Serialesitelenovelet
5.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!) - Pagina 29 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
5.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!) - Pagina 29 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

5.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)

+12
Garo
nutzi
Alexa20
victoria
tiberici
Admin_dea05
Andreea_Miha
petronela
anyta
narcisa
lica54
iulianagl
16 participanți

Pagina 29 din 40 Înapoi  1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 40  Urmatorul

In jos

5.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!) - Pagina 29 Empty Re: 5.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)

Mesaj Scris de iulianagl Vin 14 Dec 2012, 9:29 pm

Buna seara.N-am vazut episodul din seara asta dar dupa rezumat ma mira faptul ca RK s-a lasat atat de usor influentat de vorbele lui Deepali, ceea ce pentru mine e chiar o dezamagire, nu inteleg ce diferenta ar fi intre RK si Rishabh?
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania

Sus In jos

5.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!) - Pagina 29 Empty Re: 5.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)

Mesaj Scris de narcisa Vin 14 Dec 2012, 10:39 pm

iulianagl a scris:Buna seara.N-am vazut episodul din seara asta dar dupa rezumat ma mira faptul ca RK s-a lasat atat de usor influentat de vorbele lui Deepali, ceea ce pentru mine e chiar o dezamagire, nu inteleg ce diferenta ar fi intre RK si Rishabh?
RK e nebun iar Rishabh încă mai luptă cu fantomele trecutului și are nevoie de cineva care să nu-l trădeze.
Bună seara fetele.
narcisa
narcisa
vip
vip

Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București

Sus In jos

Mesaj Scris de narcisa Vin 14 Dec 2012, 10:42 pm

Alexa20 a scris:

Da, dar a fost pentru cateva ore, nu pentru cateva luni. Daia a acceptat sa o poarte in ultimul episod. Iar Geet, este copilasul meu. Este cel mai drag film la care am lucrat, iar actori fenomenali. Anul trecut pe vremea asta, eu inca subtitram la el. Si daca tin eu minte, cam pe la inceputul lui Dec, am intrat si pe forum aici, unde barfeam toata ziua cu fetele la Geet. La Geet am muncit pe branci ca sa il traduc, pentru ca nu avea nici subtitrare in engleza, decat la cateva episoade, restul le-am tradus direct din hindi. Deci pot spune, ca la Geet am dat tot ce-a fost mai bune. Dupa a venit ipkknd, care mi-a placut si el la fel de mult, dar avand in vedere ca aveam deja subtitrarile, eu doar am tradus filmul. Dar sincer, ma pot mandri ca am tradus 2 dintre cele mai frumoase seriale indiene. Chiar sunt foarte bune, si pagina Geet va ramane acolo, cat va dispune youtube. Oricum am episoadele, si le voi pune din nou, daca le va sterge.
Nu două dintre cele mai frumoase ci cele mai frumoase două seriale indiene. Pentru asta mii de cheers 5.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!) - Pagina 29 155520 5.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!) - Pagina 29 57855 Alexa.
narcisa
narcisa
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Vin 14 Dec 2012, 10:46 pm

narcisa a scris:RK e nebun iar Rishabh încă mai luptă cu fantomele trecutului și are nevoie de cineva care să nu-l trădeze.
Bună seara fetele.

Buna!Si ma rog de ce n-are crede RK sau Rishabh sau oricare dintre ei ca Madhu nu i-ar iubi pe amandoi?Daca stau bine si ma gandesc cred ca mai nebun ar fi Rishabh decat RK, iti dai seama de la atata lupta cu fantomele trecutului desigur ca e dus cu, capul si dansul.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Vin 14 Dec 2012, 10:52 pm

Buna fetelor!Din film nu am inteles nimic ce isi spun fiecare dar dupa mimica fetei mie mi se pare o durere emotionala la ambele persoane.Nu am inteles ce i-a zis RK de ea nu i-a dat mana... sad .Mie mi se pare ca sufera amandoi dupa vorbele taioase ale vrajitoarelor de aceea nu au incredere in iubirea lor , iar ceea ce i-a zis RK eu cred ca i-a spus din toata inima si nu doar a interpretat un rol numai ca sa vada ce gandeste Madhu...parerea mea inainte de traducere... stupid
5.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!) - Pagina 29 Nnnnnn12

5.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!) - Pagina 29 Nnnnnn13

5.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!) - Pagina 29 Nnnnnn10

5.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!) - Pagina 29 Nnnnnn11
Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Data de inscriere : 12/09/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Vin 14 Dec 2012, 10:57 pm

iulianagl a scris:
Buna!Si ma rog de ce n-are crede RK sau Rishabh sau oricare dintre ei ca Madhu nu i-ar iubi pe amandoi?Daca stau bine si ma gandesc cred ca mai nebun ar fi Rishabh decat RK, iti dai seama de la atata lupta cu fantomele trecutului desigur ca e dus cu, capul si dansul.
Buna!Mai saracul daca e s-o luam la cum a decurs viata lui de...... Smile e cam greu sa aibe incredere in cineva dupa tot ce s-a intamplat....vezi eu sunt mai indulgenta cu el! Smile ..iar fata asta mi se pare plina de durere.... sad

5.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!) - Pagina 29 Nnnnnn14
Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Vin 14 Dec 2012, 10:58 pm

Admin_dea05 a scris:Buna!Mai saracul daca e s-o luam la cum a decurs viata lui de...... Smile e cam greu sa aibe incredere in cineva dupa tot ce s-a intamplat....vezi eu sunt mai indulgenta cu el! Smile ..iar fata asta mi se pare plina de durere.... sad

Smile
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de narcisa Vin 14 Dec 2012, 10:58 pm

iulianagl a scris:

RK e doar de fațadă, nu e cel real. Are dublă personalitate. Smile
narcisa
narcisa
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Vin 14 Dec 2012, 11:01 pm

narcisa a scris:RK e doar de fațadă, nu e cel real. Are dublă personalitate. Smile

Aha deci am avut dreptate mai pe la inceputul serialului si eu am zis tot la fel. Smile
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de narcisa Vin 14 Dec 2012, 11:02 pm

Admin_dea05 a scris:Buna fetelor!Din film nu am inteles nimic ce isi spun fiecare dar dupa mimica fetei mie mi se pare o durere emotionala la ambele persoane.Nu am inteles ce i-a zis RK de ea nu i-a dat mana... sad .Mie mi se pare ca sufera amandoi dupa vorbele taioase ale vrajitoarelor de aceea nu au incredere in iubirea lor , iar ceea ce i-a zis RK eu cred ca i-a spus din toata inima si nu doar a interpretat un rol numai ca sa vada ce gandeste Madhu...parerea mea inainte de traducere... stupid
[urlnnnnnn10.jpg[/img][/url]

[url=httpn11.jpg[/img][/url]
Și eu cred că e sincer când spune că o iubește (părerea mea înainte de a vedea ultimele 5 episoade Smile ), chiar dacă RK e într-o ureche nu cred că Rishabh e atât de josnic încât să joace jocuri de-a iubirea cu Madhu.
narcisa
narcisa
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de narcisa Vin 14 Dec 2012, 11:04 pm

iulianagl a scris:

Aha deci am avut dreptate mai pe la inceputul serialului si eu am zis tot la fel. Smile
Și când consuma alcool avea chiar triplă personalitate. Smile De aia a aruncat Madhu sticlele cu vin, nu se putea descurca cu trei.
narcisa
narcisa
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Vin 14 Dec 2012, 11:07 pm

narcisa a scris:Și când consuma alcool avea chiar triplă personalitate. Smile De aia a aruncat Madhu sticlele cu vin, nu se putea descurca cu trei.

Smile 5.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!) - Pagina 29 2364036189 Iar el vedea triplu.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Vin 14 Dec 2012, 11:09 pm

narcisa a scris:
Și eu cred că e sincer când spune că o iubește (părerea mea înainte de a vedea ultimele 5 episoade Smile ), chiar dacă RK e într-o ureche nu cred că Rishabh e atât de josnic încât să joace jocuri de-a iubirea cu Madhu.[/quote]Oricum Madhu nu isi va pierde increderea in RK si va face tot posibilul sa fie crezuta mai ale ca a aflat de ce RK ezita sa iubeasca si sa fie iubit...Poate sa noscociasca el orice ..ca totul a fost un rol..sau ceea ce mai gandeste bibilica lui cea nebuna dar cert e ca e indragostit lulea de Madhu... Smile

PS: Eu cred ca ei s-au sarutat numai ca indienii astia nu lasa pana la sfarsit faza... Smile ..Voi ce credeti?
Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj Scris de narcisa Vin 14 Dec 2012, 11:10 pm

iulianagl a scris:

Smile 5.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!) - Pagina 29 2364036189 Iar el vedea triplu.
Au venit băieții mei acasă, mă duc să le dau de mâncare. Au fost la patinoar.
narcisa
narcisa
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Vin 14 Dec 2012, 11:10 pm

iulianagl a scris:
narcisa a scris:Și când consuma alcool avea chiar triplă personalitate. Smile De aia a aruncat Madhu sticlele cu vin, nu se putea descurca cu trei.

5.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!) - Pagina 29 3891662330 Hai ca asta a fost tare amuzant!
Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj Scris de narcisa Vin 14 Dec 2012, 11:11 pm

Admin_dea05 a scris:Și eu cred că e sincer când spune că o iubește (părerea mea înainte de a vedea ultimele 5 episoade Smile ), chiar dacă RK e într-o ureche nu cred că Rishabh e atât de josnic încât să joace jocuri de-a iubirea cu Madhu.
Oricum Madhu nu isi va pierde increderea in RK si va face tot posibilul sa fie crezuta mai ale ca a aflat de ce RK ezita sa iubeasca si sa fie iubit...Poate sa noscociasca el orice ..ca totul a fost un rol..sau ceea ce mai gandeste bibilica lui cea nebuna dar cert e ca e indragostit lulea de Madhu... Smile

PS: Eu cred ca ei s-au sarutat numai ca indienii astia nu lasa pana la sfarsit faza... Smile ..Voi ce credeti?[/quote] Smile Smile Ce vise frumoase ai.
narcisa
narcisa
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Vin 14 Dec 2012, 11:13 pm

Admin_dea05 a scris:Și eu cred că e sincer când spune că o iubește (părerea mea înainte de a vedea ultimele 5 episoade Smile ), chiar dacă RK e într-o ureche nu cred că Rishabh e atât de josnic încât să joace jocuri de-a iubirea cu Madhu.
Oricum Madhu nu isi va pierde increderea in RK si va face tot posibilul sa fie crezuta mai ale ca a aflat de ce RK ezita sa iubeasca si sa fie iubit...Poate sa noscociasca el orice ..ca totul a fost un rol..sau ceea ce mai gandeste bibilica lui cea nebuna dar cert e ca e indragostit lulea de Madhu... Smile

PS: Eu cred ca ei s-au sarutat numai ca indienii astia nu lasa pana la sfarsit faza... Smile ..Voi ce credeti?[/quote]

In your dreams baby.. Smile
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Vin 14 Dec 2012, 11:20 pm

iulianagl a scris:

In your dreams baby.. Smile
Stai nitel ca inca nu am plecat la culcare Smile ..sper sa visez frumos! ..Noapte buna!!!!Poate visez un RK mai iubaret.sper sa nu si bage coada in visul meu vre-o 5.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!) - Pagina 29 885862 ...

Va pup!!!! 5.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!) - Pagina 29 339191573 5.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!) - Pagina 29 2074734341

PS:Am pretentii de la acest film.
Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Vin 14 Dec 2012, 11:23 pm

Admin_dea05 a scris:Stai nitel ca inca nu am plecat la culcare Smile ..sper sa visez frumos! ..Noapte buna!!!!Poate visez un RK mai iubaret.sper sa nu si bage coada in visul meu vre-o 5.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!) - Pagina 29 885862 ...

Va pup!!!! 5.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!) - Pagina 29 339191573 5.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!) - Pagina 29 2074734341

PS:Am pretentii de la acest film.

Noapte buna kiss si sa ne spui daca visezi frumos.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Vin 14 Dec 2012, 11:31 pm

iulianagl a scris:

Noapte buna kiss si sa ne spui daca visezi frumos.
OK ok 5.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!) - Pagina 29 155656
Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Vin 14 Dec 2012, 11:55 pm

Noapte buna si week-end placut. kiss
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Sam 15 Dec 2012, 7:46 am

Buna dimi! cafea

5.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!) - Pagina 29 IbaHCrpcsLFjFu
Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj Scris de Nicole.RB.Givens Sam 15 Dec 2012, 1:38 pm

stupid buna la toate fetele am citit noutatile puse de miha deci din ce am inteles rk asta e chiar cazut in cap mare prost este. deci se transforma din nou in vechiul rk pt ca crede ca madhu iubeste bani si faima.deci se poate sa se si desparta oricum are dreptate iuliana ce-l putin madhu scapa de vipera aia de depali dar sa nu uitam ca apare monstrul ala .offffff numai nervi imi face madhubala e posibil ca nu ne arata odata iubirea asta mult asteptata .mi sa acrit de prostul ala de rk mereu da cu bata in balta. slap

Nicole.RB.Givens
membru senior
membru senior

Data de inscriere : 08/08/2012

Sus In jos

Mesaj Scris de Nicole.RB.Givens Sam 15 Dec 2012, 1:44 pm

am crezut ca odata ce isi declara iubirea totul va fi bine intre ei doi am crezut ca rk poate vrea sa completeze ritualurile de nunta ca in sfarsit isi deschide bratele in fata iubiri dar ne-am inselat amarnic.din promo am vazut ca pe madhu o lasa acasa la mama ei plangand si el pleaca Evil or Very Mad pacat de madhu este o fata minunata dar sincer rk nu o merita in viata lui. mi-as dori foarte mult ca madhu sa se duca in fata lui rk si sa ii de-a cu bani in fata si sa fie libera sa ajunga mare actrita sa apara tipul ala sexi sa iasa cu el si rk sa turbeze de gelozie si sa umble dupa madhu ca un nebun .as vrea sa il vad in genunghi in fata ei sa il vad ca plange lacrimi amare. Evil or Very Mad

Nicole.RB.Givens
membru senior
membru senior

Data de inscriere : 08/08/2012

Sus In jos

Mesaj Scris de victoria Sam 15 Dec 2012, 3:34 pm

Nicole.RB.Givens a scris:am crezut ca odata ce isi declara iubirea totul va fi bine intre ei doi am crezut ca rk poate vrea sa completeze ritualurile de nunta ca in sfarsit isi deschide bratele in fata iubiri dar ne-am inselat amarnic.din promo am vazut ca pe madhu o lasa acasa la mama ei plangand si el pleaca Evil or Very Mad pacat de madhu este o fata minunata dar sincer rk nu o merita in viata lui. mi-as dori foarte mult ca madhu sa se duca in fata lui rk si sa ii de-a cu bani in fata si sa fie libera sa ajunga mare actrita sa apara tipul ala sexi sa iasa cu el si rk sa turbeze de gelozie si sa umble dupa madhu ca un nebun .as vrea sa il vad in genunghi in fata ei sa il vad ca plange lacrimi amare. Evil or Very Mad
unde ai vazut acest promo damil si mie vreau si eu sal vad

victoria
vip
vip

Data de inscriere : 21/09/2012
Varsta : 28

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 29 din 40 Înapoi  1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 40  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum