48. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+5
muraty
MsDelia1982
victorelalove
Admin_dea05
DENISA
9 participanți
Pagina 1 din 1
48. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Lun 05 Noi 2012, 11:59 pm, editata de 1 ori
Re: 48. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
:sdf:lavy612 a scris:
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti
Re: 48. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
LA MULTI ANI , FORUM DRAG !!!
victorelalove- moderator
Salutari celor care citesc acest mesaj!
Mi s-a facut dor de "dragoste si pedeapsa". Cum as putea sa-l revad?
Mi s-a facut dor de "dragoste si pedeapsa". Cum as putea sa-l revad?
MsDelia1982- membru
Data de inscriere : 27/01/2012
incerca aici
muraty- membru activ
Data de inscriere : 09/11/2012
Varsta : 47
Localizare : iasi
victorelalove- moderator
admiratie pentru savas
minunat este savas voi revedea filmul merita alimar
alimar- membru senior
Data de inscriere : 04/01/2010
Varsta : 64
Localizare : romania
cum vad si eu un serial ca nu ma lasa? multumesc
maricicacica80- membru
Data de inscriere : 07/06/2013
maricicacica80 a scris:cum vad si eu un serial ca nu ma lasa? multumesc
Unde,cine nu te lasă? Dacă vrei să-l vezi pe acesta,este în reluare la KanalD,în fiecare zi de luni până vineri de la 15:30.
Nicky- vip
Data de inscriere : 29/08/2010
Fie că sărbătoarea Crăciunului să va umple sufletul de bucurie,să va aducă pace şi linişte în suflet,iar lumina lui minunată să va lumineze în continuare paşii în viaţa.CRĂCIUN FERICIT!
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Craciun fericit,dragii mei,iar pentru Murat numai ganduri bune!
doinastoica- membru incepator
Data de inscriere : 21/04/2011
O Primavara superba va doresc .
Seriale cat mai frumoase si discutii cat mai incitante .
Multa fericire si turci ceva mai veseli .
la cat mai multe primaveri PE ACEST FORUM MINUNAT .
Seriale cat mai frumoase si discutii cat mai incitante .
Multa fericire si turci ceva mai veseli .
la cat mai multe primaveri PE ACEST FORUM MINUNAT .
victorelalove- moderator
Pe unde mai sunteti fetelor cochetelor? Imi este doar de voi. Cok!!
Acum 2 zile am vazut o poza din "Ask ve Ceza" si m-a palit asa o amintire, o dragoste, un dor de duca in lumea aia ... Si am reinceput sa ma uit la serial . Am ajuns pe la episodul 34. Si chiar m-am gandit ca ce dor mi-a fost de murat. De toate amintirile noastre... Si cum au trecut 10 ani. Si cat imi place povestea asta si cat de dor imi este de trancanelile noastre pana in miez de noapte Si chiar mai mult. Si mi-am dat seama ca nici nu vom mai vedea ce a fost la turci. Au apus vremurile alea in care te faceau dintr-o privire , un suspin, un zambet Si o muzica.
Acum 2 zile am vazut o poza din "Ask ve Ceza" si m-a palit asa o amintire, o dragoste, un dor de duca in lumea aia ... Si am reinceput sa ma uit la serial . Am ajuns pe la episodul 34. Si chiar m-am gandit ca ce dor mi-a fost de murat. De toate amintirile noastre... Si cum au trecut 10 ani. Si cat imi place povestea asta si cat de dor imi este de trancanelile noastre pana in miez de noapte Si chiar mai mult. Si mi-am dat seama ca nici nu vom mai vedea ce a fost la turci. Au apus vremurile alea in care te faceau dintr-o privire , un suspin, un zambet Si o muzica.
victorelalove- moderator
BUNA SEARA !!! LA MULTI ANI pe 2022 !!!
Nu am mai intrat de ceva luni bune pe forum dar astazi am vazut pe Pro Gold cateva secvente din Ask ve Ceza si mi- am amintit de vremurile in care Murat era febletea mea .
Nu am mai intrat de ceva luni bune pe forum dar astazi am vazut pe Pro Gold cateva secvente din Ask ve Ceza si mi- am amintit de vremurile in care Murat era febletea mea .
Subiecte similare
» 32. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 39. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 33. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 39. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 33. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum