Serialesitelenovelet
42. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 40 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
42. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 40 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

42. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii

5 participanți

Pagina 40 din 40 Înapoi  1 ... 21 ... 38, 39, 40

In jos

42. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 40 Empty Re: 42. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de michiper68 Mar 24 Iul 2012, 7:08 pm

victorelalove a scris:
Smile
Menajera draguta ?
Va fi cu citit de poezii ... sigur .
Dar isi va lua amanta ?

si daca nu-si ia el sigur domnul cevdet va avea. si fratele va avea. el va avea grija de femei . femeile au o slabiciune ptr poeti si visatori.
michiper68
michiper68
vip
vip

Data de inscriere : 14/09/2009
Varsta : 56
Localizare : bucuresti

Sus In jos

42. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 40 Empty Re: 42. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de victorelalove Mar 24 Iul 2012, 7:11 pm

michiper68 a scris:

si daca nu-si ia el sigur domnul cevdet va avea. si fratele va avea. el va avea grija de femei . femeile au o slabiciune ptr poeti si visatori.

Aaaaaa ...deci vor avea grija femeile de el ." Vai draga ...te-a parasit ? Nu-i nimic . Nu te merita ."
Ce ne va placea . Cate scenarii vom mai face , Michi draga . Nu ne lipseste imaginatia .
Noua sa ni-l arate pe Engin ...si sa vezi cum vine inspiratia . Visatoare . Nelinistita .
Uffffffff ...abia astept . Trebuie el sa fie indragostit de cineva . Tot o dragoste visatoare . Da bine .

42. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 40 1q1p2x

42. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 40 Ohmzxi
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Mar 24 Iul 2012, 8:21 pm

Care-i faza aici ?
A spus nena ala ca daca nu ar avea parul lung Engin ...nu l-ar mai gasi atragator fanele ? Ca talentu-i sta in par ? Ca nu prea inteleg . Este o gluma ? Fanele din egipt asa spun .

Engin Akyurek USA Fans

Thanks Hanniyah translating this silly comment from this person ...
(For the benefit of non arabic speakers the guy in the picture is quoted: "Engin has nothing going for him except his hair" I posted this comment)

The green eyed monster ENVY
Look and learn from Engin instead of ......
You can't compete
You can't compare
Everything about Engin is SUPER, no offence but that guy will need major personality and image transplant and not just grow hair even then he will need dozes of humility talk about complex or what?????
(Allah yehmeek min Alhasad Ya Engin / may Allah protect you from envy)

42. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 40 2a85j6v

I'm Egyptian, and I want to say this is nothing but a joke, we LOVE Engin and no one can replace him or even look like him C'mmon, we know how CHARMING and ADORABLE he is.

Engin, Egypt love you more than any actor ♥ ♥ ♥
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Mar 24 Iul 2012, 8:32 pm

On the Hayran page, Soie has said that they don't know when the show will air. It could be this September, January or next September, due to shooting schedules and such. It will be interesting to see when this show actually starts and if Engin really plays in it.
michiper68
michiper68
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Mar 24 Iul 2012, 8:35 pm

michiper68 a scris:On the Hayran page, Soie has said that they don't know when the show will air. It could be this September, January or next September, due to shooting schedules and such. It will be interesting to see when this show actually starts and if Engin really plays in it.

Acum iar nu este nimic sigur ? stupid
Astia or testa reactiile fanilor .
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Mar 24 Iul 2012, 9:02 pm

e sigur ca va juca in cevdet. dar nu se stie daca din septembrie, ianuarie, septembrie 2013...
michiper68
michiper68
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Mar 24 Iul 2012, 9:04 pm

michiper68 a scris:e sigur ca va juca in cevdet. dar nu se stie daca din septembrie, ianuarie, septembrie 2013...

Pai in 2013 septembrie ... eu cred ca este prea devreme pentru a ne spune de proiect . Cred mai repede ca in septembrie sau ianuarie . Nu-mi place ca nu stim . 42. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 40 2743637754
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Mar 24 Iul 2012, 9:23 pm

victorelalove a scris:

Pai in 2013 septembrie ... eu cred ca este prea devreme pentru a ne spune de proiect . Cred mai repede ca in septembrie sau ianuarie . Nu-mi place ca nu stim . 42. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 40 2743637754

pi de cevdet de doi ani tot aud. dar daca avem confirmarea ca va juca inseamna ca cel tarziu ianuarie va fi.
michiper68
michiper68
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Mar 24 Iul 2012, 9:25 pm

michiper68 a scris:

pi de cevdet de doi ani tot aud. dar daca avem confirmarea ca va juca inseamna ca cel tarziu ianuarie va fi.
Asa ma gandesc si eu . O fi cazul sa inceapa . Doar nu asteapta 10 ani ? Smile Smile Smile
Michi ...ma poti ajuta ? Sunt obsedata de baiatul asta !!! 42. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 40 248946 cupidon 42. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 40 283516
Cum scap ?

42. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 40 Rirw1v
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Mar 24 Iul 2012, 9:53 pm

victorelalove a scris:
Asa ma gandesc si eu . O fi cazul sa inceapa . Doar nu asteapta 10 ani ? Smile Smile Smile
Michi ...ma poti ajuta ? Sunt obsedata de baiatul asta !!! 42. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 40 248946 cupidon 42. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 40 283516
Cum scap ?

42. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 40 Rirw1v

nu mai scapi! nu mai scapam! decat daca se insoara si incepe sa minta . asha singurel ii vom accepta orice proiect, orice aparitie. daca isi va gasi jumatatea sau sfertul se va termina...
michiper68
michiper68
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Mar 24 Iul 2012, 9:55 pm

michiper68 a scris:

nu mai scapi! nu mai scapam! decat daca se insoara si incepe sa minta . asha singurel ii vom accepta orice proiect, orice aparitie. daca isi va gasi jumatatea sau sfertul se va termina...

Smile Smile Smile
Depinde ce jumatate isi alege . Poate isi ia una care sta ascunsa . Smile
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Mar 24 Iul 2012, 9:57 pm

victorelalove a scris:

Smile Smile Smile
Depinde ce jumatate isi alege . Poate isi ia una care sta ascunsa . Smile
ele stau ascunse pana zice baiatul evetttt apoi se urca pe el si-l calca pe picior, pe picioare si pune si shaua pe el...
michiper68
michiper68
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Mar 24 Iul 2012, 10:01 pm

michiper68 a scris:
ele stau ascunse pana zice baiatul evetttt apoi se urca pe el si-l calca pe picior, pe picioare si pune si shaua pe el...
Smile
Tare !!!

Vreau sa inceapa Engin filmarile . 42. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 40 244732 Vreau sa-l vad . Sa-l miros . Smile

Aa . Trebuie sa va marturisesc ceva . Astazi cand cautam cartea ... ce sa vedeti ? Am trecut pe langa o parfumerie . Si ce am facut ? V-am tradat . Am mirosit parfumul guerlaine homme fara voi . Mi-am luat si mostra acasa . Miroase bineeeee . Cred ca este Engin de ia mintile . Miroase bine si editia limitata ( am inteles ca parfumul asta il are acum ) . 42. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 40 283516

42. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 40 2roht7k
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Mar 24 Iul 2012, 10:03 pm

deci azi l-ai mirosit pe engin? eu am mirosit coada de la politie....lasa ca intru eu in parfumerie si caut limitata sa vezi....maine de dorul lui o sa te duci la ceainaria smardan si o sa comanzi ceai turcesc? ce manca el dimineata? ceai, paine prajita si o bucata de branza?
michiper68
michiper68
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Mar 24 Iul 2012, 10:07 pm

michiper68 a scris:deci azi l-ai mirosit pe engin? eu am mirosit coada de la politie....lasa ca intru eu in parfumerie si caut limitata sa vezi....maine de dorul lui o sa te duci la ceainaria smardan si o sa comanzi ceai turcesc? ce manca el dimineata? ceai, paine prajita si o bucata de branza?

Da. Trebuie sa mai mergem odata cand ne intalnim . Este 270 lei 50 de ml . Smile Nu mai luam galeata Este acceptabil . Poate reusesc sa-mi fac sotul sa schimbe parfumul . Smile
Daa . Maine ma duc la ceai . Apoi imi iau si baclava ...sa o inmoi acolo . Offff .... ca tare imi place . 42. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 40 283516
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Mar 24 Iul 2012, 10:11 pm

victorelalove a scris:

Da. Trebuie sa mai mergem odata cand ne intalnim . Este 270 lei 50 de ml . Smile Nu mai luam galeata Este acceptabil . Poate reusesc sa-mi fac sotul sa schimbe parfumul . Smile
Daa . Maine ma duc la ceai . Apoi imi iau si baclava ...sa o inmoi acolo . Offff .... ca tare imi place . 42. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 40 283516

daca-i spui ca asha miroase turcu nu-l mai schimba in veci!! fa-i cadou si spune-i ca ti se pare ca este parfumul care-l defineste. ... Smile

-------

https://serialesitelenovelet.forumgratuit.ro/viewtopic.forum?t=557
michiper68
michiper68
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 40 din 40 Înapoi  1 ... 21 ... 38, 39, 40

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum