Serialesitelenovelet
27.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 20 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
27.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 20 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

27.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii

+6
Nicky
michiper68
lica54
dubaisport
victorelalove
DENISA
10 participanți

Pagina 20 din 44 Înapoi  1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 32 ... 44  Urmatorul

In jos

27.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 20 Empty Re: 27.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de victorelalove Vin 13 Apr 2012, 11:51 am

michiper68 a scris:

nu cred ca mai evadeaza. de aceea ne-au arata bataia. mustafa va plati si va muri in inchisoare. asha mi se pare mie justititie divina.

Ar fi perfect asa .
Dar de ce ne mai streseaza cu scrisorile ?
Ca sa aiba si Mukka ce citi ? stupid Exclamation
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti

Sus In jos

27.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 20 Empty Re: 27.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de dubaisport Vin 13 Apr 2012, 11:56 am

victorelalove a scris:Dubai , eu cred ca Mustafa va evada cu 3 episoade inainte de final .
Episodul final cred ca se va axa mai mult pe viata fercita a Gullie .
Vor transmite mesajul asta .

(

daa vic .....abla deja banuieste ceva ,mai ales ca Mukk tot a batut apropouri la despartirea copiilor

dar Mukk si rahmi inca nu si-au inchiriat casa ,Mukk a dat replica cand abla i-a zis ca daca nu-i convine s avina sa munceasca la rest atunci sa stea linistita in casa ei.....
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Data de inscriere : 18/02/2011
Varsta : 51

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Vin 13 Apr 2012, 11:58 am

victorelalove a scris:

Dar de ce ne mai streseaza cu scrisorile ?
Ca sa aiba si Mukka ce citi ? stupid Exclamation
poate ptr a-i spori si mai mult Mukkai gelozia
ea si cand a mers la casa copiilor prima data a comm rautacios ..daca eram in locul lui Ker o puneam la punct in sec 2 si-i mai si interziceam sa apara acolo
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Vin 13 Apr 2012, 12:00 pm

dubaisport a scris:

daa vic .....abla deja banuieste ceva ,mai ales ca Mukk tot a batut apropouri la despartirea copiilor

dar Mukk si rahmi inca nu si-au inchiriat casa ,Mukk a dat replica cand abla i-a zis ca daca nu-i convine s avina sa munceasca la rest atunci sa stea linistita in casa ei.....

Eu cred ca pana se afla de scrisori ... ramane in casa avocatului .
O sa-i tina aia de mila .
Casa copiilor este prea mica .
Si apoi Kerim si Gullia au treaba .
Trebuie sa recupereze doi ani ... cupidon cupidon cupidon
Nu cred ca pot face asta stiind ca este Mukka in casa . Smile
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Vin 13 Apr 2012, 12:04 pm

victorelalove a scris:

Eu cred ca pana se afla de scrisori ... ramane in casa avocatului .
O sa-i tina aia de mila .
Casa copiilor este prea mica .
stai linistita ca oricum Mukk a zis ca nu se muta in casa copiilor ca e depresiva,casa ......si ca asa cum gulli are casa ei si ea isi doreste acelasi lucru
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Vin 13 Apr 2012, 12:07 pm

Perfect !!! kiss Smile
Mie imi place casa aia mica , mica ...este perfecta pentru ei .
Casa mica ...arborele mare . cupidon
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Vin 13 Apr 2012, 12:08 pm

enervanti vecinii,dar stai ca apare Ker acolo si-i pune la punct
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Vin 13 Apr 2012, 12:10 pm

dubaisport a scris:enervanti vecinii,dar stai ca apare Ker acolo si-i pune la punct

Asta ca sa mai creeze niste presiuni in serial . Oricum ... mai rau ca Mukka nu sunt vecinii . Smile
Dar nu cred ca este mare lucru ... si chiar daca se cearta cu vecinii . Nu s-or certa tot timpul . Smile
Asa vor sta mai mult in pat Kerim si Gullia . Smile

27.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 20 25gs9rq
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Vin 13 Apr 2012, 12:16 pm

cred ca in final vecinii cand vor auzi ca Gulli a castigat procesul vor veni la ei cu o farfurie de prajituri sa se impace......
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Vin 13 Apr 2012, 12:18 pm

ies la cumparaturi.....pe mai tarziu kiss
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Vin 13 Apr 2012, 12:22 pm

O zi buna , Dubai !! kiss
Spor la cumparaturi !! kiss

27.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 20 Xnezya
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de mita baston Vin 13 Apr 2012, 1:30 pm

salutare!

Mustafa's letter:

Beloved, I crossed another day from my calendar.One more day has been removed from the years which separate us. I will wait for the end of my punishment patiently. Here everybody respects me. So I accept it silently. I speak to no one of my shame. I alone know that I deserve nothing. I wasn't worthy for you Fatmagul, I was even too late in learning from my mistakes, I feel so much regret, I wish it was possible to turn back time. I try to remember what i have gone through everyday while I'm here. From the moment the news reached me at sea. I relive it over and over again. I prayed and prayed until the moment we reached land that these news were untrue. I couldn't believe it. I didn't want to believe it. My mind was confused. I didn't know what to think or what to do. After seeing you at the hospital, I turned into a completely different man. I was enraged and in pain. I didn't know what to do and I took my my anger out on you. I felt so helpless that I convinced myself it was all your fault and became angry with you. I screamed at you. I could have kill those men, I really wanted to. I wanted to punish those who hurt you with my own hands. But at first my mother and father prevented me and then they became an obstacle for us. If my parents hadn't influenced me from all sides, maybe things would have been very different from the start. I don't want you to think that I am making excuses or blaming others for my fault. Perhaps if I had had some one to show me right way, everything could have been different. Now I know, the easiest thing to do do at that time was to turn my back on you, as if it would be all suddenly be over if I removed you from my life. But it didn't work. It didn't work out that way. It stayed with me, like a knife in me. I don't know if you have read this letters or not. I feel afraid since there are no answers from you. Still, I will keep writing to you everyday. Because there is no other way for me to survive. I will write everyday to tell you that I love you and wait for you. Wait for me Fatmagül. Please don't take this last bit of hope away from me.

ce-ar fi sa-i raspunza mukko?
mita baston
mita baston
vip
vip

Data de inscriere : 28/02/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de mita baston Vin 13 Apr 2012, 1:41 pm

frumusel episod,cu destul kerim,nu cum ne-au spoilerit ca nu prea il vom vedea! nu stiu la cine se uita fatma in ultima scena 27.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 20 359517 ,zici ca-si facea semne cu operatorul,bietul,cocotat vorba lui Michi, printr-un colt de acoperis ! frumoasa si camera lui kerim,pe afara,ca prin interior poate ne spune fatma joia viitoare, daca e dormeo sau umpluta cu alge uscate salteaua cupidon
draguta si faza cu perihan si lale Smile si cam asa i-as dori lui mukko muuuulti ani de aici inainte pe post de pedeapsa 27.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 20 491472 ea fiind puiul Smile
ma duc spre suplimentul de cafea! intre doua prajitele si o sarma mai intru sa ma binedispuneti kiss
mita baston
mita baston
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de mita baston Vin 13 Apr 2012, 1:44 pm

supliment:
FG-Emre scene
fg: i dont know why did he go suddenly. when you dont speak you get so many imagination. what was in his head?
emre: there is nothing in his head but only you.
fg: mine too. so i am thinking twice. just before wedding, like escaping, why does he go? did he tell anything to you? i actually came to ask that.
e: he just told me how much he loves you.
f: so u didnt feel anything what makes him anxious.
e: no. feel relax.

annoying neighbours scene

The two women are saying that they can't stand FG and Emre shouldn't see FG and K anymore. They are gossiping about the way FG is touching Emre's arm. Then they are saying that if what happened to FG would've happened to them they wouldn't even stick there head out of their house - how embarrassing it is. They don't like that Emre has still contact to FG etc. and they want to tell Emre's mother what they think. Laterr when they hear from Emre that FG & K bought a house in there neighborhood
mita baston
mita baston
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de mita baston Vin 13 Apr 2012, 2:11 pm

27.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 20 Ainc8lhpwxq
ca tot e de post azi Smile
mita baston
mita baston
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de mita baston Vin 13 Apr 2012, 2:30 pm

toata lumea e la salata de "bef"? uitati ce minunatii ne asteapta!!!!

what Muko did will remain in the air, it was written to make the show longer, let's see if something will be revealed in the next episodes, any way everyone enjoy 71, don't think of Muko and enjoy fg- kerim in 71, ep 62 is nothing compared to 71, but the wait and you will see the beautiful episode, it is enough to watch fgul-kerim love, i don't expect a trailer before tuesday, Fatmagul will be happy and the smile suits her 27.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 20 92073
mita baston
mita baston
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Vin 13 Apr 2012, 2:40 pm

Buna , Mita !! kiss
Multumim .
Offfffffffffffffffffffffff ... cred ca ma intorc mai repede din concediu .'Daca este mai frumos episodul 71 ca 62 ... atunci va fi frumos rau .
Se culca Kerim cu Gullia ?

Pentru tine Mita , un buchet de flori . kiss
... ca ne-ai adus vesti bune . kiss
Si ce atata cu scrisorile si faptul ca nu se vorbeste despre ele . Mie nici nu-mi pasa .
Este facut in asa fel incat sa provoace iar discutii dupa nunta .
Dar atunci au alte metode de impacare . 27.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 20 281600

27.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 20 15znm1y
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de mita baston Vin 13 Apr 2012, 3:01 pm

kiss multumesc !
am fost putin sa vaz ce mai fac sarmalele!
mita baston
mita baston
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de mita baston Vin 13 Apr 2012, 3:04 pm

concediu placut ! si daca ai net pe unde mergi,fi fara grija ca nu scapi de noi Question daca e asa cum se zice ca nunta va fi pe parcursul a doua episoade,73 si 74 ,nici o problema,te intorci la timp sa prinzi buchetul Fatmei 27.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 20 37853
mita baston
mita baston
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Vin 13 Apr 2012, 3:04 pm

mita baston a scris: kiss multumesc !
am fost putin sa vaz ce mai fac sarmalele!

Eu sunt musafir saptamana viitoare . kiss
De aceea nici nu voi vedea episodul cok guzel de joi . Crying or Very sad
Astia parca au facut intentionat asta ... sa dea un episod grozav exact cand plec si eu in concediu . Crying or Very sad
Dar cand vin il vad si pe Enginu' cum a fost la premii . Vad si cok guzelul .
Poate are din nou blugii aia bestiali ... 27.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 20 244732 27.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 20 248946
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Vin 13 Apr 2012, 3:06 pm

mita baston a scris:concediu placut ! si daca ai net pe unde mergi,fi fara grija ca nu scapi de noi Question daca e asa cum se zice ca nunta va fi pe parcursul a doua episoade,73 si 74 ,nici o problema,te intorci la timp sa prinzi buchetul Fatmei 27.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 20 37853

Multumesc . kiss
Nu am cum sa intru pe net . Crying or Very sad
Dar poate ca este mai bine sa scap si eu putin de obsesia mea . kiss

Sa mai prind buchetul ?
A trecut de mult ... " sunt luata de soata" de 10 ani . Smile
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de mita baston Vin 13 Apr 2012, 3:06 pm

[quote]Poate are din nou blugii aia bestiali

pai nuuuu,poate se incalzeste la plaja aia minunata si vedem niscai bermude ceva Smile
mita baston
mita baston
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Vin 13 Apr 2012, 3:07 pm

mita baston a scris:
pai nuuuu,poate se incalzeste la plaja aia minunata si vedem niscai bermude ceva Smile

27.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 20 281600 27.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 20 281600 27.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 20 281600 27.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 20 244732
Daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !!!
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de mita baston Vin 13 Apr 2012, 3:08 pm

victorelalove a scris:

Multumesc . kiss
Nu am cum sa intru pe net . Crying or Very sad
Dar poate ca este mai bine sa scap si eu putin de obsesia mea . kiss

Sa mai prind buchetul ?
A trecut de mult ... " sunt luata de soata" de 10 ani . Smile

nu-i nimic si eu am "freo" 18 ani-vechime-,dar e asa frumos sa viseeezi confused
mita baston
mita baston
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de mita baston Vin 13 Apr 2012, 3:11 pm

[quote]Nu am cum sa intru pe net

nu-i nimic,macar te odihnesti putin! sa ne aduci si noua putina liniste din concediu kiss
mita baston
mita baston
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 20 din 44 Înapoi  1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 32 ... 44  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum