Serialesitelenovelet
15.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 29 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
15.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 29 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

15.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)

+7
lica54
Admin_dea05
petronela
AdrianaMatza
tiberici
iulianagl
Andreea_Miha
11 participanți

Pagina 29 din 40 Înapoi  1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 40  Urmatorul

In jos

15.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 29 Empty Re: 15.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)

Mesaj Scris de petronela Mar 07 Aug 2012, 5:31 pm

Skumpyk86 a scris:

daca vrei sa te uiti ..
incerc sa vad daca ma prinde... kiss
petronela
petronela
vip
vip

Data de inscriere : 18/07/2010
Varsta : 57
Localizare : Bucuresti

Sus In jos

15.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 29 Empty Re: 15.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)

Mesaj Scris de Andreea_Miha Mar 07 Aug 2012, 5:32 pm

lica54 a scris:Arohi e o a doua Khuhsi...zburdalnica si zvapaiata...

Smile te uiti?
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Data de inscriere : 27/01/2010
Varsta : 38

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Mar 07 Aug 2012, 5:33 pm

petronela a scris:
incerc sa vad daca ma prinde... kiss

mie imi place..iar cei doi din rolul principal formau un cuplu...
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Mar 07 Aug 2012, 5:34 pm

va las sa va uitati la iss..eu dupa.. kiss 15.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 29 155656
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de petronela Mar 07 Aug 2012, 5:35 pm

Skumpyk86 a scris:va las sa va uitati la iss..eu dupa.. kiss 15.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 29 155656
si eu tot dupa.. Smile ce vede Iuli si comenteaza..in functie de ele ma uit sau nu.. Smile
petronela
petronela
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Mar 07 Aug 2012, 5:36 pm

petronela a scris:
si eu tot dupa.. Smile ce vede Iuli si comenteaza..in functie de ele ma uit sau nu.. Smile

eu nu ma uit la comentari ca imi place vad eu daca tot sunt acasa si pot...cand eram la servici si nu ma puteam uita atunci citeam comentarile inainte..
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de petronela Mar 07 Aug 2012, 5:40 pm

Skumpyk86 a scris:

mie imi place..iar cei doi din rolul principal formau un cuplu...
Serialul s-a terminat ? adica pot sa-l vad tot, nu trebuie sa mai astept..dupa fiecare ep.. Smile
petronela
petronela
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Mar 07 Aug 2012, 5:50 pm

mama ce femeie al naibii este Dadi asta.Nu-mi vine sa cred cine naba se crede ea?
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Mar 07 Aug 2012, 5:51 pm

Spun ca numai Di a fost atasata de Dadi si ia dus dorul dar nu si Chote deci el nu este prea fericit de asta.Interesant.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de petronela Mar 07 Aug 2012, 5:51 pm

iulianagl a scris:mama ce femeie al naibii este Dadi asta.Nu-mi vine sa cred cine naba se crede ea?
Adica ma enervez daca ma uit ??
petronela
petronela
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Mar 07 Aug 2012, 5:59 pm

petronela a scris:
Adica ma enervez daca ma uit ??

Da o sa te enervezi putin dar dupa aia e interesanta discutia dintre Chote si Dadi, de ce zic ca el nu a fost nici nu este sis nici n-o sa fie de acord cu va spune a spus si spuen aceasta Dadi el practic nu prea la iubit pe tatal lor din cate imi amintesc si cred ca chiar au un argument pe seama ca ce ar fi spus mama si tata de casatoria asta cam asa ceva in fine abi astept sa apara traducerea iar de ce il inveseleste Khushi pe Chote ca a avut un cosmar el este chinuit de trecut si mai ales de mama sa iar lui scroafa de Di sa-i fie rusine ca pentru ea Naniji n-a fost de ajuns deci Nanaiji n-a reusit pentru ea sa umple golul mamei sale de a asteptat cu atata nerabdare sa apara vreodata Dadi si cum Baguan, ca nu degeaba a stat ea cu tava in mana, ia indeplinit dorinta.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Mar 07 Aug 2012, 6:01 pm

Foarte interesant episodul de astazi.Si visul lui Chote care maine il vedem.Era ceva care vroiam sa spun dar uite ca mi-a scapat din minte.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Mar 07 Aug 2012, 6:03 pm

Aaa da mi-am adus aminte deci ce spuneam noi acum catva timp?Ca Khushi si Chote o sa fie uniti din cauza lui Shyam ei uite ca nu a venit altcineva mai periculos decat Shyam si acum ei doi trebuie sa fi si mai uniti ca inainte.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Mar 07 Aug 2012, 6:06 pm

Ep de azi

in englza..

Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Mar 07 Aug 2012, 6:07 pm

IPKKND 7th August 2012 Written Update
The show begins with yesterday’s scene where Arnav-Nani comes together and sees Dadi & Anjali. …
Arnav gets flashback … something terrible seems to have happened due to DADI….
He becomes angry… Nani holds her…..
Arnav goes towards Dadi and bows down ……
Anajli, Nani is happy to see that….. Dadi hugs Arnav…..

Nani says we had been searching you everywhere.
Dadi says you must be searching me in all wrong places…
Nani introduces Payal and Khushi to Dadiji….
Manorama hides …..
Nani tells Khushi to take blessings….. Arnav and Khushi bows down but Dadi moves her feet away from Khushi … and she gives blessings only to Arnav…. She is shocked to hear Arnav is married….

BREAK

Dadiji is angry, Nani ask why are you angry ?
Dadiji says what is there to be happy ? Anjali is pregnant and no DAMADJI… Arnav is married…. and the girl whom i thought is servant is my dagauther in law.

Dadiji ask Nani how could you let this happen ?
You are responsible…

Nani turns table. She blames everything to Dadiji who had left everyone after an incident….
Dadi tells her to stop talking about that incident …..
Nani tells if she had not left children to her then DADI would have to take care of them…. not her.. so its Dadi’s fault.. not her….

At Arnav’s room….

Arnav is staring into blank.. Khushi ask Arnav what was he thinking.. Khushi says Dadi didn’t like her…. .
Arnav tells Khushi she is not the one to be blamed… Dadi is like that only ….. she wants to believe whatever she likes….
Arnav gets angry even while taking about DADI…
Khushi ask Arnav is there some kind of fight going between him and Dadi ?
Arnav stays quiet…

At Dadi’s room .. Dadi grills Nani … How can you let Arnav get married and not even send me post about his marriage.
Nani says I didn’t know Arnav got married…
Dadi ask HOW ?
Arnav comes into room and says: I didn’t tell anyone….
Dadi ask how could he get married without anyone’s knoweledge or permission ?
Arnav ask : HAVE YOU COME TO ASK THIS ? how many time i tried to meet you but you never met us in 15 years and now for what are you asking such thing.

Dadi : dont forget I am DADI, your father’s mom….
Arnav: No one in this house will take my father’s name this house…
Dadi: The way you talk and behave is like your father…
Arnav: NO.. I am not like him nor want to be like him …
Dadi: How are you talking.. .and about ur own father…
Arnav: I think you didn’t hear clearly .. I DONT WANT ANYONE TAKING BABUJI’s name in this house……..

BREAK

Khushi is worried… Payal tries to console her. NK too consoles her and tells her she should go to DADI’s room to say sorry.
Khushi goes to Dadi’s room…
Manorama tells Payal/NK why did you send Khushi to GABBAR’s room, i.e. Dadi’s room…

At Dadi’s room tensions brew…. Nani tries to clam Arnav.
Says him we should be happy Dadi came to home after so many years…..
Suddenly Khushi comes near DADI’s Door… Dadi sees her and SIGNAL’s her to STOP outside the room… Arnav sees her signal… and he goes out of the room to Khushi while DADI was talking…
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de lica54 Mar 07 Aug 2012, 6:10 pm

Skumpyk86 a scris:

Smile te uiti?

Da sunt la ep 5 incepe sa imi placa vad ca e si cu oleaca de mafie...
lica54
lica54
vip
vip

Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Mar 07 Aug 2012, 6:11 pm

petronela a scris:
Serialul s-a terminat ? adica pot sa-l vad tot, nu trebuie sa mai astept..dupa fiecare ep.. Smile

da e dinainte de iss,acest serial..au fost doau sezoane ..dar nu au legatura unul cu altul,desi numele pers principale sunt aceleasi..acolo Arjun era tot un mare afacerist si se angajeaza Arohi la el..visul e era sa devina cantareata..iar sezonul doi fam ei e de politisti iar fam lui de infractori...dar e un serial frumos!
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Mar 07 Aug 2012, 6:11 pm

DADI gets angry and tells what is he doing … ? why did he leave room while she was talking ? its shameful for her.
Arnav says: Where my wife is not allowed to enter.. I dont think I want to stay there…. ?
Khushi SHOCKED TO HEAR SUCH WORDS…..
DADI: So you dont want to listen to me then ?
Arnav: Its your wish ..
Khushi shocked once again to hear Arnav speak sternly to THE GABBAR .. .DADI of the family….

Episode ends

PRECAP

Arnav and Khushi are sleeping on bed… Arnav wakes up suddenly after some nightmare… Khushi ask what’s matter…. Arnav gets up…..
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Mar 07 Aug 2012, 6:12 pm

Aha si mai era ceva ati vazut ca pana la urma Arnav ia cedat partea dreapta de pat lui Khushi. Smile
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Mar 07 Aug 2012, 6:14 pm

lica54 a scris:

Da sunt la ep 5 incepe sa imi placa vad ca e si cu oleaca de mafie...

la fel ca mine ca si eu il vad acum cu traducere...in marea parte a serialului e comedie...dar are si drama,dar in comparatie cu iss e mult mai putina.
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Mar 07 Aug 2012, 6:15 pm

Deci Chote nu o agreaza pe Dadiji si nici felul ei de a se purta.Hmmm stau si magandesc oare daca aparea Dadi acum catva timp in urma cand si el se comporta cam la fel ca Dadi, mai avea parerea asta si atunci?Sau intre ei doi sunt conflicte mai vechi de care noi habar n-avem ac si Khushi intreaba asta daca nu ma insel.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Mar 07 Aug 2012, 6:16 pm

Parca spune ceva Pedro ca el acum trebuie sa sufere si pentru Khushi?Cred ca asta este cea mai mare pedeapsa a lui, "DADIJI." Smile
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Mar 07 Aug 2012, 6:18 pm

Dar sa vedeti ca n-o sa-l lase Khushi pe Chote sa se certe cu Dadi ca ea mereu ia respectat pe cei mai in varsta.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Mar 07 Aug 2012, 6:19 pm

Gata eu ies ma duc sa vad iss...si apoi ma mai uit la KMH2..in caz ca nu mai intru 15.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 29 517793 15.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 29 155656
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Mar 07 Aug 2012, 6:22 pm

Skumpyk86 a scris:Gata eu ies ma duc sa vad iss...si apoi ma mai uit la KMH2..in caz ca nu mai intru 15.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 29 517793 15.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 29 155656

kiss
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 29 din 40 Înapoi  1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 40  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum