47. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+17
Mirela Maria
vania_e
andreea90
dana4699
amiraa
pufy2010
lexia
sasa
Motzişor
michiper68
teodora_roman
Admin_dea05
lica54
simi
victorelalove
andradamaria
DENISA
21 participanți
Pagina 44 din 44
Pagina 44 din 44 • 1 ... 23 ... 42, 43, 44
Re: 47. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Lexia , imi place mult de tine .
Tu niciodata nu uiti de casa asta .
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti
Re: 47. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Ei nu mă lăuda că uite au trecut 2 săptămâni de când nu am mai fost. Hai să mai dăm cu mătura.victorelalove a scris:Lexia , imi place mult de tine .
lexia a scris:
Ei nu mă lăuda că uite au trecut 2 săptămâni de când nu am mai fost. Hai să mai dăm cu mătura.
Curatenia de Paste !!!!
victorelalove- moderator
wauu ce mandrii suntetivictorelalove a scris:
Curatenia de Paste !!!!
lexia a scris:
wauu ce mandrii sunteti
Cine ? Enginu' cand da bezele ? cupidon cupidon cupidon
victorelalove- moderator
o fi şi el dar eu spuneam de tine şi puiuţul tău.victorelalove a scris:[
Cine ? Enginu' cand da bezele ? cupidon cupidon cupidon
lexia a scris:
o fi şi el dar eu spuneam de tine şi puiuţul tău.
Lexia !!
Multumim !!
victorelalove- moderator
Buna Lexia poti te rog sa-mi dai un link unde sa pot vedea toate serialele din nou ,adica dragoste si pedeapsa. mersi
savas1979- membru incepator
Data de inscriere : 15/04/2011
Pagina 44 din 44 • 1 ... 23 ... 42, 43, 44
Subiecte similare
» 32. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 39. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 33. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 39. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 33. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 44 din 44
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum