Serialesitelenovelet
35.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 35 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
35.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 35 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

35.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii

+2
dubaisport
michiper68
6 participanți

Pagina 35 din 44 Înapoi  1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 39 ... 44  Urmatorul

In jos

35.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 35 Empty Re: 35.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de michiper68 Mier 23 Mai 2012, 10:39 am

dubaisport a scris:buna dimineata tuturor !
iar au venit ploile ... sad

cafea 35.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 35 433230 35.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 35 361157

neatza!! era cazul. nu mai plouase de mult. de ieri. o sa se faca graul , mi s-a explicat. peste tot va fi grau. si la mine pe strada unde acum sunt balti.
michiper68
michiper68
vip
vip

Data de inscriere : 14/09/2009
Varsta : 56
Localizare : bucuresti

Sus In jos

35.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 35 Empty Re: 35.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de victorelalove Mier 23 Mai 2012, 10:49 am

Buna dimineata , fetelor !!! kiss
Offffff ... m-am saturat de vreme urata . Este bine si cu ploaia ...dar mereu ploaie ?

Ceva nou ? Vreun indiciu ceva ? Vedem deblocare ?
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Mier 23 Mai 2012, 10:52 am

victorelalove a scris:Buna dimineata , fetelor !!! kiss
Offffff ... m-am saturat de vreme urata . Este bine si cu ploaia ...dar mereu ploaie ?

Ceva nou ? Vreun indiciu ceva ? Vedem deblocare ?

nimic! fanii analizeaza paruiala ca e mai simpatica decat blocajul. au facut momentul pe slow ca sa priceapa si copiii de pe olitza cum o va ciufuli pe mukko. mie imi place engin, e foarte serios si traieste momentul, eu as fi izbucnit in ras .
michiper68
michiper68
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Mier 23 Mai 2012, 10:54 am

michiper68
michiper68
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Mier 23 Mai 2012, 10:57 am

michiper68 a scris: mie imi place engin, e foarte serios si traieste momentul, eu as fi izbucnit in ras .
Da . Nu stiu cum poate sta asa de serios .
Nu credeam ca o vor face vreodata pe Gullie sa o paruiasca pe Mukko .  Smile

Este melodia de la "Falci" ?????

Ultima editare efectuata de catre victorelalove in Vin 18 Oct 2013, 4:52 pm, editata de 1 ori
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Mier 23 Mai 2012, 11:26 am

victorelalove a scris:
Da . Nu stiu cum poate sta asa de serios .
Nu credeam ca o vor face vreodata pe Gullie sa o paruiasca pe Mukko . Smile

Este melodia de la "Falci" ?????

]

pacat ca nu e coafata . sa i-l intinda putin. daca si ablu a sarit e clar ca a fost pe viatza si pe moarte acolo sub ochii vecinilor. nu stiu melodia.
michiper68
michiper68
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Mier 23 Mai 2012, 11:30 am

michiper68 a scris:

pacat ca nu e coafata . sa i-l intinda putin. daca si ablu a sarit e clar ca a fost pe viatza si pe moarte acolo sub ochii vecinilor. nu stiu melodia.
Da . Dar parca totusi ...au sarit asa ... fara tragere de inima . Au lasat-o putin pe Gullie sa o paruiasca . Trebuia sa o lase mai mult .

and so what! before her i asked you to marry me! and you did not respond to my ques until this moment!
i am very angry right now ::mad::
Smile Smile Smile
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Mier 23 Mai 2012, 11:36 am

eu astept sa sudeze kerim. are modelul de tricou cu maneca lunga alba si probabil jos indispensabili albi si pantalon scurt. se poate ducve acasa dupa aceea sa-l miroasa soatza, a fier incins, poate are lipsa de fier fatmagul.
michiper68
michiper68
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Mier 23 Mai 2012, 11:39 am

michiper68 a scris:eu astept sa sudeze kerim. are modelul de tricou cu meneca lunga alba si probabil jos indispensabili albi si pantalon scurt. se poate ducve acasa dupa aceea sa-l miroasa soatza, a fier incins, poate are lipsa de fier fatmagul.

Si mie imi place cand sudeaza . Chiar imi este dor de el la atelier . Va fi cel mai interesant moment din tot episodul . Arata sexy .
Nu stiu daca este in pantalon scurt . Dar Gullie sa-l miroasa ? Nu cred ... doar el a spus ca vrea sa o miroasa . Ea nu si-a exprimat dorinta sa-l miroasa pe el . Smile
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Mier 23 Mai 2012, 11:42 am

victorelalove a scris:

Si mie imi place cand sudeaza . Chiar imi este dor de el la atelier . Va fi cel mai interesant moment din tot episodul . Arata sexy .
Nu stiu daca este in pantalon scurt . Dar Gullie sa-l miroasa ? Nu cred ... doar el a spus ca vrea sa o miroasa . Ea nu si-a exprimat dorinta sa-l miroasa pe el . Smile

nu ca ea are mirosul atrofiat. cand e vorba de kerim. nu vrea nimic. nici ea nu stie de ce s-a maritat cu el, cred ca nu stie exact sa gateasca decat pt doua persoane si era pacat de cat gatea ea...altfel nu vad nici un interes la ea pt kerim. si pe lodos il iubeste mai mult.
michiper68
michiper68
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Mier 23 Mai 2012, 11:45 am

michiper68 a scris:

nu ca ea are mirosul atrofiat. cand e vorba de kerim. nu vrea nimic. nici ea nu stie de ce s-a maritat cu el, cred ca nu stie exact sa gateasca decat pt doua persoane si era pacat de cat gatea ea...altfel nu vad nici un interes la ea pt kerim. si pe lodos il iubeste mai mult.
Da. Trist . Offfffffffffffff ... si cate fane se ofera sa aibe grija de Kerim . Si el tot cu Gullia in gand . Ce o gasi la ea ? Nu stiu ... Rabdare mai mare nici ca am vazut la altcineva .
Dar bine ca se intoarce la fieraria lui . Acolo este fericit . kiss
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Mier 23 Mai 2012, 11:48 am

victorelalove a scris:
Da. Trist . Offfffffffffffff ... si cate fane se ofera sa aibe grija de Kerim . Si el tot cu Gullia in gand . Ce o gasi la ea ? Nu stiu ... Rabdare mai mare nici ca am vazut la altcineva .
Dar bine ca se intoarce la fieraria lui . Acolo este fericit . kiss
daaa. ii cumpara flori din coltul strazii. nu-i mai cumpara lapte ca aveau din ep trecut. si ea ii va gati ceva senzational, supa crema de tzelina cu crutoane.!!! foarte sananatoasa.
michiper68
michiper68
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Mier 23 Mai 2012, 11:52 am

michiper68 a scris:
daaa. ii cumpara flori din coltul strazii. nu-i mai cumpara lapte ca aveau din ep trecut. si ea ii va gati ceva senzational, supa crema de tzelina cu crutoane.!!! foarte sananatoasa.
Mie imi place buchetul de flori . kiss Fata de musetelul ala oltenesc ... astea arata superb . Da...sa-i cumpere ...tot el , vinovatul . Ca daca nu a platit cu varf si indesat de fiecare data ... ca deh , Gullia este adevarata victima ...el este facut sa fie sclav . si fanele nu inteleg de ce trebuie sa fie el mereu ascultator ...si ii iau apararea de fiecare data , si Ece innebuneste ca nu este transmis mesajul cum trebuie . Dar astazi fanii sunt fericiti . Nu se mai injura nimeni . Daca a spus Gullia ca : Gata !! Incepem o viata noua , lasam trecutul in urma ... cica incepe altceva . Sa vedem . Tare imi este ca sunt vorbe in vant .

Vor avea cina romantica cu ciorba ? Smile
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Mier 23 Mai 2012, 11:56 am

victorelalove a scris:
Mie imi place buchetul de flori . kiss Fata de musetelul ala oltenesc ... astea arata superb . Da...sa-i cumpere ...tot el , vinovatul . Ca daca nu a platit cu varf si indesat de fiecare data ... ca deh , Gullia este adevarata victima ...el este facut sa fie sclav . si fanele nu inteleg de ce trebuie sa fie el mereu ascultator ...si ii iau apararea de fiecare data , si Ece innebuneste ca nu este transmis mesajul cum trebuie . Dar astazi fanii sunt fericiti . Nu se mai injura nimeni . Daca a spus Gullia ca : Gata !! Incepem o viata noua , lasam trecutul in urma ... cica incepe altceva . Sa vedem . Tare imi este ca sunt vorbe in vant .

Vor avea cina romantica cu ciorba ? Smile

nu exista cina romantica fara ciorba! si la felul doi cateva felii de castravete si maslinutze. gem numai la masa de dimineata alaturi de oua fierte. seara o ciorbitza si niste maslinutze.si dupa un tub de energizante si suplimente alimentare ca sa fie in forta sa sudeze. ca gemul ala si maslinele lor...de aia sunt ei moleshiti toata ziua. sa vezi ca se schimva fatmagul dupa ce arde scrisoarea lui mustafa. isi cumpara tricouri decoltate si fuste mini. si-si strange parul in varful capului. altceva nu stie sa faca.
michiper68
michiper68
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Mier 23 Mai 2012, 12:02 pm

michiper68 a scris:

nu exista cina romantica fara ciorba! si la felul doi cateva felii de castravete si maslinutze. gem numai la masa de dimineata alaturi de oua fierte. seara o ciorbitza si niste maslinutze.si dupa un tub de energizante si suplimente alimentare ca sa fie in forta sa sudeze. ca gemul ala si maslinele lor...de aia sunt ei moleshiti toata ziua. sa vezi ca se schimva fatmagul dupa ce arde scrisoarea lui mustafa. isi cumpara tricouri decoltate si fuste mini. si-si strange parul in varful capului. altceva nu stie sa faca.
Da. Kerim ar face bine sa se imprieteneasca cu vecinele care stau pe cararea cu scari . Cand pleaca sa sudeze , sa-i dea toate de mancare . Mancare mai buna ...care sa-i dea energie . Gullia degeaba ca are restaurant ...ca acasa nu gateste nimic . Doua oua fierte ... nu se poate numi ca a gatit . Ea tot la prostii s-o gandi ... dar nu intelegem noi mesajul ... si nici Kerim . Poate ca se mai schimba situatia acum ca a spus ca vrea o viata noua . Si o incepe prin purtarea corsetului ? Smile

victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Mier 23 Mai 2012, 12:06 pm

victorelalove a scris:
Da. Kerim ar face bine sa se imprieteneasca cu vecinele care stau pe cararea cu scari . Cand pleaca sa sudeze , sa-i dea toate de mancare . Mancare mai buna ...care sa-i dea energie . Gullia degeaba ca are restaurant ...ca acasa nu gateste nimic . Doua oua fierte ... nu se poate numi ca a gatit . Ea tot la prostii s-o gandi ... dar nu intelegem noi mesajul ... si nici Kerim . Poate ca se mai schimba situatia acum ca a spus ca vrea o viata noua . Si o incepe prin purtarea corsetului ? Smile

]

nu stie ea sa-si puna corsetul. poate il pune invers . la ei in izmir nu purta nimeni corset. i l-a luat deniz contra vointei ei. oua fierte sa-si faca ei si sa le tina in mana pana o invata ce trebuie. sa caute de alea mai mari ,daca vrea sa invete. si sa nu-i mai ceara lapte lui kerim ci banane. o tona de banane sa decojeasca cu grija si sa le tina in mana. pana i-o veni mintea la cap, ca ai vazut cum stau babele pe balcon, doar doar renunta ea la kerim...
michiper68
michiper68
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Mier 23 Mai 2012, 12:19 pm

michiper68 a scris:
o tona de banane sa decojeasca cu grija si sa le tina in mana. pana i-o veni mintea la cap, ca ai vazut cum stau babele pe balcon, doar doar renunta ea la kerim...
Da. Uite ca la banane nu m-am gandit . Si bananele tot mari sa fie . Mariiiiii . Sa-l intrebe pe Kerim ce a cumparat ? Oua si banane . Tot cu simboluri ...si astea . Asa sa faca Ece ... ca vom intelege de data asta .
Tantii de la balcon ...l-o astepta in fiecare zi ? Smile
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Mier 23 Mai 2012, 12:23 pm

victorelalove a scris:
Da. Uite ca la banane nu m-am gandit . Si bananele tot mari sa fie . Mariiiiii . Sa-l intrebe pe Kerim ce a cumparat ? Oua si banane . Tot cu simboluri ...si astea . Asa sa faca Ece ... ca vom intelege de data asta .
Tantii de la balcon ...l-o astepta in fiecare zi ? Smile

banane mari de tot si verzi. nu flescaite. sa nu le ia de la supermarket ci direct din pom. culese proaspete. zilnic sa tina banana in mana. tanti ece nu mai stie cum arata banana de aia se hlizeste cu compozitorul si e emotionata ca o adolescenta. baba aia stie cum e cu banana, a facut gem de banane la viata ei. numai fatmagul e inocenta.
michiper68
michiper68
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Mier 23 Mai 2012, 12:26 pm

michiper68 a scris:

banane mari de tot si verzi.
Da . Exista o specie mare de banane . Dar Gullia are maini micute . Nu ai vazut cand ii pune Kerim mana pe fata ii acopera tot capul . Va fi vaide Gullie . Pe ea dimensiunile o sperie . De asta face pe recea . Smile

35.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 35 120s08m
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Mier 23 Mai 2012, 12:30 pm

victorelalove a scris:
Da . Exista o specie mare de banane . Dar Gullia are maini micute . Nu ai vazut cand ii pune Kerim mana pe fata ii acopera tot capul . Va fi vaide Gullie . Pe ea dimensiunile o sperie . De asta face pe recea . Smile
]

da. banana kerim se numeste. a avut ingasamant bun si a fost irigata cu picatura.o sa invete si fatmagul sa culeaga banana. ca daca de la ea nu vin semnale si kerim ramane blocat.

vic ma duc sa fac cate ceva de mancare ca pana acum am zacut pe scaun.
michiper68
michiper68
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Mier 23 Mai 2012, 12:36 pm

michiper68 a scris:

da. banana kerim se numeste. a avut ingasamant bun si a fost irigata cu picatura.o sa invete si fatmagul sa culeaga banana. ca daca de la ea nu vin semnale si kerim ramane blocat.

vic ma duc sa fac cate ceva de mancare ca pana acum am zacut pe scaun.

Smile Smile Smile Da . Banana neastamparata . Agitata rau sub cearsaful ala . Numai blocata nu este . cupidon
Gullia va trebui sa faca pasul spre el ... dar ne mai lasa astia in fierbere . Se gandesc ca apoi ne plictisim .

Spor la treaba , Michi !!! kiss

35.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 35 Zxtgz8
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Mier 23 Mai 2012, 1:19 pm

cateva din noile seriale de sezonul viitor.

http://www.medyabey.com/beren-saat-ve-tuba-buyukustun-yeni-sezonda-yok

fanii au zis ca si hazal kaya va avea proiect nou . deci am scapat de ea . si de nurgul .
michiper68
michiper68
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Mier 23 Mai 2012, 1:23 pm

michiper68 a scris:

fanii au zis ca si hazal kaya va avea proiect nou . deci am scapat de ea . si de nurgul .

Pentru Engin ? Smile Smile Smile
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Mier 23 Mai 2012, 1:37 pm

bună fetelor !!! 35.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 35 13377313636

35.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 35 2012-634675826309864004-98635.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 35 13377313637

35.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 35 13377313637

http://spisania.rozali.com/ot-elle/p19074.html

35.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 35 23ilk6rb21h35.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 35 Safe_image.php?d=AQBhGHTMGrUX-6CC&w=120&h=100&url=http%3A%2F%2Fimg214.imageshack.us%2Fimg214%2F438%2Fkarizmai

http://www.bilgiyasam.com/anketler.asp

cu cine s-o fi antrenat Fatmagul ptr marea păruială ??35.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 35 000203D6

35.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 35 392552_421099377910595_236720409681827_1359387_159742093_n

35.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 35 Ga64wgkr35.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 35 564812_408607819162651_100000403101395_1278974_2128928129_n35.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 35 560020_467008099992379_227700117256513_1795112_594053310_n35.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 35 1337734654435.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 35 1337734654135.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 35 1337735129135.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 35 536854_287116201372752_106041706146870_657417_2063067622_n35.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 35 1335961669235.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 35 Scaled.php?server=811&filename=1184455835.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 35 547502_297409310349076_100002400284557_644016_2107297047_n35.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 35 5dd86606
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Localizare : România

http://www.vimeo.com/user2019659/videos

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Mier 23 Mai 2012, 1:41 pm

Buna , Denisa !! kiss
Poate s-a mai paruit cu Mukko . Smile
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 35 din 44 Înapoi  1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 39 ... 44  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum