4.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
+9
Andreea_Miha
victoria
iulianagl
alinuta17
petronela
tiberici
Alexa20
Admin_dea05
Lucica10
13 participanți
Pagina 36 din 40
Pagina 36 din 40 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40
Re: 4.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
am vazut pozele de la ziua lui balena lui rk e clar si asta e ca debuna mereu sa fie ea in centru atentiei se baga in seama peste tot si la interviu am vazut ca vorbeste si ea de parca ea este intervistata .ce sa mai zic de actori astia ma lasa fara cuvinte .sa vedeti si asta dupa nunta o sa inceapa sa fie geloasa pe drashti si sa faca figuri
Nicole.RB.Givens- membru senior
Data de inscriere : 08/08/2012
Re: 4.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
Nicole.RB.Givens a scris:am vazut pozele de la ziua lui balena lui rk e clar si asta e ca debuna mereu sa fie ea in centru atentiei se baga in seama peste tot si la interviu am vazut ca vorbeste si ea de parca ea este intervistata .ce sa mai zic de actori astia ma lasa fara cuvinte .sa vedeti si asta dupa nunta o sa inceapa sa fie geloasa pe drashti si sa faca figuri
ce bine ai zis...
Andreea_Miha- vip
Data de inscriere : 27/01/2010
Varsta : 38
Localizare : Bucuresti
Andreea la multi ani si multa multa sanatate si fericire si implinirea tuturor dorintelor
Nicole.RB.Givens a scris: Andreea la multi ani si multa multa sanatate si fericire si implinirea tuturor dorintelor
Multumesc!
Andreea_Miha- vip
fetele am postat traducerea la Madhu episodul din seara asta
anyta- vip
Data de inscriere : 29/04/2012
Varsta : 28
anyta draga multumim frumos am vazut pe site la vidya ca au postat toate ep din madhu si imi zisa corina ca si asta de azi il fac si il posteaza.deci fetelor sunteti minunate .va iubim.
cu placere,ne place sa facem astfel de lucruriNicole.RB.Givens a scris:anyta draga multumim frumos am vazut pe site la vidya ca au postat toate ep din madhu si imi zisa corina ca si asta de azi il fac si il posteaza.deci fetelor sunteti minunate .va iubim.
anyta- vip
Fetelor madhu ep de azi o sa fie subtitrat tot azi ca vreu sa dtiu ce sa fac sal privedc in hindi sau sa adtept ca axi ma durut capul si am fost la medic si nu am avut timp sa privesc nici un serisl
victoria- vip
Data de inscriere : 21/09/2012
vittoria a scris:Fetelor madhu ep de azi o sa fie subtitrat tot azi ca vreu sa dtiu ce sa fac sal privedc in hindi sau sa adtept ca axi ma durut capul si am fost la medic si nu am avut timp sa privesc nici un serisl
Iubita filmul e postat pe site la fete.... tradus....
Sanatate multa!
tiberici- vip
Data de inscriere : 17/02/2010
Varsta : 55
Localizare : Constanta
anyta a scris:fetele am postat traducerea la Madhu episodul din seara asta
tiberici- vip
Data de inscriere : 17/02/2010
Varsta : 55
Localizare : Constanta
cu placeretiberici a scris:
anyta- vip
Fetele jos palaria in fata voastra sunteti de nota 20 Anyta fara cuvinte
Lucica10- vip
Data de inscriere : 30/10/2010
Varsta : 62
Localizare : Rm Valcea
multumim LucicaLucica10 a scris:Fetele jos palaria in fata voastra sunteti de nota 20 Anyta fara cuvinte
anyta- vip
La multi ani romani, la multi ani Romania!
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
La multi ani romani!
o sa trec si eu la Madhu...cum am ramas fara iss ...o sa imi fie dor sa ii mai vad sa mai caut stiri de ei etc..
Nb
o sa trec si eu la Madhu...cum am ramas fara iss ...o sa imi fie dor sa ii mai vad sa mai caut stiri de ei etc..
Nb
Andreea_Miha- vip
Buna fetele! Vreau sa va anunt ceva: NU VOM MAI POSTA TRADUCERILE DE LA MADHUBALA SI PUNAR PE FORUM,DEOARECE ADIMNA SITE-ULUI INDIAN A DECIS SA NU MAI POSTAM TRADUCERILE,FIINDCA NE-AU FOST FURATE.
anyta- vip
anyta a scris:Buna fetele! Vreau sa va anunt ceva: NU VOM MAI POSTA TRADUCERILE DE LA MADHUBALA SI PUNAR PE FORUM,DEOARECE ADIMNA SITE-ULUI INDIAN A DECIS SA NU MAI POSTAM TRADUCERILE,FIINDCA NE-AU FOST FURATE.
Stai ca nu te-am inteles spune din nou, te rog?Cine pe cine a furat si cine e Adimna?
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
Administratoarele site-ului indian(Corina si Vidya), au decis ca nu vom mai posta traducerea pe forum din cauza unor probeleme.
anyta- vip
iuliana din ce am inteles si eu vidya si corina au decis sa opreasca postarea la madhu si punar in romana pe forum pt ca au furat ep 133 din madhubala si un ep din punar si aparura pe internet facute de o alta persoana.au dreptate si ele le inteleg ca sunt foarte suparate.ce nesimtiti deci cineva le vrea raul ca tot necazuri le face.sper sa crape ala sau aia care tot cauta carcota cu corina si vidya.
anyta a scris:Administratoare a site-ului indian, a decis ca nu vom mai posta traducerea pe forum din cauza unor probeleme.
Bonjur fii mai exciplita te rog...vrem mai multe detalii...ca nam inteles despre ce este vorba...
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
lica nu vom mai posta pe forum traducerea in romana deoarece cineva ne-a furat traducerea de la ep 133 din Madhu si un episod din Punar,si le-a postat pe youtube ca si cum traducerea a fost facuta de el/ealica54 a scris:
Bonjur fii mai exciplita te rog...vrem mai multe detalii...ca nam inteles despre ce este vorba...
anyta- vip
anyta a scris:Administratoarele site-ului indian(Corina si Vidya), au decis ca nu vom mai posta traducerea pe forum din cauza unor probeleme.
Ok gata am inteles.Sincer chiar nu stiu ce sa spun cu furatul asta.Doar ca e oribil cine face asta si trebuie banat acele episoade.Ati incercat sa da-ti precum ca ar fi necorespunzatoare?Daca ei pot s-o faca noi de ce nu?
iulianagl- moderator
a facut corina reclamatii si youtube a luat masuri imediatiulianagl a scris:
Ok gata am inteles.Sincer chiar nu stiu ce sa spun cu furatul asta.Doar ca e oribil cine face asta si trebuie banat acele episoade.Ati incercat sa da-ti precum ca ar fi necorespunzatoare?Daca ei pot s-o faca noi de ce nu?
anyta- vip
anyta a scris:
a facut corina reclamatii si youtube a luat masuri imediat
Daca nu e cu suparare pot sa stiu si cine era de le posta ca fiind a lor?Mersi!
iulianagl- moderator
iuliana nici eu nu stiu mai mult de atatiulianagl a scris:
Daca nu e cu suparare pot sa stiu si cine era de le posta ca fiind a lor?Mersi!
anyta- vip
Continut sponsorizat
Pagina 36 din 40 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40
Subiecte similare
» 16.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 3.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 17.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 10.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 11.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 3.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 17.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 10.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 11.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
Pagina 36 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum