12.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
+6
lica54
iulianagl
AdrianaMatza
Alexa20
Andreea_Miha
petronela
10 participanți
Serialesitelenovelet :: Arhiva :: Arhiva Geet - Hui Sabse Parayi\ Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon\Madhubala
Pagina 16 din 40
Pagina 16 din 40 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40
Re: 12.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
Ei aici cu pierderea copilului vor avea o probleme Arnav si Khushi..nu stiu ce reactie va avea Arnav..iulianagl a scris:
Pai nu ca cica pierde copilul asa ca la ce sa se mai chinuie cu burta falsa.
petronela- vip
Data de inscriere : 18/07/2010
Varsta : 57
Localizare : Bucuresti
petronela a scris:
Ei aici cu pierderea copilului vor avea o probleme Arnav si Khushi..nu stiu ce reactie va avea Arnav..
Sper sa nu fie din vina ei sau ma rog sa nu o comndamne pe ea ca deja Shyam ia pus in carca tot.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
Concluzia ??? Ce circ crezi ca mai are loc maine ??iulianagl a scris:
Pai tocmai ca n-am spus asta ai dreptate si nici eu nu cred ca sunt convinsa ca o iubeste dara-mi-te ea.
Arnav va fi de partea lui Khushi sau nu ???
petronela- vip
Arnav nu e prost , cand a fost de acord sa deschida gura Khushi despre rapitor stia foarte bine ca exista si riscuri..cred ca s-a gandit la asta, dar nu mai putea fi amanata confruntarea..iulianagl a scris:
Sper sa nu fie din vina ei sau ma rog sa nu o comndamne pe ea ca deja Shyam ia pus in carca tot.
petronela- vip
petronela a scris:
Concluzia ??? Ce circ crezi ca mai are loc maine ??
Arnav va fi de partea lui Khushi sau nu ???
Sigur ca o crede iar despre faptul daca va fi de partea ei sau nu ramane de vazut de ales daca alege o sa fie Anjali ca oricum putem spune ca la contractul pe care-l are cu Khushi, Khushi ar putea fi o straina pentru el cu toate ca n-ar trebui sa fie asa la cate a facut ea pentru el si chiar ai vazut ca a izs cu gura ei ca face astea pentru sotul ei deci ea il considera sotul ei dar intre ei exista acel contract de 6 luni care in curand el n-o sa mai fie sotul ei.
iulianagl- moderator
petronela a scris:
Arnav nu e prost , cand a fost de acord sa deschida gura Khushi despre rapitor stia foarte bine ca exista si riscuri..cred ca s-a gandit la asta, dar nu mai putea fi amanata confruntarea..
Pai tocmai asta am si spus tacerea lui e planuita ca altfel cum si-ar fi lasat sora sa fie daramata de tot ce a auzit.
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:
Cam asa pare.Dar stii ce cred eu ca Arnav are o proba impotriva lui si stii poza care a pus-o Miha cu telefonul si poza lui pe el?Cred ca ala e telefonul lui Shyam si il are pe Chote acolo rapit.
Iuli poza acea este altceva sa explic:tinand cont ca Arnav nu a facut mare lucru in ep de ieri un fan a pus pe if o tema cu poza care a pus-o petro cu o pagina in urma si scria "1)Khushi este nevinovata nevionovata" iarasi aceiasi poza si pozitie ca o statuie langa ea un text...iar cineva a trimis pe twitter lui Akshay linkul de la tema si el a aratat lui Barun ..aia se amuza ei cand erau toti stransi la sbs si se uitau pe telefon si radeauca fani spuneau acolo ca a stat ca o statule si el a facu tpoza ca sa arate ca a vazut tema respectiva.......daca te uiti la poza se vede pe telefon ca e pe tema respectiva..nu are nici o legatura cu serialul...
Andreea_Miha- vip
Data de inscriere : 27/01/2010
Varsta : 38
Skumpyk86 a scris:
Iuli poza acea este altceva sa explic:tinand cont ca Arnav nu a facut mare lucru in ep de ieri un fan a pus pe if o tema cu poza care a pus-o petro cu o pagina in urma si scria "1)Khushi este nevinovata nevionovata" iarasi aceiasi poza si pozitie ca o statuie langa ea un text...iar cineva a trimis pe twitter lui Akshay linkul de la tema si el a aratat lui Barun ..aia se amuza ei cand erau toti stransi la sbs si se uitau pe telefon si radeauca fani spuneau acolo ca a stat ca o statule si el a facu tpoza ca sa arate ca a vazut tema respectiva.......daca te uiti la poza se vede pe telefon ca e pe tema respectiva..nu are nici o legatura cu serialul...
Dar ce fata are.Gata te-am inteles.
iulianagl- moderator
Shyam to be thrown out of the Rayzada house in Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon!
At last the much awaited sequence in Star Plus’ Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon is approaching wherein the evil Shyam (Abhaas Mehta) will pay big time for his wrong deeds.
Buzz has it that after getting to know the real face of Shyam from Khushi (Sanaya Irani) and Payal (Deeplai Pansare), the whole of Rayzada family will be shell shocked. Though Shyam will try hard to make everyone believe his fake stories but no one will turn an ear to him.
This is when Arnav aka Barun Sobti will take a stern decision and throws him out of the Rayzada house. Shattered with the whole affair, Anjali (Daljeet Bhanot) will find it hard to gulp the truth about her husband, whom she had always blindly trusted. Moreover, sources say that from here on viewers will get to see a big change in Anjali. The ever smiling and loving Anjali would confide herself to solitude and won’t open up to any relation. Buzz even states that Anjali, out of pain and anguish might hold Khushi responsible for the whole trouble in her life, which in turn can disturb the affectionate equation shared by Arnav and Anjali.
Talking of the tack, Daljeet said, “Anjali’s life is shattered and she will go through a lot in this emotional phase. Though everything about Shyam is out in the open, she will not understand what is happening and will be unclear about many facts. She will start to live a lonely life and the fact that she is pregnant will make situations tougher for her.”
Meanwhile, Shyam’s character would be shown away from the screen for a brief period of time post which one will see him getting back with vengeance in mind!
Guess it’s time to cheer as finally the snake is going to bite the dust!
Deci pana la urma Arnav il da afara din casa pe Shyam iar Khushi sufera in continuare ca din cauza ei s-au intamplat toate astea.
At last the much awaited sequence in Star Plus’ Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon is approaching wherein the evil Shyam (Abhaas Mehta) will pay big time for his wrong deeds.
Buzz has it that after getting to know the real face of Shyam from Khushi (Sanaya Irani) and Payal (Deeplai Pansare), the whole of Rayzada family will be shell shocked. Though Shyam will try hard to make everyone believe his fake stories but no one will turn an ear to him.
This is when Arnav aka Barun Sobti will take a stern decision and throws him out of the Rayzada house. Shattered with the whole affair, Anjali (Daljeet Bhanot) will find it hard to gulp the truth about her husband, whom she had always blindly trusted. Moreover, sources say that from here on viewers will get to see a big change in Anjali. The ever smiling and loving Anjali would confide herself to solitude and won’t open up to any relation. Buzz even states that Anjali, out of pain and anguish might hold Khushi responsible for the whole trouble in her life, which in turn can disturb the affectionate equation shared by Arnav and Anjali.
Talking of the tack, Daljeet said, “Anjali’s life is shattered and she will go through a lot in this emotional phase. Though everything about Shyam is out in the open, she will not understand what is happening and will be unclear about many facts. She will start to live a lonely life and the fact that she is pregnant will make situations tougher for her.”
Meanwhile, Shyam’s character would be shown away from the screen for a brief period of time post which one will see him getting back with vengeance in mind!
Guess it’s time to cheer as finally the snake is going to bite the dust!
Deci pana la urma Arnav il da afara din casa pe Shyam iar Khushi sufera in continuare ca din cauza ei s-au intamplat toate astea.
iulianagl- moderator
Ai vazut ..e ca si cum misiunea lui Khushi s-a incheiat ..pe cine avut de lamurit a lamurit..poate sa plece..iar eu chiar mi-as dori sa plece, ca deja mascarada e prea mare..iulianagl a scris:
Sigur ca o crede iar despre faptul daca va fi de partea ei sau nu ramane de vazut de ales daca alege o sa fie Anjali ca oricum putem spune ca la contractul pe care-l are cu Khushi, Khushi ar putea fi o straina pentru el cu toate ca n-ar trebui sa fie asa la cate a facut ea pentru el si chiar ai vazut ca a izs cu gura ei ca face astea pentru sotul ei deci ea il considera sotul ei dar intre ei exista acel contract de 6 luni care in curand el n-o sa mai fie sotul ei.
petronela- vip
iulianagl a scris:
Dar ce fata are.Gata te-am inteles.
da din pacate nu are treaba cu serialul...
Andreea_Miha- vip
Alexa20 a scris:Sunt complet de acord. Cu siguranta Khushi si Arnav au un plan la mijloc. Este mult prea ciudat ASR sa nu vorbeasca. Adica nimeni nu vorbea in casa in afara de el, iar acum sa taca asa deodata ? Ceva e ciudata, si cred ca maine vom vedea ce o sa se intample. Si sunt sigura ca maine vom afal mai multe, pentru ca maine e vineri Si in ultima zi din saptamana ne da ce e mai important
poate maine la final ca sa lase asa pana luni...
Andreea_Miha- vip
petronela a scris:
Ai vazut ..e ca si cum misiunea lui Khushi s-a incheiat ..pe cine avut de lamurit a lamurit..poate sa plece..iar eu chiar mi-as dori sa plece, ca deja mascarada e prea mare..
Si eu vreau asta sa se intample.
iulianagl- moderator
gata dragelor merg si eu la noapte buna.Ta ta.
iulianagl- moderator
Iuli ! Noapte buna !iulianagl a scris:gata dragelor merg si eu la noapte buna.Ta ta.
petronela- vip
Alexa20 a scris:Apropo saca s-a uitat vreuna dintre voi la episoadele in care Arnav i-a vazut pe Khushi cu Shyam, si cand l-a luat pe Shyam de-oparte si s-a certat cu el. Atunci Shyam i-a spus lui Arnav, ca el are o aventura cu Khushi, ceva de genul. Acum ar fi momentul ideal sa isi aduca aminte Arnav de lucrurile astea, pentru ca acum Shyam spune ca Khushi se tine dupa el, ceea ce este foarte funny
Eu nu am vazut ep de atunci am fost dezamagita dar mi-a povestit cineva ca ca Shyam ia zis ca Khushi il iubeste si ca in calea iubiri lor sta doar Anjali ceva de genul..dar nu imi pun baza ca isi aminteste Arnav ca el stia si numele logodnicului lu Khushi e "Shyam" si acum a uitat...
Andreea_Miha- vip
Miha, ce faci ? totul e ok la facultate ?
petronela- vip
Dar Shyam atunci a spus ca o iubeste pe Khushi..iar astazi a negat acest lucruSkumpyk86 a scris:
Eu nu am vazut ep de atunci am fost dezamagita dar mi-a povestit cineva ca ca Shyam ia zis ca Khushi il iubeste si ca in calea iubiri lor sta doar Anjali ceva de genul..dar nu imi pun baza ca isi aminteste Arnav ca el stia si numele logodnicului lu Khushi e "Shyam" si acum a uitat...
petronela- vip
petronela a scris:
Dar Shyam atunci a spus ca o iubeste pe Khushi..iar astazi a negat acest lucru
Da..dar din pacate ei cam uita lucruri...
Andreea_Miha- vip
petronela a scris:Miha, ce faci ? totul e ok la facultate ?
Da,am luat 9,60 ..un pic dezamagita ca vroiam 10 dar asta e..
Andreea_Miha- vip
Felicitari ! E bine si asa ..e foarte aproape de 10..Skumpyk86 a scris:
Da,am luat 9,60 ..un pic dezamagita ca vroiam 10 dar asta e..
petronela- vip
Abhaas (Shyam)..
"Highlandcream is bullshit man! Im still standing!"
"Thank you so much guys! Im surely gonna miss all that fun we have on and off the cam...till whenever they keep me away!;-)"
"Highlandcream is bullshit man! Im still standing!"
"Thank you so much guys! Im surely gonna miss all that fun we have on and off the cam...till whenever they keep me away!;-)"
Andreea_Miha- vip
Eu cred ca de data s-ar putea sa nu mai uite, mai ales dupa expresia fetei lui Arnav cand a auzit parola..Skumpyk86 a scris:
Da..dar din pacate ei cam uita lucruri...
petronela- vip
petronela a scris:
Felicitari ! E bine si asa ..e foarte aproape de 10..
Multumesc!Meritam la cat am "tocit"..ma dor ochi de cat am citit..si cele mai grele au fost cursurile online..dureri de cap ochii de la calc,dar a trecut..
Ultima editare efectuata de catre Skumpyk86 in Vin 06 Iul 2012, 12:29 am, editata de 1 ori
Andreea_Miha- vip
petronela a scris:
Eu cred ca de data s-ar putea sa nu mai uite, mai ales dupa expresia fetei lui Arnav cand a auzit parola..
aia as vrea sa o vad si eu..macar expresia fetei daca tot nu vb
Andreea_Miha- vip
Pagina 16 din 40 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40
Subiecte similare
» 8.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 24.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 9.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 25.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 28.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 24.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 9.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 25.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 28.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
Serialesitelenovelet :: Arhiva :: Arhiva Geet - Hui Sabse Parayi\ Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon\Madhubala
Pagina 16 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum