5.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
+12
Garo
nutzi
Alexa20
victoria
tiberici
Admin_dea05
Andreea_Miha
petronela
anyta
narcisa
lica54
iulianagl
16 participanți
Pagina 22 din 40
Pagina 22 din 40 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 31 ... 40
Re: 5.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
Nicole.RB.Givens a scris:buna fetelor vreau si eu sa vad nu inteleg de ce sunt asa secretosi de nu arata naibi odata sa vedem si noi ce sa intamplat acolo si mai ales sa o vedem pe printesa noastra cum danseaza si in rol de prezentatoare.nu mai am rabdare aia de la zee tv imediat au difuzat spectacolul dar astia inca nu dau nimic
Aia de la zee tv au fost mai laudarosi...ei siau premiat doar serialele si actorii din seriale ce se difuzeaza doat pe kanalu lor in fond si-au facut reclama cu mare fast..
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Re: 5.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
din cate stiu,golden petal awards o sa fie postat in curand,deci trebuie sa mai asteptam ca sa vedemlica54 a scris:
Asta am inteles dar de ce nu dau si imagini ne tin in suspans...
anyta- vip
Data de inscriere : 29/04/2012
Varsta : 28
Buna seara fete dragi.Cum e vremea pe la voi?
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
buna iuliana,la mine aici ploua intr-una. la tine cum este vremea???iulianagl a scris:Buna seara fete dragi.Cum e vremea pe la voi?
anyta- vip
Vivian de la 0:47 de secunde
anyta- vip
iulianagl a scris:Buna seara fete dragi.Cum e vremea pe la voi?
Buna seara iubire!La noi a ploat astazi in schimb o vreme moderata...dar eu vreau zapada..
lica54- vip
anyta a scris:buna iuliana,la mine aici ploua intr-una. la tine cum este vremea???
A nins apoi a inceput sa ploua dar ce ploaie frate ziceai ca e vara si ploua torential acum a stat dar a inceput sa bata vaju.Urata vreme.
iulianagl- moderator
lica54 a scris:
Buna seara iubire!La noi a ploat astazi in schimb o vreme moderata...dar eu vreau zapada..
Ohoo dar cine nu vrea zapada..zapada cat de multa.
iulianagl- moderator
anyta a scris:
Vivian de la 0:47 de secunde
Da aici sunt la repetitii am vazuto si pe Roma...
lica54- vip
Buna!iulianagl a scris:Buna seara fete dragi.Cum e vremea pe la voi?
Buna la toata lumea!
La Constanta bate vantul destul de tare, ploua si e frig......tare imi este ca peste noapte ingheata..... sa te vezi distractie maine dimineata..... patinam fara patine....
Minunate noutatile .....Multumim Anyta!
Sper sa avem si noi parte de dansul celor doi frumosi......
E asa frumoasa in rochia roz....o printesa...!
tiberici- vip
Data de inscriere : 17/02/2010
Varsta : 55
Localizare : Constanta
tiberici sper sa bata vantul tare pana maine,poate asa nu ma duc la liceu. si nu ai pt ce sa-mi multumestitiberici a scris:
Buna!
Buna la toata lumea!
La Constanta bate vantul destul de tare, ploua si e frig......tare imi este ca peste noapte ingheata..... sa te vezi distractie maine dimineata..... patinam fara patine....
Minunate noutatile .....Multumim Anyta!
Sper sa avem si noi parte de dansul celor doi frumosi......
E asa frumoasa in rochia roz....o printesa...!
anyta- vip
Buna seara tuturor
Lucica10- vip
Data de inscriere : 30/10/2010
Varsta : 62
Localizare : Rm Valcea
Lucica10 a scris: Buna seara tuturor
Buna seara Luci si felicitari sa va traiasca si sa va bucurati de el.
iulianagl- moderator
IULI VEZI CE PAPUSICA ?
Lucica10- vip
Lucica10 a scris: IULI VEZI CE PAPUSICA ?
Ce minunatie sa nu fie de deochi.Sa fie sanatos si voi toti la fel.Cred ca este cel mai minunat lucru care se intampla in viata cuiva.
iulianagl- moderator
buna seara...veniti in ardeal,zapada de 20cm,acum este ceva mai rece dar nu bate vintul...va astept!iulianagl a scris:
Ohoo dar cine nu vrea zapada..zapada cat de multa.
Garo- vip
Data de inscriere : 13/07/2010
Da asa este sunt trairi ,emotii, bucurii toate se succed ca nici nu realizezi decat dupa . Am filmat toata nasterea este .....fara cuvinte .Acolo are 10 minute decand venise pe lume
Lucica10- vip
bine ai venit pe lume,puiule!...sa fi sanatos si sa te bucuri de toate minunatiile lumii!...sa va traiasca!!!!Lucica10 a scris: Buna seara tuturor
Garo- vip
Data de inscriere : 13/07/2010
Garo a scris:
buna seara...veniti in ardeal,zapada de 20cm,acum este ceva mai rece dar nu bate vintul...va astept!
iulianagl- moderator
bine ai venit pe lume,puiule!...sa fi sanatos si sa te bucuri de toate minunatiile lumii!...sa va traiasca!!!! a venit Mos Nicolae cu sacul suuuuuuper plin .Va multumesc mult tuturor
Lucica10- vip
Lucica10 a scris:
bine ai venit pe lume,puiule!...sa fi sanatos si sa te bucuri de toate minunatiile lumii!...sa va traiasca!!!! a venit Mos Nicolae cu sacul suuuuuuper plin .Va multumesc mult tuturor
Lucica sati traeasca nepotelu si voi sa fiti sanatosi sa va bucurati de el..
Sa fii bunica este un sentiment aparte ce nul poti descrie in cuvinte...
lica54- vip
Lucica10 a scris:
Ce cadou frumos de Mos Nicolae. Sa va traiasca, sa fie sanatos si sa aibe parte de toata bucuria si de toate lucrurile bune din lume ! Felicitari, este foarte dragalas.
Alexa20 a scris:
Ce cadou frumos de Mos Nicolae. Sa va traiasca, sa fie sanatos si sa aibe parte de toata bucuria si de toate lucrurile bune din lume ! Felicitari, este foarte dragalas.
Hei!How is your life after IPKDDN?
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:
Hei!How is your life after IPKDDN?
Lonely, i'm so lonely ...... i have nobody (numai stiu versurile) Sincer, nici nu stiu cum a trecut timp. Este foarte aiureaaaaaaaaaaaaaa. Dupa ce am terminat cu iss, m-am apucat de proiectele mele. Acum, sunt intr-o perioada libera la facultate, fara proiecte. Mai trebuie sa ajung la 3 cursuri si intru in vacanta. Dar imi lipseste iss, imi lipsesc traducerile. Trecea mai repede ziua, cand traduceai. Acum mi se pare atat de lunga, si am atata timp sa fac tot ce vreau eu, e cam ciudat. Cand traduceam nu aveam timp de mare lucru in timpul liber, dar mereu ziceam, cand termin am timp sa fac si aia si aia si aia, iar acum, cu tot timpul din lume tot nu am chef sa le fac. Este ciudat, foarte ciudat. Am subtitrat filme, de 1 an jumatate, deci iti dai seama ca este destul de dificil acum sa numai fac nimic.
Alexa20 a scris:
Lonely, i'm so lonely ...... i have nobody (numai stiu versurile) Sincer, nici nu stiu cum a trecut timp. Este foarte aiureaaaaaaaaaaaaaa. Dupa ce am terminat cu iss, m-am apucat de proiectele mele. Acum, sunt intr-o perioada libera la facultate, fara proiecte. Mai trebuie sa ajung la 3 cursuri si intru in vacanta. Dar imi lipseste iss, imi lipsesc traducerile. Trecea mai repede ziua, cand traduceai. Acum mi se pare atat de lunga, si am atata timp sa fac tot ce vreau eu, e cam ciudat. Cand traduceam nu aveam timp de mare lucru in timpul liber, dar mereu ziceam, cand termin am timp sa fac si aia si aia si aia, iar acum, cu tot timpul din lume tot nu am chef sa le fac. Este ciudat, foarte ciudat. Am subtitrat filme, de 1 an jumatate, deci iti dai seama ca este destul de dificil acum sa numai fac nimic.
Am facut si noi rau cu rau dar mai rau far' de rau.
iulianagl- moderator
Continut sponsorizat
Pagina 22 din 40 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 31 ... 40
Subiecte similare
» 16.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 3.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 17.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 10.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 11.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 3.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 17.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 10.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 11.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
Pagina 22 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum