35.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
+2
dubaisport
michiper68
6 participanți
Pagina 35 din 44
Pagina 35 din 44 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 39 ... 44
Re: 35.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
dubaisport a scris:buna dimineata tuturor !
iar au venit ploile ...
neatza!! era cazul. nu mai plouase de mult. de ieri. o sa se faca graul , mi s-a explicat. peste tot va fi grau. si la mine pe strada unde acum sunt balti.
michiper68- vip
Data de inscriere : 14/09/2009
Varsta : 56
Localizare : bucuresti
Buna dimineata , fetelor !!!
Offffff ... m-am saturat de vreme urata . Este bine si cu ploaia ...dar mereu ploaie ?
Ceva nou ? Vreun indiciu ceva ? Vedem deblocare ?
Offffff ... m-am saturat de vreme urata . Este bine si cu ploaia ...dar mereu ploaie ?
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
victorelalove a scris:Buna dimineata , fetelor !!!
nimic! fanii analizeaza paruiala ca e mai simpatica decat blocajul. au facut momentul pe slow ca sa priceapa si copiii de pe olitza cum o va ciufuli pe mukko. mie imi place engin, e foarte serios si traieste momentul, eu as fi izbucnit in ras .
michiper68- vip
michiper68- vip
Da . Nu stiu cum poate sta asa de serios .michiper68 a scris: mie imi place engin, e foarte serios si traieste momentul, eu as fi izbucnit in ras .
Nu credeam ca o vor face vreodata pe Gullie sa o paruiasca pe Mukko .
Este melodia de la "Falci" ?????
Ultima editare efectuata de catre victorelalove in Vin 18 Oct 2013, 4:52 pm, editata de 1 ori
victorelalove- moderator
victorelalove a scris:
Da . Nu stiu cum poate sta asa de serios .
Nu credeam ca o vor face vreodata pe Gullie sa o paruiasca pe Mukko .
Este melodia de la "Falci" ?????
]
pacat ca nu e coafata . sa i-l intinda putin. daca si ablu a sarit e clar ca a fost pe viatza si pe moarte acolo sub ochii vecinilor. nu stiu melodia.
michiper68- vip
Da . Dar parca totusi ...au sarit asa ... fara tragere de inima . Au lasat-o putin pe Gullie sa o paruiasca . Trebuia sa o lase mai mult .michiper68 a scris:
pacat ca nu e coafata . sa i-l intinda putin. daca si ablu a sarit e clar ca a fost pe viatza si pe moarte acolo sub ochii vecinilor. nu stiu melodia.
and so what! before her i asked you to marry me! and you did not respond to my ques until this moment!
i am very angry right now ::mad::
victorelalove- moderator
eu astept sa sudeze kerim. are modelul de tricou cu maneca lunga alba si probabil jos indispensabili albi si pantalon scurt. se poate ducve acasa dupa aceea sa-l miroasa soatza, a fier incins, poate are lipsa de fier fatmagul.
michiper68- vip
michiper68 a scris:eu astept sa sudeze kerim. are modelul de tricou cu meneca lunga alba si probabil jos indispensabili albi si pantalon scurt. se poate ducve acasa dupa aceea sa-l miroasa soatza, a fier incins, poate are lipsa de fier fatmagul.
Si mie imi place cand sudeaza . Chiar imi este dor de el la atelier . Va fi cel mai interesant moment din tot episodul . Arata sexy .
Nu stiu daca este in pantalon scurt . Dar Gullie sa-l miroasa ? Nu cred ... doar el a spus ca vrea sa o miroasa . Ea nu si-a exprimat dorinta sa-l miroasa pe el .
victorelalove- moderator
victorelalove a scris:
Si mie imi place cand sudeaza . Chiar imi este dor de el la atelier . Va fi cel mai interesant moment din tot episodul . Arata sexy .
Nu stiu daca este in pantalon scurt . Dar Gullie sa-l miroasa ? Nu cred ... doar el a spus ca vrea sa o miroasa . Ea nu si-a exprimat dorinta sa-l miroasa pe el .
nu ca ea are mirosul atrofiat. cand e vorba de kerim. nu vrea nimic. nici ea nu stie de ce s-a maritat cu el, cred ca nu stie exact sa gateasca decat pt doua persoane si era pacat de cat gatea ea...altfel nu vad nici un interes la ea pt kerim. si pe lodos il iubeste mai mult.
michiper68- vip
Da. Trist . Offfffffffffffff ... si cate fane se ofera sa aibe grija de Kerim . Si el tot cu Gullia in gand . Ce o gasi la ea ? Nu stiu ... Rabdare mai mare nici ca am vazut la altcineva .michiper68 a scris:
nu ca ea are mirosul atrofiat. cand e vorba de kerim. nu vrea nimic. nici ea nu stie de ce s-a maritat cu el, cred ca nu stie exact sa gateasca decat pt doua persoane si era pacat de cat gatea ea...altfel nu vad nici un interes la ea pt kerim. si pe lodos il iubeste mai mult.
Dar bine ca se intoarce la fieraria lui . Acolo este fericit .
victorelalove- moderator
daaa. ii cumpara flori din coltul strazii. nu-i mai cumpara lapte ca aveau din ep trecut. si ea ii va gati ceva senzational, supa crema de tzelina cu crutoane.!!! foarte sananatoasa.victorelalove a scris:
Da. Trist . Offfffffffffffff ... si cate fane se ofera sa aibe grija de Kerim . Si el tot cu Gullia in gand . Ce o gasi la ea ? Nu stiu ... Rabdare mai mare nici ca am vazut la altcineva .
Dar bine ca se intoarce la fieraria lui . Acolo este fericit .
michiper68- vip
Mie imi place buchetul de flori . Fata de musetelul ala oltenesc ... astea arata superb . Da...sa-i cumpere ...tot el , vinovatul . Ca daca nu a platit cu varf si indesat de fiecare data ... ca deh , Gullia este adevarata victima ...el este facut sa fie sclav . si fanele nu inteleg de ce trebuie sa fie el mereu ascultator ...si ii iau apararea de fiecare data , si Ece innebuneste ca nu este transmis mesajul cum trebuie . Dar astazi fanii sunt fericiti . Nu se mai injura nimeni . Daca a spus Gullia ca : Gata !! Incepem o viata noua , lasam trecutul in urma ... cica incepe altceva . Sa vedem . Tare imi este ca sunt vorbe in vant .michiper68 a scris:
daaa. ii cumpara flori din coltul strazii. nu-i mai cumpara lapte ca aveau din ep trecut. si ea ii va gati ceva senzational, supa crema de tzelina cu crutoane.!!! foarte sananatoasa.
Vor avea cina romantica cu ciorba ?
victorelalove- moderator
victorelalove a scris:
Mie imi place buchetul de flori . Fata de musetelul ala oltenesc ... astea arata superb . Da...sa-i cumpere ...tot el , vinovatul . Ca daca nu a platit cu varf si indesat de fiecare data ... ca deh , Gullia este adevarata victima ...el este facut sa fie sclav . si fanele nu inteleg de ce trebuie sa fie el mereu ascultator ...si ii iau apararea de fiecare data , si Ece innebuneste ca nu este transmis mesajul cum trebuie . Dar astazi fanii sunt fericiti . Nu se mai injura nimeni . Daca a spus Gullia ca : Gata !! Incepem o viata noua , lasam trecutul in urma ... cica incepe altceva . Sa vedem . Tare imi este ca sunt vorbe in vant .
Vor avea cina romantica cu ciorba ?
nu exista cina romantica fara ciorba! si la felul doi cateva felii de castravete si maslinutze. gem numai la masa de dimineata alaturi de oua fierte. seara o ciorbitza si niste maslinutze.si dupa un tub de energizante si suplimente alimentare ca sa fie in forta sa sudeze. ca gemul ala si maslinele lor...de aia sunt ei moleshiti toata ziua. sa vezi ca se schimva fatmagul dupa ce arde scrisoarea lui mustafa. isi cumpara tricouri decoltate si fuste mini. si-si strange parul in varful capului. altceva nu stie sa faca.
michiper68- vip
Da. Kerim ar face bine sa se imprieteneasca cu vecinele care stau pe cararea cu scari . Cand pleaca sa sudeze , sa-i dea toate de mancare . Mancare mai buna ...care sa-i dea energie . Gullia degeaba ca are restaurant ...ca acasa nu gateste nimic . Doua oua fierte ... nu se poate numi ca a gatit . Ea tot la prostii s-o gandi ... dar nu intelegem noi mesajul ... si nici Kerim . Poate ca se mai schimba situatia acum ca a spus ca vrea o viata noua . Si o incepe prin purtarea corsetului ?michiper68 a scris:
nu exista cina romantica fara ciorba! si la felul doi cateva felii de castravete si maslinutze. gem numai la masa de dimineata alaturi de oua fierte. seara o ciorbitza si niste maslinutze.si dupa un tub de energizante si suplimente alimentare ca sa fie in forta sa sudeze. ca gemul ala si maslinele lor...de aia sunt ei moleshiti toata ziua. sa vezi ca se schimva fatmagul dupa ce arde scrisoarea lui mustafa. isi cumpara tricouri decoltate si fuste mini. si-si strange parul in varful capului. altceva nu stie sa faca.
victorelalove- moderator
victorelalove a scris:
Da. Kerim ar face bine sa se imprieteneasca cu vecinele care stau pe cararea cu scari . Cand pleaca sa sudeze , sa-i dea toate de mancare . Mancare mai buna ...care sa-i dea energie . Gullia degeaba ca are restaurant ...ca acasa nu gateste nimic . Doua oua fierte ... nu se poate numi ca a gatit . Ea tot la prostii s-o gandi ... dar nu intelegem noi mesajul ... si nici Kerim . Poate ca se mai schimba situatia acum ca a spus ca vrea o viata noua . Si o incepe prin purtarea corsetului ?
]
nu stie ea sa-si puna corsetul. poate il pune invers . la ei in izmir nu purta nimeni corset. i l-a luat deniz contra vointei ei. oua fierte sa-si faca ei si sa le tina in mana pana o invata ce trebuie. sa caute de alea mai mari ,daca vrea sa invete. si sa nu-i mai ceara lapte lui kerim ci banane. o tona de banane sa decojeasca cu grija si sa le tina in mana. pana i-o veni mintea la cap, ca ai vazut cum stau babele pe balcon, doar doar renunta ea la kerim...
michiper68- vip
Da. Uite ca la banane nu m-am gandit . Si bananele tot mari sa fie . Mariiiiii . Sa-l intrebe pe Kerim ce a cumparat ? Oua si banane . Tot cu simboluri ...si astea . Asa sa faca Ece ... ca vom intelege de data asta .michiper68 a scris:
o tona de banane sa decojeasca cu grija si sa le tina in mana. pana i-o veni mintea la cap, ca ai vazut cum stau babele pe balcon, doar doar renunta ea la kerim...
Tantii de la balcon ...l-o astepta in fiecare zi ?
victorelalove- moderator
victorelalove a scris:
Da. Uite ca la banane nu m-am gandit . Si bananele tot mari sa fie . Mariiiiii . Sa-l intrebe pe Kerim ce a cumparat ? Oua si banane . Tot cu simboluri ...si astea . Asa sa faca Ece ... ca vom intelege de data asta .
Tantii de la balcon ...l-o astepta in fiecare zi ?
banane mari de tot si verzi. nu flescaite. sa nu le ia de la supermarket ci direct din pom. culese proaspete. zilnic sa tina banana in mana. tanti ece nu mai stie cum arata banana de aia se hlizeste cu compozitorul si e emotionata ca o adolescenta. baba aia stie cum e cu banana, a facut gem de banane la viata ei. numai fatmagul e inocenta.
michiper68- vip
Da . Exista o specie mare de banane . Dar Gullia are maini micute . Nu ai vazut cand ii pune Kerim mana pe fata ii acopera tot capul . Va fi vaide Gullie . Pe ea dimensiunile o sperie . De asta face pe recea .michiper68 a scris:
banane mari de tot si verzi.
victorelalove- moderator
victorelalove a scris:
Da . Exista o specie mare de banane . Dar Gullia are maini micute . Nu ai vazut cand ii pune Kerim mana pe fata ii acopera tot capul . Va fi vaide Gullie . Pe ea dimensiunile o sperie . De asta face pe recea .
]
da. banana kerim se numeste. a avut ingasamant bun si a fost irigata cu picatura.o sa invete si fatmagul sa culeaga banana. ca daca de la ea nu vin semnale si kerim ramane blocat.
vic ma duc sa fac cate ceva de mancare ca pana acum am zacut pe scaun.
michiper68- vip
michiper68 a scris:
da. banana kerim se numeste. a avut ingasamant bun si a fost irigata cu picatura.o sa invete si fatmagul sa culeaga banana. ca daca de la ea nu vin semnale si kerim ramane blocat.
vic ma duc sa fac cate ceva de mancare ca pana acum am zacut pe scaun.
Da . Banana neastamparata . Agitata rau sub cearsaful ala . Numai blocata nu este . cupidon
Gullia va trebui sa faca pasul spre el ... dar ne mai lasa astia in fierbere . Se gandesc ca apoi ne plictisim .
Spor la treaba , Michi !!!
victorelalove- moderator
cateva din noile seriale de sezonul viitor.
http://www.medyabey.com/beren-saat-ve-tuba-buyukustun-yeni-sezonda-yok
fanii au zis ca si hazal kaya va avea proiect nou . deci am scapat de ea . si de nurgul .
http://www.medyabey.com/beren-saat-ve-tuba-buyukustun-yeni-sezonda-yok
fanii au zis ca si hazal kaya va avea proiect nou . deci am scapat de ea . si de nurgul .
michiper68- vip
michiper68 a scris:
Pentru Engin ?
victorelalove- moderator
bună fetelor !!!
http://spisania.rozali.com/ot-elle/p19074.html
http://www.bilgiyasam.com/anketler.asp
cu cine s-o fi antrenat Fatmagul ptr marea păruială ??
http://spisania.rozali.com/ot-elle/p19074.html
http://www.bilgiyasam.com/anketler.asp
cu cine s-o fi antrenat Fatmagul ptr marea păruială ??
Buna , Denisa !!
Poate s-a mai paruit cu Mukko .
Poate s-a mai paruit cu Mukko .
victorelalove- moderator
Pagina 35 din 44 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 39 ... 44
Subiecte similare
» 4. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 8. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii