42. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
5 participanți
Pagina 40 din 40
Pagina 40 din 40 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40
Re: 42. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
victorelalove a scris:
Menajera draguta ?
Va fi cu citit de poezii ... sigur .
Dar isi va lua amanta ?
si daca nu-si ia el sigur domnul cevdet va avea. si fratele va avea. el va avea grija de femei . femeile au o slabiciune ptr poeti si visatori.
michiper68- vip
Data de inscriere : 14/09/2009
Varsta : 56
Localizare : bucuresti
michiper68 a scris:
si daca nu-si ia el sigur domnul cevdet va avea. si fratele va avea. el va avea grija de femei . femeile au o slabiciune ptr poeti si visatori.
Aaaaaa ...deci vor avea grija femeile de el ." Vai draga ...te-a parasit ? Nu-i nimic . Nu te merita ."
Ce ne va placea . Cate scenarii vom mai face , Michi draga . Nu ne lipseste imaginatia .
Noua sa ni-l arate pe Engin ...si sa vezi cum vine inspiratia . Visatoare . Nelinistita .
Uffffffff ...abia astept . Trebuie el sa fie indragostit de cineva . Tot o dragoste visatoare . Da bine .
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Care-i faza aici ?
A spus nena ala ca daca nu ar avea parul lung Engin ...nu l-ar mai gasi atragator fanele ? Ca talentu-i sta in par ? Ca nu prea inteleg . Este o gluma ? Fanele din egipt asa spun .
Engin Akyurek USA Fans
Thanks Hanniyah translating this silly comment from this person ...
(For the benefit of non arabic speakers the guy in the picture is quoted: "Engin has nothing going for him except his hair" I posted this comment)
The green eyed monster ENVY
Look and learn from Engin instead of ......
You can't compete
You can't compare
Everything about Engin is SUPER, no offence but that guy will need major personality and image transplant and not just grow hair even then he will need dozes of humility talk about complex or what?????
(Allah yehmeek min Alhasad Ya Engin / may Allah protect you from envy)
I'm Egyptian, and I want to say this is nothing but a joke, we LOVE Engin and no one can replace him or even look like him C'mmon, we know how CHARMING and ADORABLE he is.
Engin, Egypt love you more than any actor ♥ ♥ ♥
A spus nena ala ca daca nu ar avea parul lung Engin ...nu l-ar mai gasi atragator fanele ? Ca talentu-i sta in par ? Ca nu prea inteleg . Este o gluma ? Fanele din egipt asa spun .
Engin Akyurek USA Fans
Thanks Hanniyah translating this silly comment from this person ...
(For the benefit of non arabic speakers the guy in the picture is quoted: "Engin has nothing going for him except his hair" I posted this comment)
The green eyed monster ENVY
Look and learn from Engin instead of ......
You can't compete
You can't compare
Everything about Engin is SUPER, no offence but that guy will need major personality and image transplant and not just grow hair even then he will need dozes of humility talk about complex or what?????
(Allah yehmeek min Alhasad Ya Engin / may Allah protect you from envy)
I'm Egyptian, and I want to say this is nothing but a joke, we LOVE Engin and no one can replace him or even look like him C'mmon, we know how CHARMING and ADORABLE he is.
Engin, Egypt love you more than any actor ♥ ♥ ♥
victorelalove- moderator
On the Hayran page, Soie has said that they don't know when the show will air. It could be this September, January or next September, due to shooting schedules and such. It will be interesting to see when this show actually starts and if Engin really plays in it.
michiper68- vip
michiper68 a scris:On the Hayran page, Soie has said that they don't know when the show will air. It could be this September, January or next September, due to shooting schedules and such. It will be interesting to see when this show actually starts and if Engin really plays in it.
Acum iar nu este nimic sigur ?
Astia or testa reactiile fanilor .
victorelalove- moderator
e sigur ca va juca in cevdet. dar nu se stie daca din septembrie, ianuarie, septembrie 2013...
michiper68- vip
michiper68 a scris:e sigur ca va juca in cevdet. dar nu se stie daca din septembrie, ianuarie, septembrie 2013...
Pai in 2013 septembrie ... eu cred ca este prea devreme pentru a ne spune de proiect . Cred mai repede ca in septembrie sau ianuarie . Nu-mi place ca nu stim .
victorelalove- moderator
victorelalove a scris:
Pai in 2013 septembrie ... eu cred ca este prea devreme pentru a ne spune de proiect . Cred mai repede ca in septembrie sau ianuarie . Nu-mi place ca nu stim .
pi de cevdet de doi ani tot aud. dar daca avem confirmarea ca va juca inseamna ca cel tarziu ianuarie va fi.
michiper68- vip
Asa ma gandesc si eu . O fi cazul sa inceapa . Doar nu asteapta 10 ani ?michiper68 a scris:
pi de cevdet de doi ani tot aud. dar daca avem confirmarea ca va juca inseamna ca cel tarziu ianuarie va fi.
Michi ...ma poti ajuta ? Sunt obsedata de baiatul asta !!! cupidon
Cum scap ?
victorelalove- moderator
victorelalove a scris:
Asa ma gandesc si eu . O fi cazul sa inceapa . Doar nu asteapta 10 ani ?
Michi ...ma poti ajuta ? Sunt obsedata de baiatul asta !!! cupidon
Cum scap ?
nu mai scapi! nu mai scapam! decat daca se insoara si incepe sa minta . asha singurel ii vom accepta orice proiect, orice aparitie. daca isi va gasi jumatatea sau sfertul se va termina...
michiper68- vip
michiper68 a scris:
nu mai scapi! nu mai scapam! decat daca se insoara si incepe sa minta . asha singurel ii vom accepta orice proiect, orice aparitie. daca isi va gasi jumatatea sau sfertul se va termina...
Depinde ce jumatate isi alege . Poate isi ia una care sta ascunsa .
victorelalove- moderator
ele stau ascunse pana zice baiatul evetttt apoi se urca pe el si-l calca pe picior, pe picioare si pune si shaua pe el...victorelalove a scris:
Depinde ce jumatate isi alege . Poate isi ia una care sta ascunsa .
michiper68- vip
michiper68 a scris:
ele stau ascunse pana zice baiatul evetttt apoi se urca pe el si-l calca pe picior, pe picioare si pune si shaua pe el...
Tare !!!
Vreau sa inceapa Engin filmarile . Vreau sa-l vad . Sa-l miros .
Aa . Trebuie sa va marturisesc ceva . Astazi cand cautam cartea ... ce sa vedeti ? Am trecut pe langa o parfumerie . Si ce am facut ? V-am tradat . Am mirosit parfumul guerlaine homme fara voi . Mi-am luat si mostra acasa . Miroase bineeeee . Cred ca este Engin de ia mintile . Miroase bine si editia limitata ( am inteles ca parfumul asta il are acum ) .
victorelalove- moderator
deci azi l-ai mirosit pe engin? eu am mirosit coada de la politie....lasa ca intru eu in parfumerie si caut limitata sa vezi....maine de dorul lui o sa te duci la ceainaria smardan si o sa comanzi ceai turcesc? ce manca el dimineata? ceai, paine prajita si o bucata de branza?
michiper68- vip
michiper68 a scris:deci azi l-ai mirosit pe engin? eu am mirosit coada de la politie....lasa ca intru eu in parfumerie si caut limitata sa vezi....maine de dorul lui o sa te duci la ceainaria smardan si o sa comanzi ceai turcesc? ce manca el dimineata? ceai, paine prajita si o bucata de branza?
Da. Trebuie sa mai mergem odata cand ne intalnim . Este 270 lei 50 de ml . Nu mai luam galeata Este acceptabil . Poate reusesc sa-mi fac sotul sa schimbe parfumul .
Daa . Maine ma duc la ceai . Apoi imi iau si baclava ...sa o inmoi acolo . Offff .... ca tare imi place .
victorelalove- moderator
victorelalove a scris:
Da. Trebuie sa mai mergem odata cand ne intalnim . Este 270 lei 50 de ml . Nu mai luam galeata Este acceptabil . Poate reusesc sa-mi fac sotul sa schimbe parfumul .
Daa . Maine ma duc la ceai . Apoi imi iau si baclava ...sa o inmoi acolo . Offff .... ca tare imi place .
daca-i spui ca asha miroase turcu nu-l mai schimba in veci!! fa-i cadou si spune-i ca ti se pare ca este parfumul care-l defineste. ...
-------
https://serialesitelenovelet.forumgratuit.ro/viewtopic.forum?t=557
michiper68- vip
Pagina 40 din 40 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40
Subiecte similare
» 4. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 8. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 19. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 31.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii