Serialesitelenovelet
 39.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 10 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
 39.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 10 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

39.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii

+5
lica54
michiper68
victorelalove
dubaisport
DENISA
9 participanți

Pagina 10 din 42 Înapoi  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 26 ... 42  Urmatorul

In jos

39.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 10 Empty Re: 39.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de dubaisport Sam 16 Iun 2012, 11:27 pm

nu stiu Michi ...dar deja sunt atatea speculatii si scenarii incat ma doare capul .
stiu doar ,de fapt simt ca vom avea un happy end ,Gulli va naste ,Ker va fi un tatic grijului,iar peste n ani ai vom vedea si cu alti copii pe langa ei ..ca in Unutulmaz.
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Data de inscriere : 18/02/2011
Varsta : 51
Localizare : bucuresti

Sus In jos

39.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 10 Empty Re: 39.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de michiper68 Sam 16 Iun 2012, 11:28 pm

dubaisport a scris:nu stiu Michi ...dar deja sunt atatea speculatii si scenarii incat ma doare capul .
stiu doar ,de fapt simt ca vom avea un happy end ,Gulli va naste ,Ker va fi un tatic grijului,iar peste n ani ai vom vedea si cu alti copii pe langa ei ..ca in Unutulmaz.

daa. serialul va avea un final frumos. si va dura mai mult de 90 de minute. vom avea ozet scurt.
michiper68
michiper68
vip
vip

Data de inscriere : 14/09/2009
Varsta : 56

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Sam 16 Iun 2012, 11:30 pm

michiper68 a scris:

daa. serialul va avea un final frumos. si va dura mai mult de 90 de minute. vom avea ozet scurt.
se auzea demult ca ultimul epis va fi mai lung ,va tine 3 ore .
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Sam 16 Iun 2012, 11:31 pm

dubaisport a scris:
se auzea demult ca ultimul epis va fi mai lung ,va tine 3 ore .

si primul ep a fost mai lung. eu oricum ajung la 10 acasa.
michiper68
michiper68
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Sam 16 Iun 2012, 11:32 pm

michiper68 a scris:

si primul ep a fost mai lung. eu oricum ajung la 10 acasa.
petrecerea va fi inainte de ozet ?
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Sam 16 Iun 2012, 11:36 pm

dubaisport a scris:
petrecerea va fi inainte de ozet ?

nici asta nu se stie. de obicei se strang , vizioneaza ultimul ep si dupa e petrecerea. la ezel a fost petrecerea cu mult fast si la ask i memnu si au aratat si inainte de inceperea ep cum au venit vedetele. dar azi pe un forum au zis ca actorii din fatmagul nu sunt asha simandicoshi ca la celelelte echipe si s-ar putea sa fie o petrecere simpla...
michiper68
michiper68
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Sam 16 Iun 2012, 11:39 pm

michiper68 a scris:

nici asta nu se stie. de obicei se strang , vizioneaza ultimul ep si dupa e petrecerea. la ezel a fost petrecerea cu mult fast si la ask i memnu si au aratat si inainte de inceperea ep cum au venit vedetele. dar azi pe un forum au zis ca actorii din fatmagul nu sunt asha simandicoshi ca la celelelte echipe si s-ar putea sa fie o petrecere simpla...
pana joi vor mai apare stiri ,vom vedea atunci ce va fi
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Sam 16 Iun 2012, 11:40 pm

dubaisport a scris:
pana joi vor mai apare stiri ,vom vedea atunci ce va fi

daa. dar cred ca nu vom avea promo. va fi promoul ala si atat. ala din care nu se intelege nimic.
michiper68
michiper68
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Sam 16 Iun 2012, 11:43 pm

michiper68 a scris:

daa. dar cred ca nu vom avea promo. va fi promoul ala si atat. ala din care nu se intelege nimic.

clar nu vom vedea nimic pana joi .....dar si la promoul ala e ciudat ,nasterea lui Gulli.probabil ca vor sa zica ca s-a nascut inconjurata de iubire paterna si frateasca si indiferent de cate necazuri s-a lovit sfarseste inconjurata tot de iubire.
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Sam 16 Iun 2012, 11:44 pm

IN THE IZMIR NOW THER ARE PLAY FLASH BACK ONLY!!! AND ONLY THE ACTORS KNOWS WHAT WILL BE HAPPEN !!

ON THIS PHOTO FG IS EXPLAINING FOR HER ENISE ALL OF HAPPENING THINGS FOR HER !! by :ENGINcilerr (Engin Akyürek)
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Sam 16 Iun 2012, 11:48 pm

rahmi a scris azi pe twitter. au zis doar ca e ultima filmare in izmir.
michiper68
michiper68
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Sam 16 Iun 2012, 11:49 pm

michiper68 a scris:rahmi a scris azi pe twitter. au zis doar ca e ultima filmare in izmir.
deci azi au terminat filmarile ,de maine sunt in vacanta..pana joi cand se restrang la petrecerea de final . FRUMOS !!
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Sam 16 Iun 2012, 11:52 pm

dubaisport a scris:
deci azi au terminat filmarile ,de maine sunt in vacanta..pana joi cand se restrang la petrecerea de final . FRUMOS !!

daa. vor dormi pe rupte. beren nu pare obosita, a tzopait la concertul dopului, dar engin cred ca se va odihni zilele astea. mukko va avea proiect, ceva istoric, va fi sora nujt carui sultan..
michiper68
michiper68
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Sam 16 Iun 2012, 11:55 pm

michiper68 a scris:

mukko va avea proiect, ceva istoric, va fi sora nujt carui sultan..

Smile Smile Smile Smile

abia astept s ao vad cu turbanul in cap Smile
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Sam 16 Iun 2012, 11:56 pm

numai de Engin nu se aude nimic ....tacerea asta nu e un semn bun ,cred ca la anul il vedem .
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Sam 16 Iun 2012, 11:57 pm

dubaisport a scris:

Smile Smile Smile Smile

abia astept s ao vad cu turbanul in cap Smile
va fi sultana napolitana. e sezonul cu sultani si sultane. s-a terminat cu violurile au trecut toti pe istorice.
michiper68
michiper68
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Sam 16 Iun 2012, 11:59 pm

michiper68 a scris:
va fi sultana napolitana. e sezonul cu sultani si sultane. s-a terminat cu violurile au trecut toti pe istorice.

Smile Smile Smile Smile
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Dum 17 Iun 2012, 12:00 am

azi toata presa si siteurile s-au ocupat de engin si fluturele de aur. in nici un an nu a fost asha furtuna dupa fluture. probabil si presa lor s-a saturat de aranjamentele lor, manariile lor nesimtite. dar ma bucur ca a avut ce-i trebuie fanul acela care a scris .
michiper68
michiper68
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Dum 17 Iun 2012, 12:02 am

michiper68 a scris:azi toata presa si siteurile s-au ocupat de engin si fluturele de aur. in nici un an nu a fost asha furtuna dupa fluture. probabil si presa lor s-a saturat de aranjamentele lor, manariile lor nesimtite. dar ma bucur ca a avut ce-i trebuie fanul acela care a scris .

daaa ,mi-a placut si mie comm.
dar prea au fost trase de par la premiere, si chior s afi fost si tot iti dadeai seama de manareala lor.
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Dum 17 Iun 2012, 12:04 am

dubaisport a scris:

daaa ,mi-a placut si mie comm.
dar prea au fost trase de par la premiere, si chior s afi fost si tot iti dadeai seama de manareala lor.

shpagari. urat a fost anul asta. si serialul cu sultana si sultana care zici ca e pe productie de lactate avansata ...nimic nu-mi spune fata aia in afara faptului ca se hihaie necontrolat, ...e o rushine ce au facut, daca ea e cea mai buna, cea mai talentata ...celelelte cum sunt? catastrofale?
michiper68
michiper68
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Dum 17 Iun 2012, 12:09 am

michiper68 a scris:

shpagari. urat a fost anul asta. si serialul cu sultana si sultana care zici ca e pe productie de lactate avansata ...nimic nu-mi spune fata aia in afara faptului ca se hihaie necontrolat, ...e o rushine ce au facut, daca ea e cea mai buna, cea mai talentata ...celelelte cum sunt? catastrofale?

pacat de Kivanc ,l-au bagat in noroiul asta fara sa vrea ; eu nu sunt fanul lui ,dar nu merita sa fie folosit .
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Dum 17 Iun 2012, 12:12 am

dubaisport a scris:

pacat de Kivanc ,l-au bagat in noroiul asta fara sa vrea ; eu nu sunt fanul lui ,dar nu merita sa fie folosit .

oare de
ce simt ca e mana ay yapim? au bagat multi bani in serial si au avut ep slabe la inceput si au pierdut. kivenc e in evolutie dar nu e cel mai bun actor in cel mai bun proiect.
michiper68
michiper68
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Dum 17 Iun 2012, 12:13 am

michiper68 a scris:

oare de
ce simt ca e mana ay yapim? au bagat multi bani in serial si au avut ep slabe la inceput si au pierdut. kivenc e in evolutie dar nu e cel mai bun actor in cel mai bun proiect.

i-au tot schimbat partenerele lui Kivanc ,doar-doar s-o ridica audienta !!

Michi ,ma duc la somn ,ne auzim maine .
noapte buna !! kiss
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Dum 17 Iun 2012, 12:15 am

dubaisport a scris:

i-au tot schimbat partenerele lui Kivanc ,doar-doar s-o ridica audienta !!

Michi ,ma duc la somn ,ne auzim maine .
noapte buna !! kiss

lui kivanc sigur i s-a ridicat cate ceva, nu prea i se spune audienta, si trece cu ceai cu bromura ...

noapte buna dubai!! ne auzim maine!!
michiper68
michiper68
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Dum 17 Iun 2012, 12:32 pm

interviu cu genialele

http://www.haberturk.com/medya/haber/751572-dizi-finalinde-meclis-durdu

They talk about all the shows that they did, how hard it was. .now they had to write two scripts per week- FGSN, KG. Was that hard? They say that they had 4 shows few years ago- Menekse ile Halil, Yaprak Dokumu and two more. So they are used to this. They practicly made two different chacters at the same time - Ali Riza Tekin and Adnan Ziyagil. As I understand sometimes they even mixed their names while writing

They ask about FGSN. Some women didn't like the story about Fg. Ece says that they have 15 million viewers, they can't speak about few of those who didn't like it. They are doing their job for 22 years,they know very well how to do it. But they read all the comments, and they are very carefull. They literally always think twice before putting it into the script, so the audience won't take it negatively.

They ask about FGSN. Some women didn't like the story about Fg. Ece says that they have 15 million viewers, they can't speak about few of those who didn't like it. They are doing their job for 22 years,they know very well how to do it. But they read all the comments, and they are very carefull. They literally always think twice before putting it into the script, so the audience won't take it negatively.

they ask about the last episode. Ece says not to have any expectations.
michiper68
michiper68
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 10 din 42 Înapoi  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 26 ... 42  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum