6.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
+13
narcisa
mayya54
Garo
petronela
tiberici
DENISA
anyta
Lucica10
lica54
victoria
Admin_dea05
Andreea_Miha
iulianagl
17 participanți
Pagina 25 din 40
Pagina 25 din 40 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40
Re: 6.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
De aceea s-a fastacit el asa....anyta a scris:nu-l intreaba nimic, ii spune cevaa de genu"Ca pe 10 este ziua lui DD adica a ui Drashti" si ca au primit de la fani mesaje sa-i vada impreuna de ziua ei,ceva de genu.Admin_dea05 a scris:https://www.dailymotion.com/video/xwlw4l_saas-bahu-aur-saazish-9th-january-2013-part-1_creation#.UO1gvmdcmUn
Fetelor ce-l intreaba de Drashti de-i asa nelinisitt , Gurmeet?
si GC a zis doar "yelow"
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Re: 6.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
Admin_dea05 a scris: De aceea s-a fastacit el asa....
Buna.El este fastacit de cand e el asa ca nu e o noutate.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
iulianagl a scris:
Fastacit!Poate mai bine prost crescut ca dupa ce la intrebat a inceput sa rada cu o gura pana la urechi...
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Buna!Imediat s-a ridicat de pe scaun....iulianagl a scris:
Admin_dea05- Admin
iulianagl- moderator
Ai dreptate lica ar fi putut sa zica ceva nu sa rada ca prostul....lica54 a scris:Fastacit!Poate mai bine prost crescut ca dupa ce la intrebat a inceput sa rada cu o gura pana la urechi...
Admin_dea05- Admin
Admin_dea05 a scris:Ai dreptate lica ar fi putut sa zica ceva nu sa rada ca prostul....
Asta inseamna ca la dresat bine Debuna...Dar nui nimic nici o plata fara rasplata...cu ocazia asta a inceput sa-si supere fanii deaja comentariile au inceput...
lica54- vip
Macar pt respectul fanilor zicea ceva acolo de umplutura....ca nu se poate ca are alte proiescte..etc.....dar el... HA...HA...HA...nu mai imi place deloc de el.lica54 a scris:
Asta inseamna ca la dresat bine Debuna...Dar nui nimic nici o plata fara rasplata...cu ocazia asta a inceput sa-si supere fanii deaja comentariile au inceput...
Admin_dea05- Admin
drashti dhami
Thank u for all ur wishessss love u n thanks for all the love ! Muahhhhhhhhhhhhhhhh
Thank u for all ur wishessss love u n thanks for all the love ! Muahhhhhhhhhhhhhhhh
Andreea_Miha- vip
Data de inscriere : 27/01/2010
Varsta : 38
Localizare : Bucuresti
https://www.dailymotion.com/video/xwm567_drashti-dhami-dd-on-her-birthday-sbb-segment-09-01-2013_shortfilms
Admin_dea05- Admin
Admin_dea05 a scris:Macar pt respectul fanilor zicea ceva acolo de umplutura....ca nu se poate ca are alte proiescte..etc.....dar el... HA...HA...HA...nu mai imi place deloc de el.
A inceput omul sa-si dea aere daca a castigat concursul de la Jhalak crede ca a apucat pe dumnezeu de un picior...dar orice urcus are si coboras...si atunci o sa fie mai rau...
lica54- vip
Ai mare dreptate Lica.lica54 a scris:..
Noapte buna fetelor!
Admin_dea05- Admin
Admin_dea05 a scris:
Noapte buna fetelor!
Noapte buna Dea
lica54- vip
numai si numai pe RK il votez acumvittoria a scris:
si eu am votat da voi pe cine ati votat pe rk
GC merita numai dispret
anyta- vip
Data de inscriere : 29/04/2012
Varsta : 28
Admin_dea05 a scris:Macar pt respectul fanilor zicea ceva acolo de umplutura....ca nu se poate ca are alte proiescte..etc.....dar el... HA...HA...HA...nu mai imi place deloc de el.
A fost prostesc gestul lui, sincer. Cum a auzit de Drashti si sa ii ureze ceva, parca l-a electrocutat scaunul. E dresat bine, iti dai seama cat de dresat, daca nu vrea nici sa mentioneze numele lui Drashti. Dar sa mai faca un film impreuna Si asa nu avea multe viizionari Punar, acum o sa imputineze si mai mult. Pacat, inca un actor bun, care face o gafa catrastofala. Sadddd..
o sa regrete mult pt gestul luiAlexa20 a scris:
A fost prostesc gestul lui, sincer. Cum a auzit de Drashti si sa ii ureze ceva, parca l-a electrocutat scaunul. E dresat bine, iti dai seama cat de dresat, daca nu vrea nici sa mentioneze numele lui Drashti. Dar sa mai faca un film impreuna Si asa nu avea multe viizionari Punar, acum o sa imputineze si mai mult. Pacat, inca un actor bun, care face o gafa catrastofala. Sadddd..
anyta- vip
lica54 a scris:
A inceput omul sa-si dea aere daca a castigat concursul de la Jhalak crede ca a apucat pe dumnezeu de un picior...dar orice urcus are si coboras...si atunci o sa fie mai rau...
Ha ha ha, imi vine sa rad si eu la fel ca el. Mare concurs ce a castigat. Si nici nu cred ca merita sa castige, au fost dansatori mai buni decat el la concurs. Datorita fanilor a ajuns in finala, ca ei l-au votat, iar el acum ii dezamageste. Si daca au intrebat de Drashti ce ? L-a mancat reportera. Dupa asta ne putem da seama, cata intriga a fost pe platourile de la Geet, in ultima parte.
anyta a scris:o sa regrete mult pt gestul lui
Abia astept sa regrete, pentru ca o merita din plin. Sincer, daca nu era Geet mie nu mi-ar fi placut de Gurmeet in niciun serial, nici in serialul lui anterior, nici in Punar. Dar daca el considera ca vrea sa uite tot ce a trait pe platourile de filmare la Geet, inclusiv proprii lui colegi, atunci este un mare nesimtit.
ai dreptate AlexaAlexa20 a scris:
Ha ha ha, imi vine sa rad si eu la fel ca el. Mare concurs ce a castigat. Si nici nu cred ca merita sa castige, au fost dansatori mai buni decat el la concurs. Datorita fanilor a ajuns in finala, ca ei l-au votat, iar el acum ii dezamageste. Si daca au intrebat de Drashti ce ? L-a mancat reportera. Dupa asta ne putem da seama, cata intriga a fost pe platourile de la Geet, in ultima parte.
anyta- vip
Alexa20 a scris:
Eu vam mai spus..am urmarit concursul si de foarte multe ori era pe ultimul loc dar datorita fanilor a castigat...si el in schimb ce fel le este recunoscator prin dezamagire? este in cadere libera...Iar Punar se degradeaza din ce in ce...
lica54- vip
a uitat de unde a plecat si cu ajutorul cui a ajuns susAlexa20 a scris:
Abia astept sa regrete, pentru ca o merita din plin. Sincer, daca nu era Geet mie nu mi-ar fi placut de Gurmeet in niciun serial, nici in serialul lui anterior, nici in Punar. Dar daca el considera ca vrea sa uite tot ce a trait pe platourile de filmare la Geet, inclusiv proprii lui colegi, atunci este un mare nesimtit.
anyta- vip
Dragalaselor de noapte buna...
lica54- vip
noapte bunalica54 a scris:Dragalaselor de noapte buna...
anyta- vip
iulianagl- moderator
GurTi *Offscreen Moments*
Cred ca aceasta a fost ultima lor filmare impreuna.Eu pun pariu ca daca ar mai fi continuat Geet lucrurile degenerau mult pt ca cei doi nu-si mai puteau ascunde sentimentele unul fata de celalalt.
Admin_dea05- Admin
Continut sponsorizat
Pagina 25 din 40 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40
Subiecte similare
» 16.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 3.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 17.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 10.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 11.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 3.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 17.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 10.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 11.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
Pagina 25 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum