27.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
+6
Nicky
michiper68
lica54
dubaisport
victorelalove
DENISA
10 participanți
Pagina 37 din 44
Pagina 37 din 44 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38 ... 40 ... 44
Re: 27.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
Pai tocmai ca nu stim cum e ea cu adevarat.Daca se vor trezi in ea instinctele reprimate? N-ai vazut ca-si da palme sa se potoleasca?dubaisport a scris:
o vezi tu invers pe Gulli ? o fi vreo Mata-Hari si noi nu stiam
Nicky- vip
Data de inscriere : 29/08/2010
dubaisport a scris:
hopaaaaaaaa....o vedem pe Gulli la plaja ? poate o invata Ker sa inoate
stie sa inoate. a aratat-o cum inota cu mustafa.
michiper68- vip
Data de inscriere : 14/09/2009
Varsta : 56
Localizare : bucuresti
michiper68 a scris:
stie sa inoate. a aratat-o cum inota cu mustafa.
daaa mi-am amintit ..a scapat ocazia Ker sa o mai invete si asta...
dubaisport- vip
Data de inscriere : 18/02/2011
Varsta : 51
dubaisport a scris:
daaa mi-am amintit ..a scapat ocazia Ker sa o mai invete si asta...
mustafa a invatat-o sa dea la rima si kerim sa tina volanul.
michiper68- vip
Nicky a scris:
Pai tocmai ca nu stim cum e ea cu adevarat.Daca se vor trezi in ea instinctele reprimate? N-ai vazut ca-si da palme sa se potoleasca?
l-o epuiza pe saracu Ker ...
dubaisport- vip
ce credeti ca-i va scrie Mukk lui mustafa? se da drept gulli sau ai zice ca e Mukk si ca Gulli nici macar nu a citit ce i-a scris ?
dubaisport- vip
A 2-a situatie.Sa-l opreasca sa-i mai trimita scrisori Fatmei.dubaisport a scris:ce credeti ca-i va scrie Mukk lui mustafa? se da drept gulli sau ai zice ca e Mukk si ca Gulli nici macar nu a citit ce i-a scris ?
Nicky- vip
crezi ca Mukk realizeaza ca a sarit calul de data asta ?Nicky a scris:
A 2-a situatie.Sa-l opreasca sa-i mai trimita scrisori Fatmei.
si eu marsez pe a doua sit dar cred ca-i va zice si de nunta copiilor
dubaisport- vip
poza asta e veche? in masina de pe fundal nu sunt pepeni ?
din cate stiu ,inca nu au aparut pepenii la turci ...
dubaisport- vip
Ea de fiecare data a exagerat cu intentie.Si din rautate,invidie etc.dubaisport a scris:
crezi ca Mukk realizeaza ca a sarit calul de data asta ?
si eu marsez pe a doua sit dar cred ca-i va zice si de nunta copiilor
Poate ca de data aceasta realizeaza ca Fatma s-a imunizat la atacurile ei...e mult mai stapana,mai sigura pe viata ei,pe relatia ei cu Kerim.
Nicky- vip
s-a maturizat Fatma dar lui Mukk i s-a sporit gelozia si invidiaNicky a scris:
Ea de fiecare data a exagerat cu intentie.Si din rautate,invidie etc.
Poate ca de data aceasta realizeaza ca Fatma s-a imunizat la atacurile ei...e mult mai stapana,mai sigura pe viata ei,pe relatia ei cu Kerim.
dubaisport- vip
Nici nu am realizat cat de tarziu e.Mi-a facut placere sa vorbim.
Va doresc o seara placuta!
Ma retrag la culcus.
Ma retrag la culcus.
Nicky- vip
Nicky a scris:Nici nu am realizat cat de tarziu e.Mi-a facut placere sa vorbim.
Ma retrag la culcus.
noapte buna Nicky......
dubaisport- vip
noapte buna tuturor !
asteptam maine sa vedem ce mai apare !
asteptam maine sa vedem ce mai apare !
dubaisport- vip
neatza!
Two beautiful gifts from Engin Akyurek Arab Lovers fan site to Engin Akyurek, along with their beautiful, and thoughtful, testimonial will arrive in Istanbul on Thursday, this week. Engin Akyurek is a true phenomenon, and he is so lucky to have such wonderful, devoted and passionate fans around the world. As the fans describe below, he is truly a Golden Star!
Being a fan isn't only saying it but doing something to show it:
Engin Akyurek: an impressive, breathtaking artist. He was special in every scene, every look and every word he said , captured us with his warm expressions melodious voice and charismatic look. He made us live with each one of his feeling : love; pain; happiness..
He's unique not only in his art but also in his way of living which made every person respect him! The thing that made us, some of his big fans, try to show some of the huge love that we carry for this Golden Star.. We couldn't send him less than this modest gift showing our pride to be his fans: We were too excited to make this golden medal with his name on it and he surely deserve more..
We send this gift to Istanbul by express mail; it will arrive on Thursday afternoon inshallah containing the name of some of my friends and those who had this excellent idea (Nationalities : Arab Kurds from Kuwait, Kurdistan Iraq, Saudi Arabia, Morocco, Egypt, Tunisia)
Me7tarat@groups.FB
Special thanks to Miraj from Kuwait
Two beautiful gifts from Engin Akyurek Arab Lovers fan site to Engin Akyurek, along with their beautiful, and thoughtful, testimonial will arrive in Istanbul on Thursday, this week. Engin Akyurek is a true phenomenon, and he is so lucky to have such wonderful, devoted and passionate fans around the world. As the fans describe below, he is truly a Golden Star!
Being a fan isn't only saying it but doing something to show it:
Engin Akyurek: an impressive, breathtaking artist. He was special in every scene, every look and every word he said , captured us with his warm expressions melodious voice and charismatic look. He made us live with each one of his feeling : love; pain; happiness..
He's unique not only in his art but also in his way of living which made every person respect him! The thing that made us, some of his big fans, try to show some of the huge love that we carry for this Golden Star.. We couldn't send him less than this modest gift showing our pride to be his fans: We were too excited to make this golden medal with his name on it and he surely deserve more..
We send this gift to Istanbul by express mail; it will arrive on Thursday afternoon inshallah containing the name of some of my friends and those who had this excellent idea (Nationalities : Arab Kurds from Kuwait, Kurdistan Iraq, Saudi Arabia, Morocco, Egypt, Tunisia)
Me7tarat@groups.FB
Special thanks to Miraj from Kuwait
michiper68- vip
Ce gest frumos din partea fanelor arabe! Ce cuvinte frumoase!
Cred totusi ca ar fi trebuit sa-i ingraveze numele intreg...
Nicky- vip
neaţa!!
am răuşit şi eu să văd trailerul , îmi place doar finalul , cam prea repede se reîntorc în Istanbul , puteau să stea mai mult în Bodrum.
am răuşit şi eu să văd trailerul , îmi place doar finalul , cam prea repede se reîntorc în Istanbul , puteau să stea mai mult în Bodrum.
Nicky a scris: Ce gest frumos din partea fanelor arabe! Ce cuvinte frumoase!
sunt curioasa daca se va finaliza. ca au trimis cadoul altor fani. sper sa ajunga la destinatie.
michiper68- vip
Eu am inteles ca l-au trimis la Istanbul prin posta si ca este un cadou comun din partea unui mare grup de fane/fani din mai multe tari arabe.Si ca spera sa ajunga la destinatie pana joi dupa-amiaza.michiper68 a scris:
sunt curioasa daca se va finaliza. ca au trimis cadoul altor fani. sper sa ajunga la destinatie.
De acum totul depinde de seriozitatea serviciului postal local...daca ele au avut incredere sa se foloseasca de ei pentru a trimite bijuteria...
Denisa
Nicky- vip
Nicky a scris:
Eu am inteles ca l-au trimis la Istanbul prin posta si ca este un cadou comun din partea unui mare grup de fane/fani din mai multe tari arabe.Si ca spera sa ajunga la destinatie pana joi dupa-amiaza.
De acum totul depinde de seriozitatea serviciului postal local...daca ele au avut incredere sa se foloseasca de ei pentru a trimite bijuteria...
Denisa
da. si l-au trimis unde? sa-l gaseasca pe engin firma de curierat? trebuia trimisa o adresa. firmele de curierat sunt extrem de serioase si daca declari ca e cu valoare sunt foarte atenti.
michiper68- vip
eu o singura data am primit prin posta -condimente indiene si m-am dus eu la sucursala ca trebuia platita vama si mi-am promis ca nu se mai repeta. folosesc dhl si nu am avut probleme.
michiper68- vip
buna fetelor !
vreau si eu un breloc cu numele lui engin .....araboaicele sunt date naibii...
vreau si eu un breloc cu numele lui engin .....araboaicele sunt date naibii...
dubaisport- vip
Summary 71:
Fatmagül, Kerimle aralarındaki mesafenin giderek büyümesinden korkarak, Bodrum'a Kerim'in yanına gelir.. Kerim, O'nu karşısında gördüğü anda, bütün endişelerinden kurtulur, Mustafa'yı düşünmemeye çalışır.. Fatmagül gerçekten Kerim'e doğru büyük adımlar atmaktadır.
Kendi oyununun ortaya çıkacağından korkan Mukaddes ise Bodrum'da yaşanan gelişmeleri yakından takip eder. öte yandan Mustafa'nın Fatmagül'e ulaşmak için mektup göndermeye devam etmesi, Mukaddes'i yeni bir hamle yapmak zorunda bırakır.
Fatmagül, Fahrettin babanın ve Kerim'in Bodrum'a sahte raporu imzalayan dokturun peşinden geldiklerini öğrenir Ve o doktorun karşısına kendi çıkar.. Bu karşılaşma, her iki taraf için de yaşananların bir özeti olacaktır.. Fatmagül yaşadığı kabusun suçlularının gözlerinin içine bakarak tek tek hesap sormaya devam ederken, Kerim de içten içe, vicdanıyla hesaplaşır..
Fatmagül ile Kerim, baş başa kaldıklarında, çok özel anlar yaşarlar... Fatmagül, Kerime doğru bir adım daha yaklaşır, Kerimle daha önce hiç yaşamadıkları bir atmosferde bulurlar kendilerini. Fatmagül kendini kapattığı güvenli odadan, ilk kez bu anlamda çıktığını hisseder.. Ve korkmadığını şaşırarak fark eder..
Ertesi gün, İstanbul'dan gelen haberlerle keyifler kaçar. Kadir ve Rahmi'nin mahalleliyle yaşadıkları olay, Fatmagüllerin apar topar İstanbul'a dönmesine neden olur. Fatmagül ve Kerim'i yeni evlerinde farklı bir mücadele beklemektedir.
öte yandan Erdoğan'ın İstanbul'a iadesinin gerçekleşeceği haberi, Fatmagül'ün uzun zamandır süren mücadelesinin ilk büyük ödülü olur. Ayçe'yle birlikte kaçmaya devam eden Selim de giderek köşeye sıkışmaktadır..
Lale Gözal'ın gerçekte kim olduğunun peşine düşen Perihan öğrendiği hikayeyle sarsılır.. Durum ortaya çıktığında Lale Gözal, Reşat Yaşarandan bir kaç adım daha öndedir..
Yaşanan tüm olumsuzluklar, Kerimin doğum günü gecesi unutulur, tüm aile, yeni evin bahçesinde biraraya gelirler..
asteptam traducerea ...
Fatmagül, Kerimle aralarındaki mesafenin giderek büyümesinden korkarak, Bodrum'a Kerim'in yanına gelir.. Kerim, O'nu karşısında gördüğü anda, bütün endişelerinden kurtulur, Mustafa'yı düşünmemeye çalışır.. Fatmagül gerçekten Kerim'e doğru büyük adımlar atmaktadır.
Kendi oyununun ortaya çıkacağından korkan Mukaddes ise Bodrum'da yaşanan gelişmeleri yakından takip eder. öte yandan Mustafa'nın Fatmagül'e ulaşmak için mektup göndermeye devam etmesi, Mukaddes'i yeni bir hamle yapmak zorunda bırakır.
Fatmagül, Fahrettin babanın ve Kerim'in Bodrum'a sahte raporu imzalayan dokturun peşinden geldiklerini öğrenir Ve o doktorun karşısına kendi çıkar.. Bu karşılaşma, her iki taraf için de yaşananların bir özeti olacaktır.. Fatmagül yaşadığı kabusun suçlularının gözlerinin içine bakarak tek tek hesap sormaya devam ederken, Kerim de içten içe, vicdanıyla hesaplaşır..
Fatmagül ile Kerim, baş başa kaldıklarında, çok özel anlar yaşarlar... Fatmagül, Kerime doğru bir adım daha yaklaşır, Kerimle daha önce hiç yaşamadıkları bir atmosferde bulurlar kendilerini. Fatmagül kendini kapattığı güvenli odadan, ilk kez bu anlamda çıktığını hisseder.. Ve korkmadığını şaşırarak fark eder..
Ertesi gün, İstanbul'dan gelen haberlerle keyifler kaçar. Kadir ve Rahmi'nin mahalleliyle yaşadıkları olay, Fatmagüllerin apar topar İstanbul'a dönmesine neden olur. Fatmagül ve Kerim'i yeni evlerinde farklı bir mücadele beklemektedir.
öte yandan Erdoğan'ın İstanbul'a iadesinin gerçekleşeceği haberi, Fatmagül'ün uzun zamandır süren mücadelesinin ilk büyük ödülü olur. Ayçe'yle birlikte kaçmaya devam eden Selim de giderek köşeye sıkışmaktadır..
Lale Gözal'ın gerçekte kim olduğunun peşine düşen Perihan öğrendiği hikayeyle sarsılır.. Durum ortaya çıktığında Lale Gözal, Reşat Yaşarandan bir kaç adım daha öndedir..
Yaşanan tüm olumsuzluklar, Kerimin doğum günü gecesi unutulur, tüm aile, yeni evin bahçesinde biraraya gelirler..
asteptam traducerea ...
dubaisport- vip
dubaisport a scris:Summary 71:
asteptam traducerea ...
de o ora o astept. si la ei nu e sarbatoare sau vacanta.
michiper68- vip
nu stiu ce au patit de intarzie asa mult ......si aseara cu promo ,la fel a fostmichiper68 a scris:
de o ora o astept. si la ei nu e sarbatoare sau vacanta.
dubaisport- vip
Pagina 37 din 44 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38 ... 40 ... 44
Subiecte similare
» 4. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 8. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 19. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 31.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 43. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 8. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii