6.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
+13
narcisa
mayya54
Garo
petronela
tiberici
DENISA
anyta
Lucica10
lica54
victoria
Admin_dea05
Andreea_Miha
iulianagl
17 participanți
Pagina 18 din 40
Pagina 18 din 40 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40
Re: 6.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
tiberici a scris:
Dadi... si eu am fost in cautari si tot yoc.....Ma delectez cu cateva videoclipuri cu DD si cedez locul la calculator baiatului.....
Eu ma delectez cu ep din Geet sunt la ep 310 foarte frumos....
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Re: 6.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
Lica te urmez si eu sunt la ep 142.lica54 a scris:
Eu ma delectez cu ep din Geet sunt la ep 310 foarte frumos....
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
vom avea iarasi o decernare de premii pe colors pe 19 ianuarie,poate acum castiga si Madhu mai multe premii
anyta- vip
Data de inscriere : 29/04/2012
Varsta : 28
Dar vreau sa vad ce incepe pe colorsTV..poate e Drashti
Admin_dea05- Admin
Din nou premii??La astia curg premiile cu galeata...anyta a scris:vom avea iarasi o decernare de premii pe colors pe 19 ianuarie,poate acum castiga si Madhu mai multe premii
Admin_dea05- Admin
da din nouAdmin_dea05 a scris:Din nou premii??La astia curg premiile cu galeata...
anyta- vip
anyta a scris:vom avea iarasi o decernare de premii pe colors pe 19 ianuarie,poate acum castiga si Madhu mai multe premii
Dar cu ce ocazie ce festival mai este?
lica54- vip
COLOR SCREEN AWARDS se numeste asta de pe 19 ianuarielica54 a scris:
Annual Screen Awards is an annual awards ceremony held in India honoring professional excellence in the Bollywood Film Industry. The nomination and award selection for Screen Awards is done by a panel of distinguished professionals from the Hindi Film Industry. Don't miss this dazzling awards night, where the stars will walk down the red carpet to put up a great
anyta- vip
apropo fetele,in episodul de luni sau un episod de saptamana asta care vine, dupa ce Malik pleaca de acasa la filmari, Balraj intra in casa peste Madhu si Padmini ca sa le impuste
anyta- vip
Se poate vota undeva online?anyta a scris:COLOR SCREEN AWARDS se numeste asta de pe 19 ianuarielica54 a scris:
Annual Screen Awards is an annual awards ceremony held in India honoring professional excellence in the Bollywood Film Industry. The nomination and award selection for Screen Awards is done by a panel of distinguished professionals from the Hindi Film Industry. Don't miss this dazzling awards night, where the stars will walk down the red carpet to put up a great
Admin_dea05- Admin
Oare Madhu va fi impuscata?Eu prevad ca se va intampla ceva rau doar nu va fi numai dragoste la orizont intre RK si Madhu...anyta a scris:apropo fetele,in episodul de luni sau un episod de saptamana asta care vine, dupa ce Malik pleaca de acasa la filmari, Balraj intra in casa peste Madhu si Padmini ca sa le impuste
Admin_dea05- Admin
asta nu stiuAdmin_dea05 a scris:Se poate vota undeva online?
anyta- vip
cine stie,o sa aflam in episoadele astea care vin.Admin_dea05 a scris:Oare Madhu va fi impuscata?Eu prevad ca se va intampla ceva rau doar nu va fi numai dragoste la orizont intre RK si Madhu...
eu mi-as imagina faptul sa o impuste pe Madhu si sa fie putin grav ranita,iar RK sa sufere dupa ea si sa-l caute pe tacsu
anyta- vip
Admin_dea05 a scris:Oare Madhu va fi impuscata?Eu prevad ca se va intampla ceva rau doar nu va fi numai dragoste la orizont intre RK si Madhu...
Mai trebue si putina sare si piper altfel nu va avea farmec nu poate sa fie numai roz...
lica54- vip
bine zici Licalica54 a scris:
Mai trebue si putina sare si piper altfel nu va avea farmec nu poate sa fie numai roz...
anyta- vip
eu mai grav imi inchipui ca Madhu isi va pierde memoria....anyta a scris:cine stie,o sa aflam in episoadele astea care vin.
eu mi-as imagina faptul sa o impuste pe Madhu si sa fie putin grav ranita,iar RK sa sufere dupa ea si sa-l caute pe tacsu
Admin_dea05- Admin
Pai si cred ca mai dureaza cateva episoade si bomba explodeaza....lica54 a scris:Mai trebue si putina sare si piper altfel nu va avea farmec nu poate sa fie numai roz...
Admin_dea05- Admin
Ma uit online pe colors pai la astia e ora 2 dimineata acum.... si eu care am zis ca o vad pe Drashti....
Admin_dea05- Admin
ai o imaginatie buna,dar suna interesant cum spuiAdmin_dea05 a scris:eu mai grav imi inchipui ca Madhu isi va pierde memoria....
anyta- vip
Stai sa vedem ce le mai debiteaza mintea creatorilor ..... ...oricum sunt mai mult ca sigura ca nu mai duraza mult si vom vedea ceva conflict intre ei...atata iubire pana la urma devine sufocanta pt noi....ce sa zic si eu..bat campiii la ora asta...anyta a scris: ai o imaginatie buna,dar suna interesant cum spui
Admin_dea05- Admin
poi o sa avem in curand si o cearta intre RK si Madhu sau chiar despartireAdmin_dea05 a scris:Stai sa vedem ce le mai debiteaza mintea creatorilor ..... ...oricum sunt mai mult ca sigura ca nu mai duraza mult si vom vedea ceva conflict intre ei...atata iubire pana la urma devine sufocanta pt noi....ce sa zic si eu..bat campiii la ora asta...
anyta- vip
anyta a scris:poi o sa avem in curand si o cearta intre RK si Madhu sau chiar despartire
Despartire nu va fi...asta ar insemna sa-i faca jocul luiDeepali iti dai seama ce fericita ar fi ea dacas-ar desparti..u cred ca o mica cearta intre ei si se impaca dar necazu mare o sa vina din partea lui Bilraj...
lica54- vip
lica nu sunt asa de sigura,dar oircum vom vedea pe parcursul episoadelorlica54 a scris:
Despartire nu va fi...asta ar insemna sa-i faca jocul luiDeepali iti dai seama ce fericita ar fi ea dacas-ar desparti..u cred ca o mica cearta intre ei si se impaca dar necazu mare o sa vina din partea lui Bilraj...
anyta- vip
Dragalaselor!Noapte buna somn usor vise placute
lica54- vip
anyta- vip
Continut sponsorizat
Pagina 18 din 40 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40
Subiecte similare
» 16.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 3.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 17.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 10.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 11.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 3.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 17.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 10.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 11.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
Pagina 18 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum