54. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
+8
victorelalove
DENISA
gix
Admin_dea05
michiper68
dubaisport
Marieta57
gabriela
12 participanți
Pagina 12 din 43
Pagina 12 din 43 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 27 ... 43
Re: 54. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
rau imi pare ca l-au schimbat atata pe kerim. nici nu a stat sa o intrebe de ce l-a tot sunat, nici nu a aflat de turaner si declaratia lui. noroc ca fatma a fost rabdatoare ca asha ratacit cum e acum kerim mustafa avea toate sansele la cat sasaie pe langa fatma. bine i-a zis asu..daca ar sti adevarul fatmagul nu cred ca ar sta langa tine.
imi pare asha rau ca au mashina de spalat vase in casa. ieri vroiam sa-l vad pe kerim spaland vasele inspumat de la axion.
muko e lipita de toate ushile si de balcon si nu rateaza nimic. are glimecia crescuta ca inca nu stie ce e in scrisoare.
imi pare asha rau ca au mashina de spalat vase in casa. ieri vroiam sa-l vad pe kerim spaland vasele inspumat de la axion.
muko e lipita de toate ushile si de balcon si nu rateaza nimic. are glimecia crescuta ca inca nu stie ce e in scrisoare.
michiper68- vip
Data de inscriere : 14/09/2009
Varsta : 56
Localizare : bucuresti
dubaisport a scris:
eu nu stiu daca exista vreo MAMA care sa-si paraseasca copilul ptr un iubit mort !!! dar poate stiu genialele
o avea ece traume. toata povestea cu mama in exil, familia care a obligat-o e penibila. cel mai rau e ca fahretin a vazut-o pe ratacita la o nunta si a stiut ca pe ea o vrea. exact ca si kerim . ece nici nu putea sa faca altfel povestea decat sa para ca sunt atatea aspecte in comun intre fahretin cangurus si kerim.
michiper68- vip
gata . i s-au aprins beculetele cand a auzit de mustafa.
michiper68- vip
bietul kerim. a luat in brate tot ce se putea lua, episodul asta. si gardul, si usha, si stalpul si balustrada. i-a atarnat si capul greu de era sa cada peste balcon. si a luat si o palma de la soatza. a luat si terasele la rand. trist rau. pana la tortul de capsuni tot asa o tine.
michiper68- vip
trist episod. a avut bietul engin saptamani grele la filmari
michiper68- vip
adevarat ,foarte trist episod !!
dar bine ca dupa atata bautura l-au adus pe kerim perpedes acasa,nu la volan cine stie cate pietre cubice o fi luat in picioare pana acasa ?!!
noroc aca stim ca Mukko naste intr-un final apoteotic ,marca proprie ,altfel credeam ca va pierde pana la urma copilul de atata curiozitate; nu a mai scos un cuvant cand i-a tras Abla o uitatura si i-a facut semn sa taca din gura , a intrat in camera ei cuminte ....
in casa aia doar ablu are somnul linistit ,in imbranciturile si strigatele lui Gulli doar abla si Mukoo auzira scandalul dintre tineri
luni e episod cu yasarani in prim-plan ,in ankara la audieri
dar bine ca dupa atata bautura l-au adus pe kerim perpedes acasa,nu la volan cine stie cate pietre cubice o fi luat in picioare pana acasa ?!!
noroc aca stim ca Mukko naste intr-un final apoteotic ,marca proprie ,altfel credeam ca va pierde pana la urma copilul de atata curiozitate; nu a mai scos un cuvant cand i-a tras Abla o uitatura si i-a facut semn sa taca din gura , a intrat in camera ei cuminte ....
in casa aia doar ablu are somnul linistit ,in imbranciturile si strigatele lui Gulli doar abla si Mukoo auzira scandalul dintre tineri
luni e episod cu yasarani in prim-plan ,in ankara la audieri
dubaisport- vip
Data de inscriere : 18/02/2011
Varsta : 51
Buna , fetele !!
Doamne ... ca doar cu Kerim fuse episodul . Trist rau .
Suparat pe toti si pe toate . Negru vazu in fatza ochilor . Mai suna si Mustafa , isi pierdu si serviciul . Apoi cand vruse sa duce si el comanda de poale-n brau ... nici atunci nu-l lasa abla . Ma tot intreb unde erau placintele in masina ... Ca la ce demaraj a avut baiatul ... cred ca le-a lipit de parbriz .
Doamne ... ca doar cu Kerim fuse episodul . Trist rau .
Suparat pe toti si pe toate . Negru vazu in fatza ochilor . Mai suna si Mustafa , isi pierdu si serviciul . Apoi cand vruse sa duce si el comanda de poale-n brau ... nici atunci nu-l lasa abla . Ma tot intreb unde erau placintele in masina ... Ca la ce demaraj a avut baiatul ... cred ca le-a lipit de parbriz .
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Smiorcaita rau Fatma, ce nu putea sa-i ofere o îmbratzisare, ca sa-l consoleze putzin! oare ea nu stie ca omul la bautura spune adevarul, putea macar când a vazut pluvarul sa-i spuna, l-am facut ptr tine ca sa nu îtzi simt lipsa! nu sa-i spui [ ca aveam lâna multa ] asha îl convingea câtu-shi de putzin, ca ceea ce vede este real. Mereym putea merge dupa Kerim sa-i vorbeasca, sa-i asculte si lui pasul! A meritat efortul, Engin a fost atât de natural si foarte sensibil !! ce aspiratzii are Erdogan la doctoritza, cred ca are nevoie de terapie! ce nu am întzeles eu, ce învârte Mustafa la compania lui Meltem, daca nu era constrâns sa se însoare cu Asu acum era o partida buna Meltem, ca la Fatma numai are nici o shansa. Seara frumoasa tuturor!
Marieta57- membru senior
Data de inscriere : 29/12/2012
Varsta : 67
Localizare : Bucuresti
Marieta57 a scris: l-am facut ptr tine ca sa nu îtzi simt lipsa! nu sa-i spui [ ca aveam lâna multa ]
Ma mir ca nu i-a spus si ca : DACA AI STI CAT AM ALERGAT DUPA OILE CARE A FACUT-O !!!!
Asha stie Ece ca este iubirea , Marieta . Faci lana si tort cu capshuni .
victorelalove- moderator
nu invarte nimic ,face in asa fel incat sa nu trezeasca banuieli asupra lui; ptr Meltem el a fost omul potrivit la locul potrivit ,ca razbunare vis-a -vis de selim ,nu l-a vazut nicio clipa ca pe un eventual partener;Marieta57 a scris: ce nu am întzeles eu, ce învârte Mustafa la compania lui Meltem, daca nu era constrâns sa se însoare cu Asu acum era o partida buna Meltem, ca la Fatma numai are nici o shansa. Seara frumoasa tuturor!
Asu ,saraca ...indura multe ,o fi iubirea oarba dar ea si mai oarba .
dubaisport- vip
hai mai Vic ,nu fi rea...cat s-a chinuit gulli sa faca tortul ala,basca ca a rezistat o saptamana pana a fost taiat ;cred ca are ea o reteta secreta sa reziste atata si sa nu faca nimeni enterocolita si dezinterievictorelalove a scris:
Faci lana si tort cu capshuni .
dubaisport- vip
aoleo am uitat ca Fatma avut oi, a pastrat-o în lada lui Musta la naftalina!
Marieta57- membru senior
dubaisport a scris:
hai mai Vic ,nu fi rea...cat s-a chinuit gulli sa faca tortul ala,basca ca a rezistat o saptamana pana a fost taiat ;cred ca are ea o reteta secreta sa reziste atata si sa nu faca nimeni enterocolita si dezinterie
Stai ca la noi nu sta mai mult de-o zi ... asha ca am scapat cu tortul capshunos la romani .
Asha isi arata ea dragostea ... noi spunem doar ce vedem . Durere . Nu putea sa-l ia si ea in bratze ? Nu i-a fost rau cand a ieshit din inchisoare ...si nici in mashina . Acum ... putea sa-l consoleze putin . putin . nu mult . Bine ca pleca Kerim de acas' . Luni care divortz . Cea mai shocata este Mukka . zici ca de ea va divortza .
victorelalove- moderator
Marieta57 a scris:aoleo am uitat ca Fatma avut oi, a pastrat-o în lada lui Musta la naftalina!
Pai vezi ? Are lana de 2 ani ... chiar ca avea prea multa . Saraca Gullia . Este penibila in declaratiile ei . Sa nu care cumva sa creada Kerim ca a vrut special sa-i faca un cadou . Pai putea sa faca botozhi la toata casa ... daca tot era lana din belsug .
victorelalove- moderator
victorelalove a scris:
Asha isi arata ea dragostea ... noi spunem doar ce vedem . Durere . Nu putea sa-l ia si ea in bratze ? Nu i-a fost rau cand a ieshit din inchisoare ...si nici in mashina . Acum ... putea sa-l consoleze putin . putin . nu mult . Bine ca pleca Kerim de acas' . Luni care divortz . Cea mai shocata este Mukka . zici ca de ea va divortza .
nu putea ,avea o retinere,ea e violata,victima ..daca ar fi fost beren cred ca-i sarea de gat si l-ar fi bagat si-n pat langa ea.
Mukka-i este frica de divortul copiilor ,stie ca va pleca din vila si unde mai gaseste ea asa confort ?cine-i mai face ei mancare cu carne si nu ghiveci ?
dubaisport- vip
mai fetelor cred ca în ep de luni îl îndulceste Fatma pe Kerim cu tort de capsuni! Ce pacat ca nu sunt din turcia ca asha îi duceam un tort de nuci si mere facut în casa!
Marieta57- membru senior
lada a pus-o mukko pe foc cand avea gulli friguri,dar ea cand mai avea timp de tricotat?Marieta57 a scris:aoleo am uitat ca Fatma avut oi, a pastrat-o în lada lui Musta la naftalina!
dubaisport- vip
nucile sunt amarui si inecaciose,trebuie sa-i faci un tort cu crema de zahar arsMarieta57 a scris:mai fetelor cred ca în ep de luni îl îndulceste Fatma pe Kerim cu tort de capsuni! Ce pacat ca nu sunt din turcia ca asha îi duceam un tort de nuci si mere facut în casa!
dubaisport- vip
dubaisport a scris:
nu putea ,avea o retinere,ea e violata,victima ..daca ar fi fost beren cred ca-i sarea de gat si l-ar fi bagat si-n pat langa ea.
Mukka-i este frica de divortul copiilor ,stie ca va pleca din vila si unde mai gaseste ea asa confort ?cine-i mai face ei mancare cu carne si nu ghiveci ?
Retinere , retinere ... dar o imbratishare la nevoie nu strica . Ca uite ca-l face pe Kerim sa turbeze . Face Ece asta intentzionat . Ca sa prelungeasca agonia . Ca relatia a evoluat foarte frumos pana acum . Da ete ...ca asta este . :)
Lana sa mai avem . O mai fi avut? Ii face si niste itzari .
victorelalove- moderator
Marieta57 a scris:mai fetelor cred ca în ep de luni îl îndulceste Fatma pe Kerim cu tort de capsuni! Ce pacat ca nu sunt din turcia ca asha îi duceam un tort de nuci si mere facut în casa!
Pai cand incepe proiect nou mergem la el .
victorelalove- moderator
ai face chilotei cu blanita in fata ,ca se poarta ..stie gulli ce stie ,face ea pe rusinoasa dar nu-i deloc asavictorelalove a scris:
Retinere , retinere ... dar o imbratishare la nevoie nu strica . Ca uite ca-l face pe Kerim sa turbeze . Face Ece asta intentzionat . Ca sa prelungeasca agonia . Ca relatia a evoluat foarte frumos pana acum . Da ete ...ca asta este . :)
Lana sa mai avem . O mai fi avut? Ii face si niste itzari .
dubaisport- vip
O sa vad câteva ep zilele astea în avans sa stiu ce-l mai asteapta, pe dragul de Kerim! ca îmi este tare mila de el ca nu-i consolat si pe deasupra mai are si remushcari ca s-a purtat urât cu Fatma, de parca el o plesnise.
Marieta57- membru senior
dubaisport a scris:
ai face chilotei cu blanita in fata ,ca se poarta ..stie gulli ce stie ,face ea pe rusinoasa dar nu-i deloc asa
Blanitza ? hehe ...blanoaie !!!!!!!!!!!
victorelalove- moderator
Marieta57 a scris: O sa vad câteva ep zilele astea în avans sa stiu ce-l mai asteapta, pe dragul de Kerim! ca îmi este tare mila de el ca nu-i consolat si pe deasupra mai are si remushcari ca s-a purtat urât cu Fatma, de parca el o plesnise.
Asha este ... Dar trebuie sa sufere pentru ca a facut . Sa simta el ca a patimit destul pentru ca nu a facut ce trebuie .
victorelalove- moderator
Draga mea cu miezul macinat de la nuci fac blatul! daca voi îi cunoashtetzi preferintzele îi fac altcecva! el oricum este o dulceatza de baiat!
Marieta57- membru senior
Pagina 12 din 43 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 27 ... 43
Subiecte similare
» 4. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 8. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 19. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 31.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 43. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 8. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii