15.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
+7
lica54
Admin_dea05
petronela
AdrianaMatza
tiberici
iulianagl
Andreea_Miha
11 participanți
Serialesitelenovelet :: Arhiva :: Arhiva Geet - Hui Sabse Parayi\ Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon\Madhubala
Pagina 10 din 40
Pagina 10 din 40 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 40
Re: 15.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
Ai spus D-ra Cancel Elcin ????iulianagl a scris:
Cine, el?Cu cine?
petronela- vip
Data de inscriere : 18/07/2010
Varsta : 57
Localizare : Bucuresti
petronela a scris:
Nu pot sa zic ca sunt dezamagita..mai mult m-a plictisit episodul..asa de umplutura..cred ca au incercat sa faca intoarcerea ei in casa fara mare fast, s-a intamplat sa fie si sarbatoare....deci lunatica poate fi fericita episodul a fost al ei..si era o chimie acolo..
Eu sunt dezamagita ca nici o privire pt Khushi...isi vede sotia in sari si nici nu a observat cat de frumoasa e...nu avem scene cu sarut dar macar sa o priveasca..era ca si cum nici nu era de fata.Si Khushi sa o mai lase pe Anjali ca e destul de marisoara ..trece prin momente dificile dar daca bunica i-a zis sa stea departe o perioada de ea..off s-a dus ea sa o caute de ce nu i-a anuntat pe cei din casa?
Da a fost ep de umplutura dar ma asteptam la mai mult find si prima sarbatoare care Khushi o petrece in casa alaturi de el si fam lui ..in fine ...ma doare capul..
Andreea_Miha- vip
Data de inscriere : 27/01/2010
Varsta : 38
ce bn ii sta lu Arnav in Alb :X:D ....facuse Di o fata
AdrianaMatza- vip
Data de inscriere : 30/03/2012
Varsta : 35
Localizare : Ploiesti
iulianagl a scris:
Cine, el?Cu cine?
Da sa casatorit in vara asta cu o fata mult mai mica decat el Pinar o chiama si a inceput un nou serial s-au difuzat cateva ep pe kanal d turcesc...
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
petronela a scris:
daca in astea 9 zile nu e multumit..??? sunt rau in pana de idei creativii lor..chiar nu-mi imaginez ce se mai poate intampla in aceste zile am ramas si eu fara imaginatie..
Nici eu numai stiu ce o sa faca cine stie ce as in maneca mai au de o sa ne surprinda stii ce dezastru a fost atunci pe toate forumurile si cand ne asteptam la un episod dezastru culmea ca ne-a surprins cu un episod chiar bun.Dar totusi ar putea sa dezvolte partea amuzanta a lui Akash ca tare bine il mai prinde mai ales cele de la sbs sunt super.Apoi romantismul dintre Chote si Khushi bine si harta lor mai putin ofensiva.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
Si eu am sperat la o privire dar n-a fost..eu nu ma mai stresez pentru ei..gandesc pozitiv..Skumpyk86 a scris:
Eu sunt dezamagita ca nici o privire pt Khushi...isi vede sotia in sari si nici nu a observat cat de frumoasa e...nu avem scene cu sarut dar macar sa o priveasca..era ca si cum nici nu era de fata.Si Khushi sa o mai lase pe Anjali ca e destul de marisoara ..trece prin momente dificile dar daca bunica i-a zis sa stea departe o perioada de ea..off s-a dus ea sa o caute de ce nu i-a anuntat pe cei din casa?
Da a fost ep de umplutura dar ma asteptam la mai mult find si prima sarbatoare care Khushi o petrece in casa alaturi de el si fam lui ..in fine ...ma doare capul..
maine se va uita doar la ea..
petronela- vip
lica54 a scris:
Da sa casatorit in vara asta cu o fata mult mai mica decat el Pinar o chiama si a inceput un nou serial s-au difuzat cateva ep pe kanal d turcesc...
Olelelei!Serios?La el n-au rasarit copilasii?
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:
Olelelei!Serios?La el n-au rasarit copilasii?
Pai ea este copil fata de el ii mai trebue si altii nu a luoato pe ea de crescut!
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Skumpyk86 a scris:
Exact asta am spus si eu ca o cauta cu lumanarea.Si oricum nu e treaba ei Di este treaba familiei ei ea inca nu face parte din ea, clar.Sa vazut astazi, deci mie nu mi-a placut felul lui Arnav de a se purta cu ea daca totusi vrea s-o cucereasca.Si ma uit pe celalte bloguri sunt morti dupa Rakhi ca ce super episod ca au vazut-o pe Di zambind de parca e regina sudului si toata lumea astepta sa zambeasca ca sa straluceasca soarele.
iulianagl- moderator
petronela a scris:
Si eu am sperat la o privire dar n-a fost..eu nu ma mai stresez pentru ei..gandesc pozitiv..
maine se va uita doar la ea..
Maine la ea si luni iar la sora si tot asa...eu ma gandesc ce e acum in prezent nu fac scenari pentru maine sau ce va urma ca nu are rost ca oricum fac ei ce vor...
Andreea_Miha- vip
lica54 a scris:
Pai ea este copil fata de el ii mai trebue si altii nu a luoato pe ea de crescut!
O stiu cea care semana cu Tuba, aia miniona.
iulianagl- moderator
Vrei sa spui ca doar noi nu am stiut sa apreciem asa un episod ?? toata lumea e incantata de lunatica..??? si Arnav arata tare stangaci in hainele alea..iulianagl a scris:
Exact asta am spus si eu ca o cauta cu lumanarea.Si oricum nu e treaba ei Di este treaba familiei ei ea inca nu face parte din ea, clar.Sa vazut astazi, deci mie nu mi-a placut felul lui Arnav de a se purta cu ea daca totusi vrea s-o cucereasca.Si ma uit pe celalte bloguri sunt morti dupa Rakhi ca ce super episod ca au vazut-o pe Di zambind de parca e regina sudului si toata lumea astepta sa zambeasca ca sa straluceasca soarele.
petronela- vip
iulianagl a scris:
scuze nu am citit comentarile toate doar cateva..nu le-am citit ca am vrut sa ma uit eu la ep sa nu stiu dinainte ce se intampla si apoi cand revin pe forum sunt deja multe pagini si nu citesc decat ultimile comentari si nu stiam ca ai zis si tu ...
Inseamna ca avem aceiasi parere..nu e treaba ei pentru ca chiar si ea a spus ca casnicia lor se termina atunci nu mai e fam ei..
Andreea_Miha- vip
Hi my Tweehearts,Thanks a Tonn for the lovely compliments n ur wishes..Really Overwhelmed : ) Love u all v much! : ) <3 Wil cum online tmrw!
De la NK bhai de pe tweet!!
De la NK bhai de pe tweet!!
iulianagl- moderator
Skumpyk86 a scris:
scuze nu am citit comentarile toate doar cateva..nu le-am citit ca am vrut sa ma uit eu la ep sa nu stiu dinainte ce se intampla si apoi cand revin pe forum sunt deja multe pagini si nu citesc decat ultimile comentari si nu stiam ca ai zis si tu ...
Inseamna ca avem aceiasi parere..nu e treaba ei pentru ca chiar si ea a spus ca casnicia lor se termina atunci nu mai e fam ei..
Exact si ce a mai spus ca dupa cele 10 zile sa o lase sa plece asta vrea ea dar oare o s-o lase sa plece?dar ce vroiam sa spun ca in ep de ieri el s-a simtit ranit ca Khushi vrea s-o termine asa de repede casnicia lor si ea are dreptate ca la ei n-a fost un mariaj la propriu deci ce vrea mai mult de la ea ia cerut sa faca asta a facut sacrificandu-se si si-a indeplit toate datoriile mai putin cele de sotie in pat.Adica tu ce parere ai?El s-a gandit asa dintr-odata ca-i place sa fie insurat.
iulianagl- moderator
petronela a scris:
Ai spus D-ra Cancel Elcin ????
Am spus dar dar cateodata il mai incurc cand scriu degetele se duc aiurea?
iulianagl- moderator
Oyy gata v-am pupacit de noapte buna mai discutam maine.
iulianagl- moderator
Si mai era chestia care ai spus-o tu Miha deci n-au continuat ideea cu care s-a terminat episodul de ieri deci au aparut acasa asa dintr-odata fara sa ne arate nimic si asta n-ar fi prima data cand fac asta deci pierd o multime de detalii.
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:
Exact si ce a mai spus ca dupa cele 10 zile sa o lase sa plece asta vrea ea dar oare o s-o lase sa plece?dar ce vroiam sa spun ca in ep de ieri el s-a simtit ranit ca Khushi vrea s-o termine asa de repede casnicia lor si ea are dreptate ca la ei n-a fost un mariaj la propriu deci ce vrea mai mult de la ea ia cerut sa faca asta a facut sacrificandu-se si si-a indeplit toate datoriile mai putin cele de sotie in pat.Adica tu ce parere ai?El s-a gandit asa dintr-odata ca-i place sa fie insurat.
Ea vrea acum dupa cate i-a facut el..si mai ales dupa ce a a acuzat-o ca de ce a intalnit-o si i-a readus aminte de contract..ea credea ca acel contract nu mai conteaza..
am vazut ca si in articole spune ca ea a plecat ca fam sa ii fie bine ca considera ca cu ea nu e bine..
Da nu a fost chiar o casnicie ci o afacere ei stiu in fata celorlanti sunt sot si sotie..si va fi greu sa plece Khushi..chiar daca o va da el afara tot greu va fi.Deasta spuneam ieri ca Khushi nu a pus intrebarile corecte lui Arnav..atunci cand la sf el a inceput sa ii reproseze ca nu o intereseaza etc..erau multe care puteau fi spuns si ea mai mult a tacut.Ca a spus doua fraze sa illl raneasca el le-a uitat pana azi,
Andreea_Miha- vip
Si eu va pupic de noapte buna !
petronela- vip
iulianagl a scris:Si mai era chestia care ai spus-o tu Miha deci n-au continuat ideea cu care s-a terminat episodul de ieri deci au aparut acasa asa dintr-odata fara sa ne arate nimic si asta n-ar fi prima data cand fac asta deci pierd o multime de detalii.
Da sincer asta am asteptat cel mai tare sa vad discutia mai departe..era interesanta cum inecpuse si in sfarsit si Khushi i-a rasp 2 fraze ma gandeam ca azi va continua de unde nimic..se facuse deja a doua zi dimi.
Andreea_Miha- vip
petronela a scris:Si eu va pupic de noapte buna !
nb..
Eu ma duc sa ma mai uit de cateva stiri si gata trec la culcare..
Andreea_Miha- vip
Skumpyk86 a scris:
Ea vrea acum dupa cate i-a facut el..si mai ales dupa ce a a acuzat-o ca de ce a intalnit-o si i-a readus aminte de contract..ea credea ca acel contract nu mai conteaza..
am vazut ca si in articole spune ca ea a plecat ca fam sa ii fie bine ca considera ca cu ea nu e bine..
Da nu a fost chiar o casnicie ci o afacere ei stiu in fata celorlanti sunt sot si sotie..si va fi greu sa plece Khushi..chiar daca o va da el afara tot greu va fi.Deasta spuneam ieri ca Khushi nu a pus intrebarile corecte lui Arnav..atunci cand la sf el a inceput sa ii reproseze ca nu o intereseaza etc..erau multe care puteau fi spuns si ea mai mult a tacut.Ca a spus doua fraze sa illl raneasca el le-a uitat pana azi,
A spsu ca nu vrea sa discute inca si probabil ca daca se apuca sa discute n-o mai putea opri pe Khushi la ce avea de spus.Dar pe mine ce m-a suparat a fost faptul ca de ce a refuzat ea sa le spuna parintilor chiar atunci cand vroia el putea sa faca asta si sa-i arate ca nu-i mai este frica de el ca o ameninta cu familia ei.Ce mai are de pierdut oricum ea ca fata este terminata adica casatorita prin contract si apoi lasata deci cine s-ar mai casatori cu ea?
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:
A spsu ca nu vrea sa discute inca si probabil ca daca se apuca sa discute n-o mai putea opri pe Khushi la ce avea de spus.Dar pe mine ce m-a suparat a fost faptul ca de ce a refuzat ea sa le spuna parintilor chiar atunci cand vroia el putea sa faca asta si sa-i arate ca nu-i mai este frica de el ca o ameninta cu familia ei.Ce mai are de pierdut oricum ea ca fata este terminata adica casatorita prin contract si apoi lasata deci cine s-ar mai casatori cu ea?
Asta ma intreb si eu si am zis de atatea ori de ce nu spune fam adevarul..vrea sa se desparta bun atunci incepe cu inceputul....daca te desparti dupa cateva zile trebuie sa dai explicati cat credea ca va dura in casa fam fara intrebarie..si cand a u plecat la spital matusa a averitzat-o...degeaba discuta mai tarziu daca nu atunci cand trebuie..si inca acela poate nu vine niciodata dupa cum merg lucrurile...
Andreea_Miha- vip
Buna dimi.
Ultima editare efectuata de catre iulianagl in Joi 15 Noi 2012, 9:41 am, editata de 1 ori
iulianagl- moderator
Pagina 10 din 40 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 40
Subiecte similare
» 28.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 10.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 13.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 27.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 11.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 10.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 13.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 27.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 11.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
Serialesitelenovelet :: Arhiva :: Arhiva Geet - Hui Sabse Parayi\ Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon\Madhubala
Pagina 10 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum