6.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
+13
narcisa
mayya54
Garo
petronela
tiberici
DENISA
anyta
Lucica10
lica54
victoria
Admin_dea05
Andreea_Miha
iulianagl
17 participanți
Pagina 16 din 40
Pagina 16 din 40 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40
Re: 6.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
Admin_dea05 a scris:Vizitati noua noastra pagina de Facebook ...si daca va place site-ul nostru dati un like
https://www.facebook.com/serialesitelenovele
PS:Pagina este inca in constructie.
E frumoasa de pe acum pagina, daramite candd va fi terminata. Felicitari ca te-ai gandit sa creezi o pagina facebook pentru forum.
Re: 6.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
Ms Lica.Tu esti Elena de pe facebook ?lica54 a scris:
super am dat...like...
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
multumesc Alexa.Pagina exista de f mult timp dar nu-i din asta cu like cum se poarta acumAlexa20 a scris:
E frumoasa de pe acum pagina, daramite candd va fi terminata. Felicitari ca te-ai gandit sa creezi o pagina facebook pentru forum.
https://www.facebook.com/serialesitelenovelet
asa ca ieri am facut-o pe asta....
https://www.facebook.com/serialesitelenovele
mi-ar fi placut sa ramana adresa veche dar din pacate nu am obtiunea sa adaug like la ea....
Admin_dea05- Admin
Admin_dea05 a scris:Ms Lica.Tu esti Elena de pe facebook ?
Nu pagina mea de facebook este PINTILIE VASILICA...
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Buna.Deci Vivian a plecat sa-si puna pirostiile.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
iulianagl- moderator
Ups!.. nu stiam... ..lica54 a scris:Admin_dea05 a scris:Ms Lica.Tu esti Elena de pe facebook ?
Nu pagina mea de facebook este PINTILIE VASILICA...
Admin_dea05- Admin
Deci sa inteleg ca si asta va disparea o perioada din peisaj...iulianagl a scris:
Buna.Deci Vivian a plecat sa-si puna pirostiile.
Admin_dea05- Admin
Admin_dea05 a scris:Deci sa inteleg ca si asta va disparea o perioada din peisaj...
Deci cam asa ceva.
iulianagl- moderator
Ce le mai place la astia sa traiasca pe spinarea actritelor! ...Eu oricum nu cred ca va lipsi asa de mult ca Barun....iulianagl a scris:Deci cam asa ceva.
Admin_dea05- Admin
Admin_dea05 a scris:Ce le mai place la astia sa traiasca pe spinarea actritelor! ...Eu oricum nu cred ca va lipsi asa de mult ca Barun....
Ramane de vazut ce si cum nici nu cred asta, dar mai stii.
iulianagl- moderator
vivian dupa ce face nunta luni,va lipsi 15 zile de la filmariiulianagl a scris:
Ramane de vazut ce si cum nici nu cred asta, dar mai stii.
anyta- vip
Data de inscriere : 29/04/2012
Varsta : 28
anyta a scris:vivian dupa ce face nunta luni,va lipsi 15 zile de la filmari
Era de asteptat, omul se insoara.
iulianagl- moderator
luam pauza de RK...iulianagl a scris:anyta a scris:vivian dupa ce face nunta luni,va lipsi 15 zile de la filmari
Admin_dea05- Admin
sunt curioasa in lipsa lui ce cum vor fi episoadele, cred ca acum cat lipseste el Balraj incearca sa le faca rau lui Padmini,Madhu si Trishnaiulianagl a scris:
anyta- vip
Data de inscriere : 29/04/2012
Varsta : 28
anyta a scris:sunt curioasa in lipsa lui ce cum vor fi episoadele, cred ca acum cat lipseste el Balraj incearca sa le faca rau lui Padmini,Madhu si Trishna
Pai cred ca astia il culca din nou.
iulianagl- moderator
Noapte buna dragelor va recomand filmul Khiladi 786 va las o melodie frumoasa care totusi aduce cu un track din filmul Veer Razboinicul.
iulianagl- moderator
buna dimineata!!!!
Admin_dea05- Admin
Eu cred ca totusi a mai filmat cate ceva inainte sa plece.iulianagl a scris:anyta a scris:sunt curioasa in lipsa lui ce cum vor fi episoadele, cred ca acum cat lipseste el Balraj incearca sa le faca rau lui Padmini,Madhu si Trishna
Pai cred ca astia il culca din nou.
Admin_dea05- Admin
sbb..
Mehndi hassan is putting Mehndi on Madhu's hand and Madhu is smiling and blushing. They showed Madhu and trishna dance too.
Madhu was bringing both Pado and shamo downstairs with there eyes closed. And Madhu then says to open their eyes. Both get happy seeing such a preperation.
-Dimple-
Mehndi hassan is putting Mehndi on Madhu's hand and Madhu is smiling and blushing. They showed Madhu and trishna dance too.
Madhu was bringing both Pado and shamo downstairs with there eyes closed. And Madhu then says to open their eyes. Both get happy seeing such a preperation.
-Dimple-
Andreea_Miha- vip
Data de inscriere : 27/01/2010
Varsta : 38
Localizare : Bucuresti
daca vreti sa votati...
http://timespolls.itimes.com/times-polls/times-most-desirable-men-2012
http://timespolls.itimes.com/times-polls/times-most-desirable-men-2012
Andreea_Miha- vip
Data de inscriere : 27/01/2010
Varsta : 38
Localizare : Bucuresti
]Ms Lica.Tu esti Elena de pe facebook ?[/quote]Buna fetele EU SUNT ELENA
Lucica10- vip
Data de inscriere : 30/10/2010
Varsta : 62
Localizare : Rm Valcea
Ce frumos este MADHU am ajuns si eu la 157 .Astazi nu recuperez nimic ma voi uita la geet pt delectare ca sunt f ob ..Bebicul meu a facut o luna si avem 3900este un scump cand ma aude este in al noualea cer imi vine sa-l maninc
Lucica10- vip
Buna Lucica sa-ti traeasca nepotelu si tu sa fii sanatoasa sa te bucuri de el..
Lucica vezi ca e un sentiment aparte? ce inseamna sa fii bunicuta!!
E un sentiment aparte pe care nu il poti descrie in cuvinte!!
Lucica vezi ca e un sentiment aparte? ce inseamna sa fii bunicuta!!
E un sentiment aparte pe care nu il poti descrie in cuvinte!!
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Da Lica ai dreptate cand plinge simti parca o durere 'Copiiimei DANI CU DANA mereu se intreaba de ce in prezenta mea este atat de linistit .Si pe Stefania mea am nascut-o mai tarziu diferenta 11 ani intre ei am crescut-o cu mare drag dar cu SERBAN nu stiu este altfel
Lucica10- vip
Continut sponsorizat
Pagina 16 din 40 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40
Subiecte similare
» 16.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 3.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 17.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 10.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 11.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 3.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 17.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 10.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 11.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
Pagina 16 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum