Serialesitelenovelet
12.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 16 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
12.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 16 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

12.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)

+6
lica54
iulianagl
AdrianaMatza
Alexa20
Andreea_Miha
petronela
10 participanți

Pagina 16 din 40 Înapoi  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40  Urmatorul

In jos

12.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 16 Empty Re: 12.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)

Mesaj Scris de petronela Joi 05 Iul 2012, 11:56 pm

iulianagl a scris:

Pai nu ca cica pierde copilul asa ca la ce sa se mai chinuie cu burta falsa. Smile
Ei aici cu pierderea copilului vor avea o probleme Arnav si Khushi..nu stiu ce reactie va avea Arnav..
petronela
petronela
vip
vip

Data de inscriere : 18/07/2010
Varsta : 57
Localizare : Bucuresti

Sus In jos

12.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 16 Empty Re: 12.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)

Mesaj Scris de iulianagl Joi 05 Iul 2012, 11:58 pm

petronela a scris:
Ei aici cu pierderea copilului vor avea o probleme Arnav si Khushi..nu stiu ce reactie va avea Arnav..

Sper sa nu fie din vina ei sau ma rog sa nu o comndamne pe ea ca deja Shyam ia pus in carca tot.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania

Sus In jos

Mesaj Scris de petronela Vin 06 Iul 2012, 12:00 am

iulianagl a scris:

Pai tocmai ca n-am spus asta ai dreptate si nici eu nu cred ca sunt convinsa ca o iubeste dara-mi-te ea.
Concluzia ??? Ce circ crezi ca mai are loc maine ??
Arnav va fi de partea lui Khushi sau nu ??? Smile
petronela
petronela
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de petronela Vin 06 Iul 2012, 12:02 am

iulianagl a scris:

Sper sa nu fie din vina ei sau ma rog sa nu o comndamne pe ea ca deja Shyam ia pus in carca tot.
Arnav nu e prost , cand a fost de acord sa deschida gura Khushi despre rapitor stia foarte bine ca exista si riscuri..cred ca s-a gandit la asta, dar nu mai putea fi amanata confruntarea..
petronela
petronela
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Vin 06 Iul 2012, 12:04 am

petronela a scris:
Concluzia ??? Ce circ crezi ca mai are loc maine ??
Arnav va fi de partea lui Khushi sau nu ??? Smile

Sigur ca o crede iar despre faptul daca va fi de partea ei sau nu ramane de vazut de ales daca alege o sa fie Anjali ca oricum putem spune ca la contractul pe care-l are cu Khushi, Khushi ar putea fi o straina pentru el cu toate ca n-ar trebui sa fie asa la cate a facut ea pentru el si chiar ai vazut ca a izs cu gura ei ca face astea pentru sotul ei deci ea il considera sotul ei dar intre ei exista acel contract de 6 luni care in curand el n-o sa mai fie sotul ei.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Vin 06 Iul 2012, 12:05 am

petronela a scris:
Arnav nu e prost , cand a fost de acord sa deschida gura Khushi despre rapitor stia foarte bine ca exista si riscuri..cred ca s-a gandit la asta, dar nu mai putea fi amanata confruntarea..

Pai tocmai asta am si spus tacerea lui e planuita ca altfel cum si-ar fi lasat sora sa fie daramata de tot ce a auzit.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Vin 06 Iul 2012, 12:05 am

iulianagl a scris:

Cam asa pare.Dar stii ce cred eu ca Arnav are o proba impotriva lui si stii poza care a pus-o Miha cu telefonul si poza lui pe el?Cred ca ala e telefonul lui Shyam si il are pe Chote acolo rapit.

Iuli poza acea este altceva sa explic:tinand cont ca Arnav nu a facut mare lucru in ep de ieri un fan a pus pe if o tema cu poza care a pus-o petro cu o pagina in urma si scria "1)Khushi este nevinovata nevionovata" iarasi aceiasi poza si pozitie ca o statuie langa ea un text...iar cineva a trimis pe twitter lui Akshay linkul de la tema si el a aratat lui Barun ..aia se amuza ei cand erau toti stransi la sbs si se uitau pe telefon si radeauca fani spuneau acolo ca a stat ca o statule si el a facu tpoza ca sa arate ca a vazut tema respectiva.......daca te uiti la poza se vede pe telefon ca e pe tema respectiva..nu are nici o legatura cu serialul...

12.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 16 AxB7tHfCQAAqVYL
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Data de inscriere : 27/01/2010
Varsta : 38

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Vin 06 Iul 2012, 12:08 am

Skumpyk86 a scris:

Iuli poza acea este altceva sa explic:tinand cont ca Arnav nu a facut mare lucru in ep de ieri un fan a pus pe if o tema cu poza care a pus-o petro cu o pagina in urma si scria "1)Khushi este nevinovata nevionovata" iarasi aceiasi poza si pozitie ca o statuie langa ea un text...iar cineva a trimis pe twitter lui Akshay linkul de la tema si el a aratat lui Barun ..aia se amuza ei cand erau toti stransi la sbs si se uitau pe telefon si radeauca fani spuneau acolo ca a stat ca o statule si el a facu tpoza ca sa arate ca a vazut tema respectiva.......daca te uiti la poza se vede pe telefon ca e pe tema respectiva..nu are nici o legatura cu serialul...

Smile Smile Dar ce fata are.Gata te-am inteles.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Vin 06 Iul 2012, 12:09 am

Shyam to be thrown out of the Rayzada house in Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon!
At last the much awaited sequence in Star Plus’ Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon is approaching wherein the evil Shyam (Abhaas Mehta) will pay big time for his wrong deeds.

Buzz has it that after getting to know the real face of Shyam from Khushi (Sanaya Irani) and Payal (Deeplai Pansare), the whole of Rayzada family will be shell shocked. Though Shyam will try hard to make everyone believe his fake stories but no one will turn an ear to him.

This is when Arnav aka Barun Sobti will take a stern decision and throws him out of the Rayzada house. Shattered with the whole affair, Anjali (Daljeet Bhanot) will find it hard to gulp the truth about her husband, whom she had always blindly trusted. Moreover, sources say that from here on viewers will get to see a big change in Anjali. The ever smiling and loving Anjali would confide herself to solitude and won’t open up to any relation. Buzz even states that Anjali, out of pain and anguish might hold Khushi responsible for the whole trouble in her life, which in turn can disturb the affectionate equation shared by Arnav and Anjali.

Talking of the tack, Daljeet said, “Anjali’s life is shattered and she will go through a lot in this emotional phase. Though everything about Shyam is out in the open, she will not understand what is happening and will be unclear about many facts. She will start to live a lonely life and the fact that she is pregnant will make situations tougher for her.”

Meanwhile, Shyam’s character would be shown away from the screen for a brief period of time post which one will see him getting back with vengeance in mind!

Guess it’s time to cheer as finally the snake is going to bite the dust!
Deci pana la urma Arnav il da afara din casa pe Shyam iar Khushi sufera in continuare ca din cauza ei s-au intamplat toate astea.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de petronela Vin 06 Iul 2012, 12:11 am

iulianagl a scris:

Sigur ca o crede iar despre faptul daca va fi de partea ei sau nu ramane de vazut de ales daca alege o sa fie Anjali ca oricum putem spune ca la contractul pe care-l are cu Khushi, Khushi ar putea fi o straina pentru el cu toate ca n-ar trebui sa fie asa la cate a facut ea pentru el si chiar ai vazut ca a izs cu gura ei ca face astea pentru sotul ei deci ea il considera sotul ei dar intre ei exista acel contract de 6 luni care in curand el n-o sa mai fie sotul ei.
Ai vazut ..e ca si cum misiunea lui Khushi s-a incheiat ..pe cine avut de lamurit a lamurit..poate sa plece..iar eu chiar mi-as dori sa plece, ca deja mascarada e prea mare..
petronela
petronela
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Vin 06 Iul 2012, 12:11 am

iulianagl a scris:

Smile Smile Dar ce fata are.Gata te-am inteles.

da din pacate nu are treaba cu serialul...
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Vin 06 Iul 2012, 12:12 am

Alexa20 a scris:Sunt complet de acord. Cu siguranta Khushi si Arnav au un plan la mijloc. Este mult prea ciudat ASR sa nu vorbeasca. Adica nimeni nu vorbea in casa in afara de el, iar acum sa taca asa deodata ? Ceva e ciudata, si cred ca maine vom vedea ce o sa se intample. Si sunt sigura ca maine vom afal mai multe, pentru ca maine e vineri Smile Si in ultima zi din saptamana ne da ce e mai important Smile

poate maine la final ca sa lase asa pana luni... Smile
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Vin 06 Iul 2012, 12:13 am

petronela a scris:
Ai vazut ..e ca si cum misiunea lui Khushi s-a incheiat ..pe cine avut de lamurit a lamurit..poate sa plece..iar eu chiar mi-as dori sa plece, ca deja mascarada e prea mare..

Si eu vreau asta sa se intample.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Vin 06 Iul 2012, 12:14 am

gata dragelor merg si eu la noapte buna.Ta ta. kiss
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de petronela Vin 06 Iul 2012, 12:16 am

iulianagl a scris:gata dragelor merg si eu la noapte buna.Ta ta. kiss
12.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 16 517793 Iuli ! Noapte buna !
petronela
petronela
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Vin 06 Iul 2012, 12:16 am

Alexa20 a scris:Apropo saca s-a uitat vreuna dintre voi la episoadele in care Arnav i-a vazut pe Khushi cu Shyam, si cand l-a luat pe Shyam de-oparte si s-a certat cu el. Atunci Shyam i-a spus lui Arnav, ca el are o aventura cu Khushi, ceva de genul. Acum ar fi momentul ideal sa isi aduca aminte Arnav de lucrurile astea, pentru ca acum Shyam spune ca Khushi se tine dupa el, ceea ce este foarte funny Smile

Eu nu am vazut ep de atunci am fost dezamagita dar mi-a povestit cineva ca ca Shyam ia zis ca Khushi il iubeste si ca in calea iubiri lor sta doar Anjali ceva de genul..dar nu imi pun baza ca isi aminteste Arnav ca el stia si numele logodnicului lu Khushi e "Shyam" si acum a uitat...
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de petronela Vin 06 Iul 2012, 12:17 am

Miha, ce faci ? totul e ok la facultate ?
petronela
petronela
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de petronela Vin 06 Iul 2012, 12:18 am

Skumpyk86 a scris:

Eu nu am vazut ep de atunci am fost dezamagita dar mi-a povestit cineva ca ca Shyam ia zis ca Khushi il iubeste si ca in calea iubiri lor sta doar Anjali ceva de genul..dar nu imi pun baza ca isi aminteste Arnav ca el stia si numele logodnicului lu Khushi e "Shyam" si acum a uitat...
Dar Shyam atunci a spus ca o iubeste pe Khushi..iar astazi a negat acest lucru
petronela
petronela
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Vin 06 Iul 2012, 12:19 am

petronela a scris:
Dar Shyam atunci a spus ca o iubeste pe Khushi..iar astazi a negat acest lucru

Da..dar din pacate ei cam uita lucruri...
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Vin 06 Iul 2012, 12:22 am

petronela a scris:Miha, ce faci ? totul e ok la facultate ?

kiss Da,am luat 9,60 ..un pic dezamagita ca vroiam 10 dar asta e..
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de petronela Vin 06 Iul 2012, 12:24 am

Skumpyk86 a scris:

kiss Da,am luat 9,60 ..un pic dezamagita ca vroiam 10 dar asta e..
Felicitari ! E bine si asa ..e foarte aproape de 10.. kiss
petronela
petronela
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Vin 06 Iul 2012, 12:25 am

Abhaas (Shyam)..
"Highlandcream is bullshit man! Im still standing!"

"Thank you so much guys! Im surely gonna miss all that fun we have on and off the cam...till whenever they keep me away!;-)"
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de petronela Vin 06 Iul 2012, 12:26 am

Skumpyk86 a scris:

Da..dar din pacate ei cam uita lucruri...
Eu cred ca de data s-ar putea sa nu mai uite, mai ales dupa expresia fetei lui Arnav cand a auzit parola.. Smile
petronela
petronela
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Vin 06 Iul 2012, 12:27 am

petronela a scris:
Felicitari ! E bine si asa ..e foarte aproape de 10.. kiss

12.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 16 517793 Multumesc!Meritam la cat am "tocit"..ma dor ochi de cat am citit..si cele mai grele au fost cursurile online..dureri de cap ochii de la calc,dar a trecut.. 12.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 16 918686

Ultima editare efectuata de catre Skumpyk86 in Vin 06 Iul 2012, 12:29 am, editata de 1 ori
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Vin 06 Iul 2012, 12:28 am

petronela a scris:
Eu cred ca de data s-ar putea sa nu mai uite, mai ales dupa expresia fetei lui Arnav cand a auzit parola.. Smile

aia as vrea sa o vad si eu..macar expresia fetei daca tot nu vb Smile
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 16 din 40 Înapoi  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum