Serialesitelenovelet
25.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 15 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
25.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 15 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

25.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)

+9
anyta
tiberici
Lucica10
Alexa20
Admin_dea05
lica54
petronela
Andreea_Miha
iulianagl
13 participanți

Pagina 15 din 40 Înapoi  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40  Urmatorul

In jos

25.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 15 Empty Re: 25.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)

Mesaj Scris de iulianagl Mier 31 Oct 2012, 5:06 pm

Episodul chiar a fost trist pentru Khushi si pentru mine sa vezi cum o intreaga familie se strang in jurul unor necunoscuti si sa nu se intrebe ce hram poarta, scopul si durata vizitei deci imi face impresia ca Indienii chiar n-au pic de minte.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania

Sus In jos

25.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 15 Empty Re: 25.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)

Mesaj Scris de Andreea_Miha Mier 31 Oct 2012, 5:08 pm

iulianagl a scris:

Eu incep sa cred din ce in ce mai mult.

nu cred...ca deja risca foarte mult la cum merge acum...sigur daca acum sa presupnem ca ar afla ca e copilul lui mai tarziu afla ca nu e...nu cred,e mult prea mult,atunci ar scoate-o pe Khushi din serial..cum am crezut ca nunta va fi,asa cred ca nici Aarav nu e fiul lui..sunt anumite lucruri care nu cred ca le-ar lasa star plus. chiar daca scriitori ar vrea.. dar vom vedea ce va fi...
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Data de inscriere : 27/01/2010
Varsta : 38
Localizare : Bucuresti

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Mier 31 Oct 2012, 5:08 pm

Acum cred ca la Khushi numai este gelozie de acum cred ca se simte fara speranta.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Mier 31 Oct 2012, 5:10 pm

Andreea_Miha a scris:

nu cred...ca deja risca foarte mult la cum merge acum...sigur daca acum sa presupnem ca ar afla ca e copilul lui mai tarziu afla ca nu e...nu cred,e mult prea mult,atunci ar scoate-o pe Khushi din serial..cum am crezut ca nunta va fi,asa cred ca nici Aarav nu e fiul lui..sunt anumite lucruri care nu cred ca le-ar lasa star plus. chiar daca scriitori ar vrea.. dar vom vedea ce va fi...

Ce mai Miha la situatia de acum ma mir ca n-a iesit Khushi din serial a venit noua diva deci ce rost mai are alti actori cand deja ea e talentata si face tot.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Mier 31 Oct 2012, 5:15 pm

iulianagl a scris:

Ce mai Miha la situatia de acum ma mir ca n-a iesit Khushi din serial a venit noua diva deci ce rost mai are alti actori cand deja ea e talentata si face tot.

la asta ma mir si eu... Smile
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Mier 31 Oct 2012, 5:16 pm

Andreea_Miha a scris:

la asta ma mir si eu... Smile

Nu inteleg de ce creativii procedeaza asa ce cred ca le aduce faima canalului sau casei de productie?Nici macar ei nu-i aduce faima pentru majoritatea o urasc deci..
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Mier 31 Oct 2012, 5:19 pm

iulianagl a scris:

Nu inteleg de ce creativii procedeaza asa ce cred ca le aduce faima canalului sau casei de productie?Nici macar ei nu-i aduce faima pentru majoritatea o urasc deci..

o sa vedem ce rezultat va avea aceasta parte cu fufa..debia astept sa iasa din serial...dar ai vazut ca in promo khushi il vede pe arnav dupa post il vede in acea sit sau cum le spune la ei...dar cum promo se mai schimba poate il vede aia Smile
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Mier 31 Oct 2012, 5:20 pm

Andreea_Miha a scris:

o sa vedem ce rezultat va avea aceasta parte cu fufa..debia astept sa iasa din serial...dar ai vazut ca in promo khushi il vede pe arnav dupa post il vede in acea sit sau cum le spune la ei...dar cum promo se mai schimba poate il vede aia Smile

Pai mie mi s-a parut ca aia il vede in sita ci nu Khushi.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Mier 31 Oct 2012, 5:23 pm

Gata m-am saturat, am iesit. 25.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 15 155656
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Mier 31 Oct 2012, 5:28 pm

iulianagl a scris:

Pai mie mi s-a parut ca aia il vede in sita ci nu Khushi.

se observa ca e mana lu Khushi...pe sita...dar ea se uita la Sheetal ca sa vada cine ii apare ei....si imi e teama ca in ep sa nu fie invers..
25.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 15 31130501

25.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 15 70899998

si de la LM
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

25.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 15 Empty ccccc

Mesaj Scris de tfasel Mier 31 Oct 2012, 6:33 pm

Most episodes are blocked '
If you filed on another site is youtube ..
Thank you
tfasel
tfasel
membru
membru

Data de inscriere : 25/10/2012

Sus In jos

Mesaj Scris de petronela Mier 31 Oct 2012, 8:41 pm

Fata de ce se intampla acum in serial, pana si episoadele postate de Alexa, cand a fost rapit Arnav... sunt frumoase... 25.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 15 3891662330
petronela
petronela
vip
vip

Data de inscriere : 18/07/2010
Varsta : 57

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Mier 31 Oct 2012, 8:46 pm

petronela a scris:Fata de ce se intampla acum in serial, pana si episoadele postate de Alexa, cand a fost rapit Arnav... sunt frumoase... 25.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 15 3891662330

Smile Petro eu nu mai stiu nimic..nici unele frumoase...nu mai recunosc povestea personajele...oricum acum m-am convins o sa ma uit la seriale indiene numai dupa cetermina de filmat..ca alftel 25.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 15 2743637754
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Mier 31 Oct 2012, 8:54 pm

Buna! Smile Ce ma fac sa rad astia de pe fb ieri eram asa de suparata ca tot posta una numai despre Baarun in sus Barun in jos si i-am zis sa o mai termine cu Barun ca mai sunt si alti actori in serial iar acum vad ca au inceput sa puna poze si cu Akash, Payal etc.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de petronela Mier 31 Oct 2012, 8:59 pm

Andreea_Miha a scris:

Smile Petro eu nu mai stiu nimic..nici unele frumoase...nu mai recunosc povestea personajele...oricum acum m-am convins o sa ma uit la seriale indiene numai dupa cetermina de filmat..ca alftel 25.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 15 2743637754
Pana la casatoria lor pe perioada determinata, chiar imi place serialul..si dupa mai sunt secvente frumoase destule...si chiar ma uit cu mare placere la ele... 25.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 15 2691192546 dar ce se intampla acum, nu inteleg, este peste puterea mea de a intelege cum se pot transforma atat de mult doi oameni... ok , fictiune dar ..nici SF parca nu e.... 25.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 15 3478558767
Iar seriale indiene ..pas..am vazut destul pentru mai multe, nu mai sunt curioasa... 25.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 15 4044681087
petronela
petronela
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de petronela Mier 31 Oct 2012, 9:02 pm

iulianagl a scris:Buna! Smile Ce ma fac sa rad astia de pe fb ieri eram asa de suparata ca tot posta una numai despre Baarun in sus Barun in jos si i-am zis sa o mai termine cu Barun ca mai sunt si alti actori in serial iar acum vad ca au inceput sa puna poze si cu Akash, Payal etc.
Cred ca a inceput sa se clatine coroana de pe capul lui Barun...fanii nu prea reusesc sa faca diferenta intre actor si personaj... Smile
petronela
petronela
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Mier 31 Oct 2012, 9:06 pm

petronela a scris:
Cred ca a inceput sa se clatine coroana de pe capul lui Barun...fanii nu prea reusesc sa faca diferenta intre actor si personaj... Smile

Sa cada de tot ca nu ma supar.Nu stiu daca aai citit asta dar imi place foarte mult.Cred ca ceva lipseste adica mi se pare mie ca Arnav chiar este veriga slaba din ce a scris asta.
Hiruni G'dana
Umm so Arnav was always this happy-go-lucky, laughing joking, basket playing guy? Khushi never changed him??? I thought Arnav changed into ASR after his mom died and Khushi came in and changed him for the better. Apparently not!!! He changed into a raakshas after he broke up with sheetal! WOW!!!! So what we watched for the past 1 and a half years was a LIE! Khushi was never instrumental in changing Arnav and making him a lovable person. It was sheetal all along! The star cross love story is about Arnav and Sheetal!! WOW!!! I wish you guys clarified this earlier!
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de petronela Mier 31 Oct 2012, 9:10 pm

iulianagl a scris:

Sa cada de tot ca nu ma supar.Nu stiu daca aai citit asta dar imi place foarte mult.Cred ca ceva lipseste adica mi se pare mie ca Arnav chiar este veriga slaba din ce a scris asta.
Hiruni G'dana
Umm so Arnav was always this happy-go-lucky, laughing joking, basket playing guy? Khushi never changed him??? I thought Arnav changed into ASR after his mom died and Khushi came in and changed him for the better. Apparently not!!! He changed into a raakshas after he broke up with sheetal! WOW!!!! So what we watched for the past 1 and a half years was a LIE! Khushi was never instrumental in changing Arnav and making him a lovable person. It was sheetal all along! The star cross love story is about Arnav and Sheetal!! WOW!!! I wish you guys clarified this earlier!
25.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 15 3891662330 25.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 15 3891662330 Cred ca nu mai e veriga...daca pleaca...cu mimoza si miniatura..
Si de unde zicea ca vine mimoza ?? unde a fost colega cu Arnav ??
petronela
petronela
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Mier 31 Oct 2012, 9:10 pm

petronela a scris:
Pana la casatoria lor pe perioada determinata, chiar imi place serialul..si dupa mai sunt secvente frumoase destule...si chiar ma uit cu mare placere la ele... 25.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 15 2691192546 dar ce se intampla acum, nu inteleg, este peste puterea mea de a intelege cum se pot transforma atat de mult doi oameni... ok , fictiune dar ..nici SF parca nu e.... 25.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 15 3478558767
Iar seriale indiene ..pas..am vazut destul pentru mai multe, nu mai sunt curioasa... 25.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 15 4044681087

Mie personal,mi-a placut foarte mult inainte de casatorie ..acea Khushi acel Arnav..

dupa casatorie au mai avut secvente frumoase dar nu la cum ma asteptam sincer...sunt secvente frumoase dar s-au pierdut in detali si in a duce anumite situati la extreme...iar din punctul meu de vedere dupa casatorie a inceput sa strice personajele..

acum situatia de acum nu ma atrage cu nimic,nu mai sunt curioasa sa caut sa vad ce se mai intampla sau ce s-a intamplat..nu sunt curioasa sa caut poze ..am ajuns sa nu mai fiu curioasa macar sa stiu ce s-a intamplat in ep...sa citesc povestire macar...

eu am spus am multe seriale indiene vazute,foarte multe..stiu pe propria piele cum e cand astepti cate un ep .... trebuie sa astept sa se termine serialul de filmat daca nu am chef de nervi ( Iss nu e primul serial la care astept ep,dar e primul serial la care am rezistat sa astept mai mult de un an,la celelante am renuntat)

imi pare rau de poveste si imi pare rau de actori... 25.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 15 1450537109
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Mier 31 Oct 2012, 9:13 pm

petronela a scris:
25.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 15 3891662330 25.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 15 3891662330 Cred ca nu mai e veriga...daca pleaca...cu mimoza si miniatura..
Si de unde zicea ca vine mimoza ?? unde a fost colega cu Arnav ??

Ea vine din America ca acolo a studiat si Arnav.Dar in episodul de luni Sheeta in jurnal a mentionat de Ochiul Londrei ca toti se intreaba acum daca este in America ochiul Londrei si ca Arnav a spus ca comanda peste si cartofi prajiti care tot asa mancarea asta o gasesti in Anglia.Deci nu mai inteleg nimic.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de petronela Mier 31 Oct 2012, 9:16 pm

Andreea_Miha a scris:

Mie personal,mi-a placut foarte mult inainte de casatorie ..acea Khushi acel Arnav..

dupa casatorie au mai avut secvente frumoase dar nu la cum ma asteptam sincer...sunt secvente frumoase dar s-au pierdut in detali si in a duce anumite situati la extreme...iar din punctul meu de vedere dupa casatorie a inceput sa strice personajele..

acum situatia de acum nu ma atrage cu nimic,nu mai sunt curioasa sa caut sa vad ce se mai intampla sau ce s-a intamplat..nu sunt curioasa sa caut poze ..am ajuns sa nu mai fiu curioasa macar sa stiu ce s-a intamplat in ep...sa citesc povestire macar...

eu am spus am multe seriale indiene vazute,foarte multe..stiu pe propria piele cum e cand astepti cate un ep .... trebuie sa astept sa se termine serialul de filmat daca nu am chef de nervi ( Iss nu e primul serial la care astept ep,dar e primul serial la care am rezistat sa astept mai mult de un an,la celelante am renuntat)

imi pare rau de poveste si imi pare rau de actori... 25.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 15 1450537109
Tu inca mai esti curioasa si citesti rezumatul..eu nu mai sunt interesata nici de asta..daca citesc ce scrieti voi..imi ajunge... Smile
petronela
petronela
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Mier 31 Oct 2012, 9:18 pm

Dupa care casatorie Miha dupa cea actuala, nu?
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Mier 31 Oct 2012, 9:19 pm

petronela a scris:
Tu inca mai esti curioasa si citesti rezumatul..eu nu mai sunt interesata nici de asta..daca citesc ce scrieti voi..imi ajunge... Smile

Smile azi chiar nu aveam chef sa il citesc..nu citisem nimic inainte..dar pana la urma l-am citit..si probabil pana vineri il mai citesc apoi bye...
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de petronela Mier 31 Oct 2012, 9:19 pm

iulianagl a scris:

Ea vine din America ca acolo a studiat si Arnav.Dar in episodul de luni Sheeta in jurnal a mentionat de Ochiul Londrei ca toti se intreaba acum daca este in America ochiul Londrei si ca Arnav a spus ca comanda peste si cartofi prajiti care tot asa mancarea asta o gasesti in Anglia.Deci nu mai inteleg nimic.
De asta te-am intrebat...si m-am intrebat ..cum pot sa piarda firul creativii atat de mult... Smile
petronela
petronela
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Mier 31 Oct 2012, 9:19 pm

iulianagl a scris:Dupa care casatorie Miha dupa cea actuala, nu?

cealanta iuli ..cea fortata..
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 15 din 40 Înapoi  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum