14.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
+6
Garo
tiberici
petronela
AdrianaMatza
Alexa20
iulianagl
10 participanți
Serialesitelenovelet :: Arhiva :: Arhiva Geet - Hui Sabse Parayi\ Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon\Madhubala
Pagina 22 din 40
Pagina 22 din 40 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 31 ... 40
Re: 14.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
iulianagl a scris:
Adica?
Adica noi a durat o luna rapirea lui Chote, iar la ei in serial, nu trecuse decat 15 zile. De asta spuneam, ca s-ar putea sa se intinda cu actiunea in astea 12 zile.
iulianagl a scris:
Sincer nu-mi place cel de acum.
De ce nu iti place. Sexy si rau .... Imi place noul lui caracter. Si la o adica, orice barbat se schimba dupa ce se indragosteste, deci mie imi place de el. Ahhh ce zambet ne-a aratat in episodul de ieri Cum o putea Sanaya sa reziste la farmecul lui ?
Alexa20 a scris:
Adica noi a durat o luna rapirea lui Chote, iar la ei in serial, nu trecuse decat 15 zile. De asta spuneam, ca s-ar putea sa se intinda cu actiunea in astea 12 zile.
Oy eu nu m-am referit la asta adica cum o s-o readuca la viata? Parerile tale.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
Alexa20 a scris:
De ce nu iti place. Sexy si rau .... Imi place noul lui caracter. Si la o adica, orice barbat se schimba dupa ce se indragosteste, deci mie imi place de el. Ahhh ce zambet ne-a aratat in episodul de ieri Cum o putea Sanaya sa reziste la farmecul lui ?
Vezi ca te iau si pe tine la bataie acusica ca si pe el.Adica tu esti de acord ca s-o chinuiasca pentru prostia lui Buaji?Nu inteleg ce fel o iubeste el?Ce fel o iubeste el?
iulianagl- moderator
El nu stie cum sa o cucereasca altfel.....el este om de afaceri, o trateaza ca pe o afacere..
desi ea nu avea nevoie decat de doua cuvinte pentru a o face fericita si a veni la el de bunavoie..acele doua cuvinte pe care a avut curajul sa i le spuna la telefon, dar nu are curajul sa i le spuna in fata...
desi ea nu avea nevoie decat de doua cuvinte pentru a o face fericita si a veni la el de bunavoie..acele doua cuvinte pe care a avut curajul sa i le spuna la telefon, dar nu are curajul sa i le spuna in fata...
petronela- vip
Data de inscriere : 18/07/2010
Varsta : 57
Localizare : Bucuresti
petronela a scris:El nu stie cum sa o cucereasca altfel.....el este om de afaceri, o trateaza ca pe o afacere..
!!!!!!!!!!
iulianagl- moderator
Sa inteleg ca nu ti-a placut ep de ieri ?iulianagl a scris:
!!!!!!!!!!
petronela- vip
Data de inscriere : 18/07/2010
Varsta : 57
Localizare : Bucuresti
petronela a scris:
Sa inteleg ca nu ti-a placut ep de ieri ?
Nu mi-a placut finalul si cum au intors "trebile".
iulianagl- moderator
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:
Oy eu nu m-am referit la asta adica cum o s-o readuca la viata? Parerile tale.
Niciunul nu poate trai unul fara celalalt. Asta s-a vazut foarte clar. Iar daca o sa o aduca in firma, cum banuiesc eu atunci o sa petreaca mai mult timp cu ea. Si asa mai merge si ASR la lucru, ca prea a trandavit in ultimul timp Nu sunt de acord cu toate metodele lui, dar sincer si Khushi este tare nebuna. Este precum argintul viu, fuge dintr-o parte in alta. Trebuie sa o prinda si el cumva. Gandeste-te putin. Inainte de casatoria lor a avut-o pe Khushi in casa tot timpul, ba a adus-o Di sa o invete pe Lavanya, apoi cand a vrut sa plece de acolo, a adus-o bunica inapoi, iar apoi nunta lui Payal. Ea a fost tot timpul langa el, de aceea au ajuns sa se iubeasca. Ea nu s-a dus niciodata de buna voie in casa lui, tot timpul au existat diverse persoane, care au adus-o acolo. Acum, nu poate implica pe nimeni din familie. Dar trebuie sa o aduca langa el cumva, nu ? Sa petreaca ceva timp impreuna, ca sa ii arate ca nu poate trai nici el fara ea, nici ea fara el.
iulianagl a scris:
Vezi ca te iau si pe tine la bataie acusica ca si pe el.Adica tu esti de acord ca s-o chinuiasca pentru prostia lui Buaji?Nu inteleg ce fel o iubeste el?Ce fel o iubeste el?
Prostia lui Bhuaji ? Adica ? Iar ASR o sa ramana mereu ASR, iar KKG o sa ramana mereu KKG. Amandoi sunt precum doua pietre. Incapatanati, si orgoliosi. Pana acum niciunul nu a recunoscut unul fata de celalalt ce simte unul pentru celalalt, este logik ca atata timp cat nu recunosc ceea ce simt, sa se poarte ca soarecele si pisica. Asta e a hate-love story. Iar eu chiar vreiam sa vad din nou acel ASR arogant, si o Khushi care ii raspunde la provocari. Certurile dintre ei doi, este precum un TANGO. Pasional, elegant si increzator. Imi place combinatia asta
Alexa20 a scris:
Prostia lui Bhuaji ? Adica ? Iar ASR o sa ramana mereu ASR, iar KKG o sa ramana mereu KKG. Amandoi sunt precum doua pietre. Incapatanati, si orgoliosi. Pana acum niciunul nu a recunoscut unul fata de celalalt ce simte unul pentru celalalt, este logik ca atata timp cat nu recunosc ceea ce simt, sa se poarte ca soarecele si pisica. Asta e a hate-love story. Iar eu chiar vreiam sa vad din nou acel ASR arogant, si o Khushi care ii raspunde la provocari. Certurile dintre ei doi, este precum un TANGO. Pasional, elegant si increzator. Imi place combinatia asta
Pai da de ce nu si-a platit chiria la timp?Si la urma urmei de unde naiba a mai aparut si chiria asta eu credeam ca aia e casa lui Bua nu e cu chirie.In fine si eu m-as bucura intr-un fel sa o aduca la firma si acolo sa fie invers ea sa-i dea lui hard time nu invers.
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:
Pai da de ce nu si-a platit chiria la timp?Si la urma urmei de unde naiba a mai aparut si chiria asta eu credeam ca aia e casa lui Bua nu e cu chirie.In fine si eu m-as bucura intr-un fel sa o aduca la firma si acolo sa fie invers ea sa-i dea lui hard time nu invers.
Da, chestia cu chiria nu o inteleg nici eu. Credeam ca e casa matusii. Dar a mai adaugat ei un element ca sa complice povestea. Auzi, ce crezi ar mai pune ASR sa masoare niste baieti ? Cum a pus-o la inceput, de a trimis-o cu centimetrul la ei ? Poate se hotaraste iar sa ii faca viata un calvar lui ASR, si sa vezi atunci distractie
App, daca va uitati mai atent, la scena din birou din episodul de ieri, este folosita dublura lui Sanaya, si cred ca este si dublura lui Barun acolo. Cred ca Sanaya a filmat asta inainte cu dublura lui Barun, si Barun cu dublura lui Sanaya cat este ea in concediu. Oricum au mixat bine imaginile. Defapt Sanaya are valul complet rosu, iar dublura ei are si portocaliu in val.
Alexa20 a scris:App, daca va uitati mai atent, la scena din birou din episodul de ieri, este folosita dublura lui Sanaya, si cred ca este si dublura lui Barun acolo. Cred ca Sanaya a filmat asta inainte cu dublura lui Barun, si Barun cu dublura lui Sanaya cat este ea in concediu. Oricum au mixat bine imaginile. Defapt Sanaya are valul complet rosu, iar dublura ei are si portocaliu in val.
Exact si mie mi s-a parut ceva ciudat ieri la acea imagine si chiar si pe Barun l-am gasit un pic ciudat de aceea nu mi-a placut.
iulianagl- moderator
Uite aici. e dublura Sanayei.
iulianagl- moderator
iulianagl- moderator
Ce naiba spune ca face aici Rk?Te rog Alex spune-mi si mie ce se intampla cred ca n-o forteaza Rk sa se casatoreasca cu ea.Te rog!!!
Ultima editare efectuata de catre iulianagl in Mar 13 Noi 2012, 9:03 am, editata de 1 ori
iulianagl- moderator
Se pare ca iar avem probleme SIR iar nu mai vrea sa posteze ca i le fura pe ytb.
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:
Ce naiba spune ca face aici Rk?Te rog Alex spune-mi si mie ce se intampla cred ca n-o forteaza Rk sa se casatoreasca cu ea.Te rog!!!
Nu stiu sa iti zic sigur, pentru ca reporterii mai baga si de la ei. Cert este ca spune ca fara sa o intrebe, fara sa fie in cunostinta de cauza RK se casatoreste cu Madhu. Acum nu stiu daca o fi o scena dintr-un film in care joaca RK, sau realitatea. Sincer nu am mai vazut madhu de foarte mult timp, deci habar nu am ce se intamapla in film
iulianagl a scris:Se pare ca iar avem probleme SIR iar nu mai vrea sa posteze ca i le fura pe ytb.
Hai ca deja e enervant. Tot creditul e al lui, scrie clar pe cideoclip Desiripper. com. Ce vrea mai mult ?
Iar multora, le este foarte greu sa il vada pe dailymotion, sau pe site-urile puse de el. Daca nu vrea sa il puna altcneva, de ce nu il pune chiar el.
Alexa20 a scris:
Hai ca deja e enervant. Tot creditul e al lui, scrie clar pe cideoclip Desiripper. com. Ce vrea mai mult ?
Iar multora, le este foarte greu sa il vada pe dailymotion, sau pe site-urile puse de el. Daca nu vrea sa il puna altcneva, de ce nu il pune chiar el.
Nici eu nu inteleg de ce nu-l pune.In fine asta e vedem ce o sa faca.
iulianagl- moderator
Alexa20 a scris:
Nu stiu sa iti zic sigur, pentru ca reporterii mai baga si de la ei. Cert este ca spune ca fara sa o intrebe, fara sa fie in cunostinta de cauza RK se casatoreste cu Madhu. Acum nu stiu daca o fi o scena dintr-un film in care joaca RK, sau realitatea. Sincer nu am mai vazut madhu de foarte mult timp, deci habar nu am ce se intamapla in film
Dar eu cred ca el deja o place pe Madhu si ca sa fie a lui asta face ca sa n-o mai aibe Mukund ca s-a vazut clar ca e gelos pe Mukund.
iulianagl- moderator
ce m-a amuzat episodul de aseara de la ISs ....Arnav e pus sa o faca pe Kushi in 12 zile sa o faca a lui pt totdeauna ....dar ce rade de cate ori v cu Kushi si o enerveaza
AdrianaMatza- vip
Data de inscriere : 30/03/2012
Varsta : 35
Localizare : Ploiesti
chiar ar fi ceva sa o forteze pe Madhu Rk sa se casatoreasca cu el, ce s-a casatorit Kushi cu Arnav cu contract, la Madhu si RK o sa fie altceva :))iulianagl a scris:
anyta- vip
Data de inscriere : 29/04/2012
Varsta : 28
Pagina 22 din 40 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 31 ... 40
Subiecte similare
» 2.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 13.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 29.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 15.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 19.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 13.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 29.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 15.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 19.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
Serialesitelenovelet :: Arhiva :: Arhiva Geet - Hui Sabse Parayi\ Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon\Madhubala
Pagina 22 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum