5.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
+12
Garo
nutzi
Alexa20
victoria
tiberici
Admin_dea05
Andreea_Miha
petronela
anyta
narcisa
lica54
iulianagl
16 participanți
Pagina 29 din 40
Pagina 29 din 40 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 40
Re: 5.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
Buna seara.N-am vazut episodul din seara asta dar dupa rezumat ma mira faptul ca RK s-a lasat atat de usor influentat de vorbele lui Deepali, ceea ce pentru mine e chiar o dezamagire, nu inteleg ce diferenta ar fi intre RK si Rishabh?
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
Re: 5.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
RK e nebun iar Rishabh încă mai luptă cu fantomele trecutului și are nevoie de cineva care să nu-l trădeze.iulianagl a scris:Buna seara.N-am vazut episodul din seara asta dar dupa rezumat ma mira faptul ca RK s-a lasat atat de usor influentat de vorbele lui Deepali, ceea ce pentru mine e chiar o dezamagire, nu inteleg ce diferenta ar fi intre RK si Rishabh?
Bună seara fetele.
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
Nu două dintre cele mai frumoase ci cele mai frumoase două seriale indiene. Pentru asta mii de Alexa.Alexa20 a scris:
Da, dar a fost pentru cateva ore, nu pentru cateva luni. Daia a acceptat sa o poarte in ultimul episod. Iar Geet, este copilasul meu. Este cel mai drag film la care am lucrat, iar actori fenomenali. Anul trecut pe vremea asta, eu inca subtitram la el. Si daca tin eu minte, cam pe la inceputul lui Dec, am intrat si pe forum aici, unde barfeam toata ziua cu fetele la Geet. La Geet am muncit pe branci ca sa il traduc, pentru ca nu avea nici subtitrare in engleza, decat la cateva episoade, restul le-am tradus direct din hindi. Deci pot spune, ca la Geet am dat tot ce-a fost mai bune. Dupa a venit ipkknd, care mi-a placut si el la fel de mult, dar avand in vedere ca aveam deja subtitrarile, eu doar am tradus filmul. Dar sincer, ma pot mandri ca am tradus 2 dintre cele mai frumoase seriale indiene. Chiar sunt foarte bune, si pagina Geet va ramane acolo, cat va dispune youtube. Oricum am episoadele, si le voi pune din nou, daca le va sterge.
narcisa- vip
narcisa a scris:RK e nebun iar Rishabh încă mai luptă cu fantomele trecutului și are nevoie de cineva care să nu-l trădeze.
Bună seara fetele.
Buna!Si ma rog de ce n-are crede RK sau Rishabh sau oricare dintre ei ca Madhu nu i-ar iubi pe amandoi?Daca stau bine si ma gandesc cred ca mai nebun ar fi Rishabh decat RK, iti dai seama de la atata lupta cu fantomele trecutului desigur ca e dus cu, capul si dansul.
iulianagl- moderator
Buna fetelor!Din film nu am inteles nimic ce isi spun fiecare dar dupa mimica fetei mie mi se pare o durere emotionala la ambele persoane.Nu am inteles ce i-a zis RK de ea nu i-a dat mana... .Mie mi se pare ca sufera amandoi dupa vorbele taioase ale vrajitoarelor de aceea nu au incredere in iubirea lor , iar ceea ce i-a zis RK eu cred ca i-a spus din toata inima si nu doar a interpretat un rol numai ca sa vada ce gandeste Madhu...parerea mea inainte de traducere...
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Buna!Mai saracul daca e s-o luam la cum a decurs viata lui de...... e cam greu sa aibe incredere in cineva dupa tot ce s-a intamplat....vezi eu sunt mai indulgenta cu el! ..iar fata asta mi se pare plina de durere....iulianagl a scris:
Buna!Si ma rog de ce n-are crede RK sau Rishabh sau oricare dintre ei ca Madhu nu i-ar iubi pe amandoi?Daca stau bine si ma gandesc cred ca mai nebun ar fi Rishabh decat RK, iti dai seama de la atata lupta cu fantomele trecutului desigur ca e dus cu, capul si dansul.
Admin_dea05- Admin
Admin_dea05 a scris:Buna!Mai saracul daca e s-o luam la cum a decurs viata lui de...... e cam greu sa aibe incredere in cineva dupa tot ce s-a intamplat....vezi eu sunt mai indulgenta cu el! ..iar fata asta mi se pare plina de durere....
iulianagl- moderator
RK e doar de fațadă, nu e cel real. Are dublă personalitate.iulianagl a scris:
narcisa- vip
narcisa a scris:RK e doar de fațadă, nu e cel real. Are dublă personalitate.
Aha deci am avut dreptate mai pe la inceputul serialului si eu am zis tot la fel.
iulianagl- moderator
Și eu cred că e sincer când spune că o iubește (părerea mea înainte de a vedea ultimele 5 episoade ), chiar dacă RK e într-o ureche nu cred că Rishabh e atât de josnic încât să joace jocuri de-a iubirea cu Madhu.Admin_dea05 a scris:Buna fetelor!Din film nu am inteles nimic ce isi spun fiecare dar dupa mimica fetei mie mi se pare o durere emotionala la ambele persoane.Nu am inteles ce i-a zis RK de ea nu i-a dat mana... .Mie mi se pare ca sufera amandoi dupa vorbele taioase ale vrajitoarelor de aceea nu au incredere in iubirea lor , iar ceea ce i-a zis RK eu cred ca i-a spus din toata inima si nu doar a interpretat un rol numai ca sa vada ce gandeste Madhu...parerea mea inainte de traducere...
[urlnnnnnn10.jpg[/img][/url]
[url=httpn11.jpg[/img][/url]
narcisa- vip
Și când consuma alcool avea chiar triplă personalitate. De aia a aruncat Madhu sticlele cu vin, nu se putea descurca cu trei.iulianagl a scris:
Aha deci am avut dreptate mai pe la inceputul serialului si eu am zis tot la fel.
narcisa- vip
narcisa a scris:Și când consuma alcool avea chiar triplă personalitate. De aia a aruncat Madhu sticlele cu vin, nu se putea descurca cu trei.
Iar el vedea triplu.
iulianagl- moderator
Și eu cred că e sincer când spune că o iubește (părerea mea înainte de a vedea ultimele 5 episoade ), chiar dacă RK e într-o ureche nu cred că Rishabh e atât de josnic încât să joace jocuri de-a iubirea cu Madhu.[/quote]Oricum Madhu nu isi va pierde increderea in RK si va face tot posibilul sa fie crezuta mai ale ca a aflat de ce RK ezita sa iubeasca si sa fie iubit...Poate sa noscociasca el orice ..ca totul a fost un rol..sau ceea ce mai gandeste bibilica lui cea nebuna dar cert e ca e indragostit lulea de Madhu...narcisa a scris:
PS: Eu cred ca ei s-au sarutat numai ca indienii astia nu lasa pana la sfarsit faza... ..Voi ce credeti?
Admin_dea05- Admin
Au venit băieții mei acasă, mă duc să le dau de mâncare. Au fost la patinoar.iulianagl a scris:
Iar el vedea triplu.
narcisa- vip
Hai ca asta a fost tare amuzant!iulianagl a scris:narcisa a scris:Și când consuma alcool avea chiar triplă personalitate. De aia a aruncat Madhu sticlele cu vin, nu se putea descurca cu trei.
Iar el vedea triplu.
Admin_dea05- Admin
Oricum Madhu nu isi va pierde increderea in RK si va face tot posibilul sa fie crezuta mai ale ca a aflat de ce RK ezita sa iubeasca si sa fie iubit...Poate sa noscociasca el orice ..ca totul a fost un rol..sau ceea ce mai gandeste bibilica lui cea nebuna dar cert e ca e indragostit lulea de Madhu...Admin_dea05 a scris:Și eu cred că e sincer când spune că o iubește (părerea mea înainte de a vedea ultimele 5 episoade ), chiar dacă RK e într-o ureche nu cred că Rishabh e atât de josnic încât să joace jocuri de-a iubirea cu Madhu.
PS: Eu cred ca ei s-au sarutat numai ca indienii astia nu lasa pana la sfarsit faza... ..Voi ce credeti?[/quote] Ce vise frumoase ai.
narcisa- vip
Oricum Madhu nu isi va pierde increderea in RK si va face tot posibilul sa fie crezuta mai ale ca a aflat de ce RK ezita sa iubeasca si sa fie iubit...Poate sa noscociasca el orice ..ca totul a fost un rol..sau ceea ce mai gandeste bibilica lui cea nebuna dar cert e ca e indragostit lulea de Madhu...Admin_dea05 a scris:Și eu cred că e sincer când spune că o iubește (părerea mea înainte de a vedea ultimele 5 episoade ), chiar dacă RK e într-o ureche nu cred că Rishabh e atât de josnic încât să joace jocuri de-a iubirea cu Madhu.
PS: Eu cred ca ei s-au sarutat numai ca indienii astia nu lasa pana la sfarsit faza... ..Voi ce credeti?[/quote]
In your dreams baby..
iulianagl- moderator
Stai nitel ca inca nu am plecat la culcare ..sper sa visez frumos! ..Noapte buna!!!!Poate visez un RK mai iubaret.sper sa nu si bage coada in visul meu vre-o ...iulianagl a scris:
In your dreams baby..
Va pup!!!!
PS:Am pretentii de la acest film.
Admin_dea05- Admin
Admin_dea05 a scris:Stai nitel ca inca nu am plecat la culcare ..sper sa visez frumos! ..Noapte buna!!!!Poate visez un RK mai iubaret.sper sa nu si bage coada in visul meu vre-o ...
Va pup!!!!
PS:Am pretentii de la acest film.
Noapte buna si sa ne spui daca visezi frumos.
iulianagl- moderator
OKiulianagl a scris:
Noapte buna si sa ne spui daca visezi frumos.
Admin_dea05- Admin
Noapte buna si week-end placut.
iulianagl- moderator
Admin_dea05- Admin
buna la toate fetele am citit noutatile puse de miha deci din ce am inteles rk asta e chiar cazut in cap mare prost este. deci se transforma din nou in vechiul rk pt ca crede ca madhu iubeste bani si faima.deci se poate sa se si desparta oricum are dreptate iuliana ce-l putin madhu scapa de vipera aia de depali dar sa nu uitam ca apare monstrul ala .offffff numai nervi imi face madhubala e posibil ca nu ne arata odata iubirea asta mult asteptata .mi sa acrit de prostul ala de rk mereu da cu bata in balta.
Nicole.RB.Givens- membru senior
Data de inscriere : 08/08/2012
am crezut ca odata ce isi declara iubirea totul va fi bine intre ei doi am crezut ca rk poate vrea sa completeze ritualurile de nunta ca in sfarsit isi deschide bratele in fata iubiri dar ne-am inselat amarnic.din promo am vazut ca pe madhu o lasa acasa la mama ei plangand si el pleaca pacat de madhu este o fata minunata dar sincer rk nu o merita in viata lui. mi-as dori foarte mult ca madhu sa se duca in fata lui rk si sa ii de-a cu bani in fata si sa fie libera sa ajunga mare actrita sa apara tipul ala sexi sa iasa cu el si rk sa turbeze de gelozie si sa umble dupa madhu ca un nebun .as vrea sa il vad in genunghi in fata ei sa il vad ca plange lacrimi amare.
Nicole.RB.Givens- membru senior
Data de inscriere : 08/08/2012
unde ai vazut acest promo damil si mie vreau si eu sal vadNicole.RB.Givens a scris:am crezut ca odata ce isi declara iubirea totul va fi bine intre ei doi am crezut ca rk poate vrea sa completeze ritualurile de nunta ca in sfarsit isi deschide bratele in fata iubiri dar ne-am inselat amarnic.din promo am vazut ca pe madhu o lasa acasa la mama ei plangand si el pleaca pacat de madhu este o fata minunata dar sincer rk nu o merita in viata lui. mi-as dori foarte mult ca madhu sa se duca in fata lui rk si sa ii de-a cu bani in fata si sa fie libera sa ajunga mare actrita sa apara tipul ala sexi sa iasa cu el si rk sa turbeze de gelozie si sa umble dupa madhu ca un nebun .as vrea sa il vad in genunghi in fata ei sa il vad ca plange lacrimi amare.
victoria- vip
Data de inscriere : 21/09/2012
Varsta : 28
Continut sponsorizat
Pagina 29 din 40 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 40
Subiecte similare
» 16.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 3.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 17.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 10.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 11.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 3.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 17.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 10.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 11.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
Pagina 29 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum