Serialesitelenovelet
5.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!) - Pagina 28 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
5.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!) - Pagina 28 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

5.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)

+12
Garo
nutzi
Alexa20
victoria
tiberici
Admin_dea05
Andreea_Miha
petronela
anyta
narcisa
lica54
iulianagl
16 participanți

Pagina 28 din 40 Înapoi  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40  Urmatorul

In jos

5.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!) - Pagina 28 Empty Re: 5.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)

Mesaj Scris de lica54 Joi 13 Dec 2012, 11:51 pm

Dragalaselor! 5.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!) - Pagina 28 517793 5.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!) - Pagina 28 517793 dulci de noapte buna...

5.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!) - Pagina 28 WjioO
lica54
lica54
vip
vip

Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati

Sus In jos

5.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!) - Pagina 28 Empty Re: 5.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)

Mesaj Scris de Alexa20 Vin 14 Dec 2012, 9:20 am

Neata ! Vai ce nebunie e in Madhu, se intoarce tatal ei adevarat. Sa vezi acum drama si actiune. My Godddddd
Alexa20
Alexa20
vip
vip

Data de inscriere : 16/12/2011
Varsta : 33
Localizare : Bucuresti

https://www.youtube.com/user/ispitutza20?feature=guide

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Vin 14 Dec 2012, 9:24 am

Alexa20 a scris:Neata ! Vai ce nebunie e in Madhu, se intoarce tatal ei adevarat. Sa vezi acum drama si actiune. My Godddddd
Sa vezi ce-o mai apara RK.

5.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!) - Pagina 28 IZrzzigD6S5NT
Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Data de inscriere : 12/09/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Vin 14 Dec 2012, 9:30 am

Am uitat sa va salut ...Buna dimi!

5.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!) - Pagina 28 IbaHCrpcsLFjFu
Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Data de inscriere : 12/09/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Vin 14 Dec 2012, 1:52 pm

SBB...
Incepand cu min 06:34
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Data de inscriere : 27/01/2010
Varsta : 38

Sus In jos

Mesaj Scris de Nicole.RB.Givens Vin 14 Dec 2012, 5:42 pm

hahahahhaha fetelor inca e chemata cu numele de geet si toti o vor cu maan deci serios nu o sa reuseasca toata viata lor sa scape de numele astea .toti ii iubesc si mai ales toti vor sa ii revada impreuna.hm impresionat ce cadouri ii facu gurmeet un inel si un pelus si niste trandafiri,wow ce sa mai zic decat ca iubirea lor din geet este unica si un serial ca geet nu o sa mai vedem in veci.sper foarte mult sa fie si madhubala pe masura lui geet. kiss kiss

Nicole.RB.Givens
membru senior
membru senior

Data de inscriere : 08/08/2012

Sus In jos

Mesaj Scris de Nicole.RB.Givens Vin 14 Dec 2012, 5:44 pm

apropo de reportajul in care se zice ca rk o saruta pe madhu in serial asta nu cred pt ca imi aduc aminte ca vivian a declarat ca nu vrea sa se sarute ca sa nu se supere balena Smile .deci degeaba arata promo ala cu buzele asa aproape poate o saruta pe obraz sau nici acolo ca se razgandeste Smile

Nicole.RB.Givens
membru senior
membru senior

Sus In jos

Mesaj Scris de Nicole.RB.Givens Vin 14 Dec 2012, 5:47 pm

vai mama apare monstrul ala de tata lui madhu si se duce acasa la rk cu cadouri si flori va dati seama ce uimit va fi rk sa vada cine e tata lui madhu pt ca si-l aduce aminte din arest .deci nu este de ajuns vipera aia in serial si cu trishna mai vine si monstrul ala ca sa ii faca zilele amare slap .saraca padimi sper ca malik o ajuta pt ca madhu sunt sigura ca va fi protejata de rk. 5.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!) - Pagina 28 3176764736

Nicole.RB.Givens
membru senior
membru senior

Sus In jos

Mesaj Scris de Nicole.RB.Givens Vin 14 Dec 2012, 6:28 pm

deci serios nu se poate un ep asa de tot rahatu scuzati expresia in madhubala.deci reusi vrajitoarea sa ii faca pe bou sa se indoiasca de madhu rau de tot.ce handicapat este rk asta si un copil de 5 ani are mai mult creier ca el. Evil or Very Mad deci se aleasa praful de iubirea aia care se anunta asa romantica si am stiut ca nu o saruta nici macar pe obraz daramite pe buze.in promo o duce acasa la mama ei pe madhu si o lasa acolo plangand si el pleaca in lumea lui nebuna.sa se duca unde vede cu ochi of tare mi-as dori sa plece madhu de la el sa ajunga faimoasa si sa intre actorul ala sexi si rk sa faca spume la gura ca a fost un prost Evil or Very Mad

Nicole.RB.Givens
membru senior
membru senior

Sus In jos

Mesaj Scris de Nicole.RB.Givens Vin 14 Dec 2012, 6:31 pm

deci nu pot sa cred ca vipera reusi sa il faca pe rk sa se indoiasca de madhu si mai ales sa nu ii dea lui madhu posibilitatea sa ii explice de ce nu poate pleca cu el deocamdata.deci ne lasara pana luni seara ca pe niste prosti cu un promo dramatic.alexa ai dreptate cand spui ca rk asta nu e nimic de capu lui.ai dreptate 100 la 100. sad sad

Nicole.RB.Givens
membru senior
membru senior

Sus In jos

Mesaj Scris de Alexa20 Vin 14 Dec 2012, 7:19 pm

Nicole.RB.Givens a scris:deci nu pot sa cred ca vipera reusi sa il faca pe rk sa se indoiasca de madhu si mai ales sa nu ii dea lui madhu posibilitatea sa ii explice de ce nu poate pleca cu el deocamdata.deci ne lasara pana luni seara ca pe niste prosti cu un promo dramatic.alexa ai dreptate cand spui ca rk asta nu e nimic de capu lui.ai dreptate 100 la 100. sad sad

Da am vazut si eu acum episodul, si sunt cam dezamagita de el. Eu daca eram in locul lui Madhu ii dateam o palma de mare frumusete. Adica sa inteleg, ca Rk ajucat teatru cand i-a spus ca o iubeste, doar ca sa marturiseasca Madhu ce simte pentru el. Iar acum, ii spune ca e la fel ca toate femeiele, care nu il vor pe Rishab, ci pe RK. Cat de imbecil, imi vine sa ii dau cu ceva in cap. Si logic ca oricine s-ar gandi de 5 ori inainte sa faca un pas atat de important. Daca ar fi fost pusa intr-o situatie in care sa numai aibe apartamentul extraluxos al lui RK, si ar fi fost nevoiti sa se mute intr-o casa de la tara, era logic ca Madhu nu spunea nimic si mergea cu el. Dar cum sa ii ceri, Madhu sa renuntam la tot sa plecam cat mai departe de lumea asta.
Si daca o duce acasa la maicasa, chiar ma bucur. Macar are si ea putina liniste, ca scorpia aia de cumnata i-a mancat viata. Iar Trishana ar trebui sa isi bage mintile in cap, ca de la atatea figuri numai vede lumea cum trebuie.
Alexa20
Alexa20
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Alexa20 Vin 14 Dec 2012, 7:23 pm

Nicole.RB.Givens a scris:apropo de reportajul in care se zice ca rk o saruta pe madhu in serial asta nu cred pt ca imi aduc aminte ca vivian a declarat ca nu vrea sa se sarute ca sa nu se supere balena Smile .deci degeaba arata promo ala cu buzele asa aproape poate o saruta pe obraz sau nici acolo ca se razgandeste Smile

Nu e numai asta Nicole. Dar in India, fetele care se saruta in filme, sunt considerate femei usoare. Si sunt convinsa ca nici Drashti nu ar fi acceptat asa ceva. Ca barbat este usor, te duci o saruti si pa, dar ca fata este cu totul altfel. In India, respectul este totul. Din cate imi amintesc eu in Geet, Drashti nu a acceptat sa poarte o burtica falsa, pentru ca nu vreia ca lumea sa considere ca este cu adevarat insarcinata. Sia spus in interviul acela, ca ea impreuna cu parintii ei, au hotarat sa nu poarte o burtica falsa. Deci, se aplica si in cazul acesta.
Alexa20
Alexa20
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Nicole.RB.Givens Vin 14 Dec 2012, 7:32 pm

alexa pai la final in geet a avut burta falsa deci ce sa mai credem oricum cu sarutul pot intelege ca asa este in india dar sunt multe lucruri care nu le pot intelege.in fine alexa draga mea serial ca geet nu o sa mai vedem in veci un serial minunat un serial pe care nu este zi in care sa nu revad ep din el.la madhubla nu simt nevoia sa revad nimic pana acuma.alexa geet este marea mea iubire si tu alexa draga ne-ai dat sansa asta unica sa vedem geet.te iubesc foarte mult pt asta si sper sa ramana geet pana la adanci batraneti postat la tine acolo pt ca si la 80 de ani vreau sa ma uit la el cu stranepoti Smile Smile

Nicole.RB.Givens
membru senior
membru senior

Sus In jos

Mesaj Scris de Nicole.RB.Givens Vin 14 Dec 2012, 7:39 pm

Alexa normal ca in alta situatie madhu pleca cu el fara sa se gandeasca la lux si bani dar saraca de ea vrea sa se duca acasa la mama ei sa rezolve situatia aia care este acolo.alexa dar pana la urma trishna aia ce vrea de la madhu?ce ii zisa lui malik de plangea in halul ala?

Nicole.RB.Givens
membru senior
membru senior

Sus In jos

Mesaj Scris de Alexa20 Vin 14 Dec 2012, 7:45 pm

Nicole.RB.Givens a scris:Alexa normal ca in alta situatie madhu pleca cu el fara sa se gandeasca la lux si bani dar saraca de ea vrea sa se duca acasa la mama ei sa rezolve situatia aia care este acolo.alexa dar pana la urma trishna aia ce vrea de la madhu?ce ii zisa lui malik de plangea in halul ala?

M-a enervat atat de rau discursul ca nu am ascultat cu atentie. I-a cerut sa o ajute sa se lanseze intr-un film, sau ceva de genul. L-a rugat sa vorbeasca cu cunoscuti de-ai lui, ca sa o ajute sa intre intr-un film, cel putin asa am inteles eu. Iar cand Malik i-a zis : Trishna, eu cum sa .... Trishna a spus : Normal, doar eu nu sunt Madhu. Daca era vorba de Madhu, te duceai si o ajutai repede. Pentru Madhu a ta, ai fost in stare sa incerci sa il omori pe RK, dar pentru mine, nu poti face nici macar atat. Si a mai spus o fraza, care nu am inteles-o. Ultima si cea mai importanta.
Alexa20
Alexa20
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Alexa20 Vin 14 Dec 2012, 7:50 pm

Nicole.RB.Givens a scris:alexa pai la final in geet a avut burta falsa deci ce sa mai credem oricum cu sarutul pot intelege ca asa este in india dar sunt multe lucruri care nu le pot intelege.in fine alexa draga mea serial ca geet nu o sa mai vedem in veci un serial minunat un serial pe care nu este zi in care sa nu revad ep din el.la madhubla nu simt nevoia sa revad nimic pana acuma.alexa geet este marea mea iubire si tu alexa draga ne-ai dat sansa asta unica sa vedem geet.te iubesc foarte mult pt asta si sper sa ramana geet pana la adanci batraneti postat la tine acolo pt ca si la 80 de ani vreau sa ma uit la el cu stranepoti Smile Smile

Da, dar a fost pentru cateva ore, nu pentru cateva luni. Daia a acceptat sa o poarte in ultimul episod. Iar Geet, este copilasul meu. Este cel mai drag film la care am lucrat, iar actori fenomenali. Anul trecut pe vremea asta, eu inca subtitram la el. Si daca tin eu minte, cam pe la inceputul lui Dec, am intrat si pe forum aici, unde barfeam toata ziua cu fetele la Geet. La Geet am muncit pe branci ca sa il traduc, pentru ca nu avea nici subtitrare in engleza, decat la cateva episoade, restul le-am tradus direct din hindi. Deci pot spune, ca la Geet am dat tot ce-a fost mai bune. Dupa a venit ipkknd, care mi-a placut si el la fel de mult, dar avand in vedere ca aveam deja subtitrarile, eu doar am tradus filmul. Dar sincer, ma pot mandri ca am tradus 2 dintre cele mai frumoase seriale indiene. Chiar sunt foarte bune, si pagina Geet va ramane acolo, cat va dispune youtube. Oricum am episoadele, si le voi pune din nou, daca le va sterge.
Alexa20
Alexa20
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Nicole.RB.Givens Vin 14 Dec 2012, 7:55 pm

ALEXA iubita noastra scumpa si dulce ce bucurie mi-ai facut cand ai zis asta sa sti ca mereu imi este frica sa nu il stearga astia de la youtub cum au facut cu kushi .deci sunt linistita pt ca suntem sute de fete care revad geet in fiecare zi ce-l putin eu am convins toate prietenele si colegele sa se uit la el .ai dreptate cand zici ca ai tradus 2 dintre cele mai frumoase seriale din india.din pacate finalul la kushi a fost o dezamagire totale in schimb la geet de la inceput pana la final a fost superb.nu te supara pe mine dar eu iubesc geet pana la moarte.

Nicole.RB.Givens
membru senior
membru senior

Sus In jos

Mesaj Scris de Alexa20 Vin 14 Dec 2012, 7:59 pm

Nicole.RB.Givens a scris:ALEXA iubita noastra scumpa si dulce ce bucurie mi-ai facut cand ai zis asta sa sti ca mereu imi este frica sa nu il stearga astia de la youtub cum au facut cu kushi .deci sunt linistita pt ca suntem sute de fete care revad geet in fiecare zi ce-l putin eu am convins toate prietenele si colegele sa se uit la el .ai dreptate cand zici ca ai tradus 2 dintre cele mai frumoase seriale din india.din pacate finalul la kushi a fost o dezamagire totale in schimb la geet de la inceput pana la final a fost superb.nu te supara pe mine dar eu iubesc geet pana la moarte.

Dar nu am de ce sa ma supar. Prima dragoste nu se uita niciodata. Si ma bucur ca tu si colegele tale, va uitati la Geet si ca il revedeti de n ori. Mie una imi face mare placere, mai ales stiind cat este de frumos. De curand am convins si eu o colega de facultate sa se uite. Dupa mult chin, si argumente, s-a hotarat sa se uite, si dupa primul episod ma suna si imi spune : Wow, ce film misto spune-mi ce se intampla mai departe ca nu am rabdare Smile Dar nu i-am spus, o las sa se delecteze ea cu filmul, pentru ca este mai placut asa.
Alexa20
Alexa20
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Nicole.RB.Givens Vin 14 Dec 2012, 8:02 pm

alexa si eu am patit la fel cu ele tot mereu ma intrebau ce se intampla in serial mai departe.de exemplu una dintre prietenele mele nu mai vorbeste cu mine pt ca nu i-am spus ca maan isi pierde memoria deci iti spun sincer plangea ca un copil mic nu ii venea sa creada ca maan a uitat-o pe geet a lui.de fapt si eu am plans ca un copil nu puteam crede ca maan a uitat marea lui iubire.singurul lucru de care mia parut rau in geet nu am inteles de ce nu i-au dat inapoi memoria.daca poti sa imi spui as fi foarte fericita kiss kiss

Nicole.RB.Givens
membru senior
membru senior

Sus In jos

Mesaj Scris de Nicole.RB.Givens Vin 14 Dec 2012, 8:08 pm

alexa am vazut ca in india se aniverseaza un an de zile de cand se termina geet?deci eu cred ca este singurul serial la care au sarbatorit finalul de un an.deci inca lumea o iubeste ca geet toti o vad inca cu maan mai ales fani.drept sa spun si eu o vad tot la fel.dar alexa tu ce crezi de faptul ca gurmeet ii dadu cadou un inel si un ursulet cu I love you pe care scrie iubeste-ma?asta spune multe foarte multe

Nicole.RB.Givens
membru senior
membru senior

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Vin 14 Dec 2012, 8:35 pm

Alexa20 a scris:

Da, dar a fost pentru cateva ore, nu pentru cateva luni. Daia a acceptat sa o poarte in ultimul episod. Iar Geet, este copilasul meu. Este cel mai drag film la care am lucrat, iar actori fenomenali. Anul trecut pe vremea asta, eu inca subtitram la el. Si daca tin eu minte, cam pe la inceputul lui Dec, am intrat si pe forum aici, unde barfeam toata ziua cu fetele la Geet. La Geet am muncit pe branci ca sa il traduc, pentru ca nu avea nici subtitrare in engleza, decat la cateva episoade, restul le-am tradus direct din hindi. Deci pot spune, ca la Geet am dat tot ce-a fost mai bune. Dupa a venit ipkknd, care mi-a placut si el la fel de mult, dar avand in vedere ca aveam deja subtitrarile, eu doar am tradus filmul. Dar sincer, ma pot mandri ca am tradus 2 dintre cele mai frumoase seriale indiene. Chiar sunt foarte bune, si pagina Geet va ramane acolo, cat va dispune youtube. Oricum am episoadele, si le voi pune din nou, daca le va sterge.

5.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!) - Pagina 28 648483
5.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!) - Pagina 28 357595
Si crede-ma ca nu am cuvinte sa iti multumesc pt cele doua seriale...
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Alexa20 Vin 14 Dec 2012, 8:43 pm

Andreea_Miha a scris:

5.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!) - Pagina 28 648483
5.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!) - Pagina 28 357595
Si crede-ma ca nu am cuvinte sa iti multumesc pt cele doua seriale...

Buna Miha, ma bucur sa te revad din nou. Chiar imi era dor de tine, si de noutatile puse de tine. 5.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!) - Pagina 28 517793
Alexa20
Alexa20
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Alexa20 Vin 14 Dec 2012, 8:48 pm

Nicole.RB.Givens a scris:alexa am vazut ca in india se aniverseaza un an de zile de cand se termina geet?deci eu cred ca este singurul serial la care au sarbatorit finalul de un an.deci inca lumea o iubeste ca geet toti o vad inca cu maan mai ales fani.drept sa spun si eu o vad tot la fel.dar alexa tu ce crezi de faptul ca gurmeet ii dadu cadou un inel si un ursulet cu I love you pe care scrie iubeste-ma?asta spune multe foarte multe

Nu stiu, oricum era o joaca intre ei. Deci nu a fost nimic real, era in afara camerelor de filmat, dar interpretau ce ar spune daca ar fi Geet si Maan. Iar Maan i-a spus, ca de acum o sa primeasca cate un inel in fiecare zi, si ca ii da cate un trandafir, prin care ii promite nush ce nebunii, si ii da un ursulet. Pecare Drashti a spus, ca il ia acasa si il pastreaza. Dar mai multe nu stiu. Si nush nici de ce scenaristi au ales sa il faca pe Maan sa isi piarda memoria, si sa nu isi mai aminteasca deloc de vecha lui viata. Poate au vrut sa nasca un nou Maan, mai matur. Pentru ca primul Maan care s-a indragostit de Geet, era un pic imatur, jucaus, poznas. Parea mai mult un adolescent, decat un abrbat casatorit. Dupa ce si-a pierdut memoria, au aratat un Maan matur, cu capul pe umeri, care stie exact ce vrea de la viata.
Nush, mie una asa mi s-a parut.
Alexa20
Alexa20
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Vin 14 Dec 2012, 8:49 pm

Alexa20 a scris:

Buna Miha, ma bucur sa te revad din nou. Chiar imi era dor de tine, si de noutatile puse de tine. 5.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!) - Pagina 28 517793

5.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!) - Pagina 28 517793 5.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!) - Pagina 28 517793 5.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!) - Pagina 28 517793

scuze ca am disparut asa..dar am inceput sa pun iar ep..sper ca maine sa le termin..
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Nicole.RB.Givens Vin 14 Dec 2012, 9:03 pm

ALEXA multumesc frumos pt raspuns cred ca asta au vrut sa demonstreze un maan mai matur mai decis .si de reportajul ala fiecare il intepreteaza cum vrea mintea lui.oricum geet este unic in lumea asta nu o sa mai fie nici un serial ca el poate daca se va face un alt geet sezonul 2 dar din pacate vrajitoarea aia de debuna nu cred ca va permite asa ceva.poate nici drashti nu mai vrea sa joace cu el.oricum alexa ea si in madhubala este minunata spre deosebire de gurmeet care in punar are un rol jalnic.

Nicole.RB.Givens
membru senior
membru senior

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 28 din 40 Înapoi  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum