5.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
+12
Garo
nutzi
Alexa20
victoria
tiberici
Admin_dea05
Andreea_Miha
petronela
anyta
narcisa
lica54
iulianagl
16 participanți
Pagina 23 din 40
Pagina 23 din 40 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 31 ... 40
Re: 5.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
iulianagl a scris:
Am facut si noi rau cu rau dar mai rau far' de rau.
Mai da acum ce se difuyeaya pe Star Plus in locu lu ISS nu este nimic ce var interesa....
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Re: 5.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
Lucica10 a scris:
bine ai venit pe lume,puiule!...sa fi sanatos si sa te bucuri de toate minunatiile lumii!...sa va traiasca!!!! a venit Mos Nicolae cu sacul suuuuuuper plin .Va multumesc mult tuturor
Lucica!!!
Sa fie puiul sanatos si norocos!! Si familia sa-l creasca si sa-l sustina in tot ce poate....!
Un adevarat barbatel...... cu bujori in obrajori.... si ce barbita....
Nici nu o sa simtiti cum se face mare.....
tiberici- vip
Data de inscriere : 17/02/2010
Varsta : 55
Localizare : Constanta
lica54 a scris:
Mai da acum ce se difuyeaya pe Star Plus in locu lu ISS nu este nimic ce var interesa....
Ala cel dau ei in locul lui Iss a mai fost difuzat odata.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
Alexa draga,
Asa cum bine ne-ai obisnuit la filmele noaste de suflet ne-ai facut videoclipuri minunate...
Indraznesc sa-ti solicit/propun/rog cand poti, si daca poti si vrei creaza cateva si din Madhubala.... eu una le simt lipsa.... Am deja o mini colectie din "marca" ta.
Imi doresc si sper ca in vacanta ce vine sa ai timp si dispozitie si pt noi ......
Asa cum bine ne-ai obisnuit la filmele noaste de suflet ne-ai facut videoclipuri minunate...
Indraznesc sa-ti solicit/propun/rog cand poti, si daca poti si vrei creaza cateva si din Madhubala.... eu una le simt lipsa.... Am deja o mini colectie din "marca" ta.
Imi doresc si sper ca in vacanta ce vine sa ai timp si dispozitie si pt noi ......
tiberici- vip
Data de inscriere : 17/02/2010
Varsta : 55
Localizare : Constanta
tiberici a scris:Alexa draga,
Si eu as vrea sa fac videoclipuri frumoase, dar problema este ca calculatorul meu numai merge deloc bine. Daca incerc sa salvez videoclipul, mi se inchide calculatorul. Cr3ed ca mi se duce sursa. Si nu am nici bani sa ma duc sa il repar in perioada asta, il tin si eu asa cum este acum. As avea o groaza de videoclipuri de facut, dar de cand vine un necaz nu vine niciodata singur. Nici nu stii cat m-am chinuit la ultimele videoclipuri sa le scot. Cel putin la Affet, a trebuit sa reinstalez de 2 ori windowsul, ca sa il scot.
Chiar imi pare rau, ca aveam niste idei super pentru niste videoclipuri
Voi o vede-ti pe Drashti cumva aici?
iulianagl- moderator
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Imi iau lupa poate ,poate mi-a scapat ceva.....iulianagl a scris:
Voi o vede-ti pe Drashti cumva aici?
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Neata nici eu nu o vad .NARCI SI AICI LA MULTI ANI
Lucica10- vip
Data de inscriere : 30/10/2010
Varsta : 62
Localizare : Rm Valcea
NARCISA iti doresc un calduros LA MULTI ANI si toata fericirea din lume ti-o doresc alaturi de familia ta.
Nicole.RB.Givens- membru senior
Data de inscriere : 08/08/2012
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:
de unde e aceasta fotografie prima
victoria- vip
Data de inscriere : 21/09/2012
Varsta : 28
vittoria a scris:
de unde e aceasta fotografie prima
O sa fie in urmatoarele episoade.
iulianagl- moderator
https://www.facebook.com/photo.php?v=462018047177129
Unde este inelul meu, snobule. Ce tare e Drashti.
Unde este inelul meu, snobule. Ce tare e Drashti.
iulianagl- moderator
buna fetelor ce inceput promitator in madhu dar dupa rk dadu cu bata in balta asa cum stie el sa faca.a inceput sa mi se acreasca de raceala lui parca il mananca madhu asa fuge de ea.
serios mi-as dori foarte mult ca madhu sa dispara o perioada de acolo ca sa il vedem pe rk asta turbat si ingrijorat sa il vedem ca plange lacrimi amare de dorul lui madhu.iuliana draga cand apare si marea asta iubire care tot se vorbeste de ea ca mi se acri de atata asteptare
Nu prea am inteles ce vrea RK dar sa vedem ce se intampla incontinuare.
iulianagl- moderator
Trandafirii pe care i-ai adunat in cununa vietii tale, lasa-i astazi sa se impleteasca intr-un buchet al implinirii. Fie ca florile iubirii sa-ti impodobeasca viata si sa-ti vezi implinite toate dorintele :
sa calci mereu pe trandafiri, pe flori nemuritoare,
sa ai in ochii tai priviri ca razele de soare,
sa ai o viata ca-n povesti, cu vise implinite,
sa darui celui ce iubesti doar clipe fericite...
La Multi Ani!!!!
sa ai in ochii tai priviri ca razele de soare,
sa ai o viata ca-n povesti, cu vise implinite,
sa darui celui ce iubesti doar clipe fericite...
La Multi Ani!!!!
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Mulțumesc dragelor încă o dată pentru urări și deși văd că nu mai este nimeni, dacă mai vine totuși cineva în grădina asta să se ospăteze cu ceva bun made in India.
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
Gata, deja a dispărut RK? Se pregătește de pe acum de nuntă? Să nu se îngrijoreze Madhu și să nu mai plângă. Sigur RK doarme pe undeva.iulianagl a scris:Nu prea am inteles ce vrea RK dar sa vedem ce se intampla incontinuare.
narcisa- vip
narcisa a scris:Gata, deja a dispărut RK? Se pregătește de pe acum de nuntă? Să nu se îngrijoreze Madhu și să nu mai plângă. Sigur RK doarme pe undeva.
In casuta de la tara.
iulianagl- moderator
Au o căsuță la țară? Încă n-am văzut episodul, am citit doar traducerea ta ( pentru ea).iulianagl a scris:
In casuta de la tara.
narcisa- vip
narcisa a scris:Au o căsuță la țară? Încă n-am văzut episodul, am citit doar traducerea ta ( pentru ea).
In rezumat nu spune dar sbs-ul da si cica o cheama pe Madhu acolo dar pe drum i se strica masina lui Madhu si vine el s-o ajute si se raneste la mana iar ea isi rupe duptaul sa-l panseze nu-ti aminteste asta de ceva?
iulianagl- moderator
Ba da. Să vedem dacă are măcar același farmec. Spune în sbs și de ce o cheamă pe Madhu la căsuță? Să-i arate cum doarme?iulianagl a scris:
In rezumat nu spune dar sbs-ul da si cica o cheama pe Madhu acolo dar pe drum i se strica masina lui Madhu si vine el s-o ajute si se raneste la mana iar ea isi rupe duptaul sa-l panseze nu-ti aminteste asta de ceva?
narcisa- vip
narcisa a scris:Ba da. Să vedem dacă are măcar același farmec. Spune în sbs și de ce o cheamă pe Madhu la căsuță? Să-i arate cum doarme?
Isi marturiseste dragostea si ii cere sa lase totul si sa plece cu el dar asta este pus de Dips favorita mea sa o intrebe si sigur ca Madhu nu face asta si atunci el se supi pe ea.
iulianagl- moderator
Continut sponsorizat
Pagina 23 din 40 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 31 ... 40
Subiecte similare
» 16.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 3.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 17.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 10.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 11.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 3.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 17.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 10.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 11.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
Pagina 23 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum