35.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
+2
dubaisport
michiper68
6 participanți
Pagina 34 din 44
Pagina 34 din 44 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 39 ... 44
Re: 35.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
victorelalove a scris:
Da . S-au enervat teribil cu tanti asta .
]
o actrita de duzina. a gasit-o pe ea indragostutul tocmai de engin. mai bine si-ar vedea de rolurile ei, daca are roluri sau de reclamele ei la psta de dinti. daca nu era engin nu mai aflam noi de actrita lui peshte ..
michiper68- vip
Data de inscriere : 14/09/2009
Varsta : 56
Localizare : bucuresti
Pai si de cine ar fi putut sa se indragosteasca ?michiper68 a scris:
o actrita de duzina. a gasit-o pe ea indragostutul tocmai de engin. mai bine si-ar vedea de rolurile ei, daca are roluri sau de reclamele ei la psta de dinti. daca nu era engin nu mai aflam noi de actrita lui peshte ..
Ca vad ca tot egiptul cica il iubeste acum . Vrea sa fie si ea la moda ...
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
victorelalove a scris:
Pai si de cine ar fi putut sa se indragosteasca ?
Ca vad ca tot egiptul cica il iubeste acum . Vrea sa fie si ea la moda ...
sa-si gaseasca un faraon!!! engin nu e pt ea.
michiper68- vip
michiper68 a scris:
sa-si gaseasca un faraon!!! engin nu e pt ea.
Vrei sa spui o ...mumie .
Da . Nu este pentru ea Engin . Engin este al tuturor fanelor .
victorelalove- moderator
victorelalove a scris:
Vrei sa spui o ...mumie .
Da . Nu este pentru ea Engin . Engin este al tuturor fanelor .
]
exact. un expirat sa o treaca in testament. si gata. nu are ea timp de dragoste ...
michiper68- vip
Dar sa viseze are timp vad .michiper68 a scris:
exact. un expirat sa o treaca in testament. si gata. nu are ea timp de dragoste ...
victorelalove- moderator
victorelalove a scris:
Dar sa viseze are timp vad .
poate doarme mult. doarme pe ea!! si parea tinerica.
michiper68- vip
Da . Cred ca nu are mai mult de 25 de ani .michiper68 a scris:
poate doarme mult. doarme pe ea!! si parea tinerica.
Engin ce parere o avea cand vede asa ceva ? Sau nici nu mai vrea sa stie ce spun fanele si just unele ?
victorelalove- moderator
victorelalove a scris:
Da . Cred ca nu are mai mult de 25 de ani .
Engin ce parere o avea cand vede asa ceva ? Sau nici nu mai vrea sa stie ce spun fanele si just unele ?
]
nu cred ca se uita la televizor, el a ratat emisiunea, si dupa cum isi cauta veioza ori citeste ori joaca tabinet noaptea.
michiper68- vip
michiper68 a scris:
nu cred ca se uita la televizor, el a ratat emisiunea, si dupa cum isi cauta veioza ori citeste ori joaca tabinet noaptea.
Dar poate ca-i spune cate cineva pe platoul de filmare ce isterie este .
El o fi ocupat mereu cu dezlipirea fanelor de pe masina . Le dezlipeste si le spune ...IMI PARE RAU ...DAR NU MASINA !!!
victorelalove- moderator
victorelalove a scris:
Dar poate ca-i spune cate cineva pe platoul de filmare ce isterie este .
El o fi acupat mereu cu dezlipirea fanelor de pe masina . Le dezlipeste si le spune ...IMI PARE RAU ...DAR NU MASINA !!!
nu mashina!! nu jacheta!! nu blugii!! doar chilotii.!! azi nu ii am pe mine!! erau pe sarma , nu s-au uscat! faceti si voi cu epiderma mea ca nu e de la ay yapim.... asta cred ca viseaza bietul engin. isi va face concediul in pesteri.
michiper68- vip
Si acolo il gasesc fanele ...s-au urcat ele in pomi . Au sfidat gravitatia ... cum s-ar fi tinut si de crengi ? Cum or fi tinut si aparatul ? Ca in final au facut poze frumoase . Antrenement ...mult antrenament . Acum se apuca toate de speologie .michiper68 a scris:
nu mashina!! nu jacheta!! nu blugii!! doar chilotii.!! azi nu ii am pe mine!! erau pe sarma , nu s-au uscat! faceti si voi cu epiderma mea ca nu e de la ay yapim.... asta cred ca viseaza bietul engin. isi va face concediul in pesteri.
victorelalove- moderator
victorelalove a scris:
Si acolo il gasesc fanele ...s-au urcat ele in pomi . Au sfidat gravitatia ... cum s-ar fi tinut si de crengi ? Cum or fi tinut si aparatul ? Ca in final au facut poze frumoase . Antrenement ...mult antrenament . Acum se apuca toate de speologie .
ele oricum fac spagatul zilnic . poate si staful ay yapim a pus niste scari in pomii aia. au montat ascensoare. ca daca patea ceva vreun fan...ei erau vinovati.
michiper68- vip
michiper68 a scris:
ele oricum fac spagatul zilnic . poate si staful ay yapim a pus niste scari in pomii aia. au montat ascensoare. ca daca patea ceva vreun fan...ei erau vinovati.
Da. Flexibile si adaptabile la orice conditii . Vezi tu ... sa fii fan nu este usor . Nu oricine se poate numi fan adevarat . Daca in plop nu te-ai urcat ...
Acum fiecare cu norocul lui ...dar fanii lui Engin par antrenati in conditii vitrege .Fanii in duzi eu nu am mai vazut ...sau cel putin nu stiu eu de existenta lor . A inceput dudul sa faca ...fani .
victorelalove- moderator
victorelalove a scris:
Da. Flexibile si adaptabile la orice conditii . Vezi tu ... sa fii fan nu este usor . Nu oricine se poate numi fan adevarat . Daca in plop nu te-ai urcat ...
Acum fiecare cu norocul lui ...dar fanii lui Engin par antrenati in conditii vitrege .Fanii in duzi eu nu am mai vazut ...sau cel putin nu stiu eu de existenta lor . A inceput dudul sa faca ...fani .
daaa. numai pe langa vila avocatului sunt copacii care fac fane. chiar grea meseria de fan. eu sunt mai visatoare si atat. prin copaci si boscheti nu m-as aventura.
michiper68- vip
Da . Nici eu nu m-as urca in corcodusi . Dar la rulota de pe serpentina ...as face o vizita . cupidonmichiper68 a scris:
daaa. numai pe langa vila avocatului sunt copacii care fac fane. chiar grea meseria de fan. eu sunt mai visatoare si atat. prin copaci si boscheti nu m-as aventura.
Chiar daca mi-ar spune : nu masina ! nu sacoul! nu chilotii! Ce ? Eu stiu turca ?
victorelalove- moderator
victorelalove a scris:
Da . Nici eu nu m-as urca in corcodusi . Dar la rulota de pe serpentina ...as face o vizita . cupidon
Chiar daca mi-ar spune : nu masina ! nu sacoul! nu chilotii! Ce ? Eu stiu turca ?
rulota chiar e de vizitat. cred ca are patul mic. ca ea toata pare mica. si usha jos. merge cocoshat bietul engin pe acolo. mai bine ii puneau un hamac in padure.
michiper68- vip
Pai o avea hamac in padure ...de vine el mereu de acolo . Rulota o fi doar sa se schimbe .michiper68 a scris:
rulota chiar e de vizitat. cred ca are patul mic. ca ea toata pare mica. si usha jos. merge cocoshat bietul engin pe acolo. mai bine ii puneau un hamac in padure.
Chin si atunci . La cat este el de mare ... cred ca abia reuseste . Da cu mainile in si picioarele in ferestre si pereti . Sa se schimbe tot in padure !!!
victorelalove- moderator
victorelalove a scris:
Pai o avea hamac in padure ...de vine el mereu de acolo . Rulota o fi doar sa se schimbe .
Chin si atunci . La cat este el de mare ... cred ca abia reuseste . Da cu mainile in si picioarele in ferestre si pereti . Sa se schimbe tot in padure !!!
poate are vreo uisha si in copaci rulota aia. ca altfel nu are unde sa-si intinda picioarele cand isi scoate blugii. desi pare ca are antrenament , in ep imediat i-a dat jos. se dezbraca repede nenea engin..
michiper68- vip
michiper68 a scris: in ep imediat i-a dat jos. se dezbraca repede nenea engin..
Da . Asa pare .
Asta tot de frica fanelor care dau tarcoale rulotei .
victorelalove- moderator
Nu . Si nici nu am cautat . Daca ai gasit tu ...adu sa vaza si ochii nostrii . Chiar sunt curioasa ce tot spuneau tantiile alea ... de nu se mai opreau .michiper68 a scris:vic ati postat voi traducerea de la emisiune? ce au zis tantiile alea in extaz?
victorelalove- moderator
Kanal Türk 2.Sayfa Programı Engin Akyürek haberinin cevirmesi; linki tekrar paylasiyoruz, hemen asagida bulunuyor.
This is the translation of the news from Kanal Turk 2, regarding Engin Akyurek and his Egyptian fan...
Link for the program is below:
All the young girls’ crush, who when they hear his name, immediately start twitting, is the very attractive Engin Akyurek, who plays the lead role, “Kerim,” in the very popular “Fatmagulun Sucu Ne?” recently received a marriage proposal from afar.
An Egyptian actress has written that she is in love with Engin Akyurek and is in love with the actor who plays “Kerim.” I am very much in love with him, I dream about him, I think he is from another world. Let’s see if Engin Akyurek, when he sees her picture, thinks the same?” This actress has said that she is not interested in marriage yet, but if she was interested, she would chose Engin, because she is very much in love with him. All her thoughts are of Engin Akyurek. Her statement has devastated her Egyptian fans that she would pick a Turkish actor over an Egyptian.
Of course, what would Engin Akyurek think if he saw her picture, if he thinks she is the woman of his dreams? And, of course, his fans probably won’t approve of her; they don’t find anyone good enough for him! They don’t like anyone. As it is, the messages have started to come in! Here is the first one.
“There is no chance for the Egyptian actress; there is a world of potential “brides” chasing after Engin Akyurek; if you look at the picture, you will understand!” (This is our picture, by the way, from EAUFC! One of our administrators sent it in. )
Ah, many are saying that Engin deserves someone much more beautiful.
Let’s bring the picture up the picture: EA is running, being chased by hundreds of women in bridal gowns! He really has an unbelievably serious following.
I saw him here a few days ago, with packages in his hand; all the girls were turning, looking at him, saying, “Engin, oh, Kerim!!” He was very relaxed, just continued on his way…
We asked him to do an interview many times, but he has always refused us!! Engin Akyurek doesn’t like to do any interviews, as don’t many other famous actors.
Actually, another has said the Egyptian actress looks like our “Kucuk Ceylan;” yes, she does, but our Ceylan is much prettier!
Turkish actors are getting a serious fan following in the Arab countries, Kenan, Kivanc, and now Engin! Many of our shows cause rating sensations in Arab countries.
Yes..
This is the translation of the news from Kanal Turk 2, regarding Engin Akyurek and his Egyptian fan...
Link for the program is below:
All the young girls’ crush, who when they hear his name, immediately start twitting, is the very attractive Engin Akyurek, who plays the lead role, “Kerim,” in the very popular “Fatmagulun Sucu Ne?” recently received a marriage proposal from afar.
An Egyptian actress has written that she is in love with Engin Akyurek and is in love with the actor who plays “Kerim.” I am very much in love with him, I dream about him, I think he is from another world. Let’s see if Engin Akyurek, when he sees her picture, thinks the same?” This actress has said that she is not interested in marriage yet, but if she was interested, she would chose Engin, because she is very much in love with him. All her thoughts are of Engin Akyurek. Her statement has devastated her Egyptian fans that she would pick a Turkish actor over an Egyptian.
Of course, what would Engin Akyurek think if he saw her picture, if he thinks she is the woman of his dreams? And, of course, his fans probably won’t approve of her; they don’t find anyone good enough for him! They don’t like anyone. As it is, the messages have started to come in! Here is the first one.
“There is no chance for the Egyptian actress; there is a world of potential “brides” chasing after Engin Akyurek; if you look at the picture, you will understand!” (This is our picture, by the way, from EAUFC! One of our administrators sent it in. )
Ah, many are saying that Engin deserves someone much more beautiful.
Let’s bring the picture up the picture: EA is running, being chased by hundreds of women in bridal gowns! He really has an unbelievably serious following.
I saw him here a few days ago, with packages in his hand; all the girls were turning, looking at him, saying, “Engin, oh, Kerim!!” He was very relaxed, just continued on his way…
We asked him to do an interview many times, but he has always refused us!! Engin Akyurek doesn’t like to do any interviews, as don’t many other famous actors.
Actually, another has said the Egyptian actress looks like our “Kucuk Ceylan;” yes, she does, but our Ceylan is much prettier!
Turkish actors are getting a serious fan following in the Arab countries, Kenan, Kivanc, and now Engin! Many of our shows cause rating sensations in Arab countries.
Yes..
michiper68- vip
Bineinteles ca nimeni nu este suficient de bun pentru el ...michiper68 a scris: And, of course, his fans probably won’t approve of her; they don’t find anyone good enough for him! They don’t like anyone.
Multumim , Michi !!!
victorelalove- moderator
michiper68 a scris:vic ma duc la culcare. ca m-a obosit cat am cautat dupa stirile cu engin!! noapte buna!!
Michi !!!
Somn usor !!
victorelalove- moderator
buna dimineata tuturor !
iar au venit ploile ...
iar au venit ploile ...
dubaisport- vip
Data de inscriere : 18/02/2011