Serialesitelenovelet
42. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 19 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
42. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 19 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

42. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii

5 participanți

Pagina 19 din 40 Înapoi  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 29 ... 40  Urmatorul

In jos

42. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 19 Empty Re: 42. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de victorelalove Mier 18 Iul 2012, 4:40 pm

michiper68 a scris:

pai pe aia o pusese baba zgripturoaica sa spioneze...incalcit serial...

Foarte . Greu de inteles . Prea multe se intampla . Eu m-am uitat doar la scenele cu Engin . Smile
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti

Sus In jos

42. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 19 Empty Re: 42. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de michiper68 Mier 18 Iul 2012, 4:48 pm

cand l-au dat la noi m-am uitat. era simpatic pustiul. si-mi placea, erau haiosi dar pe engin nu l-am remarcat. ma enerva ca scapau de una dadeau de alta , adunau familia si plecau sa rezolve. am vazut mai spre inceput pana sa se casatoreasca tinerii. apoi am pierdut povestea.
michiper68
michiper68
vip
vip

Data de inscriere : 14/09/2009
Varsta : 56

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Mier 18 Iul 2012, 4:51 pm

michiper68 a scris:cand l-au dat la noi m-am uitat. era simpatic pustiul. si-mi placea, erau haiosi dar pe engin nu l-am remarcat. ma enerva ca scapau de una dadeau de alta , adunau familia si plecau sa rezolve. am vazut mai spre inceput pana sa se casatoreasca tinerii. apoi am pierdut povestea.

Vorba lui Dubai . Atunci cand a auzit ca a jucat si in Ginere ... s-a dus sa vaza cine era acolo . Smile
Acum ca m-am uitat mai bine ... nu era uratel , dar chiar deloc . Are zambetul de Kerim ... si aceiasi voce placuta . Este inalt ...si-i sta bine in alb . A avut si 3 partenere ... nu s-a plictisit .
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Mier 18 Iul 2012, 4:53 pm

victorelalove a scris:

Vorba lui Dubai . Atunci cand a auzit ca a jucat si in Ginere ... s-a dus sa vaza cine era acolo . Smile
Acum ca m-am uitat mai bine ... nu era uratel , dar chiar deloc . Are zambetul de Kerim ... si aceiasi voce placuta . Este inalt ...si-i sta bine in alb . A avut si 3 partenere ... nu s-a plictisit .

daa. dar toata povestea s-a axat pe familia nelinistita . nu l-am remarcat , asta e, s-a facut barbat si imi place .
michiper68
michiper68
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Mier 18 Iul 2012, 4:57 pm

michiper68 a scris:

daa. dar toata povestea s-a axat pe familia nelinistita . nu l-am remarcat , asta e, s-a facut barbat si imi place .
Da . Familia este la putere in serialul asta . Cel mai mult apar cei batrani . Cei cu deciziile . Un serial de familie si despre familie .
Si mie imi place Engin . Ma gandeam astazi , dupa ce am vazut filmarea cu Murat langa nebuna ... pardon , langa jumatatea vietii lui ... nu l-as vedea pe Engin in aceeasi postura . Dar vad ca Murat se complace . Sau cel putin are el niste suparari pe care incearca sa le ascunda . Bine cu serialul lui ...acolo se mai descarca de negativitate .
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Mier 18 Iul 2012, 5:03 pm

victorelalove a scris:
Da . Familia este la putere in serialul asta . Cel mai mult apar cei batrani . Cei cu deciziile . Un serial de familie si despre familie .
Si mie imi place Engin . Ma gandeam astazi , dupa ce am vazut filmarea cu Murat langa nebuna ... pardon , langa jumatatea vietii lui ... nu l-as vedea pe Engin in aceeasi postura . Dar vad ca Murat se complace . Sau cel putin are el niste suparari pe care incearca sa le ascunda . Bine cu serialul lui ...acolo se mai descarca de negativitate .

mie mi s-a parut ca nebuna s-a aruncat pe el si el i-a luat mana ca si cand atr fi urmat sa danseze, nu parea foarte hotarat sa o puna la punct, dar s-a facut de ras...
michiper68
michiper68
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Mier 18 Iul 2012, 5:06 pm

Eeeeeeeee ... fanii balcanici sunt de vina , Michi . Smile
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Mier 18 Iul 2012, 5:07 pm

Acum dupa ce m-am uitat la secvente din Ginere ... mi se pare si mai frumos Engin . Este un scump . 42. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 19 283516 Ce-mi place de el . Nu masina ... nu sacoul ... Smile

victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Mier 18 Iul 2012, 5:12 pm

victorelalove a scris:Acum dupa ce m-am uitat la secvente din Ginere ... mi se pare si mai frumos Engin . Este un scump . 42. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 19 283516 Ce-mi place de el . Nu masina ... nu sacoul ... Smile

da mai, cum tine el degetele lipite si mana in aer si explica, nu mashina, nu hainele, doar v-am zis, faceti poza la copaci...iubiti natura..
michiper68
michiper68
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Mier 18 Iul 2012, 5:14 pm

michiper68 a scris:

da mai, cum tine el degetele lipite si mana in aer si explica, nu mashina, nu hainele, doar v-am zis, faceti poza la copaci...iubiti natura..

Acum serios ...daca ai avea de iubit intre natura si Engin ... tu ce ai alege ? Smile Smile Smile
Asa sunt si fanii . Ei sunt ajutati de natura in incercarile disperate de a-i face filmulete si poze . Se contopesc cu natura . Intr-un fel asculta sfaturile .

42. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 19 2wovr6f
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Mier 18 Iul 2012, 5:19 pm

victorelalove a scris:

Acum serios ...daca ai avea de iubit intre natura si Engin ... tu ce ai alege ? Smile Smile Smile
Asa sunt si fanii . Ei sunt ajutati de natura in incercarile disperate de a-i face filmulete si poze . Se contopesc cu natura . Intr-un fel asculta sfaturile .

42. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 19 2wovr6f

l-as iubi pe engin in natura...
michiper68
michiper68
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Mier 18 Iul 2012, 5:21 pm

michiper68 a scris:

l-as iubi pe engin in natura...

Bun , bun , bunnnnnnnnnn ... cupidon
Ma uitam la pozele alea facute de bulgaroaice . Cand iese el din padure sa intre in... padure . Ca asa pare . Se uita la inceput ca si cum ar spune ce se intampla ? Fetele astea de unde au aparut ? Smile Si ele tot iubitoare de natura sunt . Toata lumea se intoarce la natura . Pomii fac fani , poienitele fac bulgaroaice ... Smile

42. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 19 2q87v2u

42. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 19 301orw4
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Mier 18 Iul 2012, 5:52 pm

frumos in natura. cred ca aia era accesul de la rulota la casa. printre foioase.

vic ma duc sa mai pun o caseta la incarcat in hard...
michiper68
michiper68
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Mier 18 Iul 2012, 5:55 pm

michiper68 a scris:frumos in natura. cred ca aia era accesul de la rulota la casa. printre foioase.

vic ma duc sa mai pun o caseta la incarcat in hard...
Da . Ala era drumul . Era drumul cand filmau ei la casa cea noua . Ce pacat ca nu a stat mereu acolo . Fanii se pare ca ajungeau mai usor . kiss
Spor la treburi , Michi draga ! kiss

USA au ajuns la 15.000 . Mult . Acum cateva luni erau 600 . Asa era cand am inceput sa-i urmaresc eu . kiss

42. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 19 Wrnul1
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Mier 18 Iul 2012, 10:54 pm

Buna seara , dragi copii !!! kiss

42. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 19 Oau6xk
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Mier 18 Iul 2012, 10:57 pm

nu avem poze, nu avem plachete, pe paginile lui engin lumea posteaza de murat si kenan...

selim va juca intr-un serial politist, behat c ala , behaitul c ...care e la sezonul2, va fi nenea politistu, cred ca le-a placut cum alerga prin grecia de la capatul istanbulului...
michiper68
michiper68
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Mier 18 Iul 2012, 10:59 pm

Buna , Michi !!! kiss

victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Mier 18 Iul 2012, 11:05 pm

buna vic! eu nu mai pot fara o poza, un rucsacel, un copacel, ceva....palpabil..
michiper68
michiper68
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Mier 18 Iul 2012, 11:09 pm

michiper68 a scris:buna vic! eu nu mai pot fara o poza, un rucsacel, un copacel, ceva....palpabil..

Asa dor iti este de el ?
Si mieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee !!! Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
Unde sunt fanii aoa din copaci cand ai nevoie de ei ?
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Mier 18 Iul 2012, 11:10 pm

victorelalove a scris:

Asa dor iti este de el ?
Si mieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee !!! Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
Unde sunt fanii aoa din copaci cand ai nevoie de ei ?

asteapta toamna sa-i cumpere ciocolata ca acum se topeste....
michiper68
michiper68
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Mier 18 Iul 2012, 11:11 pm

michiper68 a scris:

asteapta toamna sa-i cumpere ciocolata ca acum se topeste....
Smile Daaaa . Dar acum sa-i duca castane , sa-i duca musetel ...sa se duca pe ele . Pe fane . Smile
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Mier 18 Iul 2012, 11:13 pm

victorelalove a scris:
Smile Daaaa . Dar acum sa-i duca castane , sa-i duca musetel ...sa se duca pe ele . Pe fane . Smile

e prea cald, nu e momentul de infierbantari. desi acum il prindeau in pantalon scurt , cum sta el cracanat cine stie ce bile ii cadeau din buzunare...
michiper68
michiper68
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Mier 18 Iul 2012, 11:15 pm

michiper68 a scris:

e prea cald, nu e momentul de infierbantari. desi acum il prindeau in pantalon scurt , cum sta el cracanat cine stie ce bile ii cadeau din buzunare...
Da . Asa cum a stat in poza aia cand i se vedea bulanul pana sus , sus , susssssssssss ... 42. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 19 248946 42. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 19 248946 42. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 19 248946 Offfff ... cineva care sa fi stat in fata lui nu a facut poza ?
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Mier 18 Iul 2012, 11:16 pm

sus sus sus la munte sus
cum ii steatea lui ...in sus

n-am gasit alta rima, vaiiii
michiper68
michiper68
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Mier 18 Iul 2012, 11:19 pm

michiper68 a scris:sus sus sus la munte sus
cum ii steatea lui ...in sus

n-am gasit alta rima, vaiiii
Smile Smile Smile

Dar este in conformitate cu realitatea .
Inspiratia .
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 19 din 40 Înapoi  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 29 ... 40  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum