25.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
+9
anyta
tiberici
Lucica10
Alexa20
Admin_dea05
lica54
petronela
Andreea_Miha
iulianagl
13 participanți
Serialesitelenovelet :: Arhiva :: Arhiva Geet - Hui Sabse Parayi\ Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon\Madhubala
Pagina 15 din 40
Pagina 15 din 40 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40
Re: 25.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
Episodul chiar a fost trist pentru Khushi si pentru mine sa vezi cum o intreaga familie se strang in jurul unor necunoscuti si sa nu se intrebe ce hram poarta, scopul si durata vizitei deci imi face impresia ca Indienii chiar n-au pic de minte.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
iulianagl a scris:
Eu incep sa cred din ce in ce mai mult.
nu cred...ca deja risca foarte mult la cum merge acum...sigur daca acum sa presupnem ca ar afla ca e copilul lui mai tarziu afla ca nu e...nu cred,e mult prea mult,atunci ar scoate-o pe Khushi din serial..cum am crezut ca nunta va fi,asa cred ca nici Aarav nu e fiul lui..sunt anumite lucruri care nu cred ca le-ar lasa star plus. chiar daca scriitori ar vrea.. dar vom vedea ce va fi...
Andreea_Miha- vip
Data de inscriere : 27/01/2010
Varsta : 38
Localizare : Bucuresti
Acum cred ca la Khushi numai este gelozie de acum cred ca se simte fara speranta.
iulianagl- moderator
Andreea_Miha a scris:
nu cred...ca deja risca foarte mult la cum merge acum...sigur daca acum sa presupnem ca ar afla ca e copilul lui mai tarziu afla ca nu e...nu cred,e mult prea mult,atunci ar scoate-o pe Khushi din serial..cum am crezut ca nunta va fi,asa cred ca nici Aarav nu e fiul lui..sunt anumite lucruri care nu cred ca le-ar lasa star plus. chiar daca scriitori ar vrea.. dar vom vedea ce va fi...
Ce mai Miha la situatia de acum ma mir ca n-a iesit Khushi din serial a venit noua diva deci ce rost mai are alti actori cand deja ea e talentata si face tot.
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:
Ce mai Miha la situatia de acum ma mir ca n-a iesit Khushi din serial a venit noua diva deci ce rost mai are alti actori cand deja ea e talentata si face tot.
la asta ma mir si eu...
Andreea_Miha- vip
Andreea_Miha a scris:
la asta ma mir si eu...
Nu inteleg de ce creativii procedeaza asa ce cred ca le aduce faima canalului sau casei de productie?Nici macar ei nu-i aduce faima pentru majoritatea o urasc deci..
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:
Nu inteleg de ce creativii procedeaza asa ce cred ca le aduce faima canalului sau casei de productie?Nici macar ei nu-i aduce faima pentru majoritatea o urasc deci..
o sa vedem ce rezultat va avea aceasta parte cu fufa..debia astept sa iasa din serial...dar ai vazut ca in promo khushi il vede pe arnav dupa post il vede in acea sit sau cum le spune la ei...dar cum promo se mai schimba poate il vede aia
Andreea_Miha- vip
Andreea_Miha a scris:
o sa vedem ce rezultat va avea aceasta parte cu fufa..debia astept sa iasa din serial...dar ai vazut ca in promo khushi il vede pe arnav dupa post il vede in acea sit sau cum le spune la ei...dar cum promo se mai schimba poate il vede aia
Pai mie mi s-a parut ca aia il vede in sita ci nu Khushi.
iulianagl- moderator
Gata m-am saturat, am iesit.
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:
Pai mie mi s-a parut ca aia il vede in sita ci nu Khushi.
se observa ca e mana lu Khushi...pe sita...dar ea se uita la Sheetal ca sa vada cine ii apare ei....si imi e teama ca in ep sa nu fie invers..
si de la LM
Andreea_Miha- vip
ccccc
Most episodes are blocked '
If you filed on another site is youtube ..
Thank you
If you filed on another site is youtube ..
Thank you
tfasel- membru
Data de inscriere : 25/10/2012
Fata de ce se intampla acum in serial, pana si episoadele postate de Alexa, cand a fost rapit Arnav... sunt frumoase...
petronela- vip
Data de inscriere : 18/07/2010
Varsta : 57
petronela a scris:Fata de ce se intampla acum in serial, pana si episoadele postate de Alexa, cand a fost rapit Arnav... sunt frumoase...
Petro eu nu mai stiu nimic..nici unele frumoase...nu mai recunosc povestea personajele...oricum acum m-am convins o sa ma uit la seriale indiene numai dupa cetermina de filmat..ca alftel
Andreea_Miha- vip
Buna! Ce ma fac sa rad astia de pe fb ieri eram asa de suparata ca tot posta una numai despre Baarun in sus Barun in jos si i-am zis sa o mai termine cu Barun ca mai sunt si alti actori in serial iar acum vad ca au inceput sa puna poze si cu Akash, Payal etc.
iulianagl- moderator
Pana la casatoria lor pe perioada determinata, chiar imi place serialul..si dupa mai sunt secvente frumoase destule...si chiar ma uit cu mare placere la ele... dar ce se intampla acum, nu inteleg, este peste puterea mea de a intelege cum se pot transforma atat de mult doi oameni... ok , fictiune dar ..nici SF parca nu e....Andreea_Miha a scris:
Petro eu nu mai stiu nimic..nici unele frumoase...nu mai recunosc povestea personajele...oricum acum m-am convins o sa ma uit la seriale indiene numai dupa cetermina de filmat..ca alftel
Iar seriale indiene ..pas..am vazut destul pentru mai multe, nu mai sunt curioasa...
petronela- vip
Cred ca a inceput sa se clatine coroana de pe capul lui Barun...fanii nu prea reusesc sa faca diferenta intre actor si personaj...iulianagl a scris:Buna! Ce ma fac sa rad astia de pe fb ieri eram asa de suparata ca tot posta una numai despre Baarun in sus Barun in jos si i-am zis sa o mai termine cu Barun ca mai sunt si alti actori in serial iar acum vad ca au inceput sa puna poze si cu Akash, Payal etc.
petronela- vip
petronela a scris:
Cred ca a inceput sa se clatine coroana de pe capul lui Barun...fanii nu prea reusesc sa faca diferenta intre actor si personaj...
Sa cada de tot ca nu ma supar.Nu stiu daca aai citit asta dar imi place foarte mult.Cred ca ceva lipseste adica mi se pare mie ca Arnav chiar este veriga slaba din ce a scris asta.
Hiruni G'dana
Umm so Arnav was always this happy-go-lucky, laughing joking, basket playing guy? Khushi never changed him??? I thought Arnav changed into ASR after his mom died and Khushi came in and changed him for the better. Apparently not!!! He changed into a raakshas after he broke up with sheetal! WOW!!!! So what we watched for the past 1 and a half years was a LIE! Khushi was never instrumental in changing Arnav and making him a lovable person. It was sheetal all along! The star cross love story is about Arnav and Sheetal!! WOW!!! I wish you guys clarified this earlier!
iulianagl- moderator
Cred ca nu mai e veriga...daca pleaca...cu mimoza si miniatura..iulianagl a scris:
Sa cada de tot ca nu ma supar.Nu stiu daca aai citit asta dar imi place foarte mult.Cred ca ceva lipseste adica mi se pare mie ca Arnav chiar este veriga slaba din ce a scris asta.
Hiruni G'dana
Umm so Arnav was always this happy-go-lucky, laughing joking, basket playing guy? Khushi never changed him??? I thought Arnav changed into ASR after his mom died and Khushi came in and changed him for the better. Apparently not!!! He changed into a raakshas after he broke up with sheetal! WOW!!!! So what we watched for the past 1 and a half years was a LIE! Khushi was never instrumental in changing Arnav and making him a lovable person. It was sheetal all along! The star cross love story is about Arnav and Sheetal!! WOW!!! I wish you guys clarified this earlier!
Si de unde zicea ca vine mimoza ?? unde a fost colega cu Arnav ??
petronela- vip
petronela a scris:
Pana la casatoria lor pe perioada determinata, chiar imi place serialul..si dupa mai sunt secvente frumoase destule...si chiar ma uit cu mare placere la ele... dar ce se intampla acum, nu inteleg, este peste puterea mea de a intelege cum se pot transforma atat de mult doi oameni... ok , fictiune dar ..nici SF parca nu e....
Iar seriale indiene ..pas..am vazut destul pentru mai multe, nu mai sunt curioasa...
Mie personal,mi-a placut foarte mult inainte de casatorie ..acea Khushi acel Arnav..
dupa casatorie au mai avut secvente frumoase dar nu la cum ma asteptam sincer...sunt secvente frumoase dar s-au pierdut in detali si in a duce anumite situati la extreme...iar din punctul meu de vedere dupa casatorie a inceput sa strice personajele..
acum situatia de acum nu ma atrage cu nimic,nu mai sunt curioasa sa caut sa vad ce se mai intampla sau ce s-a intamplat..nu sunt curioasa sa caut poze ..am ajuns sa nu mai fiu curioasa macar sa stiu ce s-a intamplat in ep...sa citesc povestire macar...
eu am spus am multe seriale indiene vazute,foarte multe..stiu pe propria piele cum e cand astepti cate un ep .... trebuie sa astept sa se termine serialul de filmat daca nu am chef de nervi ( Iss nu e primul serial la care astept ep,dar e primul serial la care am rezistat sa astept mai mult de un an,la celelante am renuntat)
imi pare rau de poveste si imi pare rau de actori...
Andreea_Miha- vip
petronela a scris:
Cred ca nu mai e veriga...daca pleaca...cu mimoza si miniatura..
Si de unde zicea ca vine mimoza ?? unde a fost colega cu Arnav ??
Ea vine din America ca acolo a studiat si Arnav.Dar in episodul de luni Sheeta in jurnal a mentionat de Ochiul Londrei ca toti se intreaba acum daca este in America ochiul Londrei si ca Arnav a spus ca comanda peste si cartofi prajiti care tot asa mancarea asta o gasesti in Anglia.Deci nu mai inteleg nimic.
iulianagl- moderator
Tu inca mai esti curioasa si citesti rezumatul..eu nu mai sunt interesata nici de asta..daca citesc ce scrieti voi..imi ajunge...Andreea_Miha a scris:
Mie personal,mi-a placut foarte mult inainte de casatorie ..acea Khushi acel Arnav..
dupa casatorie au mai avut secvente frumoase dar nu la cum ma asteptam sincer...sunt secvente frumoase dar s-au pierdut in detali si in a duce anumite situati la extreme...iar din punctul meu de vedere dupa casatorie a inceput sa strice personajele..
acum situatia de acum nu ma atrage cu nimic,nu mai sunt curioasa sa caut sa vad ce se mai intampla sau ce s-a intamplat..nu sunt curioasa sa caut poze ..am ajuns sa nu mai fiu curioasa macar sa stiu ce s-a intamplat in ep...sa citesc povestire macar...
eu am spus am multe seriale indiene vazute,foarte multe..stiu pe propria piele cum e cand astepti cate un ep .... trebuie sa astept sa se termine serialul de filmat daca nu am chef de nervi ( Iss nu e primul serial la care astept ep,dar e primul serial la care am rezistat sa astept mai mult de un an,la celelante am renuntat)
imi pare rau de poveste si imi pare rau de actori...
petronela- vip
Dupa care casatorie Miha dupa cea actuala, nu?
iulianagl- moderator
petronela a scris:
Tu inca mai esti curioasa si citesti rezumatul..eu nu mai sunt interesata nici de asta..daca citesc ce scrieti voi..imi ajunge...
azi chiar nu aveam chef sa il citesc..nu citisem nimic inainte..dar pana la urma l-am citit..si probabil pana vineri il mai citesc apoi bye...
Andreea_Miha- vip
De asta te-am intrebat...si m-am intrebat ..cum pot sa piarda firul creativii atat de mult...iulianagl a scris:
Ea vine din America ca acolo a studiat si Arnav.Dar in episodul de luni Sheeta in jurnal a mentionat de Ochiul Londrei ca toti se intreaba acum daca este in America ochiul Londrei si ca Arnav a spus ca comanda peste si cartofi prajiti care tot asa mancarea asta o gasesti in Anglia.Deci nu mai inteleg nimic.
petronela- vip
iulianagl a scris:Dupa care casatorie Miha dupa cea actuala, nu?
cealanta iuli ..cea fortata..
Andreea_Miha- vip
Pagina 15 din 40 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40
Subiecte similare
» 29.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 14.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 15.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 19.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 16.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 14.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 15.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 19.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 16.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
Serialesitelenovelet :: Arhiva :: Arhiva Geet - Hui Sabse Parayi\ Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon\Madhubala
Pagina 15 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum