12.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
+6
lica54
iulianagl
AdrianaMatza
Alexa20
Andreea_Miha
petronela
10 participanți
Serialesitelenovelet :: Arhiva :: Arhiva Geet - Hui Sabse Parayi\ Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon\Madhubala
Pagina 15 din 40
Pagina 15 din 40 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40
Re: 12.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
Sunt complet de acord. Cu siguranta Khushi si Arnav au un plan la mijloc. Este mult prea ciudat ASR sa nu vorbeasca. Adica nimeni nu vorbea in casa in afara de el, iar acum sa taca asa deodata ? Ceva e ciudata, si cred ca maine vom vedea ce o sa se intample. Si sunt sigura ca maine vom afal mai multe, pentru ca maine e vineri Si in ultima zi din saptamana ne da ce e mai important
Eu cred ca el este lamurit de nevinovatia lui Khushi..ceilalti erau cei care trebuiau lamuriti..Alexa20 a scris:
Am gasit asta
hiii fiends...here i m again..i m talking about tomorrow's epiosode and it is gonna be the best episode of IPKKND..lots of drama and interesting twists...and about arnav ka maun vrat...hmmn...you all know na apna arnav isnot that bhola bhala k sab kuch chup hcaap sun le...not even a single dialogue from last two episodes but tomorrow there will be lots of dialogues and actions(obviously slap) from arnav...u will get ur answeer in a more dramatic way...Wink...and i m not going to tell u what exactly will happen but whatever it will be the best...i respect ur curiosity...how can i mess up with that...just wait and watch the game has just begun...Wink
petronela- vip
Data de inscriere : 18/07/2010
Varsta : 57
Localizare : Bucuresti
petronela a scris:
Eu cred ca el este lamurit de nevinovatia lui Khushi..ceilalti erau cei care trebuiau lamuriti..
Dupa cum spunea si iuliana, atunci cand traduci un episod, parca afli detalii noi. eu m-am uitat de 3 ori la episodul ala, iar mie mi s-a parut ca atunci ca Arnav a intrebat-o daca are vreo dovada, eu am vazut pe Khushi foarte sigura pe ea, iar apoi a dat o imagine cu ea mai aproape, unde parea foarte nejutorata. Si nu stiu, cand Arnav a intrat in casa, era foarte sigur de cine e vinovat. Mie asa mi s-a parut
Apropo saca s-a uitat vreuna dintre voi la episoadele in care Arnav i-a vazut pe Khushi cu Shyam, si cand l-a luat pe Shyam de-oparte si s-a certat cu el. Atunci Shyam i-a spus lui Arnav, ca el are o aventura cu Khushi, ceva de genul. Acum ar fi momentul ideal sa isi aduca aminte Arnav de lucrurile astea, pentru ca acum Shyam spune ca Khushi se tine dupa el, ceea ce este foarte funny
La episodul de astazi ati vazut privirile lui..mai ales cand a spus NK parola..el stia cest lucru ca Shyam o iubeste..dar el a negatAlexa20 a scris:
Dupa cum spunea si iuliana, atunci cand traduci un episod, parca afli detalii noi. eu m-am uitat de 3 ori la episodul ala, iar mie mi s-a parut ca atunci ca Arnav a intrebat-o daca are vreo dovada, eu am vazut pe Khushi foarte sigura pe ea, iar apoi a dat o imagine cu ea mai aproape, unde parea foarte nejutorata. Si nu stiu, cand Arnav a intrat in casa, era foarte sigur de cine e vinovat. Mie asa mi s-a parut
petronela- vip
petronela a scris:
La episodul de astazi ati vazut privirile lui..mai ales cand a spus NK parola..el stia cest lucru ca Shyam o iubeste..dar el a negat
Exact ... S-a uitat Chote la Shyam, mai avea putin si il extermina pe loc
Interesanta obervatie
Guys,I don't usually suck at math,but failed to notice it earlier..
ArShi wedding happened on V-day..14th February..& next ME is scheduled at 14th July..That's exactly 6 months..
The ArShi contract marriage was for 6months..
& according to Daljeet,something much awaited would happen in the ME..
So it could be Sashi babuwa waking up,Anji believing Shyam to be what he really is,ArShi consummation(like 0.1% chances)...Or as it marks the 6month anniversary of their marriage..The ME might feature the truth about the contract marriage ousted before all..& Khushi on the verge of leaving RM!!
What say?
ArShi wedding happened on V-day..14th February..& next ME is scheduled at 14th July..That's exactly 6 months..
So it could be Sashi babuwa waking up,Anji believing Shyam to be what he really is,ArShi consummation(like 0.1% chances)...Or as it marks the 6month anniversary of their marriage..The ME might feature the truth about the contract marriage ousted before all..& Khushi on the verge of leaving RM!!
What say?
stiti vorba aia:Mutu Mutu fute pamanatu:...scuza-ti expresia .....asa si cu Arnav mutulik mutulik dar va da lovitura de grateie in favoarea lu Kushi
AdrianaMatza- vip
Data de inscriere : 30/03/2012
Varsta : 35
Localizare : Ploiesti
Ce ai spus tu mai devreme ..discutia dintre Shyam si Arnav..el a negat tot acum..Alexa20 a scris:
Exact ... S-a uitat Chote la Shyam, mai avea putin si il extermina pe loc
A stat si s-a uitat cum Shyam a reusit sa darame una cate una toate dovezile si a inteles cu cine se confrunta..raman cele trei tute care trebuie lamurite..
petronela- vip
AdrianaMatza a scris:stiti vorba aia:Mutu Mutu fute pamanatu:...scuza-ti expresia .....asa si cu Arnav mutulik mutulik dar va da lovitura de grateie in favoarea lu Kushi
Hai ca esti nebuna rau de tot. Si eu tot la experesia asta ma gandeam, dar am zis sa nu vorbesc urat
petronela a scris:
Ce ai spus tu mai devreme ..discutia dintre Shyam si Arnav..el a negat tot acum..
A stat si s-a uitat cum Shyam a reusit sa darame una cate una toate dovezile si a inteles cu cine se confrunta..raman cele trei tute care trebuie lamurite..
Exact ! Dar sincer, mi-a placut cum a jucat Shyam. A jucat incredibil de bine toata scena. Si Khushi si NK la fel.
Alexa20 a scris:
Hai ca esti nebuna rau de tot. Si eu tot la experesia asta ma gandeam, dar am zis sa nu vorbesc urat
mi-am cerut scuze pt expresie ....dar asa este zicala ...si asa va fi si cu Arnav al nostru...sta asculta...se uita la fiecare in parte...gandeste...ajunge la niste concluzii...si porma da lovitura de gratie
AdrianaMatza- vip
Data de inscriere : 30/03/2012
Varsta : 35
Localizare : Ploiesti
E posibila si plecarea lui Khushi ..dar pe ea de fapt o interesa sa lamureasca de nevinovatia ei o singura persoana..Arnav..si eu cred ca a reusit ..restul nu mai e important.. acum poate sa expire casatoria..Alexa20 a scris:Interesanta obervatie
What say?
petronela- vip
Alexa20 a scris:
Pai n-ai vazut cand a intrat in casa ochii lui erau focusati pe Shyam deci el stie cine e vinovatul.Dar ramane de convins si ceilalti.Si daca mai spune si Payal maine bomba ca Shyam e un mincinos si ca a manipulat familia s-o casatoreasca pe Khushi cu el, el deja fiind casatorit cred ca asra ar fi ultima picatura pentru Anjiji.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
Noapte buna fetelor!
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Abhaas nu numai ca arata bine , dar e un actor foarte bun..expresiile lui si agitatia..si mimica fetei au fost super..Alexa20 a scris:
Exact ! Dar sincer, mi-a placut cum a jucat Shyam. A jucat incredibil de bine toata scena. Si Khushi si NK la fel.
petronela- vip
petronela a scris:
E posibila si plecarea lui Khushi ..dar pe ea de fapt o interesa sa lamureasca de nevinovatia ei o singura persoana..Arnav..si eu cred ca a reusit ..restul nu mai e important.. acum poate sa expire casatoria..
AStia chiar au facut 6 luni de casatorie reale. Dar nu stiu daca imi vine sa cred asta, pentru ca la 6 luni totusi trebuia sa i se vada burtica lui Anjali. Nu ?
petronela a scris:
E posibila si plecarea lui Khushi ..dar pe ea de fapt o interesa sa lamureasca de nevinovatia ei o singura persoana..Arnav..si eu cred ca a reusit ..restul nu mai e important.. acum poate sa expire casatoria..
Ca si cum mi-am vazut sacii in car dute la naiba morar.
iulianagl- moderator
Admin_dea05 a scris:Noapte buna fetelor!
Vin si eu cu tine, ca maine trebuie sa plec pe undeva si trebuie sa ma trezesc de dimineata. Noapte buna fetelor, va las cu Arnav si Khushi. Eu ma duc sa imi fac niste scenarii in vis, poate vad ceva nou in somn.
Alexa20 a scris:
AStia chiar au facut 6 luni de casatorie reale. Dar nu stiu daca imi vine sa cred asta, pentru ca la 6 luni totusi trebuia sa i se vada burtica lui Anjali. Nu ?
Pai nu ca cica pierde copilul asa ca la ce sa se mai chinuie cu burta falsa.
iulianagl- moderator
Acu sa nu spui ca nu am dreptate..ea inca nu e foarte convinsa ca Arnav chiar o iubeste sau a spus asta la..inghesuiala..iulianagl a scris:
Ca si cum mi-am vazut sacii in car dute la naiba morar.
petronela- vip
petronela a scris:
Abhaas nu numai ca arata bine , dar e un actor foarte bun..expresiile lui si agitatia..si mimica fetei au fost super..
Corect jos palaria cred ca a mai spus asta si ma repet e cel mai placut actor in rol negativ pentru mine de la JR din Dallas incoace.
iulianagl- moderator
Noapte buna Anda si Alexa !
petronela- vip
Alexa20 a scris:
Nu te ingrijora, am timp destul si pentru tine. Acum sunt free, deci pot sa scriu relatarea la un episod sa iti povestesc. Poze pot sa iti trimit ? Habar nu am, nu am folosit mail-ul pe tel, asa ca sa imi spui.
eu l-am mai folosit merge si poze..eu nu pot vedea clipuri video ...nu le deschide telefonul...si am senzatia ca nici forumurile nu prea functioneaza bine pe tel.desi m-am logat pe port de pe telefon mi-am citit mesajle dar nu am postat ca nu imi dadea voie...nu stiu daca pot sa si raspund la email ..da o sa incerc si asta ca sunt curioasa...
Andreea_Miha- vip
Data de inscriere : 27/01/2010
Varsta : 38
petronela a scris:
Acu sa nu spui ca nu am dreptate..ea inca nu e foarte convinsa ca Arnav chiar o iubeste sau a spus asta la..inghesuiala..
Pai tocmai ca n-am spus asta ai dreptate si nici eu nu cred ca sunt convinsa ca o iubeste dara-mi-te ea.
iulianagl- moderator
Pagina 15 din 40 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40
Subiecte similare
» 8.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 24.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 9.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 25.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 28.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 24.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 9.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 25.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 28.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
Serialesitelenovelet :: Arhiva :: Arhiva Geet - Hui Sabse Parayi\ Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon\Madhubala
Pagina 15 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum