1.Destine Implinite - Diya Aur Baati Hum
+6
tiberici
narcisa
DENISA
anyta
Lucica10
Admin_dea05
10 participanți
Pagina 16 din 40
Pagina 16 din 40 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40
Re: 1.Destine Implinite - Diya Aur Baati Hum
Doamne ce prostanaci sunt daca nu merge aparatul foto ca la ei asa este nu merge si gata, il arunc de pamant.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
Hai ca am vazut ca Chote si Khushi obisnuiau sa stea si prin dulap dar astora doi le mai place sa discute, daca nu in pat, in sub pat.
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:Hai ca am vazut ca Chote si Khushi obisnuiau sa stea si prin dulap dar astora doi le mai place sa discute, daca nu in pat, in sub pat.
Ce metoda sa doarma pe jos cu patul intre ei si sa-si vorbeasca si sa se priveasca pe sub pat in alte seriale am vazut ca dorm cu perne intre ei dar astia is chiar inapoiati...
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
lica54 a scris:
Ce metoda sa doarma pe jos cu patul intre ei si sa-si vorbeasca si sa se priveasca pe sub pat in alte seriale am vazut ca dorm cu perne intre ei dar astia is chiar inapoiati...
Foarte!!
iulianagl- moderator
Am crezut ca Sooraj o sa izbuneasca in plans la sfarsitul celor 15 zile.Super episodul iar Sooraj
iulianagl- moderator
Bye Soorajji!
iulianagl- moderator
Buna dimineata dragalaselor!Nu vati trezit ati stat treze toata noaptea in asteptarea mosului??
va invit la o cafea...fie ca sfanta sarbatoare de astazi sa va aduca numai fericire si multe multe bucurii alaturi de cei dragi Si LA MULTI ANI!celor ce poarta numele de Nicolae si derivatele acestuia...
va invit la o cafea...fie ca sfanta sarbatoare de astazi sa va aduca numai fericire si multe multe bucurii alaturi de cei dragi Si LA MULTI ANI!celor ce poarta numele de Nicolae si derivatele acestuia...
lica54- vip
Hai ca a fost tare faza cu super glu cum mergeau ei cu degetele lipite
lica54- vip
lica54 a scris:Hai ca a fost tare faza cu super glu cum mergeau ei cu degetele lipite
iulianagl- moderator
iulianagl- moderator
iulianagl- moderator
iulianagl- moderator
M-ai facut curioasa.trebuie sa vad faza asta....iulianagl a scris:
- Spoiler:
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Frumooooos ep de azi!Cat a tinut spectacolu cu marionete Babo numai imbufnata a stat iar mena intr-o continua mirare
lica54- vip
lica54 a scris:Frumooooos ep de azi!Cat a tinut spectacolu cu marionete Babo numai imbufnata a stat iar mena intr-o continua mirare
Si ai vazut ce fel facea dadea din cap ca si cum ar visa sau nu-si credea ochilor.Iar Mohit este un mincinos si ma bucur ca Sooraj o sa-l prinda cu minciuna.
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:
Si ai vazut ce fel facea dadea din cap ca si cum ar visa sau nu-si credea ochilor.Iar Mohit este un mincinos si ma bucur ca Sooraj o sa-l prinda cu minciuna.
Ma intreb cum va reactiona Babo cand va vedea ca copii ei inafara se Sooraj sunt toti niste mincinosi...ce va face atunci cu prestigiu ei de femeie cu bun simt...
lica54- vip
lica54 a scris:
Ma intreb cum va reactiona Babo cand va vedea ca copii ei inafara se Sooraj sunt toti niste mincinosi...ce va face atunci cu prestigiu ei de femeie cu bun simt...
Dar eu ma intreb daca va vedea vreodata Babho asta, toti sunt niste zdrente acolo. N-ai vazut ca sa iasa el basma curata a dat vina pe Sandhya.
iulianagl- moderator
Urmeaza niste episoade frumoase abia astept sa le vad cu traducere.
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:
Dar eu ma intreb daca va vedea vreodata Babho asta, toti sunt niste zdrente acolo. N-ai vazut ca sa iasa el basma curata a dat vina pe Sandhya.
Totusi ma bucur ca Sooraj este mereu alaturi de ea indiferent in ce probleme o baga familia lui el o sprijina...
lica54- vip
lica54 a scris:
Totusi ma bucur ca Sooraj este mereu alaturi de ea indiferent in ce probleme o baga familia lui el o sprijina...
Da asa este dar o sa fie asa pana afla de actele de divort dupa asta o sa vedem o alta fata a lui Sooraj ca si eu am ramas cu gura cascata.
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:
Da asa este dar o sa fie asa pana afla de actele de divort dupa asta o sa vedem o alta fata a lui Sooraj ca si eu am ramas cu gura cascata.
Cum Sandhya dechide divort??Ori dupa cele 15 zile o da afara si ea dechide divort?
lica54- vip
lica54 a scris:
Cum Sandhya dechide divort??Ori dupa cele 15 zile o da afara si ea dechide divort?
Nu ea nu vrea sa dea divort de Sooraj dar Preeto ii pregateste actele asa ca atunci cand se implinesc celee 15 zile si Babho o da afara sa le aibe gata.Dar din gresela cade in mana lui Sooraj la inceput cel in engleza dar el gabar n-re sa citeasca in engleza si apoi il gaseste si pe cel in hindusa si atunci are un soc e super episodul ala si de acolo incepe o alta etapa de chin pentru Sandhya acum chinul oferit de el.
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:
Nu ea nu vrea sa dea divort de Sooraj dar Preeto ii pregateste actele asa ca atunci cand se implinesc celee 15 zile si Babho o da afara sa le aibe gata.Dar din gresela cade in mana lui Sooraj la inceput cel in engleza dar el gabar n-re sa citeasca in engleza si apoi il gaseste si pe cel in hindusa si atunci are un soc e super episodul ala si de acolo incepe o alta etapa de chin pentru Sandhya acum chinul oferit de el.
Sandhya sa casatorit pentru o viata de chin...si in acest timp cat o chinue Sooraj are pe cineva alaturi de ea ??
lica54- vip
lica54 a scris:
Sandhya sa casatorit pentru o viata de chin...si in acest timp cat o chinue Sooraj are pe cineva alaturi de ea ??
Babasaph, el mereu a avut o slabiciune pentru Sandhya.Dar la urma urmei cine-l asculta pe el.Sunt super episoadele acum urmeaza nunta la o ruda de a lui Babho sa vezi si acolo ce aventuri au ei doi.
iulianagl- moderator
Asta urmeaza la noi iar unde am ajuns eu se intreaba unde sa doarma pe jos sau in pat dar nici unul n-are curajul sa ia primul initiativa.
iulianagl- moderator
Pagina 16 din 40 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40
Subiecte similare
» 2.Destine Implinite - Diya Aur Baati Hum
» 15.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 15.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
Pagina 16 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum