13.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
+6
narcisa
lica54
petronela
Alexa20
AdrianaMatza
iulianagl
10 participanți
Serialesitelenovelet :: Arhiva :: Arhiva Geet - Hui Sabse Parayi\ Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon\Madhubala
Pagina 10 din 40
Pagina 10 din 40 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 40
Re: 13.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
Ultima editare efectuata de catre iulianagl in Lun 12 Noi 2012, 10:01 am, editata de 1 ori
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
Deci Barun a facu cadouru cani la cele doua persoane importante din viata lui din serial.
Ultima editare efectuata de catre iulianagl in Lun 12 Noi 2012, 10:01 am, editata de 1 ori
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:
Deci Barun a facu cadouru cani la cele doua persoane importante din viata lui din serial.
this is too much for me Mai bine le lua cate o ciocolata. Le-a luat cate o cana. Dar spre surprinderea mea, aceasi cana ca a lui Khushi, am si eu acasa. Sa ma simt fericita, ca am ceva in comun cu ea. Mai am nevoie doar de un Barun
Alexa20 a scris:
this is too much for me Mai bine le lua cate o ciocolata. Le-a luat cate o cana. Dar spre surprinderea mea, aceasi cana ca a lui Khushi, am si eu acasa. Sa ma simt fericita, ca am ceva in comun cu ea. Mai am nevoie doar de un Barun
Dar ce nebunatic este.Ce fel facea prin spatele ei nu degeaba il paruieste ea iar el de aceea nu vrea sa se tunda pentru ca-i place sa fie paruit de Sanaya.
Ultima editare efectuata de catre iulianagl in Lun 12 Noi 2012, 10:02 am, editata de 1 ori
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:
Dar ce nebunatic este.Ce fel facea prin spatele ei nu degeaba il paruieste ea iar el de aceea nu vrea sa se tunda pentru ca-i place sa fie paruit de Sanaya.
Ce o zice nevasta lui cand o ajunge el acasa. Cred ca l-as parui si eu pe langa Sanaya Dar cred ca a stiut ce poama isi ia la usa casei
Alexa20 a scris:
Ce o zice nevasta lui cand o ajunge el acasa. Cred ca l-as parui si eu pe langa Sanaya Dar cred ca a stiut ce poama isi ia la usa casei
Si eu cam tot la fel cred ca nu e el chiar usa de biserica.
iulianagl- moderator
Nu stiu exact ce vrea CV-ul lor..daca vor sa sufere Arnav, va pleca..ea de data e destul de hotarata..si nu pleaca dacat de saptamana viitoare..el trebuie sa-si aminteasca si ce pierde..nu numai cum l-a salvat, cum a jgnit-o..iar in ep maha trebuie sa fie iubire, sa aibe ce sa-si aminteasca..
sunt curioasa daca la ziua ei vine si fam Gupta...
Daca ramane, ceva se schimba...ea nu va mai fi atat de apropiata de Arnav..si aici el iar va fi ranit..si se va simti vinovat..
Chiar nu stiu ce vor sa ne arate..ASR nu-si va schimba niciodata comportamentul..de fiecare data cand va fi va reactiona asa..ea stie asta, dar de data asta a fost prea mult..
el a inteles destul de repede ca o poate pierde intr-adevar acum..
Daca ramane, ceva se schimba...ea nu va mai fi atat de apropiata de Arnav..si aici el iar va fi ranit..si se va simti vinovat..
Chiar nu stiu ce vor sa ne arate..ASR nu-si va schimba niciodata comportamentul..de fiecare data cand va fi va reactiona asa..ea stie asta, dar de data asta a fost prea mult..
petronela- vip
Data de inscriere : 18/07/2010
Varsta : 57
Localizare : Bucuresti
Deci au inceput si fani de pe If sa se resemneze.
"but as this is IPKKND..anything can happen " Saraci de noi, toti stam pe ghimpi sa vedem ceva ce ne imaginam noi, in schimb vine cv lor si ne da cu bata in cap foarte tare
"but as this is IPKKND..anything can happen " Saraci de noi, toti stam pe ghimpi sa vedem ceva ce ne imaginam noi, in schimb vine cv lor si ne da cu bata in cap foarte tare
petronela a scris:Nu stiu exact ce vrea CV-ul lor..daca vor sa sufere Arnav, va pleca..ea de data e destul de hotarata..si nu pleaca dacat de saptamana viitoare..el trebuie sa-si aminteasca si ce pierde..nu numai cum l-a salvat, cum a jgnit-o..iar in ep maha trebuie sa fie iubire, sa aibe ce sa-si aminteasca..
Corect de aceea a si spus ca trebuie sa se intoarca neaparat acasa iar cand ajunge o gaseste cu bagajul pierdut.Eu cred ca ea saraca si-a indeplinit misiunea pentru aceasta familie si vreau sa spun ca in episodul de ieri nimeni n-a fost corect cu ea in special Chote pentru ca daca stau bine si ma gandesc ce daca s-a dus Mamiji si l-a instigat impotriva lui Khushi ceea ce a facut el dupa asta cu Khushi a fost alegerea lui in totalitate si putea foarte bine sa mearga si sa o intrebe frumos ce s-a intamplat si ce ia spus in loc sa mearga si sa-i spuna toate acele cuvinte care pentru mine nu au fost placute auzului, iar Di mereu a avut pe cineva langa ea sa-si verse lacrimile dar Khushi n-o sa aibe pe nimeni niciodata sa faca asta dovada ca s-a vazut cand a lasat-o Chote langa piscina in plin soc de cuvintele spuse de el.Si inca ceva ma enerveaza ca toti o plange pe Anjali de parca ar fi moarta dar daca ar fi murit de tot, ce faceau Raizada?
iulianagl- moderator
Alexa20 a scris:Deci au inceput si fani de pe If sa se resemneze.
Ce bine ar fi fost sa le putem da si noi lor cu bata in cap.
iulianagl- moderator
Intr-adevar pe IF sunt pareri pro si contra..dar cei mai multi vor ca ea sa plece...iar CV-ul lor nu va face niciodata cum spun fanii..cred ca va trebui intai sa ne bucuram de aceste doua episoade de astazi si de maine, cred ca vor fi intr-adevar speciale.. si apoi..fie ce-o fi...Alexa20 a scris:Deci au inceput si fani de pe If sa se resemneze.
petronela- vip
petronela a scris:
Intr-adevar pe IF sunt pareri pro si contra..dar cei mai multi vor ca ea sa plece...iar CV-ul lor nu va face niciodata cum spun fanii..cred ca va trebui intai sa ne bucuram de aceste doua episoade de astazi si de maine, cred ca vor fi intr-adevar speciale.. si apoi..fie ce-o fi...
Deci te-ai resemnat si tu.
iulianagl- moderator
Nu m-am resemnat...indiferent ce decizie ia, voi reactiona intr-un fel sau altul..dar am inceput sa inteleg ca incepand de acum ceva se va schimba ..pleaca sau ramane, nu va mai fi la fel relatia dintre ei doi..iulianagl a scris:
Deci te-ai resemnat si tu.
petronela- vip
Chiar daca ramane la el Khushi nu va mai fi la fel deja a fost foarte mult pentru ea si stie ca de cate ori se va intampla ceva in casa aia ea va fi vinovata ca mereu asa a fost.Si eu vreau sa plece si daca va ramane eu vreau sa vad o Khushi total diferita de ce am vazut noi pana acum iar Chote macar odata sa incerce sa se puna in locul ei sa vedem cum s-ar simti.
iulianagl- moderator
Ce am spus si eu..incepand de acum ceva se va schimba in relatia dintre ei doi..si inclin sa cred ca de data asta Arnav va fi cel care va avea de suferit..eu vreau sa revina acea Khushi Kumari Gupta..care nu se teme de nimeni...care are replici la toate cuvintele lui Arnav si nu lasa nimic si pe nimeni sa o supere..vreau sa o vad iar razand..si facand pozne..iulianagl a scris:Chiar daca ramane la el Khushi nu va mai fi la fel deja a fost foarte mult pentru ea si stie ca de cate ori se va intampla ceva in casa aia ea va fi vinovata ca mereu asa a fost.Si eu vreau sa plece si daca va ramane eu vreau sa vad o Khushi total diferita de ce am vazut noi pana acum iar Chote macar odata sa incerce sa se puna in locul ei sa vedem cum s-ar simti.
petronela- vip
petronela a scris:
Ce am spus si eu..incepand de acum ceva se va schimba in relatia dintre ei doi..si inclin sa cred ca de data asta Arnav va fi cel care va avea de suferit..eu vreau sa revina acea Khushi Kumari Gupta..care nu se teme de nimeni...care are replici la toate cuvintele lui Arnav si nu lasa nimic si pe nimeni sa o supere..vreau sa o vad iar razand..si facand pozne..
Da asa e dar deja Khushi numai poate fi asa cum a fost, a infruntat prea multe in casa aia asa ca poate fi asa cum spui tu numai daca pleaca de acolo.
iulianagl- moderator
Ba poate fi asa cum am spus..socul a fost destul de mare..cred ca s-a trezit din amorteala iubirii..din contra daca pleaca ii va duce dorul...iulianagl a scris:
Da asa e dar deja Khushi numai poate fi asa cum a fost, a infruntat prea multe in casa aia asa ca poate fi asa cum spui tu numai daca pleaca de acolo.
petronela- vip
petronela a scris:
Ba poate fi asa cum am spus..socul a fost destul de mare..cred ca s-a trezit din amorteala iubirii..din contra daca pleaca ii va duce dorul...
iulianagl- moderator
a-ti vazut poza :X:X:X:X:X
AdrianaMatza- vip
Data de inscriere : 30/03/2012
Varsta : 35
Localizare : Ploiesti
AdrianaMatza a scris:
a-ti vazut poza :X:X:X:X:X
Da Khushi isi face bagajul.
Ultima editare efectuata de catre iulianagl in Lun 12 Noi 2012, 10:00 am, editata de 1 ori
iulianagl- moderator
Stii ce ma deruteaza pe mine ..in ep maha e imbracata la fel ca acum, de asta am zis ca probabil pleaca dupa ziua ei..iulianagl a scris:
Da Khushi isi face bagajul.
petronela- vip
petronela a scris:
Stii ce ma deruteaza pe mine ..in ep maha e imbracata la fel ca acum, de asta am zis ca probabil pleaca dupa ziua ei..
Da Pedro dar nu se potriveste promo cu ce dau ei in episoade si deci nici imbracamintea iar ala nu era promo de la ME cica promo de la ME o sa fie dat pe post un pic mai tarziu.
iulianagl- moderator
Deci ea pleaca ..iar el incearca cu ajutorul lui NK sa-i faca o surpriza de ziua ei...de ce NK ? nu mai e gelos pe el ? a inteles ca e prietenul ei..de ce nu Payal ?iulianagl a scris:
Da Pedro dar nu se potriveste promo cu ce dau ei in episoade si deci nici imbracamintea iar ala nu era promo de la ME cica promo de la ME o sa fie dat pe post un pic mai tarziu.
petronela- vip
petronela a scris:
Deci ea pleaca ..iar el incearca cu ajutorul lui NK sa-i faca o surpriza de ziua ei...de ce NK ? nu mai e gelos pe el ? a inteles ca e prietenul ei..de ce nu Payal ?
Asta nici eu nu inteleg.Aaa stai stii de ce pentru ca Khushi are incredere in Nanheji, si cum ea e suparata pe el la ora actuala deci Nanheji este the right person.
iulianagl- moderator
Ciudat cuvantul pe care-l folosesc ei woo "if he can woo his very obstinate wife!"
Woo inseamna a peti, a face curte cuiva, curta o fata, a cere cuiva ceva, a implora, a ce naiba ar mai fi in fine sunt multe interpretari la acest cuvant acum sa vedem pe care il alege Chote.
Woo inseamna a peti, a face curte cuiva, curta o fata, a cere cuiva ceva, a implora, a ce naiba ar mai fi in fine sunt multe interpretari la acest cuvant acum sa vedem pe care il alege Chote.
iulianagl- moderator
Pagina 10 din 40 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 40
Subiecte similare
» 28.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 10.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 29.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 27.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 11.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 10.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 29.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 27.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 11.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
Serialesitelenovelet :: Arhiva :: Arhiva Geet - Hui Sabse Parayi\ Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon\Madhubala
Pagina 10 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum