Serialesitelenovelet
27.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 21 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
27.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 21 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

27.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii

+6
Nicky
michiper68
lica54
dubaisport
victorelalove
DENISA
10 participanți

Pagina 21 din 44 Înapoi  1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 32 ... 44  Urmatorul

In jos

27.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 21 Empty Re: 27.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de victorelalove Vin 13 Apr 2012, 3:17 pm

mita baston a scris:

nu-i nimic si eu am "freo" 18 ani-vechime-,dar e asa frumos sa viseeezi confused

Multi inainte ... sa fiti fericiti !!! kiss

Este frumos rauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu !!!! 27.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 21 283516
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti

Sus In jos

27.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 21 Empty Re: 27.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de victorelalove Vin 13 Apr 2012, 3:17 pm

mita baston a scris:

nu-i nimic,macar te odihnesti putin! sa ne aduci si noua putina liniste din concediu kiss
Da . Abia astept . kiss
Ma mai dertasez si eu de nebunia din Bucuresti . kiss
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de mita baston Vin 13 Apr 2012, 3:28 pm

Vic,te las,trebuie sa ma pregatesc,vin socrii in vizita,scurta sper stupid
ne auzim mai tarziu,daca nu te mai prind ,concediu placut 27.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 21 2095388812 si,stai fara grija,il lasi pe kerimel pe maini bune cupidon poate reusim s-o sinucidem si pe mukko in lipsa ta 27.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 21 44419 27.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 21 3087620665
27.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 21 318540105 si Sarbatori Fericite kiss
mita baston
mita baston
vip
vip

Data de inscriere : 28/02/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Vin 13 Apr 2012, 3:30 pm

Multumesc , Mita !! kiss
Stiu ca veti avea grija de baiat ... DAR NU PREA MULTA... Smile da ?

Sarbatori fericite si tie !! kiss 27.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 21 318540105

27.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 21 Nx9vkj
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Vin 13 Apr 2012, 5:08 pm

Vic ..eu cred ca astia care dau indiciile stiu ca tu pleci in concediu ..iti fac in ciuda Smile
numai indicii unul si unul ,care sa te faca sa stai joia seara de pe la 6 in fata calculatorului , sa fii sigura ca te loghezi.....ce ghinion pe tine .ptiuuuuuuuuuu stupid

Mita ..trimite-mi si mie o portie de salata,ai mei nu mai vor ....dar ce de morrr 27.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 21 2114215497
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Data de inscriere : 18/02/2011
Varsta : 51

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Vin 13 Apr 2012, 5:09 pm

dubaisport a scris:

Mita ..trimite-mi si mie o portie de salata,ai mei nu mai vor ....dar ce de morrr 27.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 21 2114215497

erata : dar mie imi place de mor.......
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Vin 13 Apr 2012, 5:11 pm

dubaisport a scris:Vic ..eu cred ca astia care dau indiciile stiu ca tu pleci in concediu ..iti fac in ciuda Smile
numai indicii unul si unul ,care sa te faca sa stai joia seara de pe la 6 in fata calculatorului , sa fii sigura ca te loghezi.....ce ghinion pe tine .ptiuuuuuuuuuu stupid

27.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 21 539466 27.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 21 539466 27.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 21 539466
Il vad cand ma intorc de 2 ori ...
Da . Parca au stiut ca plec .

Vad ca toata lumea este suparata pe Abla ... ca dupa ce i-a spus lui Kerim sa-i spuna ce are pe suflet ...i-a inchis telefonul in nas . Nici mie nu-mi place asta . Dar era de asteptat ... Abla a fost mai mult ca o persoana cu care a impartasit singuratatea si nicidecum o mama pentru Kerim . Nu are instincte materne ... ea este mai mult un om bun . Dar atata . Nu stie ce sfaturi sa-i dea lui Kerim .

Si cica episodul este mai tare decat 62 ... mama , mama ... cred ca se pupa de 2 ori .
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Vin 13 Apr 2012, 5:29 pm

Abla a facut bine ca i-a inchis telefonul,i-a explicat foarte clar lui Kerim ca ea nu crede ca Gulli a ascuns scrisorile ,Gulli nu e o persoana ascunsa iar el sa faca bine si sa se intoarca ca are multa treaba de facut la casa cea noua,iar Kerim pe care ea il stie si pe care l-a crescut nu abandoneaza la jumatatea drumului........asta i-a zis abla lui Kerim. !!!!!

inchisul telefonului brusc stiu ca e un gest urat la ei......parerea mea e ca Abla a procedat bine !!
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Vin 13 Apr 2012, 5:32 pm

araboaicele au tradus tot episodul de aseara stupid
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Vin 13 Apr 2012, 5:33 pm

Friends, one or two new tips may be on the page tomorrow night. The most important ones were said already. 71 will be nice...soie
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Vin 13 Apr 2012, 5:35 pm

27.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 21 6927578318_a770fdcdcd
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Vin 13 Apr 2012, 5:37 pm

dubaisport a scris:Friends, one or two new tips may be on the page tomorrow night. The most important ones were said already. 71 will be nice...soie

Nice ? Pai pana acum ne-au spus ca va fi de nu se va mai pomeni . Smile
Pana diseara ne vor spune sa nu ne facem mari sperante .

Da . Ai dreptate cu Abla ca i-a spus ca Kerim nu renunta si asa mai departe . Dar eu ma refer stirict la faptul ca i-a spus de scrisori ( ca asta era ceea ce-l preocupa ) si apoi tot ea facea pe ofensata desi ii ceruse sa-i spuna supararile . Pai daca tot l-a intrebat ce are ...putea macar sa-l asculte putin .

In sfarsit ... a iesit frumos episodul ... si imbratisarea din final . kiss
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Vin 13 Apr 2012, 5:41 pm

Vic .... Abla nu a stiut ca,Ker se refera la atat de multe scrisori ....ea stie ce i-a zis Gulli si anume ca a aruncat scrisoarea fara sa o citeasca,iar la tel nu s-a discutat de nr lor .....ea a incercat sa-l convinga sa se intoarca si sa nu abandoneze ,nu a stat sa-l descoasa ce scrisori ,ce piteala .....cred ca joi va afla adevarul Abla si-i va lamuri si pe copii
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Vin 13 Apr 2012, 5:45 pm

Eu cred ca va mai dura pana o sa afle cei din casa de unelteala Mukkai ...si tare imi este sa nu-i raspunda la scrisori in numele Gulliei . Desi Mustafa ar trebui sa recunoasca scrisul fostei logodnice ...dar poate ca in nebunia lui , cine stie ce-si imagineaza .

Da ... Asa este cu Abla . Dar eu raman la ideea mea ca a fost rece cu Kerim ... iar nu l-a ascultat . Pe Kerim nimeni nu-l asculta , cu el nimeni nu vorbeste . Nici nu este de mirare ca a plecat .
Si de ce i-ar cere Abla sa se intoarca la Gullie ? Nici asta nu-mi place . 27.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 21 2743637754
Ca a fost o scrisoare , ca au fost noua ... nu asta este important . Ceea ce s-a aratat inca odata este ca Abla este egoista si nicodata dispusa sa-l asculte pe Kerim pana la capat . S-a schimbat in sezonul 2 . . Asa cum a fost si cu scrisoarea de la mama lui Kerim .

Bina ca il are Kerim pe tata cangur ...si pe Emre .
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Vin 13 Apr 2012, 5:57 pm

victorelalove a scris:

Da ... Asa este cu Abla . Dar eu raman la ideea mea ca a fost rece cu Kerim ... iar nu l-a ascultat . Pe Kerim nimeni nu-l asculta , cu el nimeni nu vorbeste . Nici nu este de mirare ca a plecat .
Si de ce i-ar cere Abla sa se intoarca la Gullie ? Nici asta nu-mi place . 27.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 21 2743637754
Ca a fost o scrisoare , ca au fost noua ... nu asta este important . Ceea ce s-a aratat inca odata este ca Abla este egoista si nicodata dispusa sa-l asculte pe Kerim pana la capat . S-a schimbat in sezonul 2 . . Asa cum a fost si cu scrisoarea de la mama lui Kerim .

dar ce sa vorbeasca Abla cu Kerim? ce sa-i zica ,ca e el nebun si vede negru unde e alb ? ca e el Toma Necredinciosul ? Abla a tot vorbit cu el ,dar el e incapatanat, afacut intotdeauna ce a vrut ......in plus dea sta ea e femeie,era si normal sa se destainuie lui baba si lui Emre....
pana la urma Gulli e victima , in afara de Abla nu a vut pe nimeni ,daca nu era ea, Gulli cred ca se sinucidea....
Abla nu i-a cerut sa se intoarca la Gulli ,i-a zis sa se intoarca ACASA ..nu era momentul potrivit sa plece

scrisoarea mamei nu cred ca i-o dadea niciodata lui Ker daca nu se reintorcea baba .....asta e alta discutie
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Vin 13 Apr 2012, 6:02 pm

dubaisport a scris:
Abla nu i-a cerut sa se intoarca la Gulli ,i-a zis sa se intoarca ACASA ..nu era momentul potrivit sa plece

Dar tot nu vorbeste cum trebuie cu el .

In sensul ca ar trebui sa fie mult mai apropiata de el . Ea l-a crescut pana la urma .
In sfarsit , cred ca uit ca nu este mama lui ... si de asta nu stie cum sa-l ia .
Dar ar trebui sa fie altfel cu el ... Ok . Nu asta ma intereseaza ...pentru ca eu in final tot pentru Kerim ma uit si vreau sa fie fericit . kiss

Sunt ingrijorata daca dupa imbratisarea asta de la finalul episodului ... apare si Mukka ( la inceputul episodului viitor ) in fata lui Kerim ...sa-i spuna :SURPRIZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ !!! Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
Nu m-ar mira . Smile

victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Vin 13 Apr 2012, 6:06 pm

victorelalove a scris:

Sunt ingrijorata daca dupa imbratisarea asta de la finalul episodului ... apare si Mukka ( la inceputul episodului viitor ) in fata lui Kerim ...sa-i spuna :SURPRIZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ !!!

NO wayyyyyyyyyyyy..nici nu vreau sa aud asa ceva,astept epis cand va fi zburata din casa Ablilor...m-as bucura si mai tare daca apoi k,G si Ablii vor da petrecere Smile
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Vin 13 Apr 2012, 6:08 pm

I have the feeling, that Mukkades will send a letter to Mustafa to tell him Fatmagül's and Kerim's wedding day, but he could not escape for this day, maybe later after the wedding. I think Mukkades will die at the end, maybe Mustafa escapes to kill Kerim and Fatma, but he will kill Mukko.
INSHAALAH !!!!!
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Vin 13 Apr 2012, 6:09 pm

dubaisport a scris:
NO wayyyyyyyyyyyy..nici nu vreau sa aud asa ceva,astept epis cand va fi zburata din casa Ablilor...m-as bucura si mai tare daca apoi k,G si Ablii vor da petrecere Smile

Mai dureaza .
Eu cred ca for afla adevarul dupa nunta ... si iar se creaza suparari si copii vor fi despartiti .
Trebuie sa-i mai si supere , Crying or Very sad
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Vin 13 Apr 2012, 6:11 pm

nu vor mai fi suparati sau despartiti pana la final ......
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Vin 13 Apr 2012, 6:11 pm

dubaisport a scris:I have the feeling, that Mukkades will send a letter to Mustafa to tell him Fatmagül's and Kerim's wedding day, but he could not escape for this day, maybe later after the wedding. I think Mukkades will die at the end, maybe Mustafa escapes to kill Kerim and Fatma, but he will kill Mukko.
INSHAALAH !!!!!

Nu . Este imposibil .
Mukka nu va muri ... nu vad rostul mortii ei .
Mustafa va afla de nunta si fara sa-i spuna Mukka intr-o scrisoare .
Poate doar asa sa inceapa sa corespondeze . Smile Smile Smile

Sa stii ca tot ce este posibil ca Mustafa sa nu mai evadeze ... cred ca il omoara cineva in inchisoare .
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Vin 13 Apr 2012, 6:12 pm

dubaisport a scris:nu vor mai fi suparati sau despartiti pana la final ......
Etete ... de unde stii ?
Crezi ca o tin numai intr-o iubire ???????? Smile Smile Smile
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Vin 13 Apr 2012, 6:14 pm

nu ma intereseaza prea tare cum va muri Mustafa , in inchisoare sau afara .....important e ca MOARE , asa copiii vor fi linistiti pana la adanci batraneti....
nici eu nu vad rostul mortii lui Mukk ,nici sa plece de la Rahmi ( am vzt in finalul sez 1 ce s-a intimplat cu plecarea-intoarcerea ei )....cred ca va ramane cu rahmi intr-un apartament inchiriat ,dar ceva tot va pati ,asa ca o lectie si ca o palma pentru cate mismasuri a facut in tot serialul !!!!
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Vin 13 Apr 2012, 6:15 pm

Cum ar fi sa ramana Gullia cu Mustafa ?
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Vin 13 Apr 2012, 6:16 pm

victorelalove a scris:
Etete ... de unde stii ?
Crezi ca o tin numai intr-o iubire ???????? Smile Smile Smile

daaaaaaaa...asta simt eu ,si nu ma prea insel
vor mai aparea "probleme " dar le vor rezolva impreuna
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 21 din 44 Înapoi  1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 32 ... 44  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum