14.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
+6
Garo
tiberici
petronela
AdrianaMatza
Alexa20
iulianagl
10 participanți
Serialesitelenovelet :: Arhiva :: Arhiva Geet - Hui Sabse Parayi\ Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon\Madhubala
Pagina 31 din 40
Pagina 31 din 40 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 40
Re: 14.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
Si mie imi plac metodele lui..chiar daca pe moment sunt enervante si ai impresia ca isi bate joc de ea..de fapt adevarul este cel pe care tocmai l-ai spus...desi sincer cred ca mi-ar placea sa citeasca Khushi o scrisoare de dragoste de la el...dar cu toate manevrele pe care le face acum, in final va trebui sa-i spuna ca o vrea in viata lui pentru totdeauna ..astept acel moment...si pana atunci ma intreb ...ce minte diabolica pot avea creativii lor ???Alexa20 a scris:
Cred ca este singura modalitate de a o face pe Khushi sa vina in bratele lui singura. Si daca stati sa va ganditi bine, Khushi de la incepututl serilaului pana acum, a fost fortata intr-un fel sa stea langa ASR. Ba ca a lucrat al el in firma, ba ca a venit Di si a santajat-o, ba logodna lui cu Lavanya, ba nunta lui Payal. Ea nu s-a dus in Shantivan, ca a vrut ea. Iar daca el nu o are aproape, cum o sa o cucereasca ? Ii trimite scrisori de dragoste ? Mie una imi place tot ce fac ei. Ei se cearta, ei se impaca. Acum se iubesc, acum se urasc. Sunt foarte haiosi amandoi
petronela- vip
Data de inscriere : 18/07/2010
Varsta : 57
Localizare : Bucuresti
petronela a scris:
Si mie imi plac metodele lui..chiar daca pe moment sunt enervante si ai impresia ca isi bate joc de ea..de fapt adevarul este cel pe care tocmai l-ai spus...desi sincer cred ca mi-ar placea sa citeasca Khushi o scrisoare de dragoste de la el...dar cu toate manevrele pe care le face acum, in final va trebui sa-i spuna ca o vrea in viata lui pentru totdeauna ..astept acel moment...si pana atunci ma intreb ...ce minte diabolica pot avea creativii lor ???
Pai mai tare o s-o enerveze ca are un scris de neinteles.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
iulianagl a scris:
Pai mai tare o s-o enerveze ca are un scris de neinteles.
Exact, chiar aseara am vazut episodul cu scrisorelele Ce scris
Alexa20 a scris:
Exact, chiar aseara am vazut episodul cu scrisorelele Ce scris
iulianagl- moderator
petronela a scris:
Si mie imi plac metodele lui..chiar daca pe moment sunt enervante si ai impresia ca isi bate joc de ea..de fapt adevarul este cel pe care tocmai l-ai spus...desi sincer cred ca mi-ar placea sa citeasca Khushi o scrisoare de dragoste de la el...dar cu toate manevrele pe care le face acum, in final va trebui sa-i spuna ca o vrea in viata lui pentru totdeauna ..astept acel moment...si pana atunci ma intreb ...ce minte diabolica pot avea creativii lor ???
Cred ca in relatia lor, domina foarte mult orgoliul si incapatanarea. Parca sunt doi copii, care se cearta pe o jucarie.
Pai nu inteleg de ce vrea sa o scoata din sarite si sa-i spuna ce simte pentru el ma tem daca face asta la cat de nervoasa este pe el sa nu fie efectul invers si ma rog de ce nu-i spune el ce simte poate ca asa o indupleca mai usor.
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:Pai nu inteleg de ce vrea sa o scoata din sarite si sa-i spuna ce simte pentru el ma tem daca face asta la cat de nervoasa este pe el sa nu fie efectul invers si ma rog de ce nu-i spune el ce simte poate ca asa o indupleca mai usor.
Offff o cunosti atat de bine pe Khushi, chiar crezi ca daca ASr o sa ii zica stii Khushi te iubesc, nu pot trai fara tine ... crezi ca ea o sa se duca la el si o sa zica, gata numai plec de langa tine ?
Singura modalitate de a-si declara unul altuia iubirea, este sa fie siguri amandoi de ceea ce simte. Pot sa isi faca declaratii, doar cand o sa ramana singuri, si o sa poata discuta cu calm. Acum in episoadele de fata, la cat de revoltata e Khushi, crezi ca o sa vrea sa asculte declaratiile ei ? El stie foarte bine, ca ar fi inutil sa faca asta, atata timp cat nu o are langa el. Chiar el a spus, ca este mai usor sa vorbeasca cu ea in somn, ca e linistita
Alexa20 a scris:
Offff o cunosti atat de bine pe Khushi, chiar crezi ca daca ASr o sa ii zica stii Khushi te iubesc, nu pot trai fara tine ... crezi ca ea o sa se duca la el si o sa zica, gata numai plec de langa tine ?
Singura modalitate de a-si declara unul altuia iubirea, este sa fie siguri amandoi de ceea ce simte. Pot sa isi faca declaratii, doar cand o sa ramana singuri, si o sa poata discuta cu calm. Acum in episoadele de fata, la cat de revoltata e Khushi, crezi ca o sa vrea sa asculte declaratiile ei ? El stie foarte bine, ca ar fi inutil sa faca asta, atata timp cat nu o are langa el. Chiar el a spus, ca este mai usor sa vorbeasca cu ea in somn, ca e linistita
No, no, pai ei nici cand sunt siguri nu discuta cum trebuie ce discutie ei se cearta mai mult decat discuta ei isi spun lucruri frumoase cand necazul da peste ei doar atunci le vine mintea la cap pentru moment.
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:
No, no, pai ei nici cand sunt siguri nu discuta cum trebuie ce discutie ei se cearta mai mult decat discuta ei isi spun lucruri frumoase cand necazul da peste ei doar atunci le vine mintea la cap pentru moment.
Da, ai dreptate aici Ei cand sunt singuri, ori se cearta, ori da foc la saltea.
Alexa20 a scris:
Da, ai dreptate aici Ei cand sunt singuri, ori se cearta, ori da foc la saltea.
iulianagl- moderator
Alexa20 a scris:
Cred ca este singura modalitate de a o face pe Khushi sa vina in bratele lui singura. Si daca stati sa va ganditi bine, Khushi de la incepututl serilaului pana acum, a fost fortata intr-un fel sa stea langa ASR. Ba ca a lucrat al el in firma, ba ca a venit Di si a santajat-o, ba logodna lui cu Lavanya, ba nunta lui Payal. Ea nu s-a dus in Shantivan, ca a vrut ea. Iar daca el nu o are aproape, cum o sa o cucereasca ? Ii trimite scrisori de dragoste ? Mie una imi place tot ce fac ei. Ei se cearta, ei se impaca. Acum se iubesc, acum se urasc. Sunt foarte haiosi amandoi
Si mie ...dar imi doresc sa il puna si ea pe el in asemenea situati sa se amuza...si as mai vrea ca ea sa lucreze pt el la firma....ca asa sunt mai aproape si o poate enerva si mai mult...
Andreea_Miha- vip
Data de inscriere : 27/01/2010
Varsta : 38
petronela a scris:
Sa inteleg ca in final planul lui ASR are succes ?? o recastiga pe Khushi ? prin santaj si constrangere ? si o mai atrage si in planul pentru Di ?
deja am iar prea multe intrebari ...
sincer eu cred ca el a castigat-o..ca ea nu se intoarce acasa pentru ca considera ca sora nu se simte bine in prezenta ei etc..dar daca Anjali ar fii fericita ea ar fii acasa..Cred eu!
Andreea_Miha- vip
Data de inscriere : 27/01/2010
Varsta : 38
Se pare ca nu se prinde star plus on line.
iulianagl- moderator
Buna! Buna fete dragi!
Unde vedeti filmul azi???? eu nu pot vedea.......
Un link va rog!!!
Un link va rog!!!
tiberici- vip
Data de inscriere : 17/02/2010
Varsta : 55
Localizare : Constanta
tiberici a scris:Buna! Buna fete dragi!
Un link va rog!!!
Nici eu dar de ce m-am temut asta s-a intamplat pe cnn spunea ca in India a cazut curentul.
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:
Nici eu dar de ce m-am temut asta s-a intamplat pe cnn spunea ca in India a cazut curentul.
uite aici
tiberici- vip
Data de inscriere : 17/02/2010
Varsta : 55
Localizare : Constanta
iulianagl- moderator
Abia astept sa apara traducerea.
iulianagl- moderator
iulianagl- moderator
iulianagl- moderator
E mai rau ca Cenusareasa, frate.
iulianagl- moderator
Gata a scapat Khushi de el pe timp de noapte.
iulianagl- moderator
Al naibii trebuia sa-mi bage lunatica.
iulianagl- moderator
Pagina 31 din 40 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 40
Subiecte similare
» 2.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 13.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 29.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 15.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 19.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 13.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 29.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 15.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 19.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
Serialesitelenovelet :: Arhiva :: Arhiva Geet - Hui Sabse Parayi\ Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon\Madhubala
Pagina 31 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum