa si f tanara!costina a scris:[] si tu ai o problema cu mustata? ..pe mine ma enerveaza de mor...am vrut sa-l vad pe onur din 1001 de nopti in serialul care joaca acum dar cand l-am vazut cu barba mi-a trecut .....lasa ca-si revine el canselutu ..oricum..CASA DE PIATRA SI SA FIE FERICITI IMPREUNA..el merita oricum..da mi-a placut la nebunie rochia ei..si parea asa naturala ..ca o printesa
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
costina- vip
Frumoase poze Costina , dar parca am o strangere de inima .... Ce diferenta .... Ce diferit e Cansel .... Ce obosit si parca fara sclipire .... Ma mir ca nu ai pus o poza cu el de la nunta cu Tuba ... Ieri a fost nunta lui , azi ziua ei .... poate doar o coincidenta , nu un cadou .... Amandoi au stralucit unul langa altul atunci ... le stralucea privirea , fata ... totul .... Ca sa nu mai zic inainte .... cum o privea ..... Dupa nici unul n-a mai fost asa .... Venea din interior , nu din scenariu ... Toate am simtit asta atunci .... Asa cum se vede la pinar acum ... la ea se vede ca e indragostita si fericita ... E nebuna dupa el ... Vad ca nu si-a ascuns tatuajul de pe mana ..... Stiu ca lui nu-i placeau tatuajele .... In fine , nu asta conteaza ....
Putea sa joace si acum asa Cansel .... dar parca nu ... Parca trebuia sa o faca si a facut-o , nu putea alfel .... si nici ea nu merita ... alceva ..... Dar poate langa ea va avea liniste ... respect, copii poate ... Sper sa fie fericit ca merita , iar ea pare o fata linistita si care-l iubeste mult , sper ca pe el omul si nu pe actorul si imaginea lui ..... si daca e linitit si fericit vom vedea si noi pe ecran , ca se transmite ...
dana17- vip
Data de inscriere : 17/04/2010
Localizare : Iasi
sa stii ca am vrut sa pun o poza in genul asta dar a facut-o Florica inaintea mea da,diferenta e mare ..si nu doar la el ci si la tuba a fost tot asa..in schimb perechile lor radiau de fericire..mai ales Pinar...sper sa-l iubeasca cu adevarat iar el sper sa nu o dezamageasca..se vede cat de mult il iubeste..desi sincer am mai spus-o nu ma asteptam ca ei doi sa se casatoreasca...dar orice ar fi eu raman la cuplul tuba&canseldana17 a scris:
Frumoase poze Costina , dar parca am o strangere de inima .... Ce diferenta .... Ce diferit e Cansel .... Ce obosit si parca fara sclipire .... Ma mir ca nu ai pus o poza cu el de la nunta cu Tuba ... Ieri a fost nunta lui , azi ziua ei .... poate doar o coincidenta , nu un cadou .... Amandoi au stralucit unul langa altul atunci ... le stralucea privirea , fata ... totul .... Ca sa nu mai zic inainte .... cum o privea ..... Dupa nici unul n-a mai fost asa .... Venea din interior , nu din scenariu ... Toate am simtit asta atunci .... Asa cum se vede la pinar acum ... la ea se vede ca e indragostita si fericita ... E nebuna dupa el ... Vad ca nu si-a ascuns tatuajul de pe mana ..... Stiu ca lui nu-i placeau tatuajele .... In fine , nu asta conteaza ....
Putea sa joace si acum asa Cansel .... dar parca nu ... Parca trebuia sa o faca si a facut-o , nu putea alfel .... si nici ea nu merita ... alceva ..... Dar poate langa ea va avea liniste ... respect, copii poate ... Sper sa fie fericit ca merita , iar ea pare o fata linistita si care-l iubeste mult , sper ca pe el omul si nu pe actorul si imaginea lui ..... si daca e linitit si fericit vom vedea si noi pe ecran , ca se transmite ...
costina- vip
Intradevar mireasa a fost foarte frumoasa dar Cansel ,parca nu era el,mult mai bine a jucat in filme rolul de mire decat acum la nunta lui,ZAMnu inteleg de ce isi fereste privirea!!iacata-l cu verigheta!unde-i privirea aceea a lui,calda ?costina a scris:da le-am vazut ..putin dezamagita de cansel..frizura nu mi-a placut deloc..de mustata nici nu mai zic..ma asteptam la cu totul altceva..stiu ca mustata o poarta din cauza rolului dar frizura aia..nu stiu ce sa zic ..in schimb ea a aratat ca o printesa..fffff frumoasa..multumim Florica
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
da, Florica chiar ca nu-i ..si cum spunea si Dea pare asa obosit,suparat cu cearcane..sper doar sa ne inselam noi dar totusi nu s-a auzit nimic de nunta pana acum
costina- vip
Noroc si buna intelegere,sa fie sanatosi si sa faca copii frumosi !
florica- vip
asta e un ras fortat al lui. .....ea radiaza de fericire ...florica a scris:!unde-i privirea aceea a lui,calda ?
Admin_dea05- Admin
Luni s-a auzit prima data si apoi gata in doua zile a si fost nunta,nici mie nu-mi place cu mustata,daca trebuie s-o aiba in film [acolo ar fi puput avea una falsa] de ce sa fie si-n momentul asta tot cu imaginea din film,asta-i parerea noastra daca lui si ei ii place asa noi n-avem ce face decat sa le dorim fericire si copii frumosi ca au cu cine semana!A aparut al treilea trailerde la noul film!costina a scris:da, Florica chiar ca nu-i ..si cum spunea si Dea pare asa obosit,suparat cu cearcane..sper doar sa ne inselam noi dar totusi nu s-a auzit nimic de nunta pana acum
florica- vip
asa voiam sa-l vad
costina- vip
Florica da noua cine ne traduce filmul?
costina- vip
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=384145648307897&set=a.172459106143220.56157.172346496154481&type=1&relevant_count=1 Cansel on twitter
florica- vip
DA,DA cam asa ar fi trebuit sa arate !costina a scris:asa voiam sa-l vad
florica- vip
Nu stiu Costina,poate ca din turca in engleza il v-a traduce Samira,mai departe cine nu stie engleza se v-a descurca cu GOOGLE!costina a scris:Florica da noua cine ne traduce filmul?
florica- vip
Buna seara Florica!Pozele sunt de la noul serial a lui Cansel?
Florica ce mai stii de Andreea 90...si ce-ti face nepotica?
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Buna Lica,da pozele sant de la noul serial,nu stiu nmic de Andree,nepotica mea creste ,la o luna a crescut 4 cm are 56 cm si4,650 kg,lica54 a scris:Buna seara Florica!Pozele sunt de la noul serial a lui Cansel?
Ultima editare efectuata de catre florica in Vin 06 Iul 2012, 10:56 pm, editata de 1 ori
florica- vip
Noapte buna ca m-au dat gata si calculatorul si netul,somn usor tuturor!
florica- vip
Si la noi a plouat azi dupa masa asa ca s-a mai domolit prapadul de caldura,un sfarsit de saptamana placut tuturor!
florica- vip
Duminica placuta tuturor,noapt buna!
florica- vip
Am deschis aici un topic separat pt filmul nou a lui Cansel
https://serialesitelenovelet.forumgratuit.ro/t547-kotu-yol
https://serialesitelenovelet.forumgratuit.ro/t547-kotu-yol
Admin_dea05- Admin
vreau si eu ..am fost la padure cu mama iar copacii aveau frunzele vestejite..nu mai zic de iarba care deja nu mai exista era toata uscata..de cand ma stiu ..nu ca as fi batrana nu am vazut asemenea seceta..e o priveliste f.urata..speram sa nu ne uite Dumnezeu si sa ne dea si noua cativa stropi de ploaie ...
costina- vip
andreea90 a scris:[b][]
Admin_dea05- Admin
costina- vip
costina- vip
Continut sponsorizat
Pagina 38 din 40 • 1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40
Subiecte similare
» 24. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 31. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 49. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 53. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 31. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 49. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 53. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 38 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum